Manuel Antonio - Selina Manuel Antonio

8.5
Nagyszerű
9.5%
Légkör 9.5
8.5%
Személyzet 8.5
8.5%
Helyszín 8.5
8.5%
Tisztaság 8.5
8.5%
Felszereltség 8.5
8.0%
Biztonság 8.0
8.0%
Érték 8.0
  • Becca
    3 pools, a good bar and the rooftop has an amazing view
  • Chris
    Good vibe great atmosphere

About the place Hostel

Élvezze a legkedvezőbb helyeket Latin-Amerikában, Selinával. Fedezze fel a hihetetlen tengerpart, dzsungel és város foltok találkozó emberek az egész világon, betekintést nyerhet a helyi kultúra segítségével speciálisan kurátált tartalom és programozás. Azok számára, akik keresett és gazdag tapasztalatokat keresnek, csatlakozhatnak fenntarthatósági és társadalmi felelősségvállalási tevékenységünkhöz a helyszíneken.

Internet / wifi
Ingyenes
Ágynemű
Ingyenes
Tároló szoba
Ingyenes
Dohányozni szabad: In designated areas
Közös konyha
Biztonsági szolgálat
Strand a közelben
Úszómedence
Bár(ok) / söröző(k) a helyszinen

Social and fun

Élvezze az élőzenét, az eseményeket, a fitness órákat, a surf osztályt, a művészetet és a táncot. Ha munkaszóliás vagy, Selina Manuel Antonio munkát / életet biztosít. A kreativitás, a nyugalom és a termelékenység tökéletes harmóniáját ötvözve a Digital Nomads és utazási újítók közösségét alkotják. A Selina CoWork olyan hálózati megosztott irodákat kínál, amelyek a városi központok szívében találhatók, egészen a dzsungel elrejtésekig és a távoli trópusi strandokig.

Info és Árak

A környék

How to get there

Address: Km 5 Manuel Antonio, Quepos, 6350, Costa Rica, 60601, Manuel Antonio, Costa Rica
A Selina Manuel Antonio szálláshely Manuel Antonióban található a Puntarenas régióban, 100 méterre a Manuel Antonio Nemzeti Parktól.

Important information

In times of uncertainty and your peace of mind, we recommend you select a flexible rate with free cancellation. If your plans change, you can always cancel free of charge until the cancellation expires.

Dohányzás: A Selina helyeken nem engedélyezett. 300 dolláros díjat számolunk fel azoknak a vendégeknek, akik nem felelnek meg. Hűtők: A Selina helyeken nem engedélyezett. - Élelmiszerek és italok: Ha a Selinától kívülre kerülnek, akkor a közönséges konyha kivételével nem szabad közös területeken fogyasztani. - Zaj: 11:00 óra után a vendégeknek minimális szinten kell tartaniuk a zajszintet a megosztott hálótermekben. Háziállatok: Selina kisállat barátságos! A háziállatoknak privát szobákat kell foglalniuk, mivel a kollégiumi szobák nem engedélyezettek.

Special age limitations to stay in a private room for the following dates: 2021/04/22 / 2 nights:
18+
Age

Vízumok konzulátusok számára

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.
A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Latest reviews

Az alábbi vélemények ténylegesen a szálláshelyen megszállt vendégektől származnak.

MINDEN véleményt közzéteszünk: a pozitív és a negatív értékeléseket egyaránt, így a foglalás előtt teljes képet alkothat a szálláshelyről. Ha ezen a szálláshelyen szállt meg és szeretne értékelést küldeni, kérjük először jelentkezzen be a "Saját fiók" menüpontba.

Becca
8.6
Nagyszerű
3 pools, a good bar and the rooftop has an amazing view

The hostel has an amazing view from the rooftop. They serve delicious food that’s worth the price. There are a lot of working spaces. Overall all if you are looking for a social fancy club this is the place to be.

10
Légkör 10.0
9
Személyzet 9.0
9
Helyszín 9.0
8
Tisztaság 8.0
8
Felszereltség 8.0
8
Biztonság 8.0
8
Érték 8.0
Chris
8.4
Nagyszerű
Good vibe great atmosphere

This is the place to go if you want to have a good time. The place is frequented by young and hip crowd. There is also a lot of activities to keep you occupied during your stay.

9
Légkör 9.0
8
Személyzet 8.0
8
Helyszín 8.0
9
Tisztaság 9.0
9
Felszereltség 9.0
8
Biztonság 8.0
8
Érték 8.0
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból