Chetumal - Downtown Hostel Chetumal

8.5
Nagyszerű
9.0%
Légkör 9.0
9.5%
Személyzet 9.5
8.0%
Helyszín 8.0
9.5%
Tisztaság 9.5
7.5%
Felszereltség 7.5
8.0%
Biztonság 8.0
8.0%
Érték 8.0
  • Laurence
    Good
  • Casey
    Pretty Good Location

About the place Hostel

Downtown Hostel ez a legjobb található a Chetumal Downtown néhány lépésre az öböl területe és nagyon közel a legfontosabb helyek, mint International Dock, Ha megy Belize, ez a hostel! Mi csak 400 méterre találunk a kikötőtől, ahová a Belize hajók vitorláztak.

 
Internet / wifi
Ingyenes
Reggeli
Ingyenes
Ágynemű
Ingyenes
Tároló szoba
Ingyenes
 
Dohányozni szabad: In designated areas
Közös konyha
Zárható szekrény
Ingyenes

Social and fun

Hostelünk úgy lett kialakítva, hogy a lehető legjobb kényelmet és pihentetést biztosítja az Ön tartózkodása alatt, ezért minden szobában csak 3 emeletes ágy található, hogy sok helyet biztosítson az egyes ágyak között, ágyaink fából és szép ortopédiai párnából állnak, hogy a vendégünk mit a pihenés pillanatában keresnek.

Info és Árak

A környék

How to get there

Address: Ignacio Zaragoza 231, 77000, Chetumal, Mexikó
Ha Chetumalban akarsz maradni, a Minerva színház a mexikói kultúra ikonja. A Maya Kulturális Múzeumtól mindössze 500 méterre, az Av egy blokkja is. A hősök, a fő sugárút a városban, ahol vendégeink megtalálják a varázslatos város igazi ízét, sétálni a Heroes Ave-on.

Important information

In times of uncertainty and your peace of mind, we recommend you select a flexible rate with free cancellation. If your plans change, you can always cancel free of charge until the cancellation expires.

Vízumok konzulátusok számára

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.
A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Latest reviews

Az alábbi vélemények ténylegesen a szálláshelyen megszállt vendégektől származnak.

MINDEN véleményt közzéteszünk: a pozitív és a negatív értékeléseket egyaránt, így a foglalás előtt teljes képet alkothat a szálláshelyről. Ha ezen a szálláshelyen szállt meg és szeretne értékelést küldeni, kérjük először jelentkezzen be a "Saját fiók" menüpontba.

Laurence
8.6
Nagyszerű
Good

The staff is the highlight of my stay they are exceptional. The accommodation is pretty basic ideal for backpackers.

9
Légkör 9.0
10
Személyzet 10.0
8
Helyszín 8.0
9
Tisztaság 9.0
8
Felszereltség 8.0
8
Biztonság 8.0
8
Érték 8.0
Casey
8.4
Nagyszerű
Pretty Good Location

The hostel is near the harbor so the sights are lovely to see. Breakfast was pretty decent but its free. Staff are friendly and accommodating. Lots of mixed racial guests so its fun to get to know them.

9
Légkör 9.0
9
Személyzet 9.0
8
Helyszín 8.0
10
Tisztaság 10.0
7
Felszereltség 7.0
8
Biztonság 8.0
8
Érték 8.0
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból