Budapest - Grandio Party Hostel

nagy diofa utca 8, Budapest, Magyarország

Ifjúsági szálló áttekintése

Meg lehet aludni, ha halott, így nem várható, hogy minden here. Grandio, az egyik az egyetlen igaz fél helyek a földön, amely üdvözli az alkoholisták, az elveszett lelkek és művészi emberek tehetsége, de nincs iránya és a közönség, az élő légzés lény, amely folyamatosan fejlődik, a hely, egy őrült kultusz following. why ?? Because tudjuk, hogy a párt meg kell pia, és szükség van rá közel. Van egy bár a helyszínen, amely nyitott a legtöbb éjszakát, amíg 3:00, majd úgy gondoltuk, hogy nem volt elég közel, így a mi őrült szar munkatársai jelenleg gondolt terveket…

Meg lehet aludni, ha halott, így nem várható, hogy minden here.


Grandio, az egyik az egyetlen igaz fél helyek a földön, amely üdvözli az alkoholisták, az elveszett lelkek és művészi emberek tehetsége, de nincs iránya és a közönség, az élő légzés lény, amely folyamatosan fejlődik, a hely, egy őrült kultusz following.

why ??

Because tudjuk, hogy a párt meg kell pia, és szükség van rá közel. Van egy bár a helyszínen, amely nyitott a legtöbb éjszakát, amíg 3:00, majd úgy gondoltuk, hogy nem volt elég közel, így a mi őrült szar munkatársai jelenleg gondolt terveket egy Pully rendszer hozza fel a lépcsőn az erkélyre. Kaptunk egy csomó kedvezményt ital is, amelyek kizárólag a mi fél frenzying guests

When a bár zárva, haladunk a késői szoba, a den zaj és rosszaság, a szex ágy és függőágy attól függően, hogyan kalandos van .

We egy rave-barlang, ez valójában egy alagsori pince, de hetente kétszer tesszük felrobban magvas vörös világítás, ivás játékok, sör pong, strawpedo kihívásokat, és nyílt nap éjszaka, vagy bármi mást odajön hozzánk egy nagy játszani a sör plan.

The személyzet minden volt kézzel szedett, ami úgy tűnik, egy kicsit vad, amikor járkál öltöztetik köpenyek egy sört az egyik kezében, de ez a Grandio egységes, holmikban érzi magát kényelmes, vagy megvan az euró boltban, hogy day.

If úgy gondolja, lehet challenege minket, majd mi probbaly emelkedik, ha nem, akkor tiszteletben tartani, hogy megpróbálta!

The hely maga vad, mint a személyzet és a vendégek, egy benőtt dzsungel, játék szoba, csocsó és ping-pong, a bárban, egy titkos étterem, amely tudnánk mesélni, de mi volna ölni, egy mix szobák, néhány fürdőszobás, különböző számú ággyal, és ha szerencséd van, a vécé egy view.

So a giccses közétek, lehet értékelni azt a tényt, hogy minden szoba, a külső és belső felületeit minden olyan díszített a legjobb utcai művészek, Budapest és bővült a globális művészek, akik tetszett, amit láttak, és azt akarta, hogy adjunk hozzá. Van egy zenekar, a The Grandio folyóiratok, amely megváltoztatja a tagok minden héten, amikor gyakoroljuk a nyílt nap éjszaka rave barlangba, és várunk minden tehetség elvégzésére here.

As valamint, hogy mi egy nagy hely, különösen akkor, ha mint inni, mint mi szívében bárban kerületben, az egyetlen szabályok már körülbelül tekintetben, hogy a vendégek és a szomszédok, és más, mint, hogy azt akarjuk, hogy egy vad idő, mert mi lesz az első!

Please megjegyzés, mint a neve is mutatja, ez egy fél hostel, megyünk minden este, néhány ember iszik napközben, van egy bár, néha nem, és nagyon szórakoztató. Ha nem tetszik ezeket a dolgokat, próbáld nyugodtabb hostel, mint Carpe Noctem Penthouse

További információk...
Átlagos értékelés Nagyon jó  72% 100
67%
Összesen 67%
68%
Személyzet 68%
87%
Helyszín 87%
67%
Tisztaság 67%
63%
Szórakozási lehetőség 63%
71%
Légkör 71%
68%
Felszereltség 68%
80%
Biztonság 80%
73%
Érték 73%

Info és Árak

Érkezés dátuma: 2017/12/23
Éjszakák száma: 2
Távozás dátuma: 2017/12/25

Felszereltség

 • Hűtőszekrény
 • Phone
 • Fűtés
 • Bár
 • Étterem
 • Internet elérés
 • Konyha
 • Csomag szoba
 • Zárható szekrények
 • Hajszárító
 • Törülköző

Lemondási feltételek

Ingyenes lemondás legalább 24 órával az érkezés előtt, első éjszaka A késői lemondás vagy meg nem.

Fontos tudnivalók

SPECIáLIS FOGLALáSI SZABáLYZAT

The hostel accepts only cash payments for balance.

Adókat tartalmaz.

egyéb díjak: Kulcs letétbe helyezése 2000 Ft per kulcsot és csoportok 5 vagy több biztonsági letét 5000 Ft személyenként..

LEMONDáSI FELTéTELEK

Ingyenes lemondás legalább 24 órával az érkezés előtt, első éjszaka A késői lemondás vagy meg nem

FONTOS TUDNI

Nem mozgássérültek számára

Children NOT accepted

Privát szobák korhatár

: from 18 years to 36 years

Alvás korhatár: from 18 years to 36 years

Dohányzó politika

: All rooms are NON smoking, smoking allowed only on dedicated areas

Állatok NEM fogadjukVízumok konzulátusok számára

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.

A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét
Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból