Amszterdam - Hostel Croydon

Warmoesstraat 75, Amszterdam, Hollandia

Ifjúsági szálló áttekintése

Jobb az Amszterdam szívében, csak egy kőhajításnyira a királyi palota, a Dam tér és a Red Light District és csak 5 perces sétára a központi vasútállomástól, fekszik Hostel Croydon költségvetési Amsterdam hostel szobákat. A szobák mindegyike fürdőszobával. A fürdőszobák, oldalra a magán- és vegyes kollégiumi szoba kivételével két-, három- és négyágyas. Minden szoba felújított, 2009-ben. Dam tér egy két perces sétára található, és egy remek hely arra, hogy megszerezzük. Innen irány nyugat, Anne Frank házában, délen a Van Gogh Múzeum és keletről Rembrandt házába. Vannak csatorna túrák bőven, kávézók balra, jobbra és középre és kiállítások, amelyek a fejed spin. A…

Jobb az Amszterdam szívében, csak egy kőhajításnyira a királyi palota, a Dam tér és a Red Light District és csak 5 perces sétára a központi vasútállomástól, fekszik Hostel Croydon költségvetési Amsterdam hostel szobákat.

A szobák mindegyike fürdőszobával. A fürdőszobák, oldalra a magán- és vegyes kollégiumi szoba kivételével két-, három- és négyágyas.
Minden szoba felújított, 2009-ben.

Dam tér egy két perces sétára található, és egy remek hely arra, hogy megszerezzük. Innen irány nyugat, Anne Frank házában, délen a Van Gogh Múzeum és keletről Rembrandt házába. Vannak csatorna túrák bőven, kávézók balra, jobbra és középre és kiállítások, amelyek a fejed spin.

A holland főváros egy város, mint senki más. Hol máshol talál tárlatvezetés a piros lámpás negyedben, Rembrandt háza, a Van Gogh Múzeum, Anne Frank házában, tulipánok, "kávézók", meg olcsó sör? Régi beleolvad az új, radikális guggoló művészeti létesítmények tegye ki a 17. század eresz, BMW utat enged kerékpárok és háromfokozatú, szerzetes főzött sört szolgálnak fel fel minimalista kávézók. És Hostel Croydon az első megálló a kultúra ezen fölött holland városban.

További információk...
Városrészek:
Amsterdam Centrum
Tájékozodási pontok:
Oude Kerk Nieuwmarkt Weigh Ház Dam tér Királyi Palota
Vasútállomások:
Amszterdam főpályaudvar Muiderpoort Amstel Amszterdami RAI pályaudvar Amszterdam Lelylaan pályaudvar
Átlagos értékelés   46% 100
69%
Összesen 69%
51%
Személyzet 51%
92%
Helyszín 92%
39%
Tisztaság 39%
68%
Szórakozási lehetőség 68%
29%
Légkör 29%
27%
Felszereltség 27%
36%
Biztonság 36%
32%
Érték 32%

Info és Árak

Érkezés dátuma: 2018/02/03
Éjszakák száma: 2
Távozás dátuma: 2018/02/05

Felszereltség

  • TV
  • Fűtés
  • Internet elérés
  • Kábel/Műholdas adók
  • Zárható szekrények
  • Törülköző

Lemondási feltételek

Ez a szálláshely fogja terhelni 1 éjszaka lemondás esetén kevesebb, mint 3 days az érkezés előtt. Abban az esetben, nem jelenik meg fogja terhelni 1 éjszaka szállást a hitelkártya.

Fontos tudnivalók

SPECIáLIS FOGLALáSI SZABáLYZAT

Az ingatlan elfogadja az alábbi hitelkártya-márkákat az egyenleg kifizetéseihez: Visa, Mastercard, Visa Electron, American Express, JCB, Aura, Diners, Debit Cards.

Adót nem tartalmazza: 5% -os idegenforgalmi adót.

egyéb díjak: Bejelentkezéskor meg kell adnia, hogy fizetni egy 5 € visszatérítendő gomb betét..

LEMONDáSI FELTéTELEK

Ez a szálláshely fogja terhelni 1 éjszaka lemondás esetén kevesebb, mint 3 days az érkezés előtt.

Abban az esetben, nem jelenik meg fogja terhelni 1 éjszaka szállást a hitelkártya.

FONTOS TUDNI

Nem mozgássérültek számára

Children NOT accepted

Privát szobák korhatár

: korlátozások nélkül

Alvás korhatár: from 18 years to 40 years

Dohányzó politika

: Minden szoba és a közös helyiségek nemdohányzó

Állatok NEM fogadjuk

TERMS AND CONDITIONS

Fenntartani a kényelmes légkörben nem teszi lehetővé: nagy csoportokban a férfiak (több mint 10), vagy háziállatok. Legénybúcsú / leánybúcsú csoportok, sport csoportok, (köz) fan csoportok mérkőzések, és más nagy felek szívesen nálunk, de lehet kötni további betéteket vagy feladott alkalmazotti belátása biztonsági okokból. Speciális foglalás e csoportok NAGYON javasoljuk, hogy biztosítsa szállást és approval.

Check-out előtt kell 10:00, különben elveszíti a kulcs betét, és azzal szemben további charges.

We működik egy személy egy ágy politikát. Kérjük, legyenek tekintettel a többi vendég, és nem hozza az extra embereket vissza a hostel.

Smoking tilos a szálló. Akkor is kell fizetniük 150 euró bírság és / vagy a tartózkodás lesz terminated.

Any egyik fogott a falra írni, illetve nem okoz bármilyen rongálás történt a tulajdonság, amelynek eredményeképpen a 150 euró bírság, a rendőrség fogják hívni, és akkor (és / vagy a csoport) azonnal kirúgták a property.

For kedvéért higiénia, nem száraz a nedves ruhát (zokni, benne!) a radiátorok. Vannak mosó- és szárítógépek pár percnyi away.

Have szórakoztató és aludni egyszerű!

For lemondás esetén 3 nappal az érkezés előtt lehet használni az információkat ezen az oldalon találsz. Miután elküldte nekünk a részleteket magyarázható, hogy az oldalon, akkor kap egy személyes e-mail irodáinkban, amely megerősíti a törlés. Ha nem kap ilyen visszaigazolást, a törlés nem került feldolgozásra. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk azonnal ellenőrizni your

cancellation. A maradék a foglalás törlésre kerül díjmentesen. Ezt megteheti bármikor e-mailben a szálló közvetlenül: ellenőrizni fogjuk az e-mail időbélyeg ellenőrzésére, ha a törlés volt made.

Always küldje el nevét, a hivatkozási számot és foglalás részleteket a törlési kérelmet. A foglalás törlésre kerül, ha kap egy személyes e-mail választ megerősíti a törlés. Ha nem kap ilyen visszaigazolást a törlés nem volt processed.

Changes meglévő bookings

For változást a meglévő foglalás meg kell küldeni egy e-mailt közvetlenül az hostelo.You lesz, mint kapni egy személyes e-mail megerősítve a kért módosítást . Ha nem kap ilyen visszaigazolást, a változtatás nem került feldolgozásra.

You must always book friday, saturday and sunday nights together

Vízumok konzulátusok számára

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.

A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét
Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból