7.8
Átlagos értékelés Nagyon jó
7.8%
Légkör 7.8
7.8%
Személyzet 7.8
7.8%
Helyszín 7.8
7.8%
Tisztaság 7.8
7.8%
Felszereltség 7.8
7.8%
Biztonság 7.8
7.8%
Érték 7.8

Zarautz - Zarautz Beachside Surf Camp 2017

Calle Monte Talai Mendi, s/n, Zarautz, Spanyolország, 20800

Hostel

Ifjúsági szálló áttekintése

Az ételeket elkészítették, a söröket megvásárolták és megfázották, a sátrakat az érkezéshez illesztették, és a párt éjszakáit előre szervezték. Túl könnyű! Zarautz Beachside Surf Camp 2017 vár. És az új barátok, akiket itt találsz, csodálatos! Jöjjön el és barátkozzon meg a világ legszegényebb személyzeteivel, utazási mesékkel egy sört vagy tizenhétet.

A környék

A Zarautz Beachside Surf Camp 2017 a mi kis szelete a paradicsom, csak kívül San Sebastian. Ez a táj (hegyek és strandok), az érdekes baszk kultúra, a nagyszerű ételek, őrült pártok (több bár négyzetméterenként, mint bárhol máshol az univerzumban), őrült hullámok és gyönyörű időjárás, ahol élvezni fogják az egészet. San Sebastián 14 km-re található.

Városrészek
San Martin Pueblo Nuevo
Great For
 • Great for watersports

Info és Árak

Az éjszakai élet San Sebastianban nagyon szórakoztató és megtévesztő. Néhány pintxosra és egy pár almaborra jársz, és reggel 5-kor visszajövök, és kevés emléke van egy olyan éjszaka elmosódásának, amelyet éppen a város sok kis bárjában és klubjában találtál, de átkozottan biztos volt benne, hogy voltál az életed legjobb ideje.

 • Kijelentkezési idő
  Időpontok, amikor a kijelentkezés lehetséges:
  • Napok: Every day
  • Kezdődik: 12:00 AM (Éjfél)
  • Végződik: 11:00 AM
 • Reception time
  Available 24 hours
 • Nem: Vegyes
 • Minimum bejelentkezési korhatár: 18 éves

Payment type accepted: Mastercard, Visa, American Express, Cash

Minimum bejelentkezési korhatár: 18 éves

Nyárlemezeket, hosszú táblákat, hablapokat gyártunk. Férfi ruhák és egyéb felszerelés bérelhető a strandon. A San Sebastian Surf & Festival kemping egy grillezőt is tartalmaz. A vendégek élvezhetik a napozóteraszt és egy helyszíni éttermet. Az ingatlan speciális diétás menüt is kínál.

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.
A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból