Student housing - Hostels - Coworking in Bangkok (Thaiföld)

Students, international students, interns, backpackers, roomates and digital nomads can book cheap dorms and safe private rooms in downtown Bangkok, close to boarding schools, high schools, colleges, halls of residence and universities, close to buses or train stations, airports or major attractions in Bangkok.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - BRB Hostel Bangkok Silom View All Images

BRB Hostel 5 perces sétára a Saladang BTS / Silom MRT állomástól és a Chongnonsi BTS állomástól.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Lub d Bangkok Siam Hostel View All Images

A Lub d, azaz az "alvó kút" egy prémium hostel Siam Square-ben, a legjobb bevásárló negyedben, Bangkokban. A híres MBK bevásárlóközpont mellett található, közvetlenül a skytrain (BTS) Nemzeti Stadion állomás mellett, ahonnan könnyedén megközelíthető a város felfedezése.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Lub  d  Bangkok Silom Hostel View All Images

A hostel közvetlenül a város központjában Bangkok; éttermek körül. Közel a BTS sky vonat Chongnonsri, és sikerült feltárni minden helyet belül. Reggeli és éjszakai piac a Silom Street közelében (10 perc séta) helyi ételekkel szolgált. 15 perces séta a mólónál (egy csónakot a Nagy Palotához és más helyszínekhez).

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - The Overstay Hostel View All Images

Bangkok másik folyópartján vagyunk megtalálhatók (az igazi Bangkok), ahol minden helyi, vidéki és olcsó. Utcai kaja minden utcasarkon, helyi boltok és Bangkok, amilyen volt mielött megjelentek a felhőkarcolók. Ami még fontosabb, messze vagyunk a Khao santól – a bangkoki hátizsákos utazás sötét oldalától. Viszont, ha arra is kiváncsi vagy, taxival öt perc alatt eléred.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Siamaze Hostel View All Images

Mi közel található a földalatti MRT Sutthisan állomás, amely könnyen menni Jatujak hétvégi piac és az éjszakai vonat piac Ratchada.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Bangkok Hub Hostel View All Images

A Bangkok Hub egy 10 perces autóútra fekszik az Asiatique The Riverfront Mall bevásárlóközponttól. A River City bevásárlóközpont 15 perc alatt elérhető. A szálloda környékén számos étterem található.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - The City@Fifty  Hostel View All Images

A Sukhumvit városában található City at Fifty Hostel tökéletes hely Bangkok és környéke felfedezéséhez. A hostel nem túl messze van a városközponttól: mindössze 10 km-re, és általában kb 30 percre van a repülőtérre. Azért, hogy az összes vendég kényelmesen töltse el idejét nálunk, minden szobában található nemdohányzó szobák, íróasztal, hajszárító. A szállás a tökéletes kiszolgálás és a csúcsminőségű eszközök segítségével gondoskodik arról, hogy a vendégek tartózkodása emlékezetes legyen.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Born Free Hostel - Vista View All Images

A hostel Bangkok különleges városrészében található, a Rattankosin sziget közelében, egyszerre közel a Csaophraja folyóhoz és a rengeteg, a "szigetet" körülölelő csatornához. A turisták megfigyelhetik, hogy a hagyományosan élő kínai / thai családok hogyan élnek és teremtik meg mindennapi betevőjüket a körülöttünk levő utcákon. A hostelből akár gyalog is felfedezheted a történelmi emlékhelyeket, vagy a csatornákon, illetve a folyó közlekedő hajókon is bejárhatod a várost. Ami az éjszakai életet illeti, 5 percre vagyon a KaoSa városrésztől.

Landlords and property managers
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön