Ifjúsági Szállások: Madrid

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Madrid-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Madrid-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Madrid-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Madrid-ban.

Üdvözlünk Madridban!

Felkészültél arra, hogy stílusosan fogsz ifjúsági szállóban lakni? Épp az ország közepén, Spanyolország fővárosa világhírű múzeumokkal és atrakciókkal, menő butikokkal, mór tapas-szal és persze utánozhatatlan szórakozási lehetőségekkel büszkélkedik – tehát készülj fel elegáns napokra és bolond éjszakákra amelyek addig tartanak, amíg föl nem kél a nap. Eszedbe ne jusson az a gondolat, hogy Madrid nem barátságos a hátizsákosokkal. Akár egyedül, akár csoporttal utazol, rengeteg olcsó ifjúsági szállást találsz, választhatsz szükséged és pénztárcádnak megfelelően. Városközponti és belvárosi szállásokért a Palacio, Sol és Cortes környékeken nézzél szét, e környékek tele vannak látványosággal és bárokkal, valamint ott található a Királyi Palota és a Plaza Mayor is. Ha kedved tartja, válaszd a Malasana és a Justica kanyargó utcáit, melyek hemzsegnek kávézókkal és éttermekkel. Vagy így, vagy úgy, amikor kilépsz a szállásodról, az elegancia-és energia olyan keverékre bukkansz, ami kizárólag csak Madridlehet.

A Postairoda Panorámája

A történelmi Palacio de Comunicaciones, a központi postairoda kilátója csodálatos kilátást nyújt a városra. Ami még jobb: a jegyeket a hátizsákosok költségvetése szerint árazták. (Ingyenesek!)

Honlap: www.centrocentro.org/centro/home

Cím: Plaza Cibeles, 1, 28014 Madrid, Madrid, Spain

Kerület:Cortes

Calle Huertas

Az ifjúsági szállók csoportjai imádják a bárturnékat a Calle Huertas körül. Nem csoda, hiszen a promóterek egyással versenyeznek, hogy kiosszák az ingyen sangriát vagy a helyi szeszes italt, a chupitot.

Kerület:Cortes

Retiro Park Sétány

Lépj ki szállásodról vasárnap reggel és csatlakozz egy sétára a helyiekhez a Retiro Parkban. Láthatsz bábszinházat és tarot kártya olvasókat, sétálhatsz a kis fakunyhók között és meghallgathatod a zenészeket.

Cím: Plaza de la Independencia, 7, 28001 Madrid, Madrid, Spain

Kerület:Cortes

A Prado

Menj a szállói szobádból egyenesen a világ egyik leghíresebb művészeti múzeumába. A Prado mesterműveket tartalmaz a XII.-től a XIX. századig, ezért is az egyik leglátogatottabb madridi turistai atrakció. A 25 év aluli diákoknak ingyenes a belépés, vasárnaponként mindenki másnak is.

Honlap: www.museodelprado.es

Cím: Paseo del Prado, s/n, 28014 Madrid, Spain

Palacio Real

A Palacio Real a spanyol királyi család hivatalos, pazar tartózkodási lakhelye. A palotában művészeti kiállítások is vannak amelyek ingyen megtekinthetők – remekül illik a hátizsákosok költségvetéséhez!

Honlap: www.patrimonionacional.es

Cím: Calle Bailén, s/n, 28071 Madrid, Spain

Kerület:Hortaleza

Santiago Bernabéu Stadion

A focirajongók számára csak egyetlen hely van, a 81000-fős Santiago Bernabéu stadion! Itt játszik a Real Madrid, amely a harcias ellenfelével, a Barcelonával együtt dominálja a spanyol labdarúgást.

Honlap: www.realmadrid.com/en

Cím: Av de Concha Espina, 1, 28036 Madrid, Spain

Kerület:Chamartín

Reina Sofia Múzeum

A Reina Sofia múzeum a madridi Santa Isabel 52 cím alatt a XX. és XXI. század fontos műgyüjteményének ad otthont, beleérte Picasso híres Guernica-ját, valamint Miró és Dalí műveit. Hétközben (kivéve kedden) 19:00 és 21:00 között, valamint szombat délután és vasárnap 10:00-től 14:30-ig ingyenes a belépés.

Honlap: www.museoreinasofia.es

Cím: Calle de Santa Isabel, 52, 28012 Madrid, Spain

Kerület:Embajadores

A Debod Templom

A Debod Templom egy valódi egyiptomi templom Spanyolország szívében! Krisztus elött a második században épült és az 1960-as években került Madridba, az Asszuani gát épitése után.

Honlap: www.madridtourist.info/debod_temple.html

Cím: Calle Ferraz, 1, 28008 Madrid, Madrid, Spain

Kerület:Moncloa-Aravaca

Malasaña

A Malasaña egy megengedhető árú hátizsákosbarát környék kellemes bárokkal, alternatív üzletekkel és többféle zenés hellyel. Az fiatalok tömege tódul nyüzsgő utcáirai, melyek a Plaza del Dos de Mayo körül összpontosítanak.

Koncertek Megfizethető Funky

Sol

A Sol Spanyolország földrajzi- és Madrid kulturális középpontja: a város összes főatrakciója sétatávolságon belül van. Itt kell ifjúsági szállót keresni. A Huertas környéken, a központtól keletre, sok kellemes bárt találsz, ami vonzza a fiatalokat.

Központ Turista Bárok

Chueca

Ha egy vidám környéken akarsz ifjúsági szállót keresni, ahol minden megengedett, próbáld meg a Chuecát. A Justicia közepén, ez Madridi meleg közösségének szive.

Emberek megfigyelése Trendi Tánc

San Antonio de la Florida (Június)

Madrid legnagyobb utcai bulija Moncloában történik június 13.-án. A hagyomány szerint, a lányok bele nyújtják a kezüket egy tűvel teli szökőkútba a San Antonio templomnál. Minél több tű szúródik a kezükbe, annál szerencsésebbek lesznek a szerelemben.

Kerület:Moncloa-Aravaca

Nuestra Señora de las Victorias

Koncertek és egyéb események történnek a Tetuán kerületben és akörül július első vasárnapján, a Nuestra Señora de las Victorias ünnepsége alkalmából.

Kerület:Chamartín

Los Veranos de la Villa

Ha júniustól szeptemberig szálsz meg Mardridban, elkaphatsz egy-két eseményt a Los Veranos de la Villa, a város nyári művészeti fesztiváljából, beleértve zenét, táncot, filmeket, szindarabokat, operát és más fellépéseket.

Honlap: http://www.veranosdelavilla.com/

A San Juan Fesztivál

Ha a Retiro Parkhoz közel választottál ifjúsági szállót, ezt a fesztivált nehéz lesz nem észrevenni. Június 23-24.-én lefoglalja a ligetet a San Juan fesztival. Az első este tüzijáték bemutato is van.

Cím: Plaza de la Independencia, 7, 28001 Madrid, Madrid, Spain

Kerület:Cortes

Madridi Karnevál

A hátizsákos csoportok a helyiekkel együtt buliznak a mardridi karnavál alatt, ami februárban öt napon keresztül zajlik. A parádéban, ami a Retiro Parknál kezdődik és elhalad a városközpont valamennyi idegenforgalmi nevezetessége mellett számithatsz színpompás, ötletes jelmezekre.

Honlap: www.carnavalmadrid.com

Cím: Plaza de la Independencia, 7, 28001 Madrid, Madrid, Spain

Kerület:Cortes

Festimad

Minden évben májusban vagy júniusban tartják meg a kétnapos Festimad fesztivált, ami a rock, tánc és versmondás és sok minden más rajongót vonz. Általába a Bellas Artes épületbe zajlik, Móstolesben.

Honlap: www.festimad.es

Cím: Calle de Alcalá, 42, 28014 Madrid, Spain

Kerület:Ciudad Lineal

Electrónica En Abril (Április)

Madrid elszánt elektronikus zenerajongói imádják ezt a három napos bip- boing- és ütem lakomát. Tavasszal, a La Casa Encendida kulturális központban tartják.

Cím: La Casa Encendida Ronda de Valencia, 2, 28012 Madrid, Madrid, Spain

Festival d'Otoño (Madridi Őszi Fesztivál)

Ez a művelt hátizsákosok számára létezik: az őszi fesztivál városszerte rendez eseményeket, például szinházi és táncelőadásokat, fénykép- és festmény kiállításokat, élő zenét és filmvetítéseket.

Honlap: http://www.madrid.org/fo/2014-2015/es/index.html

La Musa

Finom tapasért, ami nem túl drága, ajánljuk a La Musat. Van a környéken három más helyiség, amit ugyanazok üzemeltetnek (más névvel); mint ami központban található.

Cím: Calle de Manuela Malasaña, 18-28004 Madrid

Kerület:Központ

Telefon: 914 48 75 58

Email: lamusa@grupolamusa.com

Naif

Ha a szállásod Malasañaban van és szereted a burgereket, szerencsés napod van! A Naif, a Barrio de la Letrason, fantasztikusokat készít, ezen kívül szendvicseket és mexikói ételeket is találsz a kínálatban.

Honlap: https://www.facebook.com/naifmadrid

Cím: Calle de San Joaquín, 16, Madrid 28004

Kerület:Központ

Telefon: 910 07 20 71

Chocolatería San Ginés

Olyan valami, amit feltétlen ki kell próbálni egy egész éjszakai szórakozás után; a chocolate con churros – kirántott tészta, amit egy bögre sűrű forró csokiba kell mártani. A leghíresebb hely a Chocolatería San Ginés, ahol ezt megkóstolhatod.

Cím: Pasadizo San Ginés, 5, 28013 Madrid

Kerület:Sol

Telefon: 913 65 65 46

A Hare Krishna Központ

Ha nem bánod, hogy a földön ülsz, it kaphatsz egy finom, olcsó vegetáriánus ebédet a hátizsákosokat nagyon kedvelő Hare Krishna központban.

Cím: Calle del Espíritu Santo 19

Kerület:Központ

Telefon: 915 21 30 96

El Tigre

Az El Tigre zsúfolt és hangos, de népszerű az ifjúsági szálláson lakó hátizsákosoknál, jó nagy adag ingyen tapasnak köszönhetően, amit minden itallal felszolgálnak.

Cím: Calle de las Infantas, 30 Madrid 28004

Kerület:Justicia

Telefon: 915 32 00 72

Barco

Az egyik legajánlottabb bár Malasañaban a Barco, ami a helyieket iés a hátizsákosokat egyaránt vonzza a szórakozóhelyek keverékével, ahol flamencot és élő zenét élvezhetsz.

Honlap: http://www.barcobar.com/

Cím: Calle del Barco, 34, 28004

Kerület:Központ

Telefon: 915 31 77 54

El Intruso

Az El Intruso élő zenét kínál, és gyakran ingyenes a belépő. A tervezett műsorokon kívül van heti örömzene: hétfőn fúzió, kedden jazz. És hihetetlen finom mojitot szolgálnak!

Honlap: www.intrusobar.com

Cím: Calle de Augusto Figueroa, 3, 28004 Madrid

Kerület:Justicia

Fabrica Maravillas

Valamivel többre vágysz, mint az Estralla? Próbáld ki ezt a sörfőzőt. Meglehetősen klinikai, modern helyiség, de a sör remek és helyben főzött.

Honlap: http://fabricamaravillas.com/

Cím: Calle de Valverde, 29, 28004 Madrid

Kerület:Központ

Telefon: 915 21 87 53

Joy Madrid

A város egyik legismert klubja a Joy Madrid (más néven, Joy Eslava), ami egy régi szinházba talált otthonra. Mindenfélét ajánlanak különböző estéken, úgy mint táncot, latin zenét, kabarét és még sok mást.

Honlap: http://www.joy-eslava.com/Joy_Madrid/Bienvenida.html

Cím: Calle de Arenal, 11, 28013

Kerület:Sol

Telefon: 913 66 37 33

El Son

Kápráztasd el szállótársaid néhány salsa mozdulatoddal. Az El Son egy élvezetes, aggodalommentes salsa estét ajánl, ahol senki se veszi magát túl komolyan.

Honlap: http://www.discotecaelson.com/en

Cím: Calle de la Victoria, 6, 28012

Kerület:Sol

Telefon: 915 23 26 09

El Rastro

Egy népszerű atrakció az El Rastro, egy szabadtéri piac, ami vasárnap 9:00 és 15:00 óra között van nyitva a Ribera de Curtidores és a szomszédos utcákban. Vegyél néhány csecsebecsét, hogy a szobádat vidámabbá tedd.

Cím: Calle Ribera de Curtidores, s/n, 28005 Madrid, Madrid, Spain

Kerület:Központ

Antigua Casa Crespo

1836-ban alapították ezt a történelmi, hangulatos üzletet; ez A HELY, hogy egy-két klasszikus spanyol espadrille-t vásárolj. Szinesek, könnyűek és tartósak – nem mehetsz haza anélkül, hogy legalább egy pár ne lenne a hátizsákodban!

Honlap: http://www.antiguacasacrespo.com/

Cím: Calle Divino Pastor, 29, 28004 Madrid

Kerület:Központ

Telefon: 915 21 56 54

The Storage

Ez a hatalmas régiségüzlet a Malasañaban tele van régimódi ruhával, aminek a nagy része amerikai stílusu. Menő a helyiség belülről is, csupasz parkettájával és fém polcaival egy raktár hangulatát árasztja.

Honlap: https://www.facebook.com/thethestorage/

Cím: Calle Velarde, 1, 28004 Madrid

Telefon: 914 45 05 12

Madrid Kártya

Vegyél egy Madrid kártyát a madridi turistai információ irodájában, a Plaza Mayoron. Ez a kártya ingyenes belépést biztosít több, mint 40 múzeumba, ingyenes idegenvezetést és más kedvezménnyel is jár.

Ingyenes Múzeum Látogatás Bizonyos Napokon

Ha jókor szállsz meg Madridban, rengeteget megtakaríthatsz a belépőkön. Sok múzeum május 2.-án (madridi régió hivatalos napja), 18.-án (Nemzetközi múzeumok napja), októbar 12.-én (Hispanidad nap) és December 6.-án (Alkotmány napja) ingyenes.

Irány A Bárpúlt

Itt egy jó tanács, ami a legtöbb spanyol városban érvényes: ha iszol vagy tapaszt rendelsz, ülj a bárpult mellé. Többe kerül, ha asztalnál ülsz, és szintén drágább kint ülni, mint bent fogyasztani.

Repülőterek

A madridi Barajas Airportnak négy terminálja van. A legtöbb nemzetközi járat a T1-re érkezik és onnan is indul. Szállj buszra vagy metróra, hogy eljuss a központba és az ifjúsági szállásodra. Két buszjárat van a repülőtér és az Avenida de America között a madridi központban – a 200-as a T1, T2 és T3-on áll meg, amig a 204-es a T4-ről indul.

A repülőtér a metró A zónában fekszik. A 8-as vonal a T2 földszintjéről indul. Cserélj járatot a Mar de Cristalnál (4-es vonal) vagy a Nuevos Ministeriosnál (10-es vonal) az Alonso Martinez állomás felé, hogy átszállhass a 2-es vonalra a központi Gran Via felé.

Vasút

A hátizsákosok, akik kelet- vagy dél-Spanyolországból jönnek, vagy oda indulnak, valószinű az Atocha pályaudvart veszik igénybe, amit hivatalosan Puerta de Atocha-nak neveznek. Jó a csatlakozása a fő buszálomás, a repülőtér, valamint a több pályaudvar felé.

Nemzetközi szolgáltatások és vonatok Bilbao, Salamanca, Avila, Santiage de Compostela, A Coruña, Valladolid és Burgos utasai számára és a Chamartin pályaudvarról indulnak és oda is érkeznek.

Busz

Madrid fő buszmegállója a Méndez lvaro, másnéven az Estación del Sur (Déli Állomás). Az északi és az észak-keleti buszok, mint amelyek Barcelonát, Bilbaot, San Sebastiant, Santandert, Vitoriát és Burgost szolgálják az Avenida de America-ra érkeznek és onnan is indulnak. Ez közel van az Atocha pályaudvarhoz és a Pacifico metró megállóhoz (1-es és 6-os vonalak).

Közlekedés

Foglalj előre busz jegyet a www.movelia.es weboldalon. A 10-utas ,,metróbusz’’ jegyet buszon és metrón is lehet használni a Zona A területén. Városszerte, a metró és busz állomásokon, valamint a dohányboltokban és az újságárusoknál lehet kapni.

Vehetsz egy turistai utazási bérletet, hogy olcsóbban utazz a madridi tömegközlekedési eszközökkel.

Nyelvek: Kasztíliai spanyol

Valuta: Euró

Feszültség: 220V, 50 Hz, kerek, kétérintkezős csatlakozót lehet használni

Időzóna: CET (UTC+1)

Hívókódok: +34 Spanyolország, 91 Madrid

Posta: Oficina de Correos, Calle de Martín de los Heros, 57, 28008 Madrid. +915 47 41 33

Kórházak: 
Hospital Ramón y Cajal, Ctra. De Colmenar Viejo Km 9100, 28034. +913 36 80 66.

Hospital a Paz, Pº de la Castellana 261, 28046. +917 277 000, +917 27 73 39 (baleset és sürgősségi)

Hospital General Universitario Gregorio Marañón, C. Doctor Esquerdo 46, 28007. +915 86 85 56, 915 86 85 05 (baleset és sürgősségi)

Turista információ: Plaza Mayor, Casa de la Panadería, Plaza Mayor, 27, 28012; +915 88 16 36

Tipikus nyitvatartás: 

A legtöbb élelmiszer áruház és pláza egész nap nyitva tart, reggel 10-től este 9-ig, vasárnapon is. Némelyik, főleg a városközpontban, este 10-ig is nyitva tart, amíg a kisebb külterületi üzletek 2-től 5-ig bezárnak, majd este 8-ig vannak nyitva.

Segélyhívó számok: Hívd a 122-es számot sürgős esetekre, a 098-cal egy 24-órás gyógyszertári szolgálatot lehet hívni

A központi rendőrség száma (Comisaría de policía Madrid-Centro): +915 48 79 85

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel MeetingPoint

The hostel is within walking distance of many places of cultural interest, like the Prado Museum or Buen Retiro Park, which are a 20 minute walk away. Across from to Almudena Cathedral and the Royal Palace.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Mola! Hostel

Because traveling on your own does not mean that you want to be on your own And when you travel with friends you don't want to waste a minute. Near la Puerta del Sol..near to everything.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Safestay Madrid

Safestay Madrid is located at 22 Calle Sagasta, in one of the best districts in Madrid, within easy walking distance of areas such as Castellana, Sol, Gran Vía, Chueca and Fuencarral. It is extremely well connected to public transport, two metro stations just a few meters away from the hostel, which connects to 5 different lines. The Alonso Martínez metro stop connects to lines 5, 10 and 4, while the nearby Bilbao stop connects to lines 1 and 4. The district has the best atmosphere in the city.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - I Love Madrid Hostel

When night falls, you can enjoy the nightlife of Madrid. The center of Madrid has always been famous for its party and nightlife. In places like the Fontana de Oro, located right in front of us, is one of the most classic and old pubs in all Madrid you will enjoy the best company and live music every night. All the nearby streets offer you endless bars, pubs and discos where you can enjoy the night in Madrid.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Far Home Atocha

Mintegy us Located a Calle Atocha, a város központjában Madrid, mindössze 250 méterre a Plaza Mayor tértől és 300 méterre a Sol tértől, Far Home Atocha egy elegáns és modern tervezésű szálló légkondicionált, ingyenes Wi-Fi-vel, terasz terasz, közös területek és...Mintegy us Located a Calle Atocha, a város központjában Madrid, mindössze 250 méterre a Plaza Mayor tértől és 300 méterre a Sol tértől, Far Home Atocha egy elegáns és modern tervezésű szálló légkondicionált, ingyenes Wi-Fi-vel, terasz terasz, közös területek és...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Madrid Motion Hostel

Madrid Motion Hostel egy vadonatúj ifjúsági szálló található Madrid nagyon belvárosában. A hostel kínál hálószoba 2-6 fő saját fürdőszobával, svédasztalos reggeli benne van az árban, és széles sor közös területek és szolgáltatások. A hostel található a jobb mellett a Gran...Madrid Motion Hostel egy vadonatúj ifjúsági szálló található Madrid nagyon belvárosában. A hostel kínál hálószoba 2-6 fő saját fürdőszobával, svédasztalos reggeli benne van az árban, és széles sor közös területek és szolgáltatások. A hostel található a jobb mellett a Gran...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Ok Hostel Madrid

Mintegy us Welcome a hostel, ahol minden szoba A / C. Naponta fogadó társadalmi események (vacsora, beerpong, barcrawl ...), hogy szeretni fogja. Meg kell értenünk, és fedezze fel nagyszerű helyen, egy csodálatos által nyújtott szolgáltatás egy nemzetközi díjnyertes csapat, amely...Mintegy us Welcome a hostel, ahol minden szoba A / C. Naponta fogadó társadalmi események (vacsora, beerpong, barcrawl ...), hogy szeretni fogja. Meg kell értenünk, és fedezze fel nagyszerű helyen, egy csodálatos által nyújtott szolgáltatás egy nemzetközi díjnyertes csapat, amely...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - The Hat Madrid

Rólunk A Hat az első Boutique Hostel Madrid. Található egy palotát a legjobb turisztikai terület a város, a Plaza Mayor, mindössze 3 perc gyalog a Puerta del Sol, Gran Via és a La Latina, a legjobb terület kiment a nap...Rólunk A Hat az első Boutique Hostel Madrid. Található egy palotát a legjobb turisztikai terület a város, a Plaza Mayor, mindössze 3 perc gyalog a Puerta del Sol, Gran Via és a La Latina, a legjobb terület kiment a nap...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Far Home Hostel

Far Home Hostel Madrid a tökéletes választás utazásának célja egy modern és elegáns hostel található a Madrid szívében, ahol lehet menni, és fedezze fel a turisztikai foltok, a város gyalogos távolságra, és egyben a legnépszerűbb bárok és éttermek, amelyek a...Far Home Hostel Madrid a tökéletes választás utazásának célja egy modern és elegáns hostel található a Madrid szívében, ahol lehet menni, és fedezze fel a turisztikai foltok, a város gyalogos távolságra, és egyben a legnépszerűbb bárok és éttermek, amelyek a...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Cat's Hostel Madrid

Macska Hostel Youth Hostel Madrid, célja, hogy fedezi a minden igényt. Mi mindennel rendelkezünk a vendégek valaha is szeretne tiszta, kényelmes szobákkal, egy nagyszerű helyen. "Madrileños" a beceneve "macskák", innen a név a hostel, mert mindig, és arról a nap...Macska Hostel Youth Hostel Madrid, célja, hogy fedezi a minden igényt. Mi mindennel rendelkezünk a vendégek valaha is szeretne tiszta, kényelmes szobákkal, egy nagyszerű helyen. "Madrileños" a beceneve "macskák", innen a név a hostel, mert mindig, és arról a nap...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Mad4you Hostel

Rólunk -Mi Közepén helyezkedik el a divatos Malasaña környéken Madrid belvárosában, ahol a barátságos személyzet készen áll a tippeket és tanácsokat, hogy segítsen megtapasztalni Madrid a legteljesebb. -A Épület felújításra került, és kínál minden kényelemmel, miközben a varázsát egy tipikus...Rólunk -Mi Közepén helyezkedik el a divatos Malasaña környéken Madrid belvárosában, ahol a barátságos személyzet készen áll a tippeket és tanácsokat, hogy segítsen megtapasztalni Madrid a legteljesebb. -A Épület felújításra került, és kínál minden kényelemmel, miközben a varázsát egy tipikus...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Los Arcos

Mintegy us With több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik, akkor találta meg, hogy szükség van egy elég stay Accommodation The szállodában 15 szoba, melyek mindegyike saját fürdőszobával, TV, ágy, a ventilátor és ingyenes WiFi az egész Hostel Services és activities...Mintegy us With több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik, akkor találta meg, hogy szükség van egy elég stay Accommodation The szállodában 15 szoba, melyek mindegyike saját fürdőszobával, TV, ágy, a ventilátor és ingyenes WiFi az egész Hostel Services és activities...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Way Hostel

Way Hostel Madrid található a híres szomszédságában Tirso de Molina, a sarkon a Sol, a város központjában, és a hagyományos piacokra, El Rastro és San Miguel, Prado és a Reina Sofía Múzeum, valamint az összes Madrid's éjszakai kell ajánlatot. A...Way Hostel Madrid található a híres szomszédságában Tirso de Molina, a sarkon a Sol, a város központjában, és a hagyományos piacokra, El Rastro és San Miguel, Prado és a Reina Sofía Múzeum, valamint az összes Madrid's éjszakai kell ajánlatot. A...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostal Rivera

A Madrid központjában. Tíz perccel a lábát a Puerta del Sol. Nagyon közel az El Prado musseum, Mi található az első emeleten egy 19. századi épületben (nincs lift), egy nagyon hanyag építési bejegyzés, amely nem felel meg a hostel, amely...A Madrid központjában. Tíz perccel a lábát a Puerta del Sol. Nagyon közel az El Prado musseum, Mi található az első emeleten egy 19. századi épületben (nincs lift), egy nagyon hanyag építési bejegyzés, amely nem felel meg a hostel, amely...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Mad Hostel

Mad Hostel található egy "Corrala," vagy egy jellegzetes épület, a régi Madrid. Az épületet úgy szomszédos szoba megközelíthető belső erkélyek túlnyúló egy központi udvar vagy terasz. A hostel kellős közepén a Madrid, és csak egy 10 perces sétára a legismertebb...Mad Hostel található egy "Corrala," vagy egy jellegzetes épület, a régi Madrid. Az épületet úgy szomszédos szoba megközelíthető belső erkélyek túlnyúló egy központi udvar vagy terasz. A hostel kellős közepén a Madrid, és csak egy 10 perces sétára a legismertebb...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostal Miralva

Mi vagyunk a biztonságos, tiszta Hostal egy remek helyen, a gyönyörű város Madrid.Each szobában TV, mosdó, széf, minibár és hajszárító dryer.We ajánlatát költségvetési árak a hátizsákos, és működik a nap 24 órájában.Mi vagyunk a biztonságos, tiszta Hostal egy remek helyen, a gyönyörű város Madrid.Each szobában TV, mosdó, széf, minibár és hajszárító dryer.We ajánlatát költségvetési árak a hátizsákos, és működik a nap 24 órájában.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Safestay Madrid

U Hostels Madrid első luxus ifjúsági szálló alacsony áron! Található egy 19. századi palota, a leginkább modern és stílusos hostel Madrid. A kiváltságos hely, amelyet Alonso Martinez tér, tesz minket ideális kiindulópont, hogy vizsgálja meg, és élvezze a város Amellett,...U Hostels Madrid első luxus ifjúsági szálló alacsony áron! Található egy 19. századi palota, a leginkább modern és stílusos hostel Madrid. A kiváltságos hely, amelyet Alonso Martinez tér, tesz minket ideális kiindulópont, hogy vizsgálja meg, és élvezze a város Amellett,...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - International Youth Hostel La Posada De Huertas

International Youth Hostel La Posada de Huertas licitál egy meleg fogadtatást, hogy Spanyolországban! A Posada de Huertas található Madrid úgynevezett "District of Letters", ahol a legnagyobb írók a spanyol aranykor - Cervantes, Lope de Vega, és még sokan mások -...International Youth Hostel La Posada de Huertas licitál egy meleg fogadtatást, hogy Spanyolországban! A Posada de Huertas található Madrid úgynevezett "District of Letters", ahol a legnagyobb írók a spanyol aranykor - Cervantes, Lope de Vega, és még sokan mások -...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostal Numancia

Forse cercavi: Hostal Numancia has 14 rooms in Madrid city center and near the Metro Tirso de Molina and Anton Martin. 5 minutes walk from Puerta del Sol. Room rates from 20 to 45 euros. Hostal Numancia Hostal Numancia, in...Forse cercavi: Hostal Numancia has 14 rooms in Madrid city center and near the Metro Tirso de Molina and Anton Martin. 5 minutes walk from Puerta del Sol. Room rates from 20 to 45 euros. Hostal Numancia Hostal Numancia, in...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostal Regio

A csendes utcában nem messze a Gran Via Madrid központjában, Hostal Regio szálloda szobái erkéllyel, légkondicionálóval, síkképernyős TV és ingyenes Wi-Fi-vel. Callao metróállomás és a legközelebbi nyilvános parkoló 150 méter. Hostal Regio működik 24 órás recepció és utazásszervező pult, ahol...A csendes utcában nem messze a Gran Via Madrid központjában, Hostal Regio szálloda szobái erkéllyel, légkondicionálóval, síkképernyős TV és ingyenes Wi-Fi-vel. Callao metróállomás és a legközelebbi nyilvános parkoló 150 méter. Hostal Regio működik 24 órás recepció és utazásszervező pult, ahol...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Habitaciones Madrid

Az apartmanok ideálisak párok, családok és baráti társaságok számára. A nagyobb csoportok elhelyezésére két vagy több lakást, ha szükséges. Ideális egy emlékezetes marad ez a vibráló város, ezek a lakások központi fekvésű, felszerelt összkomfortos. Ez Estudio egy egyszerű és funkcionális...Az apartmanok ideálisak párok, családok és baráti társaságok számára. A nagyobb csoportok elhelyezésére két vagy több lakást, ha szükséges. Ideális egy emlékezetes marad ez a vibráló város, ezek a lakások központi fekvésű, felszerelt összkomfortos. Ez Estudio egy egyszerű és funkcionális...

Apartman Hostelek és Ifjúsági Szállások - Village Apartments Chueca

A Village Apartments Chueca, meg fogja találni az alapvető apartmanok Madrid központjában, a felkapott Fuencarral utca, a sétáló egyik ismert a nagy üzletek. Az apartmanok síkképernyős TV-vel, kis nappali felszerelt egy kétszemélyes kanapé. Az apartmanokban egy jól felszerelt fürdőszoba és...A Village Apartments Chueca, meg fogja találni az alapvető apartmanok Madrid központjában, a felkapott Fuencarral utca, a sétáló egyik ismert a nagy üzletek. Az apartmanok síkképernyős TV-vel, kis nappali felszerelt egy kétszemélyes kanapé. Az apartmanokban egy jól felszerelt fürdőszoba és...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostal Rivera Madrid

Kitünő hostel csak előtte Atocha pályaudvar, az utazáshoz, hogy keres egy olcsó és kényelmes helyen aludni. Rivera Hostel egy kicsi és családias hely compoused hét közös fürdőszobás szobák, ahol élvezheti az utazási Madridba. Minden szobában van TV, mosdó, ingyenes wi-fi,...Kitünő hostel csak előtte Atocha pályaudvar, az utazáshoz, hogy keres egy olcsó és kényelmes helyen aludni. Rivera Hostel egy kicsi és családias hely compoused hét közös fürdőszobás szobák, ahol élvezheti az utazási Madridba. Minden szobában van TV, mosdó, ingyenes wi-fi,...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostal Santa Barbara

A hostel a realy Madrid központjában, van metró Alonso Martinez (9 sor). Van 11 szoba teljesen felszerelt fürdőszobával, levegő condiction, tv, telefon, erkély vagy ablakok minden szobában. Check-in 13:00 check-out 00:00 CACELATION POLITIKA: akkor törölheti a foglalást előtt 72 órával...A hostel a realy Madrid központjában, van metró Alonso Martinez (9 sor). Van 11 szoba teljesen felszerelt fürdőszobával, levegő condiction, tv, telefon, erkély vagy ablakok minden szobában. Check-in 13:00 check-out 00:00 CACELATION POLITIKA: akkor törölheti a foglalást előtt 72 órával...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - La Asturiana

A hostel szobákban zuhanyzó, légkondicionáló és fűtés, Wi-Fi az egész szállóban, plazma TV-vel és egy nagyszerű helyen, a reggeli szolgáltatás igénybevételére ügyfél kérésére előre szolgál majd a szobákban, az ár a készletek legyen valamennyi adót és törölköző és ágynemű, néhány...A hostel szobákban zuhanyzó, légkondicionáló és fűtés, Wi-Fi az egész szállóban, plazma TV-vel és egy nagyszerű helyen, a reggeli szolgáltatás igénybevételére ügyfél kérésére előre szolgál majd a szobákban, az ár a készletek legyen valamennyi adót és törölköző és ágynemű, néhány...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostal Machín

Hostal Machín Egy családi szálló mindössze 100 méterre található Madrid híres Gran Via ÉS A leghíresebb Turisztikai területeken, menta például a Prado Múzeum, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Plaza de Cibeles ÉS Szórakoztató ÉS A divat helyszínek Re Hostal Machín...Hostal Machín Egy családi szálló mindössze 100 méterre található Madrid híres Gran Via ÉS A leghíresebb Turisztikai területeken, menta például a Prado Múzeum, Puerta del Sol, Plaza Mayor, Plaza de Cibeles ÉS Szórakoztató ÉS A divat helyszínek Re Hostal Machín...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostal Pacios

Hostal Pacios található Madrid régi negyedévben, a szívében, a történelmi városrész, csak egy lépés a Puerta del Sol és a Plaza Mayor. A Hostal is rövid sétára a fő múzeumok Madridban, mint a Prado Múzeum, a Thyssen-Bornemisza Múzeum és a...Hostal Pacios található Madrid régi negyedévben, a szívében, a történelmi városrész, csak egy lépés a Puerta del Sol és a Plaza Mayor. A Hostal is rövid sétára a fő múzeumok Madridban, mint a Prado Múzeum, a Thyssen-Bornemisza Múzeum és a...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostal Villamañez

Hostal Vilamañez kínál két csillagos szálloda található a Madrid kulturális központjában, pár lépésre a Plaza de las Cortes és a Paseo de la Castellana, egy csendes környéken, körülvéve a város főbb múzeumok, mint a Prado, a Thyssen-Bornemisza és a Reina...Hostal Vilamañez kínál két csillagos szálloda található a Madrid kulturális központjában, pár lépésre a Plaza de las Cortes és a Paseo de la Castellana, egy csendes környéken, körülvéve a város főbb múzeumok, mint a Prado, a Thyssen-Bornemisza és a Reina...

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön