Student housing - Hostels - Coworking in Barcelona (Spanyolország)

Students, international students, interns, backpackers, roomates and digital nomads can book cheap dorms and safe private rooms in downtown Barcelona, close to boarding schools, high schools, colleges, halls of residence and universities, close to buses or train stations, airports or major attractions in Barcelona.

Városrészek

Tájékozodási pontok

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Bird House Hostel View All Images

Vendégeink szerint, ifjúsági szállónk elhelyezkedése tökéletes Barcelona központjában és 15 percre gyalog a Plaza Cataluynatól és a Las Ramblastól. A replülőtérhez is könnyű eljutni és csatlakozni, hiszen az AirBus 30 méterre áll meg a Bird Housetól, a ,,Gran Via-Urgell’’-nél.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Bed & Bike Barcelona Hostel View All Images

A Barcelona Bed & Bike az Eixample negyedben van, ami egy stratégiailag jól elhelyezett és nyugodt környék, ahol könnyen megkap a város varázsa. Csupán öt percnyi sétára vagyunk a ,,Sagrada Familia’’-tól, és 10 percre olyan helyektől, mint Las Ramblas , Plaza Catalunya , Arc de Triomf , Born vagy Barceloneta.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Barcelona Pere Tarrés Youth Hostel View All Images

A Barcelonai Pere Tarrés Ifjúsági szálló egy új épület, amely a város egyik legbiztonságosabb részén található, nagyon jó éjszakai és éjszakai földalatti és buszjáratokkal a városközpontba. A Pere Tarrés Barcelona Youth Hostel létesítményei nagyon modernek és kényelmesek. A hostel egyike azon kevés hostelek Barcelona, ​​ahol minden szobában van saját fürdőszoba. Találsz egy felszerelt konyhát is, ahol megmutathatod kulináris tehetségedet, vagy ha kedveled, próbáld ki a nagyszerű ételünket.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Sleep Green - Certified Eco Youth Hostel View All Images

A hostel csak néhány percnyi sétára fekszik a Plaza Catalunya főterétől és a fő utcáktól, a La Rambla és a Passeig de Gracia épületétől. A szálló ugyanabban a blokkjában 24 órás szupermarketeket, bárokat, éttermeket, valamint minden tömegközlekedést (busz, vonat, metró) talál. A 35 percnyi sétára a műemlékek és a strand 90% -a elérhető, pl. Casa Batlló 7 perc, Casa Mila 12 perc, La Sagrada Familia 30 perc, La Rambla 3 perc, Plaza Catalunya 2 perc.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Alternative Creative Youth Hostel Barcelona View All Images

Az ACYH Barcelona szívében található, néhány lépésre a híres Las Ramblas utcától és a Plaza Catalunya főterétől, amely a reptéri buszjárat utolsó állomása. A fő látnivalók, mint a "Casa Batlló" vagy a "La Pedrera", a tömegközlekedés (reptéri transzfer, metró, busz, vonat), 24 órás szupermarketek, bárok és éttermek mind rövid sétára vannak a szállóban. A gyönyörű és világhírű La Rambla-on 30 perc alatt séta a tengerpartra.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Amistat Beach Hostel Barcelona View All Images

Szeretnél lemenni a strandra? Már ott is vagy! Öt percen belül a gyönyörű Mar Bella vagy a Bogatell strandon szórakozhatsz. Szeretnél beleveszi Barcelona forgatagába és minden sarkot és sikátort megkeresni? Nagyszerű! A városközpont a Gótikus Negyeddel, a La Ramblaval, a Plaça de Catalunya térrel csupán öt metrómegállónyira van.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - 360 Hostel Barcelona Arts&Culture View All Images

Mi vagyunk 5 percre a Plaça Catalunya, 1 perc El Born trendi környéken, 15 percre a Sagrada Familia, 20 percre a strandtól!

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - WOW Hostel Barcelona View All Images

A Sarrià-St. Gervasi kiváló választás azoknak az utazóknak, akiket érdekelnek az emlékművek, a múzeumok és a városnézés. A Sagrada Familiat gyalog 30 percen belül elérheted és csak három megállóra van a Metro Hospital Clinic ügyelettől (8 perc sétára az ifjúsági szállónktól). A legnagyobb bevásárló központ csupán 15 percre van tőlünk gyalog, ez a L’illa Diagonal bevásárló központ. A Placa Espanyat csak 6 percbe telik elérni busszal. Tehát, ifjúsági szállónk tökéletes hely, ahonnan megismerheted a várost!

Landlords and property managers
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön