Alkmaar - King's Inn city hostel

8.6
Nagyszerű
8.2%
Légkör 8.2
9.0%
Személyzet 9.0
8.0%
Helyszín 8.0
9.0%
Tisztaság 9.0
8.2%
Felszereltség 8.2
9.0%
Biztonság 9.0
8.6%
Érték 8.6
  • Julie
    Super séjour, chambre propre, personnel accueillant et souriant
  • Rapsw
    Muy buena experiencia, todo muy limpio y bien organizado.

Hogyan jusson el az ifjúsági szállóba

Get to hostel by car
Útbaigazítás: A kocsijával járhat, így megadhatunk egy térképet, ahol minden parkolási lehetőség van. az árak 4, - 24 órától 7,50-ig terjednek az egész tartózkodás idejére. szeretne több információt kapni. Küldjön nekünk egy e-mailt.
Feladó: Alkmaar centraal
Gyalogos távolság az ifjúsági szállóig: 15 perc
Vezető távolság az ifjúsági szállóig: 5 perc
Utazási idő a szállóig tömegközlekedéssel: 5 perc

A környék

How to get there

Address: Koningsstraat 6, 1811 LV, Alkmaar, Hollandia
Alkmaar központjában, 30 percre az amszterdami központi pályaudvartól és Alkmaar sajtpiacától mindössze 100 méterre található. 20 perc Haarlemtól. A Kings Innben bár és étterem és csomagmegőrző található. Számos tevékenység élvezhető a helyszínen vagy a környéken, beleértve a kerékpározást is. A hostel 30 m-re található a Nemzeti Biermúzeumtól és 200 méterre a holland sajtmúzeumtól. Alkmaar vasútállomása 800 m, közvetlen összeköttetést biztosít Amszterdam központjával.
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból