Camping közel San Pablo Repülőtér

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Seville-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Seville-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Seville-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Seville-ban.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Nuevo Suizo

Old Town is a great choice for travelers interested in architecture, tapas and atmosphere.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel One Catedral Sevilla

Some of Seville´s main attractions are in a walking distance: -Just one minute walking from the Cathedral and Alcazar -12 minutes walk to Plaza de España -1 km Triana Bridge -1,3 km Plaza de Armas -300 mts. Archivo de Indias -2,6 km Isla Mágica -Seville´s Airport 9 km

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Oasis Backpacker's Sevillla Hostel

A hostel a város szívében található, és a beutiful tere mellett a legtöbbet a "las szeták" -nak ismerik. Csak 10 perc sétára a katedrális és az Alcazar.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Oasis Backpacker's Palace Sevilla

Található 500 méterre Sevilla buszpályaudvar és nagyon közel Calle Sierpes, egyik legfontosabb utcája ebben a városban. Az Oasis Palace a Sevillai Szépművészeti Múzeum mellett található, mindössze 400 méterre a Plaza de Armas tértől, a történelmi városközpontban. A sevillai katedrális és az Alcazar egy 15 perces sétával elérhető. Kérhetne még valamit?

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel One Sevilla Centro

Old town is a great choice for travellers interested in architecture, atmosphere and good food. (We love tapas!) The fabolous Seville’s cathedral and the Alcázar Palace are 10 minutes’ walk away. Hostel is located in San Andrés square where you can find a restaurant. Getting to the airport by car only takes around 20 minutes.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - La Flamenka Hostel

Házunk a város kereskedelmi, szabadidős és történelmi központja és az Isabel II híd között helyezkedik el, amely a varázslatos Barrio de Triana-hoz vezet, Sevilla egyik legfontosabb és flamenco ízű környékén.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Arc House Sevilla

Az Arc House Sevilla szállója mindössze 900 méterre van az "Isla de la Cartuja" -tól, 1,3 km-re a Magic Island szigetétől és mindössze 9 km-re a Sevilla repülőtértől. Sevilla történelmi központjában nagyszerű lehetőség az építészetet érdeklő utazóknak, néhány "tapas" étkezés és jó hangulat.

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön