Cím

269-273 Hennessy Road, Wan Chai, Hong Kong, Hong Kong Island, Hong Kong, 00000

Hogyan jusson el az ifjúsági szállóba

Feladó: Hong Kong Airport
Vezető távolság az ifjúsági szállóig: 30 perc
Utazási idő a szállóig tömegközlekedéssel: 1 hour
Útbaigazítás: Bus no.A11 (6:10 ~ 22:30, HK $ 40, szállítási idő: 50 perc) Ajánlott Leszálljon a "Stewart Road" megállónál a Hennessy úton. Sétálj előre a Hennessy Road és a Cross Stewart Road mentén. Miután átkelted a Stewart Road-t, megtalálod a Mannings-ot, a Kwong Wah Mansion a Mannings mellett van. Csak 2 percet vesz igénybe. VAGY Repülőtér expressz (6:00 ~ 00:48 @ HK $ 100, szállítási idő a repülőtérről a hostelbe: 50 perc) Szálljon le a Hong Kong pályaudvarról és sétáljon a központi pályaudvarra. A központi pályaudvartól hajtson le metróval (MTR) Chai Wan felé (kék vonal), és szálljon le a Wan Chai állomáson. Menj az A2-es kijárat felé, forduljon balra a földre érkezés után, és sétáljon végig a Hennessy úton. A Fleming Road és a Stewart Road után a Mannings található. A Kwong Wah Mansion a Mannings mellett található. VAGY Taxi Menj ki a Hennessy Road és a Stewart Road metszéspontján. A 30-45 perces utazás HK $ 350 körül kerül, beleértve a teljes díjat. VAGY busz No.N11 (00:50 ~ 04:50 @ HKD31, közlekedési idő: 1 óra 20 perc) Ha érkezik éjfél után, busszal nem. N11. Szálljon le a "Stewart Road" -on a Gloucester Road-on. A buszmegálló az AXA épületen kívül található. Amikor kiszállsz, menj előre, és fordulj balra a Steward Roadra. Cross Jaffe Road és a Lockhart Road. Forduljon balra a Hennessy úton. A Kwong Wah Mansion a Mannings mellett található. Csak 3 percet vesz igénybe.
Get to hostel by subway
Gyalogos távolság az ifjúsági szállóig: 8 perc
Útbaigazítás: Menj az A2-es kijárat felé, forduljon balra a földre érkezés után, és sétáljon végig a Hennessy úton. A Fleming Road és a Stewart Road után a Mannings található. A Kwong Wah Mansion a Mannings mellett található.

Térképek

Szabad férőhelyek megjelenítése

Google utcakereső

Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból