Ifjúsági Szállások: Bangkok

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Bangkok-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Bangkok-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Bangkok-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Bangkok-ban.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Bangkok Hub Hostel

A Bangkok Hub egy 10 perces autóútra fekszik az Asiatique The Riverfront Mall bevásárlóközponttól. A River City bevásárlóközpont 15 perc alatt elérhető. A szálloda környékén számos étterem található.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Siamaze Hostel

Mi közel található a földalatti MRT Sutthisan állomás, amely könnyen menni Jatujak hétvégi piac és az éjszakai vonat piac Ratchada.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - BRB Hostel Bangkok Silom

BRB Hostel 5 perces sétára a Saladang BTS / Silom MRT állomástól és a Chongnonsi BTS állomástól.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Lub d Bangkok Siam Hostel

A Lub d, azaz az "alvó kút" egy prémium hostel Siam Square-ben, a legjobb bevásárló negyedben, Bangkokban. A híres MBK bevásárlóközpont mellett található, közvetlenül a skytrain (BTS) Nemzeti Stadion állomás mellett, ahonnan könnyedén megközelíthető a város felfedezése.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Lub  d  Bangkok Silom Hostel

A hostel közvetlenül a város központjában Bangkok; éttermek körül. Közel a BTS sky vonat Chongnonsri, és sikerült feltárni minden helyet belül. Reggeli és éjszakai piac a Silom Street közelében (10 perc séta) helyi ételekkel szolgált. 15 perces séta a mólónál (egy csónakot a Nagy Palotához és más helyszínekhez).

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - The Overstay Hostel

Bangkok másik folyópartján vagyunk megtalálhatók (az igazi Bangkok), ahol minden helyi, vidéki és olcsó. Utcai kaja minden utcasarkon, helyi boltok és Bangkok, amilyen volt mielött megjelentek a felhőkarcolók. Ami még fontosabb, messze vagyunk a Khao santól – a bangkoki hátizsákos utazás sötét oldalától. Viszont, ha arra is kiváncsi vagy, taxival öt perc alatt eléred.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - The City@Fifty  Hostel

A Sukhumvit városában található City at Fifty Hostel tökéletes hely Bangkok és környéke felfedezéséhez. A hostel nem túl messze van a városközponttól: mindössze 10 km-re, és általában kb 30 percre van a repülőtérre. Azért, hogy az összes vendég kényelmesen töltse el idejét nálunk, minden szobában található nemdohányzó szobák, íróasztal, hajszárító. A szállás a tökéletes kiszolgálás és a csúcsminőségű eszközök segítségével gondoskodik arról, hogy a vendégek tartózkodása emlékezetes legyen.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Born Free Hostel - Vista

A hostel Bangkok különleges városrészében található, a Rattankosin sziget közelében, egyszerre közel a Csaophraja folyóhoz és a rengeteg, a "szigetet" körülölelő csatornához. A turisták megfigyelhetik, hogy a hagyományosan élő kínai / thai családok hogyan élnek és teremtik meg mindennapi betevőjüket a körülöttünk levő utcákon. A hostelből akár gyalog is felfedezheted a történelmi emlékhelyeket, vagy a csatornákon, illetve a folyó közlekedő hajókon is bejárhatod a várost. Ami az éjszakai életet illeti, 5 percre vagyon a KaoSa városrésztől.

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön