Párizs - BVJ Opera-Montmartre Hostel

7.2
Nagyon jó
6.3%
Légkör 6.3
7.6%
Személyzet 7.6
8.9%
Helyszín 8.9
7.0%
Tisztaság 7.0
6.1%
Felszereltség 6.1
6.8%
Biztonság 6.8
7.5%
Érték 7.5
  • Pierre
    Nagyon rövid, de kellemes tartózkodás
  • Arlette
    Nagyon szép hostel, barátságos és jó fekvésű

About the place Hostel

Ebben a lenyűgöző párizsi épületben, Párizs szívében a BVJ Opéra-Montmartre hostel NYITVA 24/7, nagyszerű és központi szálláshelyet kínál szállóvendégeinek.

 
Reggeli
Ingyenes
Ágynemű
Ingyenes
Tároló szoba
Ingyenes
 
Dohányozni szabad: In designated areas
Biztonsági szolgálat
Közös helyiségben zárható szekrény igénybe vehető

Info és Árak

A környék

How to get there

Address: 1, Rue de la Tour des Dames, 75009, Párizs, Franciaország
Párizs első történelmi ifjúsági szállója, egy XVIII. századi párizsi magánvillában található, melyet Napóleon császár Mlle Mars színésznőnek ajánlott. Párizs első non-profit, ifjúsági szállókat működtető szervezete üzemelteti. Alapfelszereltséggel rendelkező olcsó szállást kínál egy lenyűgöző környéken, a Nemzeti Operaház vibráló bevásárló kerülete és a Montmartre között, ahol a Sacré-Coeur, a Pigalle és a Moulin Rouge megtalálható mindössze egy utcányira.
Train station:
Gare Saint-Lazare
Gare de l'Est
Gare du Nord
Gare de Lyon
Gare d'Austerlitz
Gare Montparnasse
Metró:
Saint-Georges
Városrészek:
Pigalle
9. kerület

Tájékozodási pontok

Important information

In times of uncertainty and your peace of mind, we recommend you select a flexible rate with free cancellation. If your plans change, you can always cancel free of charge until the cancellation expires.

-Nyitva 24/7, bármikor érkezhetsz.

Vízumok konzulátusok számára

Visszaigazoló emailjeink konzulátusoknál utazási igazolásként használhatók.
A visszaigazoló emailekben több név is megadható

Latest reviews

Az alábbi vélemények ténylegesen a szálláshelyen megszállt vendégektől származnak.

MINDEN véleményt közzéteszünk: a pozitív és a negatív értékeléseket egyaránt, így a foglalás előtt teljes képet alkothat a szálláshelyről. Ha ezen a szálláshelyen szállt meg és szeretne értékelést küldeni, kérjük először jelentkezzen be a "Saját fiók" menüpontba.

Ana-Isabel
6.0
Rosszul felszerelt vendéglő, amelyben nincs kényelme.

A szoba ajtaja nagyon rosszul záródott, és nagy zajjal, mivel nehéz minden bejáratnál / kijáratnál maga mögött bezárni, úgy aludtunk, hogy nyitva volt a szoba ajtaja! Szobánként csak egy kulcs: ez a rendszer mindenesetre romlott és alig működik a kollégiumokban. Nincs hely a szobában a dolgok lezárásához. A szoba rosszul fűtött, hideg volt. A hostel csak takarót (nem lefelé) biztosít, amely télen nem elég a rosszul fűtött helyiségekben. A törölközőt nem kölcsönözik, csak eladó (5 € egy kis törülközőért), és ami még rosszabb, nincs szappan sem a zuhanyzókban, sem a mosogatókban. A fogadtatás barátságos, de nem kompenzálja az aluljáró felszerelést és a fűtés hiányát a szállóban ...

6
Légkör 6.0
8
Személyzet 8.0
10
Helyszín 10.0
9
Tisztaság 9.0
3
Felszereltség 3.0
3
Biztonság 3.0
3
Érték 3.0
Pierre
9.1
Fantasztikus
Nagyon rövid, de kellemes tartózkodás

Kedden 10: 30-kor érkeztem a szállóba szerdán 5: 30-kor távozni, személyre szabottan és nagyon kellemesen fogadva a fiatal nőt a pultnál. Minden rendben! Tisztaság, otthon, az ágy kényelme és kényelme ... Kis lakások: Nincs CB, nincs izzó a második emeleten, és kissé zajos, amikor egy tinédzsercsoport van ...

6
Légkör 6.0
10
Személyzet 10.0
10
Helyszín 10.0
9
Tisztaság 9.0
9
Felszereltség 9.0
10
Biztonság 10.0
10
Érték 10.0
YOUSSEF
6.9
Nem rossz Párizs központjában. De emeleten nincs elég zuhany. A konnektorok távol vannak az ágyaktól

Barátságos és segítőkész személyzet

3
Légkör 3.0
9
Személyzet 9.0
8
Helyszín 8.0
5
Tisztaság 5.0
6
Felszereltség 6.0
10
Biztonság 10.0
7
Érték 7.0
Arlette
8.4
Nagyszerű
Nagyon szép hostel, barátságos és jó fekvésű

A hostel nagyon bájos környéken helyezkedik el (9. kerület). Kiváló hely azok számára, akik gyönyörű épületeket szeretnének látni (Moulin Rouge, Garnier palota, Szentháromság ....). Amint belépsz az épületbe, elbűvöl a terem "királyi" díszítése. A kültéri udvarnak semmi sem kell irigyelnie a csarnokot, mivel a faldekorációkkal is bűbája van. Egy finom reggeli, különféle reggelik és elegendő javaslat mindenki számára. A szobák szobái szórakoztatóak. személy szerint nem éreztem magam zsúfoltnak más emberekkel; de ez kellemetlenné teheti azokat, akik hozzászoktak a nagy szobákhoz. Ezen felül a felvételek száma valóban korlátozott. Csak egy kis problémám van a WC-vel, amelyet túl kicsinek találtam (ez az én klausztrofób oldalról beszéltem), és az a tény, hogy nincs szekrény a mi dolgunkhoz.

7
Légkör 7.0
9
Személyzet 9.0
10
Helyszín 10.0
10
Tisztaság 10.0
6
Felszereltség 6.0
7
Biztonság 7.0
10
Érték 10.0
Romain
7.9
Nagyon jó

szép

7
Légkör 7.0
9
Személyzet 9.0
10
Helyszín 10.0
9
Tisztaság 9.0
6
Felszereltség 6.0
8
Biztonság 8.0
6
Érték 6.0
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból