Ifjúsági Szállások: Barcelona

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Barcelona-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Barcelona-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Barcelona-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Barcelona-ban.

Üdvözlünk Barcelonában!

Barcelona… Hol is kezdjük? Megpróbálhatjuk leírni azokat a híres tájékozódási pontokat, amelyek Gaudi képzeletéből pattantak ki; mesélhetünk Neked a szines vásárokról, a szenvedélyes és energikus emberekről, a menő városi tengerpartokról. Beszélhetnénk a spontán éjszakai mulatságokról a városközpontban az El Raval és a Gotico közt. Aztán ugye ott vannak az ifjúsági szállások: menő, olcsó helyek, amelyek éppen megfelelnek az egyedül utazó hátizsákosnak; a belvárosiak a nagy, barátságos kollégiumokkal a nagyobb turistacsoportoknak… Szállók, ahol sátorozhatsz, barátkozhatsz és kialudhatod a másnaposságod. Minderről mesélhetnénk, de Barcelona egy olyan város amire előre szinte nem is lehet felkészülni. Nos, mit ajánjlunk? Ugorj fejest! Rendelj olyan ételeket, emelyekről még sosem hallottál; táncolj a helyiekkel; sétálgass céltalanull a Ramblas mentén és engedd, hogy ez a valóban nemzetközi, egyedi és inspiráló város magával vigyen egy felejthetetlen utadon.

Vasárnapi Ingyenes Múzeum Látogatás

Barcelona sok múzeuma ingyenes vasárnap délután, beleértve a Picasso és a City (városi) múzeumokat. Más múzeumok pedig a hónap első vasárnapján ingyenesek, mint a Katalónia Nemzeti Művészeti Múzeum.

Park Güell

Ha tetszett a Dagrada Familia, ezt imádni fogod – és sokkal könnyebb bejutni. Antonio Gaudí nyilvános parkjának kreatív, nyugodt hangulata van, ami a helyieket és az ifjúsági szállások lakóit is vonza. Minden sarkon felbukkan valami meglepő különlegesség és ráadásul gyönyörű a kilátás a városra.

Honlap: www.parkguell.cat/

Cím: Carrer d'Olot, s/n, 08024 Barcelona, Barcelona, Spain

Kerület:La Salut

Cinema Lliure

Hátizsákosként végkép nem akarsz egy sötét moziban ücsörögni, de egy szabadtéri filmvetítés a tenger mellett teljesen más. Cinema Lliure ingyen vetítéseket ajánl csütörtök és vasárnap estéken július közepétől augusztus nagy részéig. A Sant Sebastia strandon találhatod meg.

Honlap: www.cinemalliure.com

Cím: Playa de Sant Sebastià Plaça Mar, Barcelona 08003, Spain

Kerület:Barceloneta

Sagrada Familia

Akár ifjúsági szállóban, akár egy luxus hotelben szállnak meg, minden barcelonai látogató utat vág Antonio Gaudí hatalmas, bonyolult bazilikája felé. 1882 óta építik és még legalább 30 évbe telik, míg elkészül. Foglald le előre a látogatási időpontodat.

Honlap: http://www.sagradafamilia.org/en/

Cím: Carrer de Mallorca, 401, 08013 Barcelona, Barcelona, Spain

Kerület:Sagrada Família

Casa Milà

Közismertebb nevén a ,,La Pedrera’’, ez a katalán art nouveau periódusának egyik leghíresebb épülete, egybe Gaudí egyik legambiciózusabb műve.

Kerület:Dreta da l'Eixample

Las Ramblas

A La Rambla Barcelona sétáló főutcája, ahol járda-kávézókat, ajándéktárgyak boltjait és utcai előadóművészeket láthatsz. Ez egy hosszú utca, rövidebb utcákra szétválasztva, mint a Rambla de Sant Josep, ezért a többes számú Las Ramblas név alatt is ismert.

Cím: La Rambla, Barcelona, Barcelona, Spain

Kerület:Ciudad Vieja

Poble Espanyol

Egy kis spanyol falu, ahol különböző stílusu házak és épületek replikáját lehet látni. Lehet sétálgatni a téreken, utcákon és kertekben, benézni a bárokba vagy kézműves boltokba és műhelyekbe, amelyek hagyományos spanyol cikkeket készítenek és árulnak.

Honlap: www.poble-espanyol.com/en/

Cím: Av Francesc Ferrer i Guardia, 13, 08038 Barcelona, Barcelona, Spain

Kerület:El Poble Sec

A Nou Tábor

A focialista hátizsákosok követhetik olyan sportlegendák lábnyomait, mint Cruyff, Maradona, Guardiola és Ronaldinho a Barca otthoni pályáján.

Honlap: www.fcbarcelona.com

Cím: C. Aristides Maillol, 12, 08028 Barcelona, Barcelona, Spain

Kerület:St. Ramon - Maternitat

Poble Sec

Talán nincs ott semmiféle nagy látnivaló, de Poble Sec egy feltörekvő környék, amely az eredeti Barcelónát mutatja be: rengeteg keskeny utcát, kisüzleteket és családi éttermet ajánl. Egy kicsit eltér a szokásos turista utaktól, de attól még egy nagyon élettel teli, élénk és olcsó szórakozó környék. Ifjúsági szállói is vannak, ezért nem rossz választás hogy bázisodatt oda tedd.

Megfizethető Béke és csend Itt élnek a helyiek

Gótico

A gótikus negyed, El Ravaltól a Ramblas túloldalán, egy népszerű környék ahol a hátizsákosok és átlag turisták találkoznak. Jó hely egy éjszakai kiruccanásra, de nappal az igazi, amikor a labirintus-szerű utcák kellemes árnyékot adnak és feltárják olyan kincseiket, mint a díszes Carrer del Bisbe híd.

Sétálóutcák Turistás Szép épületek

El Raval

El Raval keményen veszi a dolgokat. Az Óvárosnak ebben a jellegzetes részében könnyű eltévedni, különösen, ha épp akkor fejezted be az ottani bárturnédat. Ha azt szeretred, hogy az átmulatott éjszakáid hosszúak, élettel teliek es ötletszerűek legyenek, El Raval a te helyed. Viszont figyelmeztetünk: mint számos más éjjeli szórakozó környéknek, neki is van egy élesebb oldala. Jobb, ha az értékes dolgaidat a szállásodon hagyod.

Tánc Funky Bárok

Sala Montjuïc (Július – Augusztus)

Barcelona minden évben egy szabadtéri mozi eseményt rendez, ahol egy élő zenekar játszik egy rövidfilm és egy játékfilm elött, ami rendszerint egy kortárs vagy klasszikus kedvenc, eredeti nyelvén vetítve.

Honlap: www.salamontjuic.org

Cím: Ctra. de Montjuïc, 66, 08038 Barcelona, Spain

Kerület:Distrito 3

Sitges Film Fesztivál

Felhívás minden geek hátizsákos számára: a tengerparti Sitges város, amelyet Barcelonából könnyű elérni és ami önmagában is megéri a kerülőt, minden szeptemberben megrendezi a világ legismertebb horror és fantasia film fesztiválját.

Honlap: www.sitgesfilmfestival.com/eng

Mercat de Mercats (Október)

2009-ben rendezték az első ,,piacok piacát’’, hogy bemutassák a város több, mint 40 piaca közül a legjobbakat, valamint azt az áruhalmazt, melyet Katalónia termel. Éppen a Barcelonai Katedrális elött rendezik, így még a helyszin is remek.

Honlap: http://somdemercat.cat/ca/mercat-de-mercats

Cím: Avinguda de la Catedral, Barcelona, Barcelona, Spain

Kerület:Barrio Gòtico

Festa de Sant Jordi (Április)

Ha még nem döntötted el, mikorra foglald Barcelonai szállásodat, ez a fesztivál április 23.-án kitünő idő a látogatásodra. A hagyomány szerint, a hölgyek egy piros rózsát, a férfiak egy könyvet kapnak, és koncertekkel, utcai bulikkal és más eseményekkel ünneplik a katalán kultúrát.

Festes de la Mercè (Szeptember)

Érezni fogod, ahogy remeg a szállód fala a Festes e la Mercè öt napja alatt. Számithatsz tüzijátékra, élő előadásokra, castellers-re (emberi tornyokra), kulturális kiállításokra, és még sok minden másra.

Honlap: http://lameva.barcelona.cat/merce/ca/

Primavera Sound Fesztivál (Június)

A Primavera Sound Fesztivál napjaink egyik legnagyobb zenei eseménye Európában; több, mint 250 előadót mutat be, beleértve helyi együtteseket és nemzetközileg ismert nagy neveket. Nincs sátorozás és az ifjúsági szállók gyorsan megtellnek, légy ügyes és előre foglald le a helyedet!

Honlap: www.primaverasound.com

Cím: Parc del Forum, Plaça de Leonardo da Vinci, 4-5, 08019 Barcelona, Barcelona, Spain

Kerület:San Martin

Cruïlla

Barcelona Parc del Fòrum helyszinén, a Cruïlla nemzetközi és helyi zenekarokat hozat, azonkívül még cirkuszi és más előadókat is felléptet. A helyiektől megkérdezik, hogy kiket szeretnének látni, így az utolsó fellépésre a közönség szavaz.

Honlap: www.cruillabarcelona.com/en

Cím: Parc del Forum, Plaça de Leonardo da Vinci, 4-5, 08019 Barcelona, Barcelona, Spain

Kerület:San Martin

Barcelona Beach Fesztivál

A tengerparti bulik csúcsa, a Barcelona Beach Festival nemzetközi házi zenét és elképzelhetetlenül nagy szupersztárokat hoz a Playa del Besosra minden júliusban.

Honlap: www.bcnbeachfestival.com

Cím: Playa del Besos, Spain

Kerület:San Martin

La Boqueria

Húzz egy széket a tapas bárpulthoz a hatalmas La Boqueria élelmiszer piacon. Ott kaphatók hihetetlen áron a legfrissebb helyi ételkülönlegességek; ez egy kiváló hely, ahol a hátizsákosok gyakorolhatják a spanyol nyelvtudásukat.

Honlap: www.boqueria.info

Cím: La Rambla, 91, 08001 Barcelona, Barcelona, Spain

Kerület:Ciudad Vieja

Telefon: 093 318 25 84

Bacoa

Bacoa az egyik legaranyosabb burger hely ahol ehetsz, és most már a láncból öt is van Barcelonában. Az eredeti helyet, amit Little Bacoa-nak hívnak, a Carrer Colominesnél találod.

Honlap: http://www.bacoa.es/

Cím: Carrer Colomines, 2, 08003 Barcelona, Barcelona, Spain

Kerület:San Pedro

Telefon: 93 268 95 48

Bo de B

Wrapek, amik olyan vastagak, mint a karod. Saláták, amiket nem tudsz befejezn, akkorák! A legtöbbje €5 alatt. Nem csoda, hogy a helyiek és hátizsákosok egyaránt erre a szines kis szendvicses helyre járnak, a gótikus negyedben.

Cím: Carrer de la Fusteria, 14

Kerület:Barrio Gòtico

Telefon: 093 667 49 45

Mercat de Santa Caterina

A Mercat de Santa Caterina, El Bornban, egy kisebb és kevésbé gicses turista piac. Vehetsz sajtot és más uzsonára valót egy piknikre, vagy rendelhetsz tapast a Santa Catalina Cuives étteremben.

Honlap: www.mercatsantacaterina.com

Cím: Avinguda de Francesc Cambo 16 Ciutat Vella, Parc, 08003

Kerület:Born

Telefon: 093 319 57 40

Juicy Jones

Ha az ifjúsági szàllós élet hosszú napjai és késő éjszakái egy kicsit elfárasztottak, ugorj be ide egy finom gyümölcsléért, napi étkezési ajánlatokért és exotikus vegan tálakért. A főételeket injcsiklandozó €6.50-ért adják.

Honlap: https://www.facebook.com/JuicyJonesBarcelona

Cím: Carrer de l'Hospital, 74, 08001 Barcelona

Kerület:El Raval

Telefon: 093 443 90 82

Collage

Fogyassz kedvező árú koktéleket ebben a diszkrét, retro hangulatu a visszafogott bárban, ami jól illik a gótikus negyed szállói közé.

Honlap: https://www.facebook.com/CollageBarcelona

Cím: 5, Carrer dels Consellers, 1, 08003 Barcelona, Barcelona, Spain

Kerület:San Pedro

Luz de Gas

Ennek a picurka koncertteremnek van egy mocskos, burlesques hangulata. Élő előadásokat rendeznek koraesti órákban, aztán hajnal fele diszkóvá változik.

Honlap: http://www.luzdegas.com/

Cím: Carrer de Muntaner, 246, 08021 Barcelona

Kerület:Sant Gervasi - Galvany

Telefon: 093 209 77 11

Bar Tequila

Azt hitted, a fülhallgatót csak két szállás közti útra használják? Tévedtél! Itt a bárpulton lógnak. Az ötlet az, hogy kérsz egy dalt, és zavarás nélkül hallgathatod, amikor számodra lejátszák. Elsőre fura ötletnek tünik. Aztán viccesnek. Aztán rajta kapod magadat, hogy nem tudod abbahagyni.

Cím: Carrer dels Escudellers, 28, 08002 Barcelona, Barcelona, Spain

Kerület:Barrio Gòtico

Telefon: 093 301 25 58

CatBar

Ha szomjas vagy, a CatBar El Bornba regionális kézműves söröket ajánl és néhány külföldi palackozott sört is. Néha élő zene is van, freskók a falon (jól tippeltél – macskákról) és élvezheted a hátizsákosok iránt barátságos helyiek társaságát.

Honlap: https://www.facebook.com/CatBarCAT

Cím: Carrer Boria, 17, 08003 Barcelona, Barcelona, Spain

Kerület:Born

Telefon: 093 310 08 81

La Ovella Negra

Mégha csak egy hajitásra van is a La Ramblától, a La Ovella Negra (a fekete bárány) eléggé olcsó és tele van helyiekel akik élvezik a hűvös légkört. Játszhatsz biliárdot vagy csocsót is.

Honlap: www.ovellanegrabcn.net

Cím: Calle de les Sitges, 5, 08001 Barcelona, Barcelona, Spain

Kerület:El Raval

Els Encants

Ez a vad rendetlen bolhapiac nagyot fejlődött mióta beköltözött egy meglepő, tükrözött baldachin alá. Böngéssz, nézd a többi embert, turkálj és kutass jó alkuk után.

Cím: Avinguda Meridiana, 69, 08018 Barcelona, Barcelona, Spain

Kerület:Fort Pienc

Art Montfalcon

Egyszerűbb felsorolni, amit ez a bolt NEM tart készleten. Sétálgass az egyik szobából a másikba; mind tele van különféle eszközökkel, művészeti és újrafelhasznált tárgyakkal, és a helyben készült ajándékokkal. Itt órákat is el lehet vesztegetni!

Honlap: http://www.montfalcon.com/

Cím: Carrer dels Boters, 4, 08002 Barcelona, Barcelona, Spain

Kerület:Barrio Gòtico

Telefon: 093 301 13 25

La Maquinista

Amikor hátizsákos vagy, néha szükséged van némi olcsó, megbízható ruhára. A La Maquinista plázában nagy nevű üzletekrebukkansz, amelyekre máshol Barcelonában nem találsz rá. Ilyenek a Forever 21 és az Aldo.

Honlap: http://en.lamaquinista.com/

Cím: Carrer de Potosí, 2, 08030 Barcelona, Barcelona, Spain

Kiabáljunk HOLA!: A kóbor hátizsákosoknak hasznos lehet a Hola BCN!, másnéven a Barcelona travel Card (utazó kártya), ami korlátlan utazást biztosít az összes tömegközlekedési ezközön, 2, 3, 4 vagy 5 napon keresztül. Ne téveszd össze …

a Barcelona Card-dal: Ez a kis kincs korlátlan közlekedést biztosít, plusz leértékeléseket az üzletekben, atrakciók belépésén és az éttermekben.

Oszd meg az utazási költségeket: Vehetsz egy T10 Zone 1 jegyet, amit másokkal is megoszthatsz és amit több féle közlekedési módon is felváltva használhatsz amíg a városban közlekedsz.

Repülőterek

Barcelona repülőterére, a Barcelona-El Prat-ra érkezel. Két terminálja van: a Terminal 1 (T1) és a Terminal 2, aminek három különböző épülete van: a T2A, a T2B és a T2C.

Hogy ifjúsági szállásodhoz juss, szállj fel a Plaça de Catalunya felé menő Aerobusra (A1 és A2). Tíz percenként jár és 35 perces az út. Felszállhatsz a 46-os buszra is, ami minden nap jár a Plaça d'Espanya és a repülőtér (T1 és T2) között. Éjjeli buszok is járnak 20 percenként a T1 és a T2 irányába.

Felszállhatsz az óránként kétszer járó vonatra a RENFE (Spanyol vasút) pályaudvar és a Sants pályaudvar közt. Az út 18 perces.

Vasút

Gyorsvonatok Spanyolország nagyob városaiból és más európai városokból a Barcelona Sants állomásra érkeznek. Ez a város fő pályaudvara és a gyorsvonatok és sok spanyol és külföldi vonat, valamint az elővárosi vasútok és a barcelonai repülőtérre közlekedő vonat végállomása. A nemzeti és a helyi vonatok a Franca állomásra is járnak.

Busz

A tapasztalt hátizsákosok ismerik a Barcelona Nord Bus Stationt, ahova a legtöbb nemzeti és nemzetközi járat érkezik. A buszok a Barcelona Sants állomásról is indulnak, valamint más helyekről is a városban.

Közlekedés

Vegyél előre egy Barcelona Transport Cardot vagy egy T10 jegyet bármelyik metro állomás bejáratánál, amivel tizszer utazhatsz a metrón, némelyik vonaton, buszon és villamoson, és a RENFE-n, az összes Zone 1 területen.

Nyelvek: A legtöbben megértik és beszélik a spanyol nyelvet, de a helyiek főleg a katalán nyelvjárásban beszélnek.

Valuta: Euró

Feszültség: 220V

Időzóna: CET (UTC+1)

Hívókódok: +34 Spanyolország, 93 Barcelona

Posta: 

A barcelonai posta iroda a Placa d'Antoni López-en van a Via Laietana aljánál és a barcelonai kikötő részén.

Plaça Antonio López, 08002, Barcelona  

+90 219 71 97

Kórházak: 

Vall d’hebron Hospital General

119-129, Horta-Guinardo, 08035 Barcelona

+093 274 61 00

Hospital de Sant Joan de Deu

Passeig Sant Joan de Deu 2, 08950 Esplugues de Llobregat, Barcelona

+093 253 21 00.

Van egy gyógyszertár a La Rambla 98 cím alatt (a Boqueria elött).

+093 301 28 43

Turista információ: 

A fő turista iroda a Plaça de Catalunyan van, Barcelona legforgalmasabb térén. Nehéz rátalálni, de keresd a nagy oszlopokat az ,,I’’-vel a tetejükön. Ezek jelzik a bejáratokat.

+093 285 38 34

Tipikus nyitvatartás: 

A boltok általában reggel 9-től délután 13:00 vagy 14:00-ig vannak nyitva, majd megint 16:30-tól 22:00-ig. A fő áruházak egész nap nyitva vannak késő estig, beleértve a szombati napot. A kisebb szupermarketek általában késöbb tartanak este nyitva, és vasárnap is nyitva vannak.

Segélyhívó számok: Az általános segélyhívó szám a 112. A mentőszolgálat a 061 és a tűzoltóság a 080 számon érhető el.

Városrészek

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Barcelona Kastle City Break

Our Castle is at 30 minutes of placa Catalunya. It permits, in one way, to enjoy the peaceful of the nature and in the other way, to live the city life in Barcelona.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - WOW Hostel Barcelona

A Sarrià-St. Gervasi kiváló választás azoknak az utazóknak, akiket érdekelnek az emlékművek, a múzeumok és a városnézés. A Sagrada Familiat gyalog 30 percen belül elérheted és csak három megállóra van a Metro Hospital Clinic ügyelettől (8 perc sétára az ifjúsági szállónktól). A legnagyobb bevásárló központ csupán 15 percre van tőlünk gyalog, ez a L’illa Diagonal bevásárló központ. A Placa Espanyat csak 6 percbe telik elérni busszal. Tehát, ifjúsági szállónk tökéletes hely, ahonnan megismerheted a várost!

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Amistat Beach Hostel Barcelona

Szeretnél lemenni a strandra? Már ott is vagy! Öt percen belül a gyönyörű Mar Bella vagy a Bogatell strandon szórakozhatsz. Szeretnél beleveszi Barcelona forgatagába és minden sarkot és sikátort megkeresni? Nagyszerű! A városközpont a Gótikus Negyeddel, a La Ramblaval, a Plaça de Catalunya térrel csupán öt metrómegállónyira van.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Bird House Hostel

Vendégeink szerint, ifjúsági szállónk elhelyezkedése tökéletes Barcelona központjában és 15 percre gyalog a Plaza Cataluynatól és a Las Ramblastól. A replülőtérhez is könnyű eljutni és csatlakozni, hiszen az AirBus 30 méterre áll meg a Bird Housetól, a ,,Gran Via-Urgell’’-nél.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Bed & Bike Barcelona Hostel

A Barcelona Bed & Bike az Eixample negyedben van, ami egy stratégiailag jól elhelyezett és nyugodt környék, ahol könnyen megkap a város varázsa. Csupán öt percnyi sétára vagyunk a ,,Sagrada Familia’’-tól, és 10 percre olyan helyektől, mint Las Ramblas , Plaza Catalunya , Arc de Triomf , Born vagy Barceloneta.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Arc House Barcelona

Arc House is a youth hostel, located centrally in Barcelona, just 350 m from Arc de Triomf Metro Station. Free WiFi is available at the hostel and there are lockers in each room.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Generator Barcelona

Generator Hostel is located just over a quarter mile from the fashionable Passeig de Gracia Avenue. The Gràcia district, which has plenty of boutique shops and bars, is only 200 yards away. Near La Sagrada Familia.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Factory House

Park Güell Civil War Bunkers Gracia district

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Safestay Barcelona Gothic

Come to Safestay BCN Gothic hostel and fall in love with the welcoming, relaxed atmosphere of this hostel in the Gothic district of Barcelona, unquestionably one of the coolest parts of the town, where craftspeople, cosy restaurants and trendy bars will help you enjoy all the charm Barcelona has to offer.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - St Christopher's Inn, Barcelona

We’re located 50-meters from Plaça Catalonia and right around the corner from the famous La Boqueria Markets, the Triangle mall, and the MacBa art gallery.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Ten To Go Hostel

Chill-out in plaza de Osca or Bonet i Muixi while enjoying the fine wheather of Barcelona and having some tapas! Come and see our famous human castles, both show and trainings!

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Sun and Moon Hostel

Las Ramblas Sant Jaume Square Boqueria Market Plaça Catalunya Cathedral of Barcelona

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Sant Jordi Sagrada Familia

A property Sant Jordi Sagrada Familia Hostel a legújabb, legmenőbb, és a legtöbb modern szálló napja: A tervező hostel, amely tükrözi a vibráló városi kultúra és a művészi kreativitás a Barcelona. Fedezze fel, mi teszi a Barcelona a legjobb európai...A property Sant Jordi Sagrada Familia Hostel a legújabb, legmenőbb, és a legtöbb modern szálló napja: A tervező hostel, amely tükrözi a vibráló városi kultúra és a művészi kreativitás a Barcelona. Fedezze fel, mi teszi a Barcelona a legjobb európai...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Be Sound Hostel Barcelona

Barcelona Sound Hostel egy fantasztikus hostel szívében a Barcelona City Center. A hostel egy megreformált tipikus Barcelona Apartment építési- 6 emelet magas, egy csodálatos tetőterasz, erkélyek minden emeleten, és nagyszerű kilátás nyílik a bohém Raval környéken minden ablakot. Ez a...Barcelona Sound Hostel egy fantasztikus hostel szívében a Barcelona City Center. A hostel egy megreformált tipikus Barcelona Apartment építési- 6 emelet magas, egy csodálatos tetőterasz, erkélyek minden emeleten, és nagyszerű kilátás nyílik a bohém Raval környéken minden ablakot. Ez a...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Mellow Hostel Barcelona

Ön zöld gondolkodású ? Így vagyunk !! Hillview Barcelona megértjük, milyen fontos az, hogy csökkentsük a környezeti hatások, és mi úgy döntöttünk, hogy a kihívást. Már elkezdett intézkedéseket, hogy olyan hasznos, mint lehetséges: Air kondicionált csak a közös területen. A...Ön zöld gondolkodású ? Így vagyunk !! Hillview Barcelona megértjük, milyen fontos az, hogy csökkentsük a környezeti hatások, és mi úgy döntöttünk, hogy a kihívást. Már elkezdett intézkedéseket, hogy olyan hasznos, mint lehetséges: Air kondicionált csak a közös területen. A...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Pars Tailor's Hostel

Az új Szabó Szálló található Barcelona belvárosában, Sant Antoni, az egyik legrégebbi és legnépszerűbb környékén Eixample kerületben. Séta a főbb látnivalók rendkívül egyszerű a szálló, a Placa Catalunya és a La Rambla körül 10-15 perc sétára található, és tart egy...Az új Szabó Szálló található Barcelona belvárosában, Sant Antoni, az egyik legrégebbi és legnépszerűbb környékén Eixample kerületben. Séta a főbb látnivalók rendkívül egyszerű a szálló, a Placa Catalunya és a La Rambla körül 10-15 perc sétára található, és tart egy...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hola Hostal Eixample

A property Located 15 perces sétára a Plaza Catalunya, Hola Hostal Eixample kínál napozóterasszal, 24 órás recepcióval és elegáns, légkondicionált hálótermeket kínál ingyenes Wi-Fi-vel. Barcelona Nord buszpályaudvara 500 méterre away. Accommodation Each tágas kollégiumi a Hola példa szálló világos, modern...A property Located 15 perces sétára a Plaza Catalunya, Hola Hostal Eixample kínál napozóterasszal, 24 órás recepcióval és elegáns, légkondicionált hálótermeket kínál ingyenes Wi-Fi-vel. Barcelona Nord buszpályaudvara 500 méterre away. Accommodation Each tágas kollégiumi a Hola példa szálló világos, modern...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Ideal Youth Hostel

Miért érdemes nálunk @ Ideális Youth Hostel Barcelona A Traveler's Otthon a központ? 1. Location 2. Price 3. Service 4. Food 5. Helyi Experience 1. Elhelyezkedés Elhelyezkedés Location.Our ügyfelek nekünk, és tudjuk, mi van a legjobb hely a városban. Akár...Miért érdemes nálunk @ Ideális Youth Hostel Barcelona A Traveler's Otthon a központ? 1. Location 2. Price 3. Service 4. Food 5. Helyi Experience 1. Elhelyezkedés Elhelyezkedés Location.Our ügyfelek nekünk, és tudjuk, mi van a legjobb hely a városban. Akár...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Sant Jordi Hostel Rock Palace

Mintegy us Sant Jordi Hostel Rock Palace a rock Hostel Barcelona! Dedikált rockzenét minden korosztály ez egy tervező hostel Barcelona központjában, a legjobb modern létesítmények, egy ideális központi helyen, vidám hangulat és világhírű szolgáltatásokat. A szálló tervezett szálló szerelmeseinek és...Mintegy us Sant Jordi Hostel Rock Palace a rock Hostel Barcelona! Dedikált rockzenét minden korosztály ez egy tervező hostel Barcelona központjában, a legjobb modern létesítmények, egy ideális központi helyen, vidám hangulat és világhírű szolgáltatásokat. A szálló tervezett szálló szerelmeseinek és...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - 360 Hostel Barcelona

A property 360 Hostel található kellős közepén a Barcelona nagyon közel a Plaza Catalunya. Mivel a tulajdonosok utazik szerelmeseinek, hogy tökéletesen tudja, hogyan kell teljesíteni az Ön igényeinek, és a legjobb az üdülés Barcelonában. Élvezze a nagy társalgóban kényelmes kanapékkal,...A property 360 Hostel található kellős közepén a Barcelona nagyon közel a Plaza Catalunya. Mivel a tulajdonosok utazik szerelmeseinek, hogy tökéletesen tudja, hogyan kell teljesíteni az Ön igényeinek, és a legjobb az üdülés Barcelonában. Élvezze a nagy társalgóban kényelmes kanapékkal,...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Barcelona Be Dream Hostel

Barcelona Dream Hostel egy soha véget nem érő álom !!! located láttára Metro L2 Pep Ventura állomás. Mindössze 15 percre a Plaza Catalunya, a Las Ramblas és a Sagrada Familia által Metro. A új, modern és intenzív szálló, tele színekkel...Barcelona Dream Hostel egy soha véget nem érő álom !!! located láttára Metro L2 Pep Ventura állomás. Mindössze 15 percre a Plaza Catalunya, a Las Ramblas és a Sagrada Familia által Metro. A új, modern és intenzív szálló, tele színekkel...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Bcnsporthostels

A property Bcnsporthostels egy új és modern témájú hostel, középpontjában a sport világában, mellette egy sport központ, amely lehetővé teszi, hogy összekapcsolják a turizmus sports. Accommodation All szoba fürdőszobás és légkondicionált, fűtés, egyedi hálózati csatlakozót és olvasólámpák az egyes bed....A property Bcnsporthostels egy új és modern témájú hostel, középpontjában a sport világában, mellette egy sport központ, amely lehetővé teszi, hogy összekapcsolják a turizmus sports. Accommodation All szoba fürdőszobás és légkondicionált, fűtés, egyedi hálózati csatlakozót és olvasólámpák az egyes bed....

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Barcelona Urbany Hostel

Az Urbany olyan magas színvonalú szolgáltatást nyújt a vendégeinek, amilyet csak hotelekben szokás találni. Modern épulet, a Sagrada Familia-hoz kozel. Ingyenes reggeli. Ingyenes fedett uszoda, szauna es Jacuzzi használat. A Barcelona Urbany Hostel lépést tart Barcelona lenduletességével így mindig magas...Az Urbany olyan magas színvonalú szolgáltatást nyújt a vendégeinek, amilyet csak hotelekben szokás találni. Modern épulet, a Sagrada Familia-hoz kozel. Ingyenes reggeli. Ingyenes fedett uszoda, szauna es Jacuzzi használat. A Barcelona Urbany Hostel lépést tart Barcelona lenduletességével így mindig magas...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Buba House

Élvezze Buba House , amelyek a saját otthonában egy másik városban, és a hangulatos konyha, Internet, ingyenes térképek és minden jó tipp, hogy munkatársaink mindig recommend. BUBA HOUSE .... Is telepített egy régi épület, ahol a terek kis de igyekszünk...Élvezze Buba House , amelyek a saját otthonában egy másik városban, és a hangulatos konyha, Internet, ingyenes térképek és minden jó tipp, hogy munkatársaink mindig recommend. BUBA HOUSE .... Is telepített egy régi épület, ahol a terek kis de igyekszünk...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - No Limit Hostel Central

Mintegy us Ona Passeig de Gracia Hostel lepni a kiváló elhelyezkedése. Élvezheti a Las Ramblas, a Plaza de Catalunya, látogasson bárok és üzletek a Passeig de Gracia, Gaudi munkái, mint például a Casa Batlló, a La Pedrera és a Sagrada...Mintegy us Ona Passeig de Gracia Hostel lepni a kiváló elhelyezkedése. Élvezheti a Las Ramblas, a Plaza de Catalunya, látogasson bárok és üzletek a Passeig de Gracia, Gaudi munkái, mint például a Casa Batlló, a La Pedrera és a Sagrada...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Backpackers House BCN

A property Backpacker háza Bcn kínál szép szobák, nagyon jó áron, és található a Barcelona központjában, a közepén a turisztikai és bevásárló negyedében mindössze 5 perc sétára a Placa Catalunya és a Las Ramblas. Accommodation You pihenhetnek a nappaliban szoba...A property Backpacker háza Bcn kínál szép szobák, nagyon jó áron, és található a Barcelona központjában, a közepén a turisztikai és bevásárló negyedében mindössze 5 perc sétára a Placa Catalunya és a Las Ramblas. Accommodation You pihenhetnek a nappaliban szoba...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - The Loft hostel

Mintegy us Our terület tele van Gaudí építészeti ékszerek. A szálló szomszédságában számos étterem és bevásárló központok. Innen a város legtöbb könnyen megközelíthető foot. The Loft hostel egy nagyon hangulatos hostel, és van egy bájos garden. Accommodation Hostel Services Full...Mintegy us Our terület tele van Gaudí építészeti ékszerek. A szálló szomszédságában számos étterem és bevásárló központok. Innen a város legtöbb könnyen megközelíthető foot. The Loft hostel egy nagyon hangulatos hostel, és van egy bájos garden. Accommodation Hostel Services Full...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Alternative Creative Youth Hostel Barcelona

NAGY VIBES, jó hangulat! Situated egy gyönyörű műemlék épületben, közvetlenül a Barcelona szívében, The Alternative Creative Youth Hostel a tökéletes kiindulópont a város felfedezéséhez, és a legtöbb hihetetlen lehetőségeket. Vele tökéletes hely közelről Placa de Catalunya , a szálló biztonságos... NAGY VIBES, jó hangulat! Situated egy gyönyörű műemlék épületben, közvetlenül a Barcelona szívében, The Alternative Creative Youth Hostel a tökéletes kiindulópont a város felfedezéséhez, és a legtöbb hihetetlen lehetőségeket. Vele tökéletes hely közelről Placa de Catalunya , a szálló biztonságos...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - No Limit Hostel Sagrada Familia

A property No Limit Hostel Sagrada Familia kiválóan helyen, és egy nyugodt, nem party hangulat az emberek, akik élvezik a városban, és ez jó, hogy megfeleljen útitárs! A hostel a tiszta, kényelmes és csak 10 percre a legtöbb Barcelona legnagyobb...A property No Limit Hostel Sagrada Familia kiválóan helyen, és egy nyugodt, nem party hangulat az emberek, akik élvezik a városban, és ez jó, hogy megfeleljen útitárs! A hostel a tiszta, kényelmes és csak 10 percre a legtöbb Barcelona legnagyobb...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - No Limit Hostel Graffiti

Az újonnan felújított: Meghívjuk vendég a régi és az új, hogy élvezze a felújított hostel. A felújítások elérték új fürdőszoba, tágas zuhanyzó, kollégiumok, légkondicionált közös terek, a befogadás és az általános kidolgozása a vendég service. Hivatásos művészek Németországból, az Egyesült...Az újonnan felújított: Meghívjuk vendég a régi és az új, hogy élvezze a felújított hostel. A felújítások elérték új fürdőszoba, tágas zuhanyzó, kollégiumok, légkondicionált közös terek, a befogadás és az általános kidolgozása a vendég service. Hivatásos művészek Németországból, az Egyesült...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostelscat BCN

A property Hostelscat BCN egy új hostel Barcelona (nyitott december 2012) által működtetett, 3 barátok, akik akartak, hogy újra egy könnyen megy, és ismerős atmosphere. Accommodation Hostelscat BCN rendelkezik saját szobával és alvás 4-6 ember sahred fürdőszoba. Minden közös területen,...A property Hostelscat BCN egy új hostel Barcelona (nyitott december 2012) által működtetett, 3 barátok, akik akartak, hogy újra egy könnyen megy, és ismerős atmosphere. Accommodation Hostelscat BCN rendelkezik saját szobával és alvás 4-6 ember sahred fürdőszoba. Minden közös területen,...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Room018

Körülbelül us Room018 egy vadonatúj hostel nyitotta meg kapuit május 2014 küldetése, hogy a legjobb szolgáltatást, a legtisztább hostel és legbarátságosabb személyzet nagyon kedvező áron. Akkor érzem magam, mint te egy szállodában, és még a legjobb időt szocializációs összes többi...Körülbelül us Room018 egy vadonatúj hostel nyitotta meg kapuit május 2014 küldetése, hogy a legjobb szolgáltatást, a legtisztább hostel és legbarátságosabb személyzet nagyon kedvező áron. Akkor érzem magam, mint te egy szállodában, és még a legjobb időt szocializációs összes többi...