Siófok - Mullers Hostel

7.8
Nagyon jó
8.5%
Légkör 8.5
7.5%
Személyzet 7.5
7.5%
Helyszín 7.5
9.0%
Tisztaság 9.0
7.0%
Felszereltség 7.0
7.5%
Biztonság 7.5
7.5%
Érték 7.5
  • Customer
    Wifi and large room. Good location and there was a fridge to use.
  • Romulo
    Is like a hotel. Really calm and good for couples. I recommend if you look for peace! The staff doesn't speak english but that was not a problem everything coul be solved.

Hogyan jusson el az ifjúsági szállóba

Feladó: Siófok
Gyalogos távolság az ifjúsági szállóig: 5 perc
Vezető távolság az ifjúsági szállóig: 2 perc
Útbaigazítás: Az ingatlan 200 méterre található a pályaudvartól.
Get to hostel by car
Útbaigazítás: Az ingatlan egy sétálóutcán található (nincs autó engedélyezve), de vendégeink az autó hátsó bejáratánál érkezhetnek. Az ingatlantulajdonos szabadon zárt parkolóhelyet vehet igénybe vendégei számára a másik, néhány háztömbnyire található ingatlanon.

A környék

How to get there

Address: Kálmán stny 9., 8600, Siófok, Magyarország
A Müller Szálló Siófok belvárosának közepén található. Vendégeink nem igényelnek helyi szállítást, hogy elérjék a legjobb éttermeket, éjszakai klubokat és strandokat, mert gyalogosan megközelíthetők. Majdnem minden szállítási típus 5-10 perces sétára található a Muller`s Hostel szállásától. A buszpályaudvartól 400m, a szórakozóhely 800m, a vasútállomás 300m-re van a szállótól. Üzletek, butikok, élelmiszerek találhatók.
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból