Columbus - Wayfaring Buckeye Hostel

9.3
Fantasztikus
9.3%
Légkör 9.3
9.3%
Személyzet 9.3
9.3%
Helyszín 9.3
9.3%
Tisztaság 9.3
9.3%
Felszereltség 9.3
9.3%
Biztonság 9.3
9.3%
Érték 9.3
  • Ynna
    Nagy személyzet
  • jeff
    A hely nagyszerű volt, kerékpárt vezetett a városba, ami nagyon egyszerű és nem messze volt. A személyzet nagyszerű volt (nagyon rettenetes). A parti üzlet nagyszerű sörválasztékkal. Tetszett, hogy reggel tudtam kávét készíteni, és egy egész jó edény volt

A környék

How to get there

Address: 2407 Indiana Ave, 43202, Columbus, Amerikai Egyesült Államok
We are located in the energetic University District in what is called the SOHUD neighborhood about 3-4 miles North of Downtown.
Though the hostel is located on a quieter residential street, it is mere blocks away from dinning, nightlife & shopping.
Our neighborhood has some of the city's best clubs, galleries, museums & restaurants.
If you plan to take public transit, we are located close to the number four bus line & there is a free shuttle bus service from our street to High Street.
Városrészek:
Egyetemi városrész Északkelet
Öreg Északi Columbus
Egyetemi negyed
Dél Clintonville
Egyetemi Térület
Clintonville
Észak Columbus
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból