Ibiza - Ibiza Beach Camp

8.3
Nagyszerű
9.0%
Légkör 9.0
8.0%
Személyzet 8.0
8.0%
Helyszín 8.0
8.0%
Tisztaság 8.0
8.0%
Felszereltség 8.0
8.0%
Biztonság 8.0
9.0%
Érték 9.0
  • Colin
    Best place to party in Ibiza!

About the place Hostel

Bármikor megérkezhet és távozhat, és addig maradhat, ameddig tetszik (legalább 2 éjszaka). Amikor eljut a táborba, üdvözlő sört vagy sangriát üdvözölhet, amelyet a sátor otthonába mutat és orientált (a tengerpart ilyen, a sörök így). Aztán megkezdjük a boldogság idejét. Napi jógát csinálunk, snorkelinget, sziklamászást, szoláriumot, úszást, jót és italt.

 
Reggeli
Ingyenes
Dohányozni szabad: In designated areas
Biztonsági szolgálat
Strand a közelben
 
Úszómedence
Bártúra
Bár(ok) / söröző(k) a helyszinen

Social and fun

Táplálkozunk egy nagyszerű szünettel, és egy tengerparti ebédet készítünk, és a legtöbbet kihasználjuk. Jöjjön a naplemente, elkezdjük könnyebben kortyolgatni a korlátlan italunkat, miközben készen állunk az előtte tartandó párt estére. Városba fogunk menni, hogy pártoljanak az egyik forró Ibiza klubban, vagy táncolunk a tengerparton a csillagok alatt.

Info és Árak

A környék

How to get there

Address: Avinguda Punta Arabí 159, 07845, Ibiza, Spanyolország
Található a gyönyörű Cala Martina, ahol a strand lenyűgöző, és a hangulat egy kicsit hűtött. Kempingünk mindössze 50 méterre van a strandtól, így könnyű sétára van a tengerre, hogy enyhítse a szikrázó fejfájást, vagy pedig lefeküdjön az ágyból, és a nyitott bárjába a kutya haját vagy ingyenes napi jóga foglalkozásainkat. Közel a nagyszerű tömegközlekedési kapcsolatokhoz, hogy a sziget körül mindenki eljusson, vagy ha kicsit közelebb akarsz maradni az otthonhoz, rengeteg bár / étterem van a közelben.
Városrészek:
San Martin
Pueblo Nuevo

Check-in details
18+
Age
Available 24 hours
Reception time

Cash
Mastercard | Visa | American Express
Languages Spoken: Angol | Francia | Spanyol | Norwegian

Check-out details
11:00 AM
Kijelentkezési idő

Important information

In times of uncertainty and your peace of mind, we recommend you select a flexible rate with free cancellation. If your plans change, you can always cancel free of charge until the cancellation expires.

Ez egy felnőtt tábor, amelyet nagyrészt az ingyenes folyó alkohol okozott, így nem lehet 18 év alatti. A recepció 9 órától nyitva tart. (Ha korán érkezik, csak dobja ki a táskáját és sört). Kijelentkezés 11:00 óráig, de szívesen fogadja a táskáját, és lazítson a napra. Nem kedvtelésből tartott háziállat, nem tehetünk felelősséget rájuk. Nincs kijárási tilalom! Ezek a tulajdonságok kempingek, így a "kínált szobák" sátrak.

Vízumok konzulátusok számára

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.
A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Latest reviews

Az alábbi vélemények ténylegesen a szálláshelyen megszállt vendégektől származnak.

MINDEN véleményt közzéteszünk: a pozitív és a negatív értékeléseket egyaránt, így a foglalás előtt teljes képet alkothat a szálláshelyről. Ha ezen a szálláshelyen szállt meg és szeretne értékelést küldeni, kérjük először jelentkezzen be a "Saját fiók" menüpontba.

Colin
8.3
Nagyszerű
Best place to party in Ibiza!

Great food and atmosphere if you are looking for a place to chill and enjoy a glass of beer right by the beach.

9
Légkör 9.0
8
Személyzet 8.0
8
Helyszín 8.0
8
Tisztaság 8.0
8
Felszereltség 8.0
8
Biztonság 8.0
9
Érték 9.0
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból