Hvar - Villa Marija Youth Hostel

8.9
Nagyszerű
9.0%
Légkör 9.0
9.0%
Személyzet 9.0
8.9%
Helyszín 8.9
8.9%
Tisztaság 8.9
8.9%
Felszereltség 8.9
9.0%
Biztonság 9.0
8.9%
Érték 8.9
  • AUDREY
    Nagyon jó légkör ebben a hostelben.
  • Luc
    Super Hostel for all

Hogyan jusson el az ifjúsági szállóba

Feladó: Split Airport (SPU)
Vezető távolság az ifjúsági szállóig: 2 óra
Utazási idő a szállóig tömegközlekedéssel: 2 óra
Útbaigazítás: Split repülőtér (Hivatalos neve: Resnik, repülőtéri kód: SPU) a legközelebbi repülőtér Hvar szigethez; a legjobb oda repülni ha Hvarba készülsz. A Split repülőtér közel van a Kastela városi kijárathoz, Trogir felé. Splittől 20 kilométerre van, 6-ra Trogirtól. Lásd a repülőtér weboldalát több információért. Split repülőtérről szállj repülőtéri buszra a Split fő buszállomásig. A repülőtéri busz 30 percenként indul a repülőtér terminál elött. A jegyet felszálláskor lehet váltani 30 HRK-ért (1250 Ft). Amikor megérkezel a Spliti busz álomásra, ami a Spliti komppal van szemben, szállj hajóra Hvar sziget felé. Legyél biztos abban, , hogy an interneten előre megrendelted a hajó jegyedet.
Get to hostel by bus
Vonal számok: No public transportation in Hvar
Gyalogos távolság az ifjúsági szállóig: 23 perc
Útbaigazítás: Sajnos, Hvarban nincs semmi féle tömegközlekedés. Ha busszal érkezel Hvarba, a legjobb az lesz, ha taxival jutsz el ifjusági szállónkig. Ez kerülhet akár 100 HRK-ba is (4700 Ft). Ha inkább sétálnál, ez k.b. 20 percbe telik. Itt az útvonal: 1. Amikor leszállsz a buszról, sétálj a főtér felé (3 perc). 2. Menj egyenesen tovább a Hvar kikötő felé és annak a végén haladj tovább dél felé, a ferences kolostor irányába, a tengerpartot követve (3 perc) amíg el nem érsz egy kis tengerparti strandot (jobb oldalt). 3. Kövesd a lépcsőket (van 5 vagy 6). Most balra van a Dordota Vartal étterem. 4. Kövesd az utat a dombon felfelé 5 percet amíg eléred a fő keresztutcát (nagy háromszög). Jobbra lesz egy kismotor kölcsönző és a Villa Zorana ház. 5. Menj egyenesen (keletre) 3 percet a Domovinkog rata főutcán. Ne fordulj se jobbra, se balra, amíg el nem érsz egy kis keresztutcáig, amelynek közepén egy nagy fa áll. Jobbra lesz egy kis benzinkútat jelző tábla, balra egy piros garázs, elötted pedig a nagy fa. 6. Kövesd a baloldali utat és menj fel a lépcsőn (a piros garázs mellett). 7. Mászd meg a lépcsőt, ez k.b. 3-4 percbe telik. Már szinte megérkeztél! 8. A lépcső tetején fordulj jobbra. Sétálj 2 percet. A kereszteződésnél ne menj se jobbra, se balra, csak egyenesen (keletre) 100 métert. 9. Az ifjúsági szálló balra lesz.

A környék

How to get there

Address: Lucije Rudan 7, 21450, Hvar, Horvátország
Az ifjúsági szálló egy kis dombon található, 15 perc gyalogos távolságra Hvar történelmi városközpontjától, ahonnan vendégeink könnyen elérhetik a város összes attrakcióját és leglátogatottabb helyeit. Hvar legjobb kavicsos tengerpartja csupán 400 méterre találhatálható.

A szálló földszintjén van egy vadonatúj gyorsétterem ami minden nap nyitva van és ahol svédasztal reggelit lehet választani felárért.

Ezen kívül, van egy élelmiszer bolt két utcával arrébb.
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból