8.3
Átlagos értékelés Nagyszerű
9.0%
Légkör 9.0
8.0%
Személyzet 8.0
8.0%
Helyszín 8.0
8.0%
Tisztaság 8.0
8.0%
Felszereltség 8.0
8.0%
Biztonság 8.0
9.0%
Érték 9.0

Ibiza - Ibiza Beach Camp

Avinguda Punta Arabí 159, Ibiza, Spanyolország, 07845

Hostel

Ifjúsági szálló áttekintése

Bármikor megérkezhet és távozhat, és addig maradhat, ameddig tetszik (legalább 2 éjszaka). Amikor eljut a táborba, üdvözlő sört vagy sangriát üdvözölhet, amelyet a sátor otthonába mutat és orientált (a tengerpart ilyen, a sörök így). Aztán megkezdjük a boldogság idejét. Napi jógát csinálunk, snorkelinget, sziklamászást, szoláriumot, úszást, jót és italt.

A környék

Található a gyönyörű Cala Martina, ahol a strand lenyűgöző, és a hangulat egy kicsit hűtött. Kempingünk mindössze 50 méterre van a strandtól, így könnyű sétára van a tengerre, hogy enyhítse a szikrázó fejfájást, vagy pedig lefeküdjön az ágyból, és a nyitott bárjába a kutya haját vagy ingyenes napi jóga foglalkozásainkat. Közel a nagyszerű tömegközlekedési kapcsolatokhoz, hogy a sziget körül mindenki eljusson, vagy ha kicsit közelebb akarsz maradni az otthonhoz, rengeteg bár / étterem van a közelben.

 • Ingyenes Ebéd csomag / fogdd és vidd
Városrészek
San Martin Pueblo Nuevo
Great For
 • Great for activity breaks

Info és Árak

Táplálkozunk egy nagyszerű szünettel, és egy tengerparti ebédet készítünk, és a legtöbbet kihasználjuk. Jöjjön a naplemente, elkezdjük könnyebben kortyolgatni a korlátlan italunkat, miközben készen állunk az előtte tartandó párt estére. Városba fogunk menni, hogy pártoljanak az egyik forró Ibiza klubban, vagy táncolunk a tengerparton a csillagok alatt.

 • Ingyenes Ebéd csomag / fogdd és vidd
 • Reggeli
 • Kijelentkezési idő
  Időpontok, amikor a kijelentkezés lehetséges:
  • Napok: Every day
  • Kezdődik: 12:00 AM (Éjfél)
  • Végződik: 11:00 AM
 • Reception time
  Available 24 hours
 • Nem: Vegyes
 • Minimum bejelentkezési korhatár: 18 éves

Payment type accepted: Mastercard, Visa, American Express, Cash

Minimum bejelentkezési korhatár: 18 éves

Ez egy felnőtt tábor, amelyet nagyrészt az ingyenes folyó alkohol okozott, így nem lehet 18 év alatti. A recepció 9 órától nyitva tart. (Ha korán érkezik, csak dobja ki a táskáját és sört). Kijelentkezés 11:00 óráig, de szívesen fogadja a táskáját, és lazítson a napra. Nem kedvtelésből tartott háziállat, nem tehetünk felelősséget rájuk. Nincs kijárási tilalom! Ezek a tulajdonságok kempingek, így a "kínált szobák" sátrak.

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.
A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból