Ifjúsági Szállások: Porto

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Porto-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Porto-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Porto-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Porto-ban.

Üdvözlünk Portoban!

Portoban feltartóztathatatlanul a folyo felé vonzódik az ember. A lenyűgöző Dom Luis I híd uralta meredek partok közt elhelyezkedő Cais de Ribeira és Cais de Gaia színes folyópartjai, azt a varázslatos benyomást keltik, mintha  a völgyből a képzelet által lennének kifaragva. Mindkét parton keskeny utcák, nyugodt bárok és rengeteg olcsó ifjúsági szálló biztosítja a sikert a hátizsákos utazó csoportok számára. Válassz egy városközponti szállást, ha Porto történelmi szivéhez szeretnél közel lenni; egy belvárosit, ha az art deco üzleteket és Vitoria kávézóit szeretnéd felfedezni. Ez még mindig nem elég, hogy kicsaljon  szállóból? Akkor mit szólnál egy hosszú, elegáns tengerparthoz a várostól nyugatra, és egy csomó fantasztikus fesztiválhoz? Portoban mindezt megtalálod, tehát foglalj szállást és csatlakozz az eseményekhez ebben a portugál paradicsomban!

Állj Meg a Dom Luis I Hídon

Porto meredek folyópartja a város gyakorlatilag nélkülözhetetlen vonzereje, és a tornyosuló, kétszintes híd uralja a látképet. A kilátás a gyalogos felső emeletről lélegzetelállító. A sikló, ami a híd déli vége és a Cais de Gaia között jár szintén szuper, de €5-ba kerül.

Cím: Ponte Luís I, Porto, Portugal

Sétálgass a Rue des Flores Mentén

Valaha a város ékszernegyedének szive, ezen a macskaköves utcán most független üzletek sorakoznak – hagyományosok, újak és félősek. Félúton lefelé meglátod a barokk Santa Casa da Misericordia templomot. Folytasd az utad a dombon lefelé az út végéig és rátalálsz a Ferreira Borges piaccsarnokra, ami egy lenyűgöző acélszerkezet a Tőzsde Palota mellett.

Modernista Építészet Séta

Tetszik az art deco és az art nouveau? Ha egy belvárosi ifjúsági szálláson laksz, sok ilyet fogsz látni. Kösd be a cipődet és látogass el az Armazens Cunhas-ra, ez egy nagy áruház, ami mintha egyenesen Miamiből települt volna ide; a Colieu do Porto szinház Rivoli szinházába; a Batalha moziba; a vidáman mindent fölülmúló Majestic Café-be; és persze a fényűző Livraria Lello & Irmão könyvesboltba.

A Portói Házak

Ha látod a Vila Nova de Gaiát a szobádból, fel fog tűnni, hogy portói házak jelei diminálják díszitését. Itt a Porto NAGY üzlet, szóval illetlen lenne nem benézni néhány kóstoló terembe, nem gondolod? Cálem éppen a híd mellett van, kezdheted azzal.

Honlap: http://www.calem.pt/

Cím: Av. Diogo Leite 344, 4400-111 Vila Nova de Gaia, Portugal

Telefon: 022 374 6660

A São Francisco-templom

Kivülről nagy, de nem különösebben érdekes ez a UNESCO-listás gótikus templom, ami egyszerre döbbenetes belső teret és érdekes katakombákat rejt; a szomszéds múzeumon keresztül lehet megközelíteni.

Honlap: http://www.ordemsaofrancisco.pt/

Cím: Rua do Infante Dom Henrique, 4050-297 Porto, Portugal

Telefon: 022 206 2125

Livraria Lello & Irmão

Ennek a jólismert könyvesboltnak az art nouveau homlokzata már magában is eléggé feltűnő, de a belseje még ezt is fölülmúlja. Szemeid követik az lendületes, ívelt piros lépcsőházat egy aprólékosan kidolgozott üvegablakig amit finom vakolatminta keretez. Mielött elfelejtem: könyvek is vannak!

Cím: R. das Carmelitas 144, 4050-161 Porto, Portugal

Telefon: 022 200 2037

A Clerigos-templom

Portonak messze nem ez a legnagyobb vallásos épülete, de ez a barokk építészet egy kisebb remekműje, és jólismert óratornya csodálatos kilátást kínál a városról – ha kibírod, hogy megmászod a 240 lépcsőfokot.

Honlap: http://www.torredosclerigos.pt/en/

Cím: R. de São Filipe de Nery, 4050-546 Porto, Portugal

Telefon: 022 014 5489

Serralves

A történelmitől a teljesen modernig, ez az épülettömb gyönyörű kertek közepén egy múzeumot és egy mesés art deco villát mutat be. Ha te kultúra- és épitészetszerető hátizsákos vagy, nem hagyhatod ki, hogy megnézd.

Honlap: http://www.serralves.pt/en/

Cím: R. Dom João de Castro 210, 4150-417 Porto, Portugal

Telefon: 022 615 6584

Sé/Ribeira

Porto történelmi központja, közel az ifjúsági szállásokhoz. Kezdd sétád a székesegyháznál és kövesd a kanyargó, keskeny utcákat egész a vízpartig, ahol sok bárt, üzletet és éttermet találsz. Egy kicsit sok a turista a folyó mentén, de a folytonos zümmögés és a Dom Luis híd uralta festői környezetezt bőven kárpótolja!

Sétálóutcák Turistás Központ

Foz do Duoro

Bár a városközponttól csak egy rövid buszozásnyira esik, mintha egy millió mérföld távolságra lenne ez a susogós tengerparti külváros. A tengerpartján kivül van egy hosszú sétaút árnyékot adó pálmafákkal és bárteraszokkal. Menj még északabbra – ha bírja a lábad! – és eléred a terjedelmes Parque da Cidadet (városliget), ahol júniusban az Optimus Primavera fesztivált tartják.

Strand/Tengerpart Teraszok Trendi Bárok

Miragaia

Bár eléggé közel van a Séhez, Miragaia mintha egy más világ lenne, messze a turistáktól. A hátizsákosok értékelik a csendes, lakónegyedi hangulatot, a macskaköves utcákat, és a szines házakat. Ráadásul itt van a ,,rejtett’’ Horto das Virtudes kert. Ha a folyó felé követed az utcákat, eléred a Közlekedési és Hírközlési múzeumot.

Megfizethető Béke és csend Itt élnek a helyiek

São João Fesztivál (Június)

Keresztelő Szent Jánosnak többszáz éves ünnepsége inkább rekedten hangoskodó, mint tiszteletteljes. Ez egy óriási utcai buli grillsütéssel, tüzijátékkal és egy fura hagyománnyal, miszerint az emberek játékkalapáccsal egymást ütik. Bárhol is szállsz meg, biztos látod (és hallod!) az ünneplőket.

Cím: City-wide

Fantasporto

Rajongsz a filmekért? Foglalj szállást a városközpontban, hogy részese lehess ennek az elsőrangú sci-fi, horror, és fantázia filmfesztiválnak, ahol nagy kasszabevételre számító és merész független filmeket egyaránt vetítenek. A legtöbb filmvetítés az art deco Rivoli Szinházban történik.

Cím: Praça Dom João I, Porto, Portugal

Telefon: 0 22 339 22 00 / 022 606 30 00

Serralves Fesztivál (Május)

Ezt az élénk kulturális fesztivált a Serralves területén nem ünneplik félgőzzel! Negyven órán keresztül megállás nélkül tart és előadásokat és bemutatókat találsz, minden műfajból, ami csak eszedbe jut.

Honlap: http://www.serralvesemfesta.com/pt/

Cím: R. Dom João de Castro 210, 4150-417 Porto, Portugal

Telefon: 808 200 543 (information line during the festival)

Dia de Reis (Január 6)

A Királyok Napja a karácsonyi ünnepléseknek a végét jelzi, de sok szempontból ugyanolyan fontos mint maga a Karácsony. Egy családosoknak is megfelelő karneváli légkör veszi körül az ünnepet; rengeteg bolo rei-vel (király tortája), ami egy cukrozott gyümölccsel díszített kerek, puha torta.

Cím: City-wide

NOS Primavera Sound (Június)

Ez a Barcelonai Primavera Sound-ból kiinduló esemény, a fesztivál körök legjobban tartott titka;tökéletes légkör a hátizsákosok számára. Olyan, mint bátyja, a barcelonai Primavera, de kevesebb tömeggel és sokkal szebb ligetes helyen.

Honlap: http://www.nosprimaverasound.com/?lang=en

Cím: Parque da Cidade Portugal

Marés Vivas (Július)

Az utcák, a folyópartok és az olcsó ifjúsági szállók szuperek, de el ne felejtsd, Portonak tengerpartja is van! Ezen a Vila Nova de Gaia-i tengerparti helyszinen rendezett nyári fesztiválon inkább popzenei előadásokat hallasz.

Honlap: http://maresvivas.meo.pt/

Cím: Praia do Cabedelo do Douro Foz do Douro, Portugal

Salão de Chá Aviz

Ez a sallangmentes kávézó nem képeszt el a konyhájával, de olcsón megebédeltet. Egy Franchesinha (sajttal fedett vegyes húsos szendvics, paradicsommártással és sültburgonyával), a hátizsákosok egyik kipróbált és tesztelt kedvence, csak €7-ba kerül.

Cím: Rua do Avis, 27, Porto 4050-075, Portugal

Telefon: 022 200 4575

Black Mamba Burgers & Records

Ez pontosan az, mint amit a név hirdet, kivéve, hogy a hússzeretök ne jelentkezzenek, mert az MB burgerei kizárólag vegánok. Ragadj meg egy burgert sültburgonyával és egy innivalóval €7.50-ért, aztán böngéssz a hanglemes rekeszekben.

Cím: Rua Mártires da Liberdade, 130, Porto, Portugal

Telefon: 022 326 6620

Restaurante Casa da Música

Nem akarsz a minőségen spórolni? Akkor látogasd meg az éttermet ebben a feltűnően modern koncertteremben, közel a belvárosi ifjúsági szállásokhoz a Boavista környékén. A három fogásos ebéd ,,mérsékelt" €13-ba kerül.

Cím: Av. da Boavista 604-610, 4149-071 Porto, Portugal

Telefon: 022 012 0220

Pinguim Café

Ha giccses hangulatban vagy, ide gyere. Az igénytelen piros homlokzata mögött a Rua del Belmonte-i Pinguim Café egy bohém, hátizsákosokat szivesen látó bár, menő pincetérséggel, ahol élő zenét, szindarabokat és felolvasásokat lehet hallgatni. Ezen kívül, jól ismerik a ginüket…

Honlap: http://pinguimcafe.blogspot.co.uk/

Cím: Rua de Belmonte 67, 4440-452 Porto, Portugal

Telefon: 022 332 6062

Aduela Taberna-Bar

A ,,nyugodt’’ szót elképzelhető, hogy fej-vagy-írással választották ennek az ,,ahogy a helyiek szeretik" stílusu mellékutcai bárnak Vitoriában. Kézműves sörök, jó borok és néhány tapas… ide akarsz behúzódni, hogy egy-két italt leküldj a torkodon és hajnalig beszélgess. Sok olcsó ifjúsági szállás van a környéken, talán még Te is ,,helyinek’’ számítasz…

Cím: Rua das Oliveiras 36, Porto, Portugal

Telefon: 022 208 4398

BH Foz

A Foz-ba sétálgatsz? Pihenj egyet ebben az elegáns étterem és bárban, egy felújított art deco épületben, ahonnan gyönyörködhetsz a tengerben. Jó hely egy délutáni kávézásra, néhány italra, hogy lekisérd a naplementét, vagy egy igazi egész éjszakai szórakozásra.

Honlap: http://www.bhfoz.pt/

Cím: Avenida do Brasil 498, Porto, Portugal

Telefon: 0910 993 040

Mercado do Bolhão

Porto nyüzsgő élelmiszer piaca kiváló hely, hogy zöldséget, sajtot vagy felvágottakat vegyél egy piknikre, de kis bódék is vannak, ahol főttételt árulnak jó áron. Tökéletesen megfelel az éhes hátizsákosoknak, ha útközben akarnak venni valamit.

Cím: Rua de Fernandes Tomás, 4000-214 Porto, Portugal

Telefon: 022 200 9975

Centro Comercial Bombarda (CC Bombarda)

Bár csak az összes bevásárlóközpont ilyen lenne! Ide gyere ha mindent egy fedél alatt akarsz megtalálni: indie művészetet, kézműves-, divat- és design butikokat – de vigyázz! Hogy fogod, ezt a szobádba bezsúfolni?!

Honlap: http://ccbombarda.blogspot.co.uk/

Cím: Rua de Miguel Bombarda 285, 4050-379 Massarelos, Porto, Portugal

Fernandes Mattos & Ca

Ez az ajándékbolt az összes többit maga mögött hagyja. Az elegáns homlokzat mögött két emeleten keresztül retro ajándékokat, szines játékokat és mókás szerkentyűket találsz.

Honlap: https://www.facebook.com/fernandesmattos1886

Cím: Rua das Carmelitas 108, Porto, Portugal

Telefon: 022 200 5568

Fotók: https://www.facebook.com/fernandesmattos1886/photos/pb.532464853508147.-2207520000.1437146854./737365619684735/?type=3&theater;

Szeresd meg a portóit: hallata valószinű a drága lakomákra gondolsz, de csodálkozni fogsz, hogy mennyire olcsón kaphatsz néhány pohárral a portói házak kóstolótermeiben. Szívesen árulnak turistáknak, így gyakran olcsó vagy akár ingyen kostolók is vannak. És egy pohár fehér portói egy forró délután nagyon kellemes frissítő lehet...  

Csatlakozz egy ingyenes túrához: A Pancho Tours (www.panchotours.com) ingyen körülvisz Porto történelmi központjában, bár ha tudsz adni, nem utasítják vissza a borravalót. Az valószinű, hogy egy nagy csoport társaságában leszel, de így könnyen megismered a várost és a többi hátizsákos túrázót. A sétákat egész évben minden nap szervezik és 2.5 óra hosszat tartanak.

Nem édemes sokat lógni a Ribeira körül: Nemcsak hogy zsúfolt, de a legtöbb helyen nagyon magasak az árak. Egy gyors pohár sör még elfogadható a folyóparton, de étkezés és szórakozás után egy kicsit messzebb nézz szét. Vitoria szerencsés választás! 

Repülőterek

Porto Francisco Sa Carneiro repülőtere körülbelül hét mérföldre (kb. 11 km) van a várostól. A metró messze a legegyszerűbb módja hogy elérd a városközponti ifjúsági szállásokat. Az peronokat világosan jelzik az útmutató táblák az előcsarnokban. A szerelvények fél óránként indulnak és egy egyszeri út csak €2.35. Helyi busszal is mehetsz. Hat buszvonal szolgálja a repülőteret, beleértve két ejszakai járatot is. Az autóbusz olcsó, de hosszabb az út.

Vasút

Porto fő vonatállomásai a Campanhã és a São Bento. Használd a Campanhã-t InterCity utazásra, mint például Lisszabon felé. A São Bento főleg helyi csatlakozást biztosítja és a látványos Douro vonalat is ellátja. Viszont, még ha nem is veszed igénybe, érdemes a főterem látványosazulejos csempéit megcsodálni.

Busz

A hátizsákosok, akik a Rede-Expressos és a Citi-Express járatokkal közelítik meg a várost, a Rua Alexandre Herculano 366 címre érkeznek. Onnan a legközelebbi metróállomás a São Bento és a Batalha.

Közlekedés

Porto egy kiterjedt, hat vonalas metró hálózattal és rengeteg buszjárattal bülszkélkedik. Az Andante jeggyel mindkét tömegközlekedési eszközön utazhatsz, de ezt ujratölteni bonyolult: a tarifák kettő (Z2) vagy akár hét (Z7) zónásak is lehetnek. A zónákat az indulás helyszinéről mérik. Tehát, egy Z2-es jegyár az indulási zónában és az azzal szomszédos zónákban érvényes, és így tovább.

Ha úgy tervezed, hogy gyakran fogod a tömegközlekedést igénybe venni, vegyél inkább egy Andante 24-es kártyát, amivel korlátlan utazhatsz meghatározott  zónákban, vagy egy Andante Tour jegyet, amiveli korlátlanul utazhatsz az egész hálózatban 24 órán át (€7) vagy három napon keresztül (€15).

Nyelv: Portugál

Valuta: Euró

Feszültség: 220V

Időzóna: Nyugat-európai időzóna (UTC+00:00)

Hívókódok: +351 Portugália, 22 Porto

Posta: 

Munícipio (Porto)

Praça General Humberto Delgado, 4000-999 Porto

+022 340 0202

Kórház: 

Hospital Geral de Santo António (Centro Hospitalar do Porto, EPE)

Largo Prof. Abel Salazar, 4099-001 Porto, Portugália

+022 207 7500

Hospital de Santa Maria

Rua de Camões 906

Porto, Portugália

+022 508 2000

Turista információ:

Município do Porto - Posto de Turismo do Centro

Rua Clube dos Fenianos, 25, 4000-172 Porto, Portugália

+022 339 3472

Tipikus nyitvatartás: A boltok hétközben általában ebédre, szombaton délutánra és egész vasárnapra bezárnak.

A tipikus nyitvatarás 9-től 1-ig, azután 3-tól 7-ig van.

A nagyobb bevásárló központok gyakran később is nyitva tartanak, városközponti bárok pedig késő éjszakáig.

Segélyhívó számok: 

112 rendőrség és mentőszolgálat.

24-órás orvosi segélyvonal: +808 242 424.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Nice Way Porto Hostel

At 5 minutes from the train station, restaurants, bars and the trendiest city nightclubs. Our hostel is ideally located for those wishing to explore the best Porto has to offer.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - So Cool Hostel Porto

The So Cool Hostel Porto is located 5 minutes (walking) from the Rotunda da Boavista (near Casa da Música), 10 minutes (walking) from the old town, where you can find the most important cultural focus with art galleries, theaters, restaurants, bars and nightclubs. 10 min (bus) is the time you take to reach Serralves House, with its Contemporary Art Museum, with 5 minutes more of travel, you can sit down in great terraces, admire the sea and eat a tasty fish.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - M2Students Hostel

M2Students Hostel is located in Rua de Santa Catarina, one of the most famous streets in the center of Porto. Close by the Hostel we have restaurants, cafes, shops, bars and touristic spots.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Selina Porto

Selina Porto is located in Ribeira, the ancient quarter steps away from restaurants, cafés, beautiful and quirky houses, and a walkway that runs along the Douro River. Enjoy the Selina community in the heart of all the action!

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Tattva Design Hostel

Tattva inspirálta a szanszkrit szó, jelentése Element , ami az öt elem, amelyből az élet fejlődik: föld, víz, levegő, tűz és Sky. Tattva Design Hostel kapsz egy továbbfejlesztett szálló tapasztalat. Részletek és tervezési gondosan összekeverjük, hogy hozzon létre egy új... Tattva inspirálta a szanszkrit szó, jelentése Element , ami az öt elem, amelyből az élet fejlődik: föld, víz, levegő, tűz és Sky. Tattva Design Hostel kapsz egy továbbfejlesztett szálló tapasztalat. Részletek és tervezési gondosan összekeverjük, hogy hozzon létre egy új...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Gallery Hostel

A Gallery Hostel van állítva egy kiváltságos területe Oporto, ismert művészeti galériák és a modern üzletek, gyalogos távolságra a fő nevezetessége a város központjában, mint a múzeumok, műemlékek, kertek, éttermek és bárok. Található Rua Miguel Bombarda, a Hostel létrehozott egy...A Gallery Hostel van állítva egy kiváltságos területe Oporto, ismert művészeti galériák és a modern üzletek, gyalogos távolságra a fő nevezetessége a város központjában, mint a múzeumok, műemlékek, kertek, éttermek és bárok. Található Rua Miguel Bombarda, a Hostel létrehozott egy...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Porto Spot Hostel

Mintegy us Porto Spot Hostel jó szoba, nagy élvezet egy építészeti mérföldkő, teljesen felújított az Ön kényelmét. Porto Spot Hostel itt a meglepetés you. Located a város központjában, egy 5 perces sétára a reptéri cső, Spot közel van a szépségeit...Mintegy us Porto Spot Hostel jó szoba, nagy élvezet egy építészeti mérföldkő, teljesen felújított az Ön kényelmét. Porto Spot Hostel itt a meglepetés you. Located a város központjában, egy 5 perces sétára a reptéri cső, Spot közel van a szépségeit...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Oporto Sky Hostel

Oporto Sky Hostel, nyitott 2008 márciusa óta van egy hostel, ahol megtalálható minden, a hátizsákos needs. It található Lapa , az egyik legrégebbi negyedében Porto és kevesebb, mint 5 perc sétára a metró, amely egy közvetlen kapcsolat a repülőtér és...Oporto Sky Hostel, nyitott 2008 márciusa óta van egy hostel, ahol megtalálható minden, a hátizsákos needs. It található Lapa , az egyik legrégebbi negyedében Porto és kevesebb, mint 5 perc sétára a metró, amely egy közvetlen kapcsolat a repülőtér és...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Residencial Cristo Rei

Kényelmesen elhelyezkedik a város szívében, a szálloda kiemelt helyen található, mindössze néhány méterre a fő bevásárló utca Stº Catarina és a Bolhão Metro Station. The hotel nyílt meg 1986-ban, és azt 30 fürdőszobás szoba felszereltsége: telefon és saját bathroom. The...Kényelmesen elhelyezkedik a város szívében, a szálloda kiemelt helyen található, mindössze néhány méterre a fő bevásárló utca Stº Catarina és a Bolhão Metro Station. The hotel nyílt meg 1986-ban, és azt 30 fürdőszobás szoba felszereltsége: telefon és saját bathroom. The...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Porto Wine Hostel

Üdvözöljük a Wine Hostel! Ahogy a neve is sugallja, ez egy szép tematikus szálló ihlette a híres és egyedülálló Port Wine. Ez a tökéletes hely, hogy a felfedezés révén Porto, hogy másokkal is, vagy csak pihenni a legjobb része a...Üdvözöljük a Wine Hostel! Ahogy a neve is sugallja, ez egy szép tematikus szálló ihlette a híres és egyedülálló Port Wine. Ez a tökéletes hely, hogy a felfedezés révén Porto, hogy másokkal is, vagy csak pihenni a legjobb része a...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Dear Porto Guest House

A Guest House napenergia található Rua Santa Catarina melyik a legnépszerűbb és sétáló utca a város Porto, 150 méterre a metró Bolhao gyorsan és könnyen csatlakozik a repülőtér és a pályaudvarok S. Bento és Campanhã. All a szobához saját fürdőszoba,...A Guest House napenergia található Rua Santa Catarina melyik a legnépszerűbb és sétáló utca a város Porto, 150 méterre a metró Bolhao gyorsan és könnyen csatlakozik a repülőtér és a pályaudvarok S. Bento és Campanhã. All a szobához saját fürdőszoba,...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Residencial Portuguesa

Mintegy us Residencial Portuguesa van szívében Porto város, És azon kiváltságos helyen volt az egyik fő oka annak, hogy sok utazó inkább azt. Kínálunk egy csendes és kényelmes tartózkodást, alacsony áron. A létesítmény található, az épület egy gyönyörű építészeti szépségét....Mintegy us Residencial Portuguesa van szívében Porto város, És azon kiváltságos helyen volt az egyik fő oka annak, hogy sok utazó inkább azt. Kínálunk egy csendes és kényelmes tartózkodást, alacsony áron. A létesítmény található, az épület egy gyönyörű építészeti szépségét....

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Pensão França

Körülbelül us Pensão França található meg a várost, így csak úgy egy kis lépés, hogy szemtől szemben a fő turisztikai látványosságai és közlekedési eszközök. Úgy fekszik, közel a fő műemléke a város, mint például a Clerigos torony vagy a Carmo...Körülbelül us Pensão França található meg a várost, így csak úgy egy kis lépés, hogy szemtől szemben a fő turisztikai látványosságai és közlekedési eszközök. Úgy fekszik, közel a fő műemléke a város, mint például a Clerigos torony vagy a Carmo...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Residência Vale Formoso

Residência Vale Formoso egy helyen maradni, amikor meglátogatja Porto város, amely kínál ismerős és kényelmes környezetben. Mi az Ön rendelkezésére 14 szoba, két nagyon emblematikus épületek lélegezni Porto's történelmi és építészeti élet. Nyílt nap 24 órájában könnyen talál minket közvetlenül...Residência Vale Formoso egy helyen maradni, amikor meglátogatja Porto város, amely kínál ismerős és kényelmes környezetben. Mi az Ön rendelkezésére 14 szoba, két nagyon emblematikus épületek lélegezni Porto's történelmi és építészeti élet. Nyílt nap 24 órájában könnyen talál minket közvetlenül...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Residencial Paranhos

Residencial Paranhos található egy Porto terület, amely tökéletesen egyesíti a magas elérhetőség és a nyugalom, ami szokatlan, hogy megtalálja a city. Tourists akik autóval ingyen parkolhatnak egy privát park a Residencial Paranhos vagy az utcán f All szobák újonnan felújított...Residencial Paranhos található egy Porto terület, amely tökéletesen egyesíti a magas elérhetőség és a nyugalom, ami szokatlan, hogy megtalálja a city. Tourists akik autóval ingyen parkolhatnak egy privát park a Residencial Paranhos vagy az utcán f All szobák újonnan felújított...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Residencial Monte Carlo

Residencial Monte Carlo egy bájos logement, a közelmúltban felújított, a turisták keres egy minőségi szolgáltatást egy kellemes és nyugodt atmosphere. It központjában fekszik Porto, 200 méterre a metró Campo 24 de Agosto, közvetlen kapcsolattal a repülőtérre . Egy kellemes séta...Residencial Monte Carlo egy bájos logement, a közelmúltban felújított, a turisták keres egy minőségi szolgáltatást egy kellemes és nyugodt atmosphere. It központjában fekszik Porto, 200 méterre a metró Campo 24 de Agosto, közvetlen kapcsolattal a repülőtérre . Egy kellemes séta...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Residencial Henrique VIII

Residencial Henrique VIII belvárosban található Porto nem messze egyik főtere: Praça da Batalha . Prím-választás azok számára, akik ellátogatnak Porto város és inkább maradj a város központjában, és élvezheti a professzionális szolgáltatást és kényelmes létesítmények egy szabványos költségvetési hotel. A...Residencial Henrique VIII belvárosban található Porto nem messze egyik főtere: Praça da Batalha . Prím-választás azok számára, akik ellátogatnak Porto város és inkább maradj a város központjában, és élvezheti a professzionális szolgáltatást és kényelmes létesítmények egy szabványos költségvetési hotel. A...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Residencial Estrela da Noite

Residencial Estrela da Noite központjában található Porto, így közel az összes látnivalók, a város, de ez is be van állítva, egy csendes utcában, így élvezheti a pihentető éjszakákat. Csak két perc sétára található a Campo 24 de Agosto , ha...Residencial Estrela da Noite központjában található Porto, így közel az összes látnivalók, a város, de ez is be van állítva, egy csendes utcában, így élvezheti a pihentető éjszakákat. Csak két perc sétára található a Campo 24 de Agosto , ha...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Residencial D. Duarte I

Mintegy us In egyik legszebb és legfontosabb utakat a Porto város a Residencial Dom Duarte I. szobák vannak telepítve egy évszázados épületet és rendelkezésre állnak a gondos és családi service. Accommodation 10 szobák, összes, WiFi ingyenes csatlakozás, kábel TV, saját...Mintegy us In egyik legszebb és legfontosabb utakat a Porto város a Residencial Dom Duarte I. szobák vannak telepítve egy évszázados épületet és rendelkezésre állnak a gondos és családi service. Accommodation 10 szobák, összes, WiFi ingyenes csatlakozás, kábel TV, saját...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Residencial Flor Braganca

Residencial Flor Braganca található a régi része a város, Porto. Van vagyunk a közepén a műemlékek, Douro folyó és az éjszakai aktivitás a közelünkben. Jelenleg 19 egyszerű, de funkcionális szobákat kínál rengeteg sokféleséget, hiszen egyetlen közös fürdőszoba évig négyágyas, saját...Residencial Flor Braganca található a régi része a város, Porto. Van vagyunk a közepén a műemlékek, Douro folyó és az éjszakai aktivitás a közelünkben. Jelenleg 19 egyszerű, de funkcionális szobákat kínál rengeteg sokféleséget, hiszen egyetlen közös fürdőszoba évig négyágyas, saját...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Residencial Lunar

Residencial Lunar egy egyszerű, de kényelmes szállást Porto belvárosában, közvetlenül a főtér: Praça da Batalha . Ez egy nagy szakmai szolgáltatást és kényelmes lehetőség a költségvetési price. The vendégház összesen 15 db standard típusú kényelem, tágas areas. The vezetése különösen...Residencial Lunar egy egyszerű, de kényelmes szállást Porto belvárosában, közvetlenül a főtér: Praça da Batalha . Ez egy nagy szakmai szolgáltatást és kényelmes lehetőség a költségvetési price. The vendégház összesen 15 db standard típusú kényelem, tágas areas. The vezetése különösen...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Residencial Belo Horizonte

Körülbelül us Enjoy csendes éjszakán, a kényelmes hálószoba, és nézze meg a helyzetét a központban Porto város, a kerület, ahol a fő színházak és események, a közelben szép és csodálatos műemlékek és néhány percre a híres Ribeira és a portói...Körülbelül us Enjoy csendes éjszakán, a kényelmes hálószoba, és nézze meg a helyzetét a központban Porto város, a kerület, ahol a fő színházak és események, a közelben szép és csodálatos műemlékek és néhány percre a híres Ribeira és a portói...

Apartman Hostelek és Ifjúsági Szállások - Studios Porto Solar

Studios Porto Solar kényelmes stúdió apartman a híres Rua Santa Catarina, a legfontosabb kereskedelmi csík Porto központjában. Ezen sétálóutcában megtalálod a híres Café Majestic, nyúlik a 1920-as, valamint más házak, üzletek és történelmi kávéházak, mint a A Brasileira . A...Studios Porto Solar kényelmes stúdió apartman a híres Rua Santa Catarina, a legfontosabb kereskedelmi csík Porto központjában. Ezen sétálóutcában megtalálod a híres Café Majestic, nyúlik a 1920-as, valamint más házak, üzletek és történelmi kávéházak, mint a A Brasileira . A...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Santa Clara Hotel

Mintegy us Santa Clara egy kicsi és barátságos szálloda a város központjában. Célja az, hogy egy teljes körű szolgáltatást minden funkciója, hogy egy szálloda, hanem egy nyugodt környezetben, confort. Accommodation Santa Clara Hotel többféle szobát, hogy megfeleljen a különböző vendég...Mintegy us Santa Clara egy kicsi és barátságos szálloda a város központjában. Célja az, hogy egy teljes körű szolgáltatást minden funkciója, hogy egy szálloda, hanem egy nyugodt környezetben, confort. Accommodation Santa Clara Hotel többféle szobát, hogy megfeleljen a különböző vendég...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel do Norte

Jól központjában Porto, az első Bolhao metró station.From itt lehet járni az összes főbb látnivalók, és mindössze 10 perc séta, hogy elérjük a Ribeira terület.Jól központjában Porto, az első Bolhao metró station.From itt lehet járni az összes főbb látnivalók, és mindössze 10 perc séta, hogy elérjük a Ribeira terület.

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Grande Oceano Guest House

Pensão Grande Oceano minden új, modern és kényelmes szálláshelyet kínál, de egy ismerős, barátságos és otthoni feeling. Located a város központjában, 100 méterre a főtértől a Porto: Avenida dos Aliados. You választhat a standard szobák, felszerelt fürdőszoba , TV, légkondicionáló...Pensão Grande Oceano minden új, modern és kényelmes szálláshelyet kínál, de egy ismerős, barátságos és otthoni feeling. Located a város központjában, 100 méterre a főtértől a Porto: Avenida dos Aliados. You választhat a standard szobák, felszerelt fürdőszoba , TV, légkondicionáló...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Residencial Costa Do Sol

Costa do Sol ideális és barátságos légkört kínál egy nyaralás vagy egy üzleti út, vagy a kiindulási pont, hogy felfedezzük az északi. Szívében található a történelmi város a Porto, a Rua de Santa Catarina, a legismertebb bevásárló, az északi főváros,...Costa do Sol ideális és barátságos légkört kínál egy nyaralás vagy egy üzleti út, vagy a kiindulási pont, hogy felfedezzük az északi. Szívében található a történelmi város a Porto, a Rua de Santa Catarina, a legismertebb bevásárló, az északi főváros,...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel Universal

Hotel Universal egy kis Budget Hotel található, a város szívében a portói, többnyelvű barátságos és segítőkész. In kiváltságos helyen Hotel Universal könnyen elérhető minden része a város, gyalog, busszal és metróval. A vasútállomás mindössze 2 percre van gyalog, a repülőtér...Hotel Universal egy kis Budget Hotel található, a város szívében a portói, többnyelvű barátságos és segítőkész. In kiváltságos helyen Hotel Universal könnyen elérhető minden része a város, gyalog, busszal és metróval. A vasútállomás mindössze 2 percre van gyalog, a repülőtér...

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön