Hostel – Szorakozás Prágában

A legelterjedtebb kérdés: drága szorakozni Prágában? A válasz: igen is meg nem is. Ha te nem veszed figyelembe a kis részleteket akkor a kiadásaid nagyon megnőhetnek. A sör ára változik vendéglőtől vendéglőig. Nagyon fontos, hogy jól válaszd meg a környéket, a jó árakért. Ne igyál az öreg városrészben annak ellenére, hogy sorban vannak a  bárok a főutcán.
Prágának erős zenei tradiciója van és az utcai muzsikálás elterjedt látvány Prágában. Nagyon sok szinházban adnak elő darabokat, különböző árakért, beleértve a Laterna Magika szinházat (Narodini4, Nove Mestro) nevét az originalt 1958-as brüsszeli előadásról kapta, és a Prágai Nemzeti szinház 1970 óta.

Annak ellenére, hogy úgy döntessz a turista környéken étkezel, fogsz találni nagyon jó éttermet, méltányos áron. Természetesen sok drága étterem van itt, de átlagosan nagyon jól tudsz itt enni és jó áron. A legjobb környék evésre a Josefov sarkán van, északra az öreg városrésztől. Mindent megfogsz találni ebben a városrészben, a helyi ételektől a kevert konyháig. A tradicionális cseh ételek nagy részben húsból állnak, és disznóhúst megtalálod minden variációban. Nagyon sok ételhez kenyeret tálalnak.