Szobák Miami

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Miami-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Miami-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Miami-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Miami-ban.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Beds N Drinks Hostel

Csak a sarkon a Lincoln Road Mall, a The Filmore Miami Beach és természetesen a tengerparton! Az alábbi tevékenységek, mindez felár ellenében. Mini golf Snorkelling Búvárkodás helyben Kerékpárkölcsönzés Szörfözés Horgászat Off-site Golfpálya 3 km-re

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Rock Hostel

Található a 13. és Collins, Rock Hostel szó szerint egy háztömbnyire a strandtól és a világhírű Ocean Drive az Art Deco kerületben. Ön is egy rövid séta a Lincoln Road, az Espanola Way, a legjobb éjszakai klubok és éttermek, ha velünk marad. Plusz, mi Miami Beach hostel egy háztömbnyire van a buszpályaudvartól, így könnyedén felfedezheti a belvárost, az artsy Wynwood-t és a Midtown-t.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Selina Little Havana Miami

Miami has something for everyone: the hot beaches and the buildings of Ocean Drive Cuban restaurants and coffee shops, Art Basel and museums such as the Pérez, and just off shore, the crystal clear oceans harbor some of the most interesting scuba diving sites in the world.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Freehand Miami

Freehand Miami is located in Mid-Beach with an easy access to Lincoln road, 1 block away from the beach and the boardwalk.

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön