Hostelek London

Londres, Tower Bridge

Ki ne álmodott volna arról, hogy betegye lábát Londonba, Anglia fővárosába, egyszer az életben, ha csak annak erejéig, hogy közelebbről megtekintse a Big Ben-t? London megközelitőleg 1584km2 területen helyezkedik el ahol 7,2 millió ember él és használja a város által kinált tevékenységeket. London a legnagyobb város Európában, az első pénzügyi központ a világon és sok kulturális kisérlet folyik itt. London a következő Nyári Olimpia vendéglátó városa 2012-ben!

Angolul kell tudnod bár merre mész, de tudnod kell, hogy majdnem 3oo különböző nyelvet beszélnek Londonban mint hindi, kinai és héber. 194o-óta a város vendégül látja a bevándorlókat az egykori Angol Birodalom gyarmatairól, mint nyugat India, India és Pakisztán.

Annak ellenére, hogy Anglia tagja az Európai Uniónak, ugy határoztak, hogy megtartják a pound sterling-et mint váltópénz.

Kövesd a mi útmutatónkat, hogy kapj ötletet, hogy hova menj, mit csinálj és hogyan organizáld legjobban utadat. Ne felejtsd el megnézni a mi legjobb szállás ajánlatainkat az ittartozkodásod idejére, a mi megrendelő rendszerünkben! Mi kináljuk a legjobb tartozkodási helyeket, youth hostel-eket, kis, nagy vonzó erővel rendelkező hoteleket Londonban.