Nizza - Antares Hostel

8.6
Nagyszerű
8.4%
Légkör 8.4
8.8%
Személyzet 8.8
8.8%
Helyszín 8.8
8.4%
Tisztaság 8.4
8.2%
Felszereltség 8.2
8.7%
Biztonság 8.7
8.5%
Érték 8.5
  • Nicolas
    Très bon accueil au sein de cet hôtel, très bon rapport qualité prix, idéal pour les touristes ou les étudiants de passage a Nice!
  • maria
    The location is great for travel by train. Easily accessible from metro and buses as well. The rooms are separated and have keys in all areas helping security. Kitchen and fridge space helps save some money for food.

Hogyan jusson el az ifjúsági szállóba

Feladó: Aéroport Nice Côte d'Azur
Gyalogos távolság az ifjúsági szállóig: 1 hour
Vezető távolság az ifjúsági szállóig: 15 perc
Utazási idő a szállóig tömegközlekedéssel: 20 perc
Útbaigazítás: A reptérről a 99-es számú busszal menj a vasútállomásra és menj át az úton.

A környék

How to get there

Address: 5 Avenue Thiers, 06000, Nizza, Franciaország
A nizzai Antares Hostel a tengerparttól 15 percnyi sétára helyezkedik el és mindössze 170 méter tőlünk a Nice-Ville vasútállomás.
Az épület 8 km-re van a Nizzai Reptértől és 800 méterre a nizzai Notre-Dame bazilikától. Az A8-as autóút 10 perces autóútra található. Független közvélemény kutatások szerint vendégeink kedvenc városrésze Nizzában.
Train station:
Gare de Nice
Városrészek:
Coeur de Ville
Les Musiciens
Doctor
Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból