Cím

41, Boquete, Chiriqui, Panama, 0413

Hogyan jusson el az ifjúsági szállóba

Get to hostel by car
Útbaigazítás: Boquete városától déli irányban haladjon a főút mentén (Via Boquete) Dáviddal szemben. Hajtsa meg kb. 5 km-re (3 mérföld), és óvatosan nézze meg a piros tetővel ellátott, A-frame házat, ahol a meleg rózsaszín pad az első (bal oldalon). Egy nagy szemináriumon túl vagyunk az utcán. Dávid városától észak felé haladva Boquete felé, a főút mentén (Via Boquete). Hajtsa meg kb 40 km-re, amíg el nem éri Alto Boquete-t, és keresse meg a forró rózsaszín padot a jobb oldalon - egy piros tetővel ellátott, A-frame ház előtt. Forduljon jobbra a kavicsos úton. Ha látod Ivan Supermercado / Ferreteria, túl messzire mentél! A La Jungla Experience egy nagyméretű szemináriumon található az utca túloldalán.
Get to hostel by bus
Gyalogos távolság az ifjúsági szállóig: 1 minute
Útbaigazítás: A busz Boquete belvárosától Alto Boquete városába is kevesebb, mint egy dollárért (FIGYELEM - Ha egyszer a Boquete-DAVID-buszra vagy bármely más buszra - gyere le az El Seminario # 2 buszmegállóból, hogy ne menjen át az új helyszínünket, és elkerüljük a felesleges késedelmeket és a buszjáratokat). Általában elkaphatod a buszot a Mandarin mini szupermarket előtt, amely jobbra és az utcára a Parque Municipal-tól ér véget. Sétáljon az utca túloldalán, és megtalálja a La Jungla Experience-t egy forró rózsaszín paddal, egy piros tetős, A-frame ház előtt.

Térképek

Szabad férőhelyek megjelenítése

Google utcakereső

Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból