Krabi - Jellybean Krabi Inn Hostel

7.5
Nagyon jó
7.0%
Légkör 7.0
7.7%
Személyzet 7.7
8.6%
Helyszín 8.6
7.5%
Tisztaság 7.5
6.8%
Felszereltség 6.8
8.0%
Biztonság 8.0
7.2%
Érték 7.2
  • Guest
    Szép és tiszta hostel, jó családi légkörrel. Úgy éreztük magunkat, mint otthon. Lisszabon központja közelében. Nagyon kedves személyzet. Mindenkinek ajánlom ezt a helyet!
  • Guest
    nagyon kellemes éjszaka

Hogyan jusson el az ifjúsági szállóba

Feladó: Krabi International Airport (KBV)
Gyalogos távolság az ifjúsági szállóig: 2 óra
Vezető távolság az ifjúsági szállóig: 20 perc
Utazási idő a szállóig tömegközlekedéssel: 45 perc
Útbaigazítás: A Krabi repülőtérről olcsó repülőtéri busszal eléred a várost. A Vogue áruház egy helyi látvány, ami nagyon közel van hozzánk. Ingyen elmegyünk érted, ha több mint négyen vagytok a csoportban. A buszállomástól ülj be egy közös taxiba (a thai nyelven, Song Tow), ami lerak a Vogye elött. Onnan csupán egy kétperces séta a Jellybeanig. Másmódon, taxiba is ülhetsz k.b. 350 bahtért.

A környék

How to get there

Address: 17-19 Maharaj 2 alley krabi town, 81000, Krabi, Thaiföld
Mivel a város szívében vagyunk, mindent, amire szükséged lehet, megtalálsz egy rövid gyalogos távolságon belül, mint a folyót és az esti piacokat, az élelmiszer piacokat, áruházakat, KFC-t (Kentucky Sült Csirke), bankokat, pénzváltó irodákat, bárokat és éttermeket, és még ennél is többet.
A komppal (tőlünk 5 percre) eljuthatsz az összes közelben lévő szigetre, mint Phuket, Koh Phi Phi, Koh Lanta, Koh Jum és a többi.
Ao Nang csupán 20 percre van autóval vagy kismotorral, és könnyen csatlakozhatsz Krabitól délre Trang, valamint Koh Samui, Koh Panghan és Koh Tao felé.
Városrészek:
Bos en Lommer
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból