Párizs - Hostel BVJ Champs-Elysées

6.9
6.7%
Légkör 6.7
7.2%
Személyzet 7.2
8.6%
Helyszín 8.6
6.6%
Tisztaság 6.6
6.0%
Felszereltség 6.0
6.7%
Biztonság 6.7
6.7%
Érték 6.7
  • NICOLAS
    Auberge agréable avec quelques petits détails à améliorer pour vraiment la conseiller
  • Emmanuel
    Bon séjour!

About the place Hostel

An exceptional location, in one of the most chic and secure districts of all Paris, a few steps from the Avenue des Champs Elysées, the Arc de Triomphe and the Parc Monceau...
An establishment full of history, for a young, simple, nice and unpretentious accommodation: rudimentary comfort, bunk bed in all rooms, linen provided and changed on first request, private showers and toilets to share upstairs.

 
Internet / wifi
Ingyenes
Ágynemű
Ingyenes
Kávézó(k) a helyszinen

Social and fun

free breakfast all you can eat from 7:15 to 9:15 am

Info és Árak

A környék

How to get there

Address: 12 rue Léon Jost, 75017, Párizs, Franciaország
Arc de Triomphe, Parc Monceau
Train station:
Gare Saint-Lazare
Gare de l'Est
Gare du Nord
Gare Montparnasse
Városrészek:
17. kerület

Tájékozodási pontok

Good to know

Available

Food

Available

Dorms details

Ingyenes

Important information

In times of uncertainty and your peace of mind, we recommend you select a flexible rate with free cancellation. If your plans change, you can always cancel free of charge until the cancellation expires.

Payment in Cash only, no cards or cheqs accepted.

Vízumok konzulátusok számára

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.
A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Latest reviews

Az alábbi vélemények ténylegesen a szálláshelyen megszállt vendégektől származnak.

MINDEN véleményt közzéteszünk: a pozitív és a negatív értékeléseket egyaránt, így a foglalás előtt teljes képet alkothat a szálláshelyről. Ha ezen a szálláshelyen szállt meg és szeretne értékelést küldeni, kérjük először jelentkezzen be a "Saját fiók" menüpontba.

Lays
6.3
Nem megyek vissza :(

Jó felépítésű, de nagyon hiányzott egy konyha vagy legalábbis egy mikrohullámú sütő :( A fürdőszoba sem volt olyan jó, nem találtam a kapcsolót zuhanyozáshoz, és sötétben vettem: (( (Az ellenőrzési folyamat nagyon lassú, és nincs biztonság a raktári csomagok számára. A reggeli nem volt olyan jó

5
Légkör 5.0
8
Személyzet 8.0
9
Helyszín 9.0
8
Tisztaság 8.0
5
Felszereltség 5.0
5
Biztonság 5.0
4
Érték 4.0
Juan
7.0
Nagyon jó
Nos, javulhat.

A létesítmények gyönyörűek voltak. A fürdőszobák száma azonban kevés volt, és mindig meg kellett várni, hogy belépjen. A zuhanyzók nem mindig voltak képesek használni, egyikük sem zárt be. Ami nem tetszett, az volt, hogy néhány vendég nem tartja tiszteletben a szabályokat, és zajt ad, amikor már alszunk. Kétszer érkeztek olyan emberek, akik úgy zajlottak, mintha nap lenne, de reggel három volt. Más helyeken, ahol voltam, a személyzet ellenőrzést végez, és ezek a problémák nem merülnek fel.

6
Légkör 6.0
8
Személyzet 8.0
7
Helyszín 7.0
8
Tisztaság 8.0
7
Felszereltség 7.0
7
Biztonság 7.0
6
Érték 6.0
Françoise
6.6
Legyen többé-kevésbé kellemes.

Az első dolog, ami meglepte minket, az volt, hogy a műszaki szoba csomagmegőrzőként szolgál. Nem figyelték meg. Aztán a 3. szobában aludtunk, az ajtó hangos hangot adott. Azt is meglepte, hogy a helyiségeket nem szellőzték napközben. Csalódásunk volt a földszinten lévő nagyon kicsi WC-vel is. A férfiak WC-je nagyobb, de nincs zárak. Semmi sem volt arra, hogy megmossa a kezét. Figyelembe véve azoknak az embereknek az átlag életkorát, akikkel nálunk maradtunk, nem fogok visszatérni, amíg 25 éves nem leszek. Azt fogom mondani, hogy a hostel főbejáratát soha nem zárták be. A reggeli azonban nagyon tetszett, a hostel helyzete tökéletes. A személyzet nagyon barátságosnak és barátságosnak tűnt.

8
Légkör 8.0
9
Személyzet 9.0
9
Helyszín 9.0
6
Tisztaság 6.0
5
Felszereltség 5.0
3
Biztonság 3.0
6
Érték 6.0
Sandra
3.1
A fürdőszoba nagyon leromlott és az ajtó becsapódik, nem szándékozik aludni!

Reggeli nem nagy választás, és sok zaj van az udvaron éjjel.

2
Légkör 2.0
4
Személyzet 4.0
6
Helyszín 6.0
1
Tisztaság 1.0
1
Felszereltség 1.0
6
Biztonság 6.0
2
Érték 2.0
Elodie
7.1
Nagyon jó
Barátságos hostel

Szép hostel, de nem működőképes. 15-ágyas hálószobák egy kulccsal az összes kollégiumi számára ^ ^ a mosdók a helyiségben vannak, nincs aljzat az ágyak közelében, csak a padlón és a létrán nem praktikus bejutni a 3. emelet ágyába. A WC és a zuhanyzó azonban tiszta volt, közel a szobákhoz és a reggeli hűvös volt. A barátságos személyzet is. Tehát egy szép hostel, ha Párizst tartja, csak szégyen a gyakorlati oldal számára.

6
Légkör 6.0
10
Személyzet 10.0
10
Helyszín 10.0
10
Tisztaság 10.0
4
Felszereltség 4.0
4
Biztonság 4.0
6
Érték 6.0
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból