Ifjúsági Szállások: Isztambul

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Isztambul-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Isztambul-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Isztambul-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Isztambul-ban.

Városrészek

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Gladden  Rooms

Central location , close to main attractions , public transportation , easy reach from the airport.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hanchi Hostel

A létesítmény Kumlik városában található, amely az örmény és oszmán építészethez kevert halász éttermek egyedülálló történelmi területe. Közelünk minden nagyobb rendeltetési helyhez és közlekedési lehetőséghez: Hagia Sofia és Ahmet szultán, a Nagy Bazár 15 percre, Tömegközlekedés: T1 villamossal és M1 & M2 és Marmaray 10 percre van. Mindenhol közel vagyunk!

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Chambers of the Boheme

Mevlana múzeum 1km Galata torony 1.5km Fűszeres piac 2.5km Nagy bazár 3km Kék mecset 4km Szent Szófia múzeum 4km

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Bunk Hostel

Our hostel is located in the very centre of the city. This location allows you to be at the centre square (Taksim Square) 6-7 minutes by walk and gives you chance to get any kind of transportation (metro, bus, tram, ferry) only by walking distance.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Cheers Lighthouse

Az óceánra néző szobák a szálló fölött nézzük ázsiai oldalát Isztambul, hercegnő szigetek, a Marmara-tenger és a kis Hagia Sophia. A fő látnivalók, mint a Kék Mecset, a Kis Hagia Sophia, a Hostel közelében található, mindössze néhány percnyi sétára a főbb látnivalóktól.

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön