Barcelona - Alternative Creative Youth Hostel Barcelona

9.2
Fantasztikus
9.1%
Légkör 9.1
9.3%
Személyzet 9.3
9.4%
Helyszín 9.4
9.2%
Tisztaság 9.2
9.2%
Felszereltség 9.2
9.4%
Biztonság 9.4
9.2%
Érték 9.2
  • Léa
    nagyon barátságos és segítőkész személyzet
  • Valentin
    Accueil chaleureux, personnel agréable, lieu bien situé et aménagé

Hogyan jusson el az ifjúsági szállóba

Feladó: Barcelona–El Prat Airport
Vezető távolság az ifjúsági szállóig: 25 perc
Utazási idő a szállóig tömegközlekedéssel: 35 perc
Útbaigazítás: Ha repülővel érkezik Barcelonába, akkor a legegyszerűbb az Aerobus. A transzferbusz 10-20 percenként távozik a repülőtérről, és kb. 25 percet vesz igénybe a központban. Szálljon le az utolsó állomáson, a Plaza Catalunya-ban. A busz megállója az El Corte Inglés áruház előtt található. Séta a nagy téren, háta mögött, El Corte Inglés. A plaza északnyugati sarkán található a Ronda Universitat. Séta a jobb oldali irányba a házszám 17 felé. A szálló egy történelmi épületben található, és nincs hosteljelző kívül. Ha megtalálta a hostelet, csengessen egyet a ZÖLD harangok közül az alsó sorban, és találkozzon velünk a padlón (a padló a földszint után). Ha a liftet használja, nyomja meg az Ent gombot .
Feladó: Estació Sants
Vonal számok: Metro Line 3 (Green)
Gyalogos távolság az ifjúsági szállóig: 45 perc
Vezető távolság az ifjúsági szállóig: 15 perc
Utazási idő a szállóig tömegközlekedéssel: 25 perc
Útbaigazítás: Az Estació Sants vasútállomástól: A 3-as metró a "Catalunya" állomásig. Innen 3 perces sétára van a hosteltől.
Get to hostel by bus
Vonal számok: Metro line 1 (Red)
Gyalogos távolság az ifjúsági szállóig: 20 perc
Útbaigazítás: Az Estació del Nord buszpályaudvarról: 2 perc sétára az "Arc de Triomf" metróállomástól, és az 1-es metróval az "Universitat" -ig. Innen gyalog 1 perc a szálló.
Feladó: Estació de França
Vonal számok: Metro line 4 (Yellow)
Gyalogos távolság az ifjúsági szállóig: 30 perc
Vezető távolság az ifjúsági szállóig: 10 perc
Utazási idő a szállóig tömegközlekedéssel: 15 perc
Útbaigazítás: Az Estació de França vasútállomástól: Séta 5 percre a "Barceloneta" metróállomástól, és a 4-es metróval a "Passeig de Gracia" -ig. Onnan járni 5 perc a szálló.
Get to hostel by subway
Vonal számok: Metro Line 1, Metro Line 3
Gyalogos távolság az ifjúsági szállóig: 3 perc
Útbaigazítás: A plaza északnyugati sarkán található a Ronda Universitat. Séta a jobb oldali irányba a házszám 17 felé. A szálló egy történelmi épületben található, és nincs hosteljelző kívül. Ha megtalálta a hostelet, csengessen egyet a ZÖLD harangok közül az alsó sorban, és találkozzon velünk a padlón (a padló a földszint után). Ha a liftet használja, nyomja meg az Ent gombot .
Get to hostel by subway
Vonal számok: Metro Line 1, Metro Line 2
Gyalogos távolság az ifjúsági szállóig: 2 perc
Útbaigazítás: Sétáljon a Ronda Universitat szélén, a 17. szám alatt. A szálló egy történelmi épületben található, és nincs hosteljelző kívül. Ha megtalálta a hostelet, csengessen egyet a ZÖLD harangok közül az alsó sorban, és találkozzon velünk a padlón (a padló a földszint után). Ha a liftet használja, nyomja meg az Ent gombot .

A környék

How to get there

Address: Ronda Universitat 17, 08007, Barcelona, Spanyolország
Az ACYH Barcelona szívében található, néhány lépésre a híres Las Ramblas utcától és a Plaza Catalunya főterétől, amely a reptéri buszjárat utolsó állomása. A fő látnivalók, mint a "Casa Batlló" vagy a "La Pedrera", a tömegközlekedés (reptéri transzfer, metró, busz, vonat), 24 órás szupermarketek, bárok és éttermek mind rövid sétára vannak a szállóban. A gyönyörű és világhírű La Rambla-on 30 perc alatt séta a tengerpartra.
Train station:
Sants Pályaudvar
Estació de França
Városrészek:
Dreta da l'Eixample
Quadrat d'Or
Distrito 2

Tájékozodási pontok

Érvénytelen email Adja meg az e-mail címet Írja be a tárgyat Írja be az üzenetet Adja meg a feladó nevét Jelenleg 1 másik személy nézi ezt az ingatlant! Jelenleg %s másik személy nézi ezt az ingatlant! Utolsó foglalás 1 órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás %s órával ezelőtt történt %sból Utolsó foglalás ma történt %sból Utolsó foglalás tegnap történt %sból Utolsó foglalás ezen a héten történt %sból