Hostel – Szorakozás Londonban

Sortir à Londres

A legtöbben akik már jártak itt azt fogják mondani, hogy London nagyon drága város. Pedig az igazság az, hogy csak néhány jótanácsra van szükséged, hogy jól érezd magad!

London legjobban ismert vendéglöiről. Ezek a “nyilvános bárok” a West Enden kopncentrálódtak, ami a következő környékekből all: Covent Garden, Soho, Leicester Square és Piccadilly Square. Figyelmeztetünk, hogy az estéd egy pár fonttal többe fog kerűlni itt, mintha a város centrumától kicsitt kijjebb szorakoznál.

Ezért az Islington környéken, észak-kelet Londonban, a Clapham környéken, délre a központtól, vagy Camden ami egy kicsit távolabb van a centrumtól, élvezni tudod az éjszakai életet anélkűl, hogy kihsználjanak. Figyeld a “Happy Hour” -t is ami általában a nap végén 17-19 óráig tart. Ilyenkor lehetőség van arra , hogy vegyél egy italt fél áron!

Sok zenés játékot is adnak Londonban. Mint a Broadway-on, New York-ban, itt is letőség van látni hires szinészeket, és felfedezni emelkedő csillagokat az egyikén a város sok szinpadán. Ha te nem akarod az egész pénzed jegyre áldozni, akkor neked tudnod kell, hogy tudsz venni olcsó jegyet, kedvezményes helyre, az előadás napján.

Ha ételről van szó, akkor London az a város aminek mindig- változásban van a konyhája. Nem régen drámai változások történtek, a nemzetközileg elismert szakácsokkal az élvonalban mint Jamie Oliver, Gordon Ramsay és Tom Aikens. Mint világváros, London nagy választékot kinál látogatóinak  egyszerű ételekből több mint 7o országból!

Mindig van lehetőség  finomakat enni anélkül, hogy bankot kelljen rabolni! Csak szemmel kell tartani a leárazott menüket amik minden környéken megtalálhatók.