Belgrád - Roommates Hostel

9.5
Fantasztikus
9.3%
Légkör 9.3
9.8%
Személyzet 9.8
9.5%
Helyszín 9.5
10.0%
Tisztaság 10.0
9.3%
Felszereltség 9.3
9.0%
Biztonság 9.0
9.5%
Érték 9.5
  • Alvaro
    Nagyon nagyon jó
  • Dominique
    Impeccable. La générosité en plus.

About the place Hostel

A Roommates Hostel megnyitásának ötlete abból a vágyból eredt, hogy összegyűjti az embereket a világ minden tájáról a barátság és a tisztelet légkörében, szélesíti látókörüket és eltörli az előítéleteket, meleg, barátságos, tiszta és biztonságos otthont nyújtva nekik.

Internet / wifi
Ingyenes
Ágynemű
Ingyenes
Tároló szoba
Ingyenes
Törölköző
Ingyenes
Városnézés
Ingyenes
Közös konyha
Biztonsági szolgálat
Zárható szekrény
Ingyenes
Közös helyiségben zárható szekrény igénybe vehető
Ingyenes

Social and fun

Minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy soha nem unatkozolunk, ezért különböző tevékenységeket, rengeteg információt adtunk arra, hogyan tekinthetjük Belgrádot szemünkkel, útvonalainkkal és túráinkkal minden ízlés és zsebében, nem csak Belgrádban, hanem Szerbiában is, hogy segít megmenteni az idejét a keresésben, és megduplázza emlékeit. Nem érdekel, mennyi idős vagy, mert úgy véljük, hogy az évek csak egy szám, az egyetlen fontos dolog, hogy örökké fiatalok vagytok szívében, és mindig készen állsz egy jó nevetésre.

Info és Árak

A környék

How to get there

Address: Koče Popovića, 11000, Belgrád, Szerbia
Hostel tökéletes helyszínt kínál, ahol Belgrád gazdag kultúrája és élénk energiája a híres Savamala művészeti negyedben található, ahol mindig a város központjában tartózkodik, bárhová is megy. Gyorsan megtalálja a hostelet, mert közel vagyunk a fő busz- és vasútállomásokhoz, de akkor is, ha busszal érkezünk a repülőtérről, amelynek állomások is csak néhány percnyi sétára vannak tőlünk. Számos busz- és villamos vonal körül helyezkedünk el, akiknek köszönhetően könnyen elérheti a város minden részét.

Important information

In times of uncertainty and your peace of mind, we recommend you select a flexible rate with free cancellation. If your plans change, you can always cancel free of charge until the cancellation expires.

Vízumok konzulátusok számára

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.
A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Latest reviews

Az alábbi vélemények ténylegesen a szálláshelyen megszállt vendégektől származnak.

MINDEN véleményt közzéteszünk: a pozitív és a negatív értékeléseket egyaránt, így a foglalás előtt teljes képet alkothat a szálláshelyről. Ha ezen a szálláshelyen szállt meg és szeretne értékelést küldeni, kérjük először jelentkezzen be a "Saját fiók" menüpontba.

Alvaro
10.0
Fantasztikus
Nagyon nagyon jó

Elképesztő élmény volt, nagyon kényelmes, tiszta szoba, tiszta ágyak, tiszta fürdőszoba, csodálatos volt a recepciós. Volt egy nagyszerű időnk, és voltunk az egyik legjobb hostelünk, ahol valaha is voltunk.

10
Légkör 10.0
10
Személyzet 10.0
10
Helyszín 10.0
10
Tisztaság 10.0
10
Felszereltség 10.0
10
Biztonság 10.0
10
Érték 10.0
Dominique
10.0
Fantasztikus
Impeccable. La générosité en plus.

Tout récemment rénové à l’intérieur et en façade. Notre chambre avec salle de bain comme dans un hôtel moderne. Les espaces communs fonctionnels. L’accueil d’une grande générosité. Conseil touristique bien documenté. Situé près des gares routière et ferroviaire, à la limite de la ville ancienne et non loin du Danube. Espace de rangement sûr pour vélos. Il y a juste à côté dans le même bâtiment un hôtel aussi sympathique avec ascenseurs. Réduction à la cafétéria pour les clients de l’auberge.

10
Légkör 10.0
10
Személyzet 10.0
10
Helyszín 10.0
10
Tisztaság 10.0
10
Felszereltség 10.0
10
Biztonság 10.0
10
Érték 10.0
Joe
9.0
Fantasztikus
Very well located hostel

The hostel is close to the bus station. And the city center. It’s a brand new hostel with comfortable beds and cleaned regularly.

9
Légkör 9.0
10
Személyzet 10.0
9
Helyszín 9.0
10
Tisztaság 10.0
8
Felszereltség 8.0
8
Biztonság 8.0
9
Érték 9.0
Stacey
8.9
Nagyszerű
Clean, cozy, brand new!

The hostel is very well kept and the kitchen has all the essentials. The staff are friendly and helpful.

8
Légkör 8.0
9
Személyzet 9.0
9
Helyszín 9.0
10
Tisztaság 10.0
9
Felszereltség 9.0
8
Biztonság 8.0
9
Érték 9.0
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból