Puerto Natales - Hostel 53 Sur

8.8
Nagyszerű
8.0%
Légkör 8.0
9.5%
Személyzet 9.5
9.0%
Helyszín 9.0
8.5%
Tisztaság 8.5
9.0%
Felszereltség 9.0
8.5%
Biztonság 8.5
9.0%
Érték 9.0
  • Alexandra
    Great breakfast and hospitality

Hogyan jusson el az ifjúsági szállóba

Get to hostel by bus
Gyalogos távolság az ifjúsági szállóig: 5 perc
Útbaigazítás: A Hostel 53 Sur csupán ötpercnyi sétára található a Rodoviario Buszállomástól, ami a Punta környékéről és a Torres Del Paineből érkező buszok végállomásaként szolgál. A Rodoviarionál azt a kijáratot választ, ahol a "TO CENTRO" feliratot látod, és az alábbi utcákat követve jutsz el hozzánk: Bernardo O' Higgins, Esmeralda, Manuel Bulnes, R De Valdivia, végül Tucapel, és itt a szálló. Az utcasarkokon fel vannak tüntetve a házszámok. Keresd az 1337-es számot, ez a hostel házszáma. Címünk: TUCAPEL 1337, PUERTO NATALES, CHILE.

A környék

How to get there

Address: Tucapel, 6160204, Puerto Natales, Chile
53 Sur Hostel a városközpontban található, az Üzletek, a Buszpályaudvar, a bankok, bankautomaták, az Éttermek, a Gyógyszertárak, a Múzeumok és a Kikötő gyalog is megközelíthetőek.
Városrészek:
Bos en Lommer
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból