Bahia - Hostel Sobrado25

7.9
Nagyon jó
8.0%
Légkör 8.0
9.0%
Személyzet 9.0
7.5%
Helyszín 7.5
7.5%
Tisztaság 7.5
7.5%
Felszereltség 7.5
7.5%
Biztonság 7.5
8.0%
Érték 8.0
  • Alex
    Friendly hostel staff

Hogyan jusson el az ifjúsági szállóba

Get to hostel by bus
Gyalogos távolság az ifjúsági szállóig: 7 perc
Útbaigazítás: A Praça da Sé buszmegállójából először a Terreiro de Jézus térre kell sétálni. Séta a Piazza Largo do Pelourinho. A Hostel, amely a Fekete Rózsafüzér templom mellett található.
Get to hostel by bus
Gyalogos távolság az ifjúsági szállóig: 1 hour
Útbaigazítás: Vegye ki a busz "Barroquinha" (R $ 3) a buszpályaudvar és szálljon le a "Insinuante" buszmegálló, az utcán "Baixa dos Sapateiros". A hangzó narancssár, könnyen felismerhető.

A környék

How to get there

Address: Largo do Pelourinho 25, 40026-280, Bahia, Brazília
A Hotel Sobrado 25 a történelmi belváros szívében található, egy nagy szabadtéri bevásárlóközpontban, mivel számos művészeti és zenei látnivalót kínál. A bárok, éttermek, butikok, múzeumok, színházak, templomok és más, nagy történelmi értékű műemlékek koncentrálódnak. Most színes és újjáéledt Pelourinho, tele kulturális tevékenységekkel és eseményekkel, különösen éjjel. Vannak is az Olodum csoport próbái, minden vasárnap és kedden.
Városrészek:
Pelourinho
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból