Bahia - Hostel Sobrado25

7.9
Nagyon jó
8.0%
Légkör 8.0
9.0%
Személyzet 9.0
7.5%
Helyszín 7.5
7.5%
Tisztaság 7.5
7.5%
Felszereltség 7.5
7.5%
Biztonság 7.5
8.0%
Érték 8.0
  • Alex
    Friendly hostel staff

About the place Hostel

Ha utazik, kényelmes és tiszta tartózkodási hely elengedhetetlen ahhoz, hogy visszanyerje a nap folyamán (vagy éjszaka) töltött energiát. Úgy döntöttünk, hogy a portugálokhoz hasonlóan elkezdjük Salvador-t. Egy jó hostel megnyitásával, de anélkül, hogy elveszítené a történelmi hangulatot, amelyet a Pelourinho hozott, és ami még fontosabb, anélkül, hogy elveszítené a hátizsákosok hangulatát: mint te, nem várhatunk, hogy új embereket találkozzunk a világ különböző részein, szórakozás együtt!

 
Internet / wifi
Ingyenes
Reggeli
Ingyenes
Ágynemű
Ingyenes
 
Törölköző
Ingyenes
Közös konyha
Zárható szekrény
Ingyenes

Social and fun

Pelourinho, Salvador történelmi negyedében, amelyet 1985-ben az UNESCO Világörökség-központként felsorolt. Itt található a Hostel Sobrado 25, egy felújított és átalakított házban Salvadorban. Az a hely, ahol vendégeink élvezhetik sokszínű házaink és templomaink szépségeit évszázados lejtőkön, amelyek sok történetet mondanak el nekünk, és bemutatja nekünk a legjobb éttermeket, bárokat és a kultúrával és szórakozással kapcsolatosakat.

Available

Info és Árak

A környék

How to get there

Address: Largo do Pelourinho 25, 40026-280, Bahia, Brazília
A Hotel Sobrado 25 a történelmi belváros szívében található, egy nagy szabadtéri bevásárlóközpontban, mivel számos művészeti és zenei látnivalót kínál. A bárok, éttermek, butikok, múzeumok, színházak, templomok és más, nagy történelmi értékű műemlékek koncentrálódnak. Most színes és újjáéledt Pelourinho, tele kulturális tevékenységekkel és eseményekkel, különösen éjjel. Vannak is az Olodum csoport próbái, minden vasárnap és kedden.
Városrészek:
Pelourinho

Check-in details
18+
Age
2:00 PM 11:00 PM
Bejelentkezési idő
Available 24 hours
Reception time

Check-out details
9:00 AM
Kijelentkezési idő

Important information

In times of uncertainty and your peace of mind, we recommend you select a flexible rate with free cancellation. If your plans change, you can always cancel free of charge until the cancellation expires.

Vízumok konzulátusok számára

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.
A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Latest reviews

Az alábbi vélemények ténylegesen a szálláshelyen megszállt vendégektől származnak.

MINDEN véleményt közzéteszünk: a pozitív és a negatív értékeléseket egyaránt, így a foglalás előtt teljes képet alkothat a szálláshelyről. Ha ezen a szálláshelyen szállt meg és szeretne értékelést küldeni, kérjük először jelentkezzen be a "Saját fiók" menüpontba.

Gary
7.4
Nagyon jó
Good hostel in Salvador de Bahia

Overall good. Clean rooms, quiet. I felt safe there as well.

8
Légkör 8.0
9
Személyzet 9.0
7
Helyszín 7.0
7
Tisztaság 7.0
7
Felszereltség 7.0
7
Biztonság 7.0
7
Érték 7.0
Alex
8.3
Nagyszerű
Friendly hostel staff

The staff was very friendly and the location pretty good.

8
Légkör 8.0
9
Személyzet 9.0
8
Helyszín 8.0
8
Tisztaság 8.0
8
Felszereltség 8.0
8
Biztonság 8.0
9
Érték 9.0
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból