Hostel – Szorakozás Dublinban

Elhiheted nekünk, szorakozni Dublinban nagyon könnyű – százával találhatók a bárok!

Pub-ot találni egy italra nem nehéz de Dublin nem olcsó hely. Általában egy sör belekerülhet 4-5 euroba. Ugyanakkor az árak lementek az utobbi évek során a dohányzási tilalom miatt és a pubtulajdonosok igy probálják megtölteni lokáljaikat.

Ha Te egy tradicionális pub-ot keresel kelta zenével, jó sörrel és pörkölttel, sok lehetőség küzűl választhatsz, de a legtöbb helyen turisták fognak körűl venni és nem bennszülöttek.

Éjszakai klubbokból is van számos, de vigyázz, hogyan öltözől mert az Irek nagyon betartják az öltözködési szabályokat. Még véletlenül se vegyél fel torna cipőt, ha nem akarod, hogy elutasitsanak az ajtónál.

Ha Te sajnálatos modon nem szereted a sört és alkohol mentes szorakozást keresel, ne szomorkodj. Nagyon sok mozi található itt, és nem véletlenlen, hogy mindenhol úgy ismerik az ireket mint a nagy vászon legnagyobb kedvelői. Mozilátogatókat erősen kényeztetik az Ir Film Institucioban, 6 Eustace Street Temple Bár, Dublin 2.

Szinházak is igen népszerűek, meg tudsz nézni egy darabot 10-25 euroért.
A Temple Bár környéke, délre a Liffez folyotól kinálja a legtöbb éttermet, ami azt is eredményezi, hogy itt van a legtöbb turista is. ami nem teszi az itt étkezést specialisan olcsóvá.

St. George egy másik lehetőség és itt nincs olyan drágaság.

Ha Te már meguntad a tradicionális ir kosztot és nemzetközi izekre vágysz akkor sem fogsz csalódni. Mindenhol találsz indiai, tajföldi és ázsiai éttermet. Sok olasz étterem is van a Chatham kürül a St Graffon felé, kinálva ételeket 10 euro körül.

Segitség a sporoláshoz: egyél 19:30- kor mint az “első fecske” és edd olcsobban  ugyan azt a menüt, mint később.