Puntarenas - Casa del Mar Surf Destiny

8.6
Nagyszerű
9.0%
Légkör 9.0
9.0%
Személyzet 9.0
8.0%
Helyszín 8.0
9.5%
Tisztaság 9.5
7.5%
Felszereltség 7.5
8.0%
Biztonság 8.0
9.0%
Érték 9.0
  • Lisa
    Best ribs in the world!
  • Mon
    Great ambience will definitely go back!

About the place Hostel

Casa del Mar Surf Destiny Hostel a Playa del Carmen és a Santa Teresa Beach világhírű surf foltjai között található Costa Ricában. Jelenleg 4 dorms, 4 privát kabinok és egy gyönyörű közös konyha, hűtő és függőágyak pihenni szeizni után, mindegyik nagyon rövid sétára van a strandtól.

Internet / wifi
Ingyenes
Reggeli
Ingyenes
Ágynemű
Ingyenes
Közös konyha
Biztonsági szolgálat
Kávézó(k) a helyszinen
Zárható szekrény
Ingyenes
Strand a közelben
Bár(ok) / söröző(k) a helyszinen

Social and fun

Élvezheti a reggelit a Snack-Barban, találkozhat barátaival a finom bbq pizza és a húsok a "Steak-House"; Mindannyian etethetsz szerdán, és igazi gyümölcsitalokat kóstolhatsz a kertekben

Info és Árak

A környék

How to get there

Address: Home Zen Beach Access Rd, 60111, Puntarenas, Costa Rica
A szörf mindig a Santa Teresa Costa Rica tengerpartján fekszik. A fényes napsütés és a csillogó homok tökéletes háttérvilágot biztosít a kristálytiszta vizek élvezetében. A horgászás, a snorkeling és a Stand Up Paddle (SUP) népszerű a nyaralók körében. A jóga és a gyógyfürdő szolgáltatásai a legmélyebb kikapcsolódásra kényszerülnek, és este este elkapják a dicsőséges naplementét ugyanazon a tengerparton, ahol korábban egy hullámot találtak.

Check-out details
7:00 AM 11:00 AM
Kijelentkezési idő

Important information

In times of uncertainty and your peace of mind, we recommend you select a flexible rate with free cancellation. If your plans change, you can always cancel free of charge until the cancellation expires.

Vízumok konzulátusok számára

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.
A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Latest reviews

Az alábbi vélemények ténylegesen a szálláshelyen megszállt vendégektől származnak.

MINDEN véleményt közzéteszünk: a pozitív és a negatív értékeléseket egyaránt, így a foglalás előtt teljes képet alkothat a szálláshelyről. Ha ezen a szálláshelyen szállt meg és szeretne értékelést küldeni, kérjük először jelentkezzen be a "Saját fiók" menüpontba.

Lisa
8.7
Nagyszerű
Best ribs in the world!

I was curious about the hostel because I’ve read some really great reviews about their food and was not disappointed. There ribs was really good. I like that the beach is just in front of the hostel which is easier to surf and paddle and do yoga sessions because it’s not too crowded.

9
Légkör 9.0
9
Személyzet 9.0
8
Helyszín 8.0
10
Tisztaság 10.0
8
Felszereltség 8.0
8
Biztonság 8.0
9
Érték 9.0
Mon
8.4
Nagyszerű
Great ambience will definitely go back!

Breakfast was good and satisfying. The rest of their a la carte food is amazing! The accommodation was very basic but the hostel is close to the beach!

9
Légkör 9.0
9
Személyzet 9.0
8
Helyszín 8.0
9
Tisztaság 9.0
7
Felszereltség 7.0
8
Biztonság 8.0
9
Érték 9.0
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból