Benalmádena - Benalmadena Hostal

7.9
Nagyon jó
8.0%
Légkör 8.0
7.0%
Személyzet 7.0
7.0%
Helyszín 7.0
10.0%
Tisztaság 10.0
7.0%
Felszereltség 7.0
8.0%
Biztonság 8.0
8.0%
Érték 8.0

About the place Hostel

A Hostal Benalmadena egy szép tengerparti szálloda, Benalmadena Costa városközpontjában. A szobák tágasak és kényelmesek, és 2016-ban teljesen felújításra kerültek. A földszinten saját étterme van, ahol a vendégek különleges kedvezményekkel rendelkeznek.

 
Internet / wifi
Ingyenes
Törölköző
Ingyenes
Dohányozni szabad: In designated areas
 
Kávézó(k) a helyszinen
Strand a közelben
Bár(ok) / söröző(k) a helyszinen

Social and fun

A Hostal Benalmadena egy kellemes hely, barátságos emberekkel, a személyzet minden tőlük telhetőt megtesz, hogy minden vendég csodálatos maradjon, mindenki nagy elkötelezettséggel áll a szolgálat rendelkezésére.

Info és Árak

A környék

How to get there

Address: Avenida Antonio Machado 20, 29630, Benalmádena, Spanyolország
A Hostal Benalmadena a Benalmádena városközpontjában található, néhány méterre a tengerpart, a közelben a legjobb klubok és a környék legkiválóbb éttermei. Közel busszal és taxival. Jól kapcsolódik az összes Costa del Solhoz, Granadától Cádizig.
Városrészek:
San Martin
Pueblo Nuevo

Check-out details
8:00 AM 12:00 PM
Kijelentkezési idő

Important information

In times of uncertainty and your peace of mind, we recommend you select a flexible rate with free cancellation. If your plans change, you can always cancel free of charge until the cancellation expires.

Vízumok konzulátusok számára

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.
A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Latest reviews

Az alábbi vélemények ténylegesen a szálláshelyen megszállt vendégektől származnak.

MINDEN véleményt közzéteszünk: a pozitív és a negatív értékeléseket egyaránt, így a foglalás előtt teljes képet alkothat a szálláshelyről. Ha ezen a szálláshelyen szállt meg és szeretne értékelést küldeni, kérjük először jelentkezzen be a "Saját fiók" menüpontba.

Nina
7.9
Nagyon jó
Close to the beach.

My friend and I had a good breakfast at the restaurant and it was surprisingly tasty. The location was surely spot on as it was close to the beach. The rooms were big but the place could definitely use some TLC

8
Légkör 8.0
7
Személyzet 7.0
7
Helyszín 7.0
10
Tisztaság 10.0
7
Felszereltség 7.0
8
Biztonság 8.0
8
Érték 8.0
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból