Prága - Easy Housing Hostel

8.1
Nagyszerű
8.0%
Légkör 8.0
9.0%
Személyzet 9.0
7.0%
Helyszín 7.0
7.6%
Tisztaság 7.6
8.0%
Felszereltség 8.0
8.7%
Biztonság 8.7
8.1%
Érték 8.1
  • Lucie
    Très bon accueil bien équipé
  • Edin
    Auberge superbe et personnel cool

About the place Hostel

Az Easy Housing Hostel teljesen új tulajdonban van, és a szobák széles választékát kínálja a magán és a kollégiumi szobák között, mindegyik különböző kialakításban és méretben. Ingatlanunk három emeleten van, és minden emeleten egy széles és tágas közös helyiség található, így az emberek meg tudnak keveredni, és együtt élvezhetik a társaságot. Emellett kiváló és nagyon kényelmes emeletes ágyakat is kínálunk, amelyek hasonlítanak a hotelekhez, így mindenki nagyszerűen aludhat a szórakozás és a nagy idő után.

 
Internet / wifi
Ingyenes
Városnézés
Ingyenes
Közös helyiségben zárható szekrény igénybe vehető
Ingyenes
Bártúra

Social and fun

Info és Árak

A környék

How to get there

Address: Spytihněvova 131/6, Praha 2, 128 00, Prága, Cseh Köztársaság
Mi található Prága 2, nagyon közel a Vysehrad vár történelmi erőd található Prága városában. A környéken számos csodálatos bár és étterem található, valamint gyönyörű városi parkok, mint a Folimanka park.
Train station:
Praha Hlavni Nadrazi
Praha Masarykovo nádraží
Városrészek:
Prága 2
Nusle

Tájékozodási pontok

Important information

In times of uncertainty and your peace of mind, we recommend you select a flexible rate with free cancellation. If your plans change, you can always cancel free of charge until the cancellation expires.

Minden 22:00 és 12:00 között érkező check-in után későbbi bejelentkezésként 5 EUR / fő felár ellenében értendő. A legfrissebb bejelentkezési idő éjfél, de előzetesen tájékoztatnia kell magát a hostelekről.

Vízumok konzulátusok számára

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.
A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Latest reviews

Az alábbi vélemények ténylegesen a szálláshelyen megszállt vendégektől származnak.

MINDEN véleményt közzéteszünk: a pozitív és a negatív értékeléseket egyaránt, így a foglalás előtt teljes képet alkothat a szálláshelyről. Ha ezen a szálláshelyen szállt meg és szeretne értékelést küldeni, kérjük először jelentkezzen be a "Saját fiók" menüpontba.

ANAIS
7.1
Nagyon jó
Ajánlott!

Az első egy fogadóban inkább elégedettek voltunk ezzel a létesítménnyel. Nyilvánvaló, hogy minden nem volt tökéletes, de gyakran fordul elő, amikor mindenki nem tartja tiszteletben az ilyen típusú hely kollektív aspektusát. Nem messze a városközponttól (25 perc séta), és nem drága. A hostel üzemeltetése egyszerű és áttekinthető, és a vendéglátók egyáltalán nem zavaróak. A tisztaság szintje jobb lehet, de ez csak akkor lehetséges, ha mindenki megmutatta, hogyan kell élni. Bárhogyan is van, ez nem csökkenti azokat a fogadókat, akik komolyan gondolkodnak létesítményük megőrzéséről és az ágynemű tisztaságáról. Minőségi szint: a hálószobák megosztása elég kicsi ahhoz, hogy együtt éljenek az emberek (emeletes ágyak 8 fő részére), de rövid távú tartózkodás esetén ez nagyra értékelik. Véleményem szerint csak két hiba van: annak hiánya, hogy nem tudunk együtt élni azokkal az emberekkel, akikkel együtt élünk, és nincs hely a dolgok tárolására. Vagyis bíznunk kell azokban az egyénekben, akikkel alszunk, hogy ne lopjanak el minket, mivel a szoba mérete nem teszi lehetővé az erre a célra tervezett tároló elhelyezését. Utána a bizalomon kívül más biztonságunk van, mivel a hostelben kamerák vannak. És különféle kódok minden szobakiosztáshoz, így csak a szoba lakosai léphetnek be. Vagy nem vagyunk a lehető legjobban abban, amit megtehetünk a biztonsági szintet elérni, de mindegy, hogy megpróbáljuk. Ha más barátokkal visszatértünk Prágába, ez a hostel ajánlott! Párként vagy családként talán megfelelőbb lenne egy kicsit nagyobb magánélettel rendelkező létesítmény. Kellemes tartózkodást!

8
Légkör 8.0
8
Személyzet 8.0
7
Helyszín 7.0
7
Tisztaság 7.0
5
Felszereltség 5.0
6
Biztonság 6.0
9
Érték 9.0
Lucie
9.4
Fantasztikus
Très bon accueil bien équipé

Une personne charmante nous a accueilli et conseillé sur les bus n ayant pas encore de monnaie elle nous a avance l argent pour le bus. Bâtiment très propre vaisselle, frigo congélateur

10
Légkör 10.0
10
Személyzet 10.0
6
Helyszín 6.0
10
Tisztaság 10.0
10
Felszereltség 10.0
10
Biztonság 10.0
10
Érték 10.0
Marina
4.9
Las habitaciones genial, el baño sucio

Las habitaciones eran espaciosas aunque en la habitación entraba mucha luz. Los baños estaban hechos un asco. No está cerca del centro aunque Praga no es muy grande. Pero en Uber es muy barato viajar

3
Légkör 3.0
8
Személyzet 8.0
2
Helyszín 2.0
1
Tisztaság 1.0
8
Felszereltség 8.0
7
Biztonság 7.0
5
Érték 5.0
Edin
9.1
Fantasztikus
Auberge superbe et personnel cool

Auberge plus que bien pour le prix.

10
Légkör 10.0
10
Személyzet 10.0
8
Helyszín 8.0
9
Tisztaság 9.0
8
Felszereltség 8.0
10
Biztonság 10.0
9
Érték 9.0
Michal
9.1
Fantasztikus
At this price it's the best choice to visit the city!

It's a great opportunity for people who want to visit Prague and not to spend too much money. The rooms are quite rough - just a bed with a small table, but just behind the door there's a common-room where you can cook something or just sit down on the couch. Also the staff is really helpful and communicative. Recommended!

9
Légkör 9.0
10
Személyzet 10.0
8
Helyszín 8.0
10
Tisztaság 10.0
9
Felszereltség 9.0
10
Biztonság 10.0
8
Érték 8.0
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból