London - Safestay Holland Park

7.7
Nagyon jó
7.4%
Légkör 7.4
7.8%
Személyzet 7.8
8.2%
Helyszín 8.2
7.8%
Tisztaság 7.8
8.6%
Felszereltség 8.6
7.0%
Biztonság 7.0
7.4%
Érték 7.4
  • Valériane
    Nagyon jó hostel!
  • Valériane
    Nagyon jó hostel!

About the place Hostel

A Safestay Hostel London Holland Park egy gyönyörű, I. fokozatú épületben helyezkedik el, West London egyik legrangosabb parkjának közepén, egy rövid sétára a Holland Parktól és a High Street Kensington pályaudvartól. Szereted a megfizethető szállást és a stílusos szociális helyeket, 24 órás recepciót és ingyenes Wi-Fi-t egészben. Az iker-, két- és családi szobákat, valamint a legkülönbözőbb méretű lakosztályokat és standard hálótermeket tartalmaz minden ágyra.

 
Internet / wifi
Ingyenes
Ágynemű
Ingyenes
Tároló szoba
Ingyenes
Városnézés
Ingyenes
 
Kávézó(k) a helyszinen
Zárható szekrény
Mosoda

Social and fun

A különféle szociális helyeken, amelyek a hostel körül helyezkednek el, beleértve a biliárdasztalt is, minden esély arra, hogy találkozzon és beszéljen a többi utastársával, hogy ne legyen szégyenlős és csatlakozzon!

Info és Árak

A környék

How to get there

Address: Holland Walk, W8 7QU, London, Anglia
Szálljon meg a Safestay Hostel London Holland Parkban, és közel lesz a Természettudományi Múzeum, a Kensington Olympia, a Portobello út, a Royal Albert Hall és a Tudományos Múzeum. Mi több, ez az egyedülálló Zone 1 helyszínnek köszönhetően London központjának leghíresebb látnivalói mindössze egy rövid útra fekszenek.
Train station:
London Paddington Pályaudvar
Városrészek:
Kensington
Kerület Kensington and Chelsea
Hollandia
Holland Park
Campden

Tájékozodási pontok

Check-out details
5:00 AM 10:00 AM
Kijelentkezési idő

Important information

In times of uncertainty and your peace of mind, we recommend you select a flexible rate with free cancellation. If your plans change, you can always cancel free of charge until the cancellation expires.

Vízumok konzulátusok számára

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.
A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Latest reviews

Az alábbi vélemények ténylegesen a szálláshelyen megszállt vendégektől származnak.

MINDEN véleményt közzéteszünk: a pozitív és a negatív értékeléseket egyaránt, így a foglalás előtt teljes képet alkothat a szálláshelyről. Ha ezen a szálláshelyen szállt meg és szeretne értékelést küldeni, kérjük először jelentkezzen be a "Saját fiók" menüpontba.

Julie
2.7
Tényleg nem ajánlom ezt a szállót

Hostel távol mindentől, megváltoztattuk az ágyat 3-szor. Valaki az ágyunkban volt, és ez a személy nem is volt a hostel része ... Menekülni!

1
Légkör 1.0
5
Személyzet 5.0
1
Helyszín 1.0
5
Tisztaság 5.0
5
Felszereltség 5.0
1
Biztonság 1.0
1
Érték 1.0
Valériane
10.0
Fantasztikus
Nagyon jó hostel!

A hostel tökéletesen helyezkedik el a park közepén, nagyon szép az udvarral / kerttel. Végül a szobák kifinomultak, a függönyök nagyon praktikusak és a fürdőszoba nagyon tiszta.

10
Légkör 10.0
10
Személyzet 10.0
10
Helyszín 10.0
10
Tisztaság 10.0
10
Felszereltség 10.0
10
Biztonság 10.0
10
Érték 10.0
Valériane
10.0
Fantasztikus
Nagyon jó hostel!

A hostel tökéletesen helyezkedik el a park közepén, nagyon szép az udvarral / kerttel. Végül a szobák kifinomultak, a függönyök nagyon praktikusak és a fürdőszoba nagyon tiszta.

10
Légkör 10.0
10
Személyzet 10.0
10
Helyszín 10.0
10
Tisztaság 10.0
10
Felszereltség 10.0
10
Biztonság 10.0
10
Érték 10.0
clara
6.0
accueil très désagréable la nuit à l'arrivée :maladroite, insécurisante,

Nous sommes arrivés la nuit (du 29/10/17) du fait de l'horaire de notre vol. Les deux personnes qui nous ont accueillies ont été très désagréables, pas chaleureuses du tout alors que nous arrivions avec 5 enfants fatigués. Par ailleurs, sur le site de "auberge de jeunesse" on ne peut pas spécifié le nb d'enfants et nous n'avons pas la possibilité de réserver une chambre complète. J'avais donc réservé 7 places ss pouvoir détailler la réservation. A l'arrivée on nous dit que ce n'est pas possible : que les personnes ont été dispatchés et comme ce sont des enfants ce n'est pas possible de les mettre avec d'autres adultes que les parents. Soit. très bien, c'est sûr, mais je pensais qu'on ne séparait pas les groupes. Mais le site de reservation n'était alors pas adapté ? (A faire!!!!) et en attendant il était 1h du matin....Bref, ils nous ont finalement trouvé une chambre sale et humide ss élécricité . Bon le lendemain ils se sont rattrapés : une chambre pour nous 7 (alors que la nuit ils nous disaient que nous devrions trouver un logement ailleurs !! (et javais tt réglé par internet). Bref un accueil pas chic du tout mais un bon rattrapage que l'on doit certainement au manager. Sinon le lieu est très chouette, l'espace repas agréable, le ptit déj parfait et la population hétéroclytes et sympathiques. Un autre point négatif : le dépose-bagages est complètement insécurisé (tt le monde a accès au code!!) et très sale. je pense que nous ne reviendrons pas, mais pas de regret.

6
Légkör 6.0
4
Személyzet 4.0
10
Helyszín 10.0
4
Tisztaság 4.0
8
Felszereltség 8.0
4
Biztonság 4.0
6
Érték 6.0
Severine
10.0
Fantasztikus
L'auberge est nouvellement rénovée. L'hygiène est impeccable. La situation est très très bonne. Bien desservi par plusieurs lignes de métro et bus. LR lersonnel est super sympa. Bref je recommande cette adresse.

Une excellente adresse pour découvrir Londres !

10
Légkör 10.0
10
Személyzet 10.0
10
Helyszín 10.0
10
Tisztaság 10.0
10
Felszereltség 10.0
10
Biztonság 10.0
10
Érték 10.0
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból