Leiria - Most Art Boutique Hostel

9.8
Fantasztikus
10.0%
Légkör 10.0
10.0%
Személyzet 10.0
10.0%
Helyszín 10.0
10.0%
Tisztaság 10.0
9.5%
Felszereltség 9.5
9.0%
Biztonság 9.0
10.0%
Érték 10.0
  • loco
    ridiculously wonderful
  • Nami
    just perfect

About the place Hostel

Hostelünk az egyik legjobb választás a hátizsákos turistáknak, hiszen kiváló helyszínt ötvöz a Leiria legfontosabb műemlékeihez, és mindig megtalálja a művészeteket. A Most Art Boutique Hostel egy teljesen új hely a szállások, a művészet és a kultúra számára Leiria városában, Portugáliában. A kiváltságos helyszínen, a Most Art Hostel koncepciója az, hogy bemutassa vendégeinknek a kulturális és társadalmi élmények megélhetését, kalandjaik és történeteik megosztása révén.

Internet / wifi
Ingyenes
Reggeli
Ingyenes
Ágynemű
Ingyenes
Tároló szoba
Ingyenes
Városnézés
Ingyenes
Dohányozni szabad: In designated areas
Közös konyha
Biztonsági szolgálat
Zárható szekrény
Ingyenes

Social and fun

A közös helyiségekben kiállítóhelyeket biztosítunk a szállóban. Lenyűgöző látványt talál. A szállások megszokott koncepcióján túlmenően a Most Art Hostel sajátossága a művészet és a kultúra ösztönzése, szem előtt tartva a világ különböző művészeinek műveit.

Info és Árak

A környék

How to get there

Address: Rua Roberto Ivens 7-11, 2400, Leiria, Portugália
A Most Art Hostel a Leiria város központjában található. A bal oldalon található a Museum D'Leiria, egy nagy kerttel rendelkező folyóparti kert (Rio Liz), ahol biciklivel járhat vagy kerékpározhat, a jobb oldalon pedig az Iberia félsziget első papírgyárát találja. Leiria mindössze 10 perc alatt Batalha, 30 perc a Fátima vagy Nazaré és 40 perc Óbidos.

Important information

In times of uncertainty and your peace of mind, we recommend you select a flexible rate with free cancellation. If your plans change, you can always cancel free of charge until the cancellation expires.

Vízumok konzulátusok számára

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.
A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Latest reviews

Az alábbi vélemények ténylegesen a szálláshelyen megszállt vendégektől származnak.

MINDEN véleményt közzéteszünk: a pozitív és a negatív értékeléseket egyaránt, így a foglalás előtt teljes képet alkothat a szálláshelyről. Ha ezen a szálláshelyen szállt meg és szeretne értékelést küldeni, kérjük először jelentkezzen be a "Saját fiók" menüpontba.

loco
9.6
Fantasztikus
ridiculously wonderful

Wonderful hostel. Very welcoming, attentive and efficient staff. Super clean. The place feels magical, and awesome location!! What more can you ask for?

10
Légkör 10.0
10
Személyzet 10.0
10
Helyszín 10.0
10
Tisztaság 10.0
9
Felszereltség 9.0
8
Biztonság 8.0
10
Érték 10.0
Nami
10.0
Fantasztikus
just perfect

Overall, everything was good. The place is new, very comfortable, and the staff are friendly. Art exhibition within the hostel, rooms are comfortable, and the facilities are good. Renting a bike to explore is great, and is for a low price.

10
Légkör 10.0
10
Személyzet 10.0
10
Helyszín 10.0
10
Tisztaság 10.0
10
Felszereltség 10.0
10
Biztonság 10.0
10
Érték 10.0
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból