Hátizsákos Leo -

Hátizsákos Leo

Az utazás az életem. Ha nem lenne az otthonom a hátamon akkor én csak egy átlagos meztelen csiga lennék. Én mindig mozgásban vagyok de soha sem sietek valamilyen határozott helyre. Az utazás maga az élet és nem a végső, sokszor elérthetetlen végállomás a fontos. Számomra ez az egyetlen lehetséges mód.

Talán be kellene mutatkoznom. Leonak hivnak és igen én egy irástudó csiga vagyok. Mi több én szeretek stílusosan utazni és arra használni az időmet, hogy felfedezzem a világ által nyújtott szebbnél szebb helyeket. Talán valaki azt mondja, hogy ingyenélő és önálló vagyok, de valójában soha nem szeretném elveszteni a lehetőséget, hogy megismerjek egy új barátot.  Mindig kapható vagyok arra, hogy megosszam azt a kevés tudást és gyakorlatot amivel rendelkezem mindenkivel akivel találkozom és  mindig keresem a következő nagy kalandot. Nekem az utazás több mint szenvedély vagy időtöltés, nekem ez az életem.

Mint utazó tudom, hogy a takaróm nem mindig olyan hosszú mint amennyire nyujtózkodni szeretnék. Ahhoz, hogy a pénzem minnél többre legyen elég és a legkellemesebb utazási élményeim legyenek, ezért lakom inkább hostelben és igy több időm van mindenre. Csatlakoztam a hostelek.com oldalra, hogy megosszam minden titkomat a hostelekben való tartózkodásról az egész világon. Én mindig válogatós voltam e téren, hogy eleget tegyek  magas elvárásaimnak. Tudom, hogy kicsi vagyok de az nem azt jelenti, hogy nem utazhatok stílusosan! A stilusos utazás nekem többet jelent mint egyszerűen elvárni a legmagasabb tisztasági és ellátási standardot de magas elvárást az egész tartózkodás alatt , megfizethető, természet barát módon.  Én biztos akarok lenni abban, hogy mindenhol respektálom a természetet és remélem, hogy Te is ezt fogod tenni. Nekünk mindannyiunknak szerepe van abban, hogy megőrizzük a hostelben való tartózkodás lehetőségét a jövő generációjá számárAz élet egy nagy kaland és utazás a világban biztositja a legnagyobb elképzelhető kalandot. Én mindig mozgásban vagyok és soha nem halasztok el egy alkalmat sem a bulizásra. Ha Te keresel valami újjat, érdekeset az elkövetkező hónapokban, azt ajánlom utazz velem és kövesd a kalandjaimat a hostelek.com oldalon. Én járni fogok minden felé a legkeresettebb koncertektől a legmenőbb fesztiválokig, természetesen közben kínálva a legjobb hosteleket.  A világ tele van érdekes emberekkel és lélegzet elállító tájakkal. Most neked lehetőséged van arra, hogy része legyél a történelemnek, ne mulaszd el ezt a nagy kalandot!

Jó utazást mindenkinek!

Leo