Bangkok - Born Free Hostel - Vista

8.1
Nagyszerű
8.3%
Légkör 8.3
7.0%
Személyzet 7.0
8.7%
Helyszín 8.7
8.3%
Tisztaság 8.3
8.7%
Felszereltség 8.7
8.0%
Biztonság 8.0
8.0%
Érték 8.0
  • Carmen
    Hostel walking distance to Kha San raod
  • Frank
    Great hostel in Bangkok

About the place Hostel

Ez az ifjúsági szálló kiváló választás azoknak, akik sok történelmileg fontos látnivalót szeretnének megnézni és/vagy a környék éjszakai életét szeretnék felfedezni. 5 percnyire található a Khao San úttól, 15 percnyire a Nagy Palotától és csupán pár percnyire a Csaophraja folyótól. Sok busz- és hajójárat köti össze az Régi városnegyedet a Városközponttal, illetve a Kínai negyeddel is, így ez az egyedi környék kiváló kiindulópont a kirándulásokhoz.

 
Internet / wifi
Ingyenes
Ágynemű
Ingyenes
Tároló szoba
Ingyenes
Dohányozni szabad: In designated areas
 
Közös konyha
Biztonsági szolgálat
Zárható szekrény
Ingyenes
Közös helyiségben zárható szekrény igénybe vehető
Ingyenes

Social and fun

A földszinti társalgó és a tetőterasz elegendő teret biztosít az ismerkedésre, a közös időtöltésre és a kirándulások megszervezésére. Van néhány gitárunk, társasjátékaink és hangszerek, ha esetleg nincs kedved már a várost járni. Ha még többet szeretnél látni, ingyen bicikliket tudunk rendelkezésre bocsátani, amivel könnyebb eljutni mindenhova.

Info és Árak

A környék

How to get there

Address: Chakrabongse Rd 214, 10200, Bangkok, Thaiföld
A hostel Bangkok különleges városrészében található, a Rattankosin sziget közelében, egyszerre közel a Csaophraja folyóhoz és a rengeteg, a "szigetet" körülölelő csatornához. A turisták megfigyelhetik, hogy a hagyományosan élő kínai / thai családok hogyan élnek és teremtik meg mindennapi betevőjüket a körülöttünk levő utcákon. A hostelből akár gyalog is felfedezheted a történelmi emlékhelyeket, vagy a csatornákon, illetve a folyó közlekedő hajókon is bejárhatod a várost. Ami az éjszakai életet illeti, 5 percre vagyon a KaoSa városrésztől.
Városrészek:
Khao San Road
Banglamphu

Important information

In times of uncertainty and your peace of mind, we recommend you select a flexible rate with free cancellation. If your plans change, you can always cancel free of charge until the cancellation expires.

1) Biztonsági okokból a személyzet jelenléte nélkül nem engedjük meg vendégeink barátainak, hogy a szobákban tartózkodjanak. Ha ismerőseidet szeretnéd a szállóra hozni, a recepciónál találkozhatsz velük.

2) A hálószobák területére tilos alkoholt, dohányárut és ételt (néhány kivételtől eltekintve) bevinni. A hálószobák pihenésre, alvásra, kikapcsolódásra stb... szolgálnak és nem bulizásra! A szálló dohányzásmentes övezet, de a tetőteraszon lehetőség nyílik a dohányzásra :)

3) Semmikor sincs kijárási tilalom....

Special age limitations to stay in a dorm for the following dates: 2021/04/22 / 2 nights:
17+ 50+
Age
Special age limitations to stay in a private room for the following dates: 2021/04/22 / 2 nights:
17+ 50+
Age

Vízumok konzulátusok számára

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.
A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Latest reviews

Az alábbi vélemények ténylegesen a szálláshelyen megszállt vendégektől származnak.

MINDEN véleményt közzéteszünk: a pozitív és a negatív értékeléseket egyaránt, így a foglalás előtt teljes képet alkothat a szálláshelyről. Ha ezen a szálláshelyen szállt meg és szeretne értékelést küldeni, kérjük először jelentkezzen be a "Saját fiók" menüpontba.

ABRIL
7.9
Nagyon jó
Good

Bedrooms are small with 4 beds only, lockers are too small to fit your backpack in. They could have women only dorms but don’t want no. No breakfast served and no English speaking person at the front desk. You can’t lock the doors in your bedroom so you have to leave your things there where anyone can come in.

8
Légkör 8.0
5
Személyzet 5.0
9
Helyszín 9.0
8
Tisztaság 8.0
9
Felszereltség 9.0
7
Biztonság 7.0
9
Érték 9.0
Carmen
8.3
Nagyszerű
Hostel walking distance to Kha San raod

Cool place makes it a special hostel. Nice hostel dorms and friendly owner.

8
Légkör 8.0
8
Személyzet 8.0
8
Helyszín 8.0
9
Tisztaság 9.0
9
Felszereltség 9.0
9
Biztonság 9.0
7
Érték 7.0
Frank
8.3
Nagyszerű
Great hostel in Bangkok

It has a great location. They play guitar for you and the rooms are clean. Very Friendly.

9
Légkör 9.0
8
Személyzet 8.0
9
Helyszín 9.0
8
Tisztaság 8.0
8
Felszereltség 8.0
8
Biztonság 8.0
8
Érték 8.0
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból