Panamaváros - Zebulo Hostel

9.7
Fantasztikus
10.0%
Légkör 10.0
10.0%
Személyzet 10.0
9.5%
Helyszín 9.5
10.0%
Tisztaság 10.0
9.5%
Felszereltség 9.5
9.5%
Biztonság 9.5
9.5%
Érték 9.5
  • George
    close to subway and supermarkets
  • Gigi
    A home away from home.

About the place Hostel

Függetlenül attól, hogy éppen elkezdi a nyaralását, ha Kolumbia vitorlázik, vagy Costa Rica-ból hódít, a ZEBULO-ban talál egy olyan helyet, ahol otthon érezheti magát. Ha szereted az ötletet egy BBQ megosztására, vagy egy nagy asztal körül játszani a GAMES-t, látogasd meg velünk :)) MISSION -unk az, hogy az Ön számára a leginkább kényelmes szállást biztosít egy hátizsákos budapesti szállóban.

Internet / wifi
Ingyenes
Reggeli
Ingyenes
Ágynemű
Ingyenes
Tároló szoba
Ingyenes
Dohányozni szabad: In designated areas
Közös konyha
Kávézó(k) a helyszinen
Zárható szekrény
Ingyenes
Közös helyiségben zárható szekrény igénybe vehető
Ingyenes

Social and fun

A Zebulónál minden alkalomra lehetősége nyílik arra, hogy élvezze a BBQ-ot gyönyörű kertünkben, vagy játsszon társasjátékokat a hangulatos társalgónkban.

Info és Árak

A környék

How to get there

Address: Abel Bravo, between street 54 and street 55 East, Home 1B, Obarrio, , Panamaváros, Panama
A hostel Panama City szívében található, az Obarrio biztonságos és élénk szomszédságában. Nappal és éjszaka, éttermek, bárok, szupermarketek, ATM, mindössze egy sétára a Hostel. Fogd meg a taxit, hogy felfedezd a város MUST-t, mint például a Panama-csatorna, Panama Viejo ... Ne felejtsd el, hogy a metró és a busz 2 percre a szállótól olcsóbb és gyorsabb is.
Városrészek:
Obarrio

Important information

In times of uncertainty and your peace of mind, we recommend you select a flexible rate with free cancellation. If your plans change, you can always cancel free of charge until the cancellation expires.

Vízumok konzulátusok számára

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.
A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Latest reviews

Az alábbi vélemények ténylegesen a szálláshelyen megszállt vendégektől származnak.

MINDEN véleményt közzéteszünk: a pozitív és a negatív értékeléseket egyaránt, így a foglalás előtt teljes képet alkothat a szálláshelyről. Ha ezen a szálláshelyen szállt meg és szeretne értékelést küldeni, kérjük először jelentkezzen be a "Saját fiók" menüpontba.

George
10.0
Fantasztikus
close to subway and supermarkets

It's easy to go around in the safe neighbourhood as the hostel is close to everything. They have bbq for guests and the staff made sure that you feel comfortable and the rooms are simple but comfortable.

10
Légkör 10.0
10
Személyzet 10.0
10
Helyszín 10.0
10
Tisztaság 10.0
10
Felszereltség 10.0
10
Biztonság 10.0
10
Érték 10.0
Gigi
9.4
Fantasztikus
A home away from home.

The staff was really wonderful and made sure to make your stay memorable. Lots of chill out spaces and their kitchen was very big and clean with all the right amenities.

10
Légkör 10.0
10
Személyzet 10.0
9
Helyszín 9.0
10
Tisztaság 10.0
9
Felszereltség 9.0
9
Biztonság 9.0
9
Érték 9.0
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból