Szobák Seville

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Seville-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Seville-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Seville-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Seville-ban.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Arc House Sevilla

Az Arc House Sevilla szállója mindössze 900 méterre van az "Isla de la Cartuja" -tól, 1,3 km-re a Magic Island szigetétől és mindössze 9 km-re a Sevilla repülőtértől. Sevilla történelmi központjában nagyszerű lehetőség az építészetet érdeklő utazóknak, néhány "tapas" étkezés és jó hangulat.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Oasis Backpacker's Palace Sevilla

Található 500 méterre Sevilla buszpályaudvar és nagyon közel Calle Sierpes, egyik legfontosabb utcája ebben a városban. Az Oasis Palace a Sevillai Szépművészeti Múzeum mellett található, mindössze 400 méterre a Plaza de Armas tértől, a történelmi városközpontban. A sevillai katedrális és az Alcazar egy 15 perces sétával elérhető. Kérhetne még valamit?

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Nuevo Suizo

Old Town is a great choice for travelers interested in architecture, tapas and atmosphere.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Oasis Backpacker's Sevillla Hostel

A hostel a város szívében található, és a beutiful tere mellett a legtöbbet a "las szeták" -nak ismerik. Csak 10 perc sétára a katedrális és az Alcazar.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - La Flamenka Hostel

Házunk a város kereskedelmi, szabadidős és történelmi központja és az Isabel II híd között helyezkedik el, amely a varázslatos Barrio de Triana-hoz vezet, Sevilla egyik legfontosabb és flamenco ízű környékén.

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön