Johannesburg - Once in Joburg Hostel

8.6
Nagyszerű
9.5%
Légkör 9.5
8.5%
Személyzet 8.5
9.0%
Helyszín 9.0
8.5%
Tisztaság 8.5
8.0%
Felszereltség 8.0
8.5%
Biztonság 8.5
8.5%
Érték 8.5
  • Marc
    Very nice hostel in JoBurg
  • Marie
    Great hostel

Hogyan jusson el az ifjúsági szállóba

Feladó: O.R. Tambo International Airport
Vezető távolság az ifjúsági szállóig: 30 perc
Utazási idő a szállóig tömegközlekedéssel: 24 perc
Útbaigazítás: A Gautrain vonattal – (reggel 5:19-este 20:46) Első vonat az OR Tambo repülőtérről a Park Station állomásig – 5:19 (hétköznap); 5:06 (hétvégén és ünnep napokon) Utolsó vonat az OT Rambo repülőtérről a Park állomásig – 20:46 (minden nap) * Az OR Tambo repülőtérről, menj Gautrain vonattal a Park állomásig - A nemzetközi érkezésektől kövesd a Gautrain táblákat - Vegyél egy Gautrain Gold kártyát a jegypénztáron vagy egy jegyautómatából az állomáson (A kártya 15 rand-ba kerül – 2016-10-05-i információ) - Tölts a Gold Cardra elegendő viteldíjat az utadra (egyirányi út a repülőtértől a Park állomásig 162 rand – 2016-10-05) - A Gautrain repülőtéri állomásától menj vonattal a Sandton állomásig - Szállj át a Sandton állomáson - A Sandton álomástól menj vonattal a Park állomásig * Ha megérkeztél a Park állomásra, keresd meg a piros City Sightseeing irodát: - A vonattal érkezve a Park állomásra, használd a Wolmarans utcai kijáratot Kövesd a piros City Sightseeing iroda felé mutató nyilat ami a mozgólépcső felé mutat, amely lefele visz, a földszintre. - Ahogy lelépsz a mozgólépcsőről, fordulj balra és keresd a piros City Sightseeing irodát. K.b. 15 méterre van a kijárattől, nem lehet eltéveszteni. * A City Sightseeing irodába érve kérd meg őket, hogy hívják fel az ifjúsági szállót és elküldünk valakit, hogy elkisérjen idáig, ami csupán 5 percbe telik. Megjegyzés: City Sightseeing iroda reggel 8:45-től este 5-ig van nyitva. Ezeken az órákon kívül, közvetlen az ifjúsági szállót kell felhívni.

A környék

How to get there

Address: 90 de korte street, 2001, Johannesburg, Dél-Afrika
Az ifjúsági szálló a Braamfonteinben, egy barátságos, gyalog könnyen bejárható diákvárosban található, ahol a Wits egyetem is van. A környéken sok kávézót, éttermet, bárt és egy sörözőt is találsz.
Városrészek:
Johannesburg Central Business District
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból