Ifjúsági Szállások: Lisszabon

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Lisszabon-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Lisszabon-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Lisszabon-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Lisszabon-ban.

Üdvözlünk Lisszabonban!

Lisszabonból indultak a portugálok a világ felfedezésére. Öszintén szólva nem tudni miért mentek el, mert ez az időtlen város magában is egy kis világ. Folglalj szobát egy diákszállóban ebben a rendkívül fotogén városban és fedezed fel az ősrégi fado zenét, a zörgő villamosokat és a szentek fesztiváljait a sok ubermenő étterem között, nem beszélve a sok óriási gyárról, melyeket kultúrális központokká alakítottak át. Gyere egy csoporttal vagy egyedül, gyere ahogy vagy. Mi még egy utazóval sem találkoztunk, aki nem illene bele Lisszabon nyugodt légkörébe. Rengeteg olcsó diákszálló közül lehet válogatni: a város központban, a belvárosban vagy akár még messzebb; biztos lehetsz benne, hogy hasonló gondolatú lelkekkel találkozol a diákszállódban. És aztán? Együtt Lisszabonozhattok majd. Isztok caipirinhast a Tagus folyó mellett, beültök sörozni és étkezni a Bairro Altoba és táncoltok egész este, amíg a pékségek ki nem nyitnak reggel egy pastel de nata reggelire. Az emlékeket őrized meg örökké – és Lisszabon ugyanígy tesz!

Önvezetett Sétatúrák

A hátizságosok számára, akik épp most érkeztek, a lisszaboni turista iroda részletes, ingyenes városkalaúza igazi áldás. Segít tájékozódni, így egyedül is megismerheted az várost, anélkül hogy egy fillért is költenél. Az útvonalak magukba foglalják Baixat, az Alfama-t, Chiado-t, Bairro Alto-t és az Estrala környékét.

Honlap: http://www.visitlisboa.com/Conteudos/Menu-Principal/Aonde-Ir/Percursos-a-Pe.aspx?lang=en-GB

ViniPortugal Borkóstoló

A diákszállásodon talán olcsó a bár, de ez ingyenes (hát igen; az ésszerűség határain belül). Portugália nemzeti borszövetsége minden nap ingyenes bor kostolót ajánl a Wines of Portugal Tasting Rooms kóstoló termeiben.

Honlap: http://www.viniportugal.pt/en/OgivalRooms

Cím: Terreiro do Paço, 1100-148 Lisbon

Telefon: 21 356 9890

Museu Berardo

A Berardo modern művészeti gyüjtemény, amely a Belém kultúrális központban található és némely ideiglenes kiállítás kivételével teljesen ingyenes. Picasso, Dali, Andy Warhol és Mark Rothko műveit tartalmazza.

Honlap: http://en.museuberardo.pt/

Cím: Praça do Império, 1449-003 Lisbon

Kerület:Belém

Castelo S. Jorge

Ha épp most érkeztél a diákszállódba, indulj el aLisszabon vára felé a hegytetőn – ez a legjobb hely, hogy képet alkoss a város elrendeződéséről. Csatangolj a sáncokon, hogy a város legöregebb negyedeiről egy 360 fokos panorámát élvezzél.

Honlap: http://castelodesaojorge.pt/

Cím: R. de Santa Cruz do Castelo, 1100-129 Lisbon

Kerület:Alfama

Telefon: 21 880 0620

A Torre de Belém

Ez a védelmi torony, amit 1514 és 1520 között építettek, Lisszabon egyik legismertebb tájékozódási pontja. UNESCO-listás és az egyik első dolog, amit a legtöbb hátizsákos és turista meglátogat.

Honlap: http://www.mosteirojeronimos.pt/en/

Cím: Praça do Império 1400-206 Lisbon

Kerület:Belém

Telefon: 21 362 0034

A 28-as Villamos

A 28-as villamoson utazni egy csontrázó élmény, amiről nem szabad lemaradni. A felújított 1930-as évekbeli villamos Lisszabon legöregebb negyedein zötyög keresztül. Kapd el az indulóállomáson, a Campo Ouriquen (trazeres), ha ülőhelyet szeretnél.

Honlap: http://carris.transporteslisboa.pt/en/tram/28e/descendente/

Cím: Campo Ourique, Lisbon

Siklók és a Santa Justa Lift

Fáj a lábad? Nem csoda! Lisszabon meredek dombjai igazi tornát csinálnak a városnézésből, ha ide-oda sétálgatsz a városközpont szállóiból. Engedd, hogy az egyik ikonikus sikló vagy lift könnyítsen a terheden. A legöregebb a Lavra sikló, amit 1884-ban avattak fel. Viszont az öntöttvasból készült Santa Justa lift legyőzhetetlen az elegáncia és a látványosság szempontjából.

Honlap: http://carris.transporteslisboa.pt/pt/ascensores-e-elevador/

Cím: Santa Justa lift, R. do Ouro, 1150-060 Lisbon

Kerület:Santa Justa

A Bairro Alto

Ha napközben elmész a Bairro Altoba (Gazdag környék), gondolkozol rajta, vajon miért a nagy felhajtás, de este ez az utcahálózat életre kel! Észrevétlen ajtók nyílnak ki, hogy felfedjék a több tucatnyi bárt, éttermet és szórakoztató késő esti üzletet. Tökéletes azoknak a hátizsákosoknak, akik az igazi Lisszabonból szeretnének kóstolót.

Butikok Funky Bárok

Baixa

Ha egy belvárosi diákszállót keresel, a Baixa környéken nézz szét. Ott egy állami épületekből, irodaházakból és hagyományos boltokból álló nyüzsgő keveréket találsz. Az elegáns utcákat az 1755-ös földrengés után épitették egy rácsos hálózati rendszer szerint, aminek a szive a sétáló utcává lett Rua Augusta.

Boltok Turistás Központ

Alfama

Alfama Lisszabon legöregebb környéke, mivel túlélte az 1755-ös földrengést. Ez egy macskaköves, sikátoros és szines ajtós labirintus ami visszavisz Lisszabon mór megszállásának idejére.

Romantikus Sétálóutcák Szép épületek

Festa de Santo António (Június)

Szent Antal napja elötti estén (június 12) nagy buli zajlik. Óriási tömeg gyülik össze a bárokban és az éttermekben; az egész város a védőszentet ünnepli. Bármelyik diákszállón is laksz, biztos érinteni fog a felfoldulás.

Honlap: http://www.festasdelisboa.com/en/events/event/

Liszaboni Karnavál

Lisszabonban a karnevál húshagyókedden van. Az utcák megtellnek felvonulásokkal, cirkuszi előadással, szines jelmezekkel és szatirikus felfújható figurákkal. Aztán – mi mást is vártál? – egész éjjel lehet inni és táncolni.

Szilveszter

Lisszabon ért hozzá, hogy hogyan kell az Új Évet köszönteni. Ha találsz helyet egy városközponti ifjósági szállóban December 31.-én, használd ki az alkalmat! Ingyen koncertek, fényjátékok és káprázatos tűzijáték várnak rád a vízparton és a 25.-ik hídon túl.

Cím: Terreiro do Paço, Lisbon

Lisbon Fish & Flavours

Az évenkénti élelmiszer fesztivál, amit minden áprilisban megrendeznek, Portugália kedvenc ételét, a halat ünnepli. Portugália legnagyobb szakácsai tartanak főzésbemutatókat, ínyenc kóstolókkat és főznek különböző haltálakat. Pontosan ez hiányzik az éhes hátizsákosoknak!

Honlap: www.peixemlisboa.com

Cím: Patio da gale, Praça do Comércio, 1100 Lisbon

Kerület:Chiado

Estoril Nyitott Tenisztorna

ATP és WTA agyag pályás tenisztorna, amin a legrangosabb játékosok vesznek részt. Minden évben az Estoril tenisz klubban rendezik, április utolsó és május első hetében.

Honlap: http://www.millenniumestorilopen.com/

Cím: Clube de Ténis do Estoril, Avenida Conde de Barcelona, 2765-470 Estoril

Nos Alive

Vitathatóan Portugália válasza a Glastonbury Festiválra, a Nos Alive (azelött Optimus Alive) júliusban három napig tart. Mivel több mint 130 fellépést kínál hat különböző szinpadon, nagyon megéri kilépni a szállás szobádból…

Honlap: http://nosalive.com/en/

Cím: Passeio Marítimo de Algés, Lisbon

Kerület:Belém

Rock in Rio Lisboa

A Rock in Rio zene fesztivál sorozat lisszaboni ágát kétévenként rendezik, minden alkalommal máskor. Több mint 100 művészt mutat be, műfaj-specifikus szinpadokon.

Honlap: http://rockinriolisboa.sapo.pt/

Cím: Parque da Bela Vista, Lisbon

Kerület:Alto Pina

Super Bock Super Rock

Ezt a háromnapos fesztivált 1995 óta minden évben júliusban tartják; többféle nemzetközi és portugál előadás zajlik a három szinpadon. A 2015-ben fellépő sztárok listáján Florence and the Machine, Blur és Sting szerepelt.

Honlap: https://superbocksuperrock.pt/

Cím: Parque das Nações

Kerület:Parque das Nações

Az RDA 69

Jól lakhatsz egy a frissen főzött zöldséget kínáló tállal és egy tányér levessel, mindössze €3-ért. A helyiek és a hátizsákosok e kedvece igazi drágakő, ami reggel 8-kor nyit és gyorsan megtelik. Ingyen bónusznak számitanak a bemutatók, a koncertek és a film vetitések.

Honlap: https://rda69.wordpress.com/

Cím: Rua Regueirão dos Anjos, 69, Anjos

Kerület:Anjos

Fotók: https://instagram.com/p/vi1NmQR4Qe/

© Szerzői jogok: goldilockscie

Cantinho do Bem Estar

Egy kényelmes étterem, ami olcsó házias portugál ételeket kínál. Egy spórolós jó tanács: kérdezd meg a pincértől, hogy milyen nagy az adag; aztán rendeljetek egyet, amit megoszhattok. Érdemes korán odaérni, mivel csak hat asztal van.

Cím: Rua do Norte, 46, Bairro Alto 1200-284 Lisbon

Kerület:Bairro Alto

Telefon: 21 346 4265

Fotók: https://instagram.com/p/n9SX-7rDsE/

© Szerzői jogok: yingychangy

Pasteis de Belém

A Tardis-ra hasonló hazája a Pastel de Belémnek. Ez egy elegáns pastel de nata, vagyis puding torta. Könyörögni fogsz ezeknek a kivülről ropogós, belülről zamatos pudingos finomságoknak receptjéért. Sajnáljuk! Titok!

Cím: Rua de Belém, 84 to 92, Belém, Lisbon

Kerület:Belém

Telefon: 21 363 8078

A Casa da India

Nincs itt indiai konyha, csak nagyományos portugál rostonsült hús és hal. Elfogadhatóak az árak Lisszabon egyik kedvelt, nem turistás, hangulatos, környékén.

Cím: Rua do Loreto 49, Chiado, 1200-471 Lisbon

Kerület:Chiado

Telefon: 21 342 3661

Fotók: https://instagram.com/p/3N1WnagTRg/

© Szerzői jogok: adrienboiss

Mercado da Ribeira

Ételterem egy átalakított piacon, a diákszállóval teli Alfama körzettől nyugatra. Több tucatnyi piaci bódé kinálja Lisszabon legnagyobb szakácsai táljainak leegyszerűsített, olcsóbb változatát. Láss hozzá a helyi tendenciadiktátorok között, a hosszú kommunális asztaloknál.

Cím: Avenida 24 de Julho, 49, Cais do Sodré, 1200-109 Lisbon

Telefon: 21 359 3100

A Ginjinha do Rossio

Ez a rendkívül kicsi lyuk-a-falban bár közel van Lisszabon számos legjobb belvárosi diákszállóhoz. Kizárólag portugál cseresznyepálinkát (ginjinha) kínál, apró pohárkákban. Kérheted pálinkába áztatott cseresznyével, vagy anélkül, de csak ennyi a választék.

Cím: Largo São Domingos 8, 1100-201 Lisbon

Kerület:Rossio

Tasca do Chico

Itt hallgathatsz Fado-t, olcsón. Figyelj, ahogy a föltörekvők és a profik énekelik a blues portugál változatát. Fado előadásokat hétfőn és szerdán hallhatsz, este 9-től, és jó ötlet, hogy korán ideérj.

Cím: Rua do Diário de Notícias, 39, Bairro Alto

Kerület:Bairro Alto

Telefon: 961339696

Fotók: https://instagram.com/p/4FkvH1jFJn/

© Szerzői jogok: annalisa_starace

A Lux

Lisszabon legrangosabb és leghiresebb szórakozóhelye. Van egy emelet, ahol lehet táncolni (tánc és házi zene), egy másik, ahol egy laza bár található, és egy tetőterasz. A kidobólegények igen válogatósak a forgalmasabb éjszakákon.

Honlap: http://www.luxfragil.com/

Cím: Avenida Infante Dom Henrique, 1950-376 Lisbon

Kerület:Alfama

A Musicbox

Egy divatos élő zene és lemezlovas hely, amit egy lemezkiadó rendez. Keresd a film és video vetítéseket, amik becsalják a fiatal, kultúrára éhes tömeget.

Honlap: http://www.musicboxlisboa.com

Cím: Rua Nova Do Carvalho, 24, Cais do Sodré

Portas Largas

Egy régimódi bár ami népszerű a diák és hátizsákos tömegnél. Tökéletes hely a széles ajtón kívüli emberek szemlélésére (Portas Largas, érted?), mialatt egy Super Bock sört kortyolgatsz.

Cím: Rua da Atalaia, 105, Bairro Alto

Kerület:Bairro Alto

Feira da Ladra

Ez a heti bolhapiac kedd- és szombat reggel van nyitva, és felkapott a helyiek és a kiváncsi hátizsákosok körében is. Van rengeteg öreg és giccses tárgy. Számits sok szemétre, de van ott egy-két kincs is.

Cím: Campo de Santa Clara, 1100-472 Lisbon

Kerület:Alfama

Az Lx Factory

Egy óriási gyár complex ami manapság művészeknek, kézműveseknek, könyvesboltoknak, bároknak és még sok más mindennek az otthona. Itt tutira hátizsákos a környezet, tehát megéri a kerülőt a diák szállódról. Sétálgass a 150 külömböző üzlethelyiségben, aztán maradj vacsorázni és inni.

Honlap: http://www.lxfactory.com/

Cím: Rua Rodrigues de Faria 103, 1300 Lisbon

A Conserveira de Lisboa

Ez a bizarr üzlet minden féle konzerves halat árul a csomagoláson hagyományos képekkel. A design rajongóinak tettszeni fog, és a konzervek jó retro ajándékok lehetnek. Egy igazi egyszeri élmény. A saját bizarr módján, ez olyannyira elengedhetetlen a Lisszaboni látogatásodtól, mint a Belém torony.

Honlap: http://www.conserveiradelisboa.pt/

Cím: Rua dos Bacalhoeiros 37, 1100-016 Lisbon

Kerület:Baixa

Diák És Ifjúsági Kedvezmények

Az International Student Identity Card (nemzetközi diákigazolvány, ISIC) kedvezményeket biztosít egész Lisszabonban. Feltétlenül kérj egyet mielött megkezded kalandodat. Ha nem vagy diák, de 25 éven aluli vagy, szerezz egy International Youth Card-ot (Nemzetközi Ifjúsági Kártyát) hasonló kedvezményekért.

Edéd Menü

A legtöbb alapvető étterem ebéd menüt ajánl amivel jár vajas kenyér, egy főétel, egy innivaló, desszert és kávé kevesebbért, mint €8. Néha még egy sör is jár vele.

Osszt Meg Tányérodat

Lisszabon hagyományos éttermeiben általában elég nagyok az adagok két embernek is. Kérdezd meg a pincért hogy milyen nagy az adag és osszt meg a tányérodat egy haverral.

Vasárnapi Múzeum Látogatás

A spórolós hátizsákosok vasárnap szerzik meg a kultúrájukat, mivel Lisszabon legtöbb múzeumának és emlékművének látogatása ingyenes délután két óra elött.

Repülőterek

A lisszaboni repülőtér csak 15 percre van kocsival a városközponttól. Taxival az út körül-belül €15. Viszont a Carris buszok olcsóbb lehetőséget ajánlanak, hogy a diákszállódat elérd, hiszen a 208-as (éjjeli járat), valamint a 705, 722, 744 és 783-as vonal mind közlekedik a repülőtérről a városközpontba. A jegy előrevétellel €1.40, a buszon pedig €1.80-ba kerül. Egy 24 órás jegy €6.

Vasút

A vonatok Lisszabon Oriente és Santa Apalónia pályaudvaraira érkeznek. Az Oriente a várostól észak-keletre van, közel a repülőtérhez és helyi, régionális és városközti vasúti csatlakozást biztosít, beleértve járatokat Porto felé. A lisszabon metró rendszerhez is csatlakozik és közel van az autóbusz állomáshoz. A Santa Apolónia pályaudvar öregebb és közelebb van a központhoz. Nemzetközi csatlakozást biztosít Párizs és Madrid felé, valamint a metró rendszerhez.

Busz

A busszal érkező hátizsákosok az Oriente állomáson szállnak le. Innen rendszeresen indulnak járatok Portugália többi részére, valamint Madridba, Párizsba és más európai városba. Pont az Oriente pályaudvar mellett található, így könnyű a város központ felé átszállni.

Közlekedés

Egy intermodális utazó kártya ára €6 egy napra. A legtöbb metróállomáson kapható és metrón, buszon, villamoson, kompon és siklón érvényes. Ez a legolcsóbb megoldás, ha több, mint ötször utazol 24 órán belül. Másképp vehetsz egy érintésnélküli Viva Viagem kártyát (ami 12 hónapig érvényes) €0.50-ért és föltöltheted €2-tól €0.50-ig. Egy kedvezményes jegyárat vonnak le valahányszor utazol, de csak egy utat számolnak, ha ugyanazt a közlekedési módot újra használod 60 percen belül.

Taxik

A taxik taxiórát használnak és az utazás ára minimum €2. A poggyászok darabjáért €1.6-t kell fizetni. Sorbanállnak a taxik az állomáson, vagy le is inthetsz egyet.

Nyelv: Portugál

Valuta: Euró

Feszültség: 220V-230V

Időzóna: Greenwichi középidő (UTC)

Hívókódok: +351 Portugália, 21 Lisszabon

Posta: CTT, Praça dos Restauradores 58

Kórház: 

Hospital de Santa Maria, Avenida Prof. Egas Moniz, Alvalade.

+21 780 5000

Turista információ: 

Lisbon Welcome Center, Rua do Arsenal, 15, Lisszabon.

+21 031 2700

www.visitlisboa.com

Tipikus nyitvatartás: 

A legtöbb üzlet reggel 9-től este 7-ig van nyitva.

Némely kisebb üzlet ebédszünetet tart délután 1 és 3 között.

A bevásárló központok reggel 10-kor nyitnak és élfélkor zárnak.

A bankok hétfőtől péntekig 8:30-kor nyitnak és 3-kor zárnak.

Segélyhívó számok: 

122 - rendőrség, tűzoltóság és mentőszolgálat

Turista rendőrség :

Palácio Foz, Praça dos Restauradores, Lisszabon

+21 342 1634 vagy +21 342 1623

Városrészek

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hub New Lisbon Hostel

Nested between Bairro Alto and Príncipe Real, Hub New Lisbon Hostel has the best location for the bohemians. Botanical garden, belvederes, bars, design shops, cool restaurants. Traditional and historical neighborhoods Chiado & Baixa walking distance.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - The Elevator Hostel

It is spotted right in the centre of Lisbon and yet you feel the atmosphere of the neighborhood: real people, real shops, great photo angles and plenty of greenery at the park just behind. It is pleasant and quiet yet everything is easily accessible either walking or by public transportation.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Nicely Hostel

A Nicely Hostel Liszabon központjában található. Ugyanezen a környéken található: boltok, éttermek, szupermarketek, kertek, kávéházak… A szálló közel van a kivilágított Alameda szökőkúthoz (Fonte Luminose) és Liszabon egyik főútjához.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - THE DORM

Az LXFACTORY-ben helyezkedik el The Dorm. Ez Lisszabon egyik legnagyobb öreg gyára és a város egyik bájos része, ami évek óta rejtőzködik a világtól. Ez a kreatív sziget, mellyen régebben ipari professzionálisok laktak, manapság sokféle eseménynek a szinhelye : divat, hirdetés, művészet, épitészet, zene, stb. Dinamikus forgásközpontot hoz létre, vonzva a számtalan turistát, az Alcâtara-i LXFACTORYnak eme a városi művésznegyede tengersok élményt igér!

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hans Brinker Hostel Lisbon

Lisbon is a walking city but if you’ve worn holes in your shoes or you’re dragging truckloads of shopping with you just jump on the metro. The Picoas (yellow line) and Parque (blue line) stations are just around the corner from the Brinker. From there, the metro will take you to and from the old city center in 5 -10 minutes. Our staff is certified Lisbon experts and they’re more than happy to tell you where to go (and how to get there).

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hub Lisbon Patio Hostel

Between Avenida da Liberdade and Saldanha, Hub Lisbon Patio Hostel is the perfect place to stay where the locals are. At a walking distance from all the main sights in Lisbon like the famous Alfama district and the Baixa, we are the perfect place for an amazing experience in Lisbon!

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Lookout Lisbon! Hostel

Lookout Lisbon! Hostel lies at the top of Bairro Alto, which needs no introduction; it's definitely the liveliest area in Lisbon, where you can find some of the best restaurants, cafes, bars, and shops in town!

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Suave Lisboa Hostel

Closest landmarks St. George's Castle 0.2 km Martim Moniz 0.3 km Martim Moniz Square 0.3 km Nossa Senhora do Monte Belvedere 0.3 km Sao Cristovao and Sao Lourenço Church 0.4 km Portas do Sol Belvedere 0.5 km Praca da Figueira 0.5 km Santiago Church 0.5 km Santa Luzia Belvedere 0.5 km Dona Maria II National Theatre 0.6 km

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Belem Guest House

The location couldn't be better, close to several touristic attractions, good restaurants, bars and easy access to all city by bus or subway.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Seven Hills

At the heart of Lisbon, between Alameda and Baixa do Chiado, the Hostel Seven Hills presents dorm beds. Our hostel is a 15 minutes distance from the Lisbon Airport, which you can reach easilly by using the Metro service.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Braamcamp Sublime Hostel

Our location is next to Marquês de Pombal,Saldanha, Rato, Bairro Alto and downton (Rossio, Chiado) can be reached 10 minutes by walk. Also, in 10 minutes walk to Rossio train station you have you have direct connection to Sintra village. A wide range of points of interest, shops, cafes, and restaurants can be found within a short walk from Braamcamp Sublime Hostel.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Surf in Chiado Hostel

Tagus River; Luis Camões Square; Pink Street; Bairro Alto; Bica;

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Shiado Hostel

Shiado Hostel egy központi, biztonságos és pihentető hostel található Chiado terület szívében, mint egy tökéletes kiindulási pont Lisszabon szépségét. Ez csak egy lépésre van a São Carlos Opera, a Chiado Múzeum, a székhelye Companhia Nacional de Bailado és az Academy...Shiado Hostel egy központi, biztonságos és pihentető hostel található Chiado terület szívében, mint egy tökéletes kiindulási pont Lisszabon szépségét. Ez csak egy lépésre van a São Carlos Opera, a Chiado Múzeum, a székhelye Companhia Nacional de Bailado és az Academy...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Music Hall Lisbon Hostel

Üdvözöljük a Music Hall, a Lisszaboni hostel, amely egy szép hely a kikapcsolódásra: tervezte két barát, akik közös utazó szenvedély, és úgy döntött, hogy megnyitja a teret, ez tökéletes hely a zene szerelmeseinek. There A szobák 26 fő: Két személyes...Üdvözöljük a Music Hall, a Lisszaboni hostel, amely egy szép hely a kikapcsolódásra: tervezte két barát, akik közös utazó szenvedély, és úgy döntött, hogy megnyitja a teret, ez tökéletes hely a zene szerelmeseinek. There A szobák 26 fő: Két személyes...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Lisbon Landscape Hostel

Lisbon Landscape Hostel offers 5 shared rooms with large windows and air conditioning. Fantastic view of the city center of Lisbon. Kitchen, bathroom and living room common. Internet access, laundry, bar, air conditioning, TV and free city maps! We organize...Lisbon Landscape Hostel offers 5 shared rooms with large windows and air conditioning. Fantastic view of the city center of Lisbon. Kitchen, bathroom and living room common. Internet access, laundry, bar, air conditioning, TV and free city maps! We organize...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Golden Tram 242 LISBON Hostel

GOLDEN VILLAMOS 242 Lisbonne HOSTEL, található a midle régi lisbon belváros Rua Aurea következő S. Justa Lift. The épült 1922-ben, és már teljesen felújított lesz a legjobb Lisszabon szálló, a 1.000 négyzetméter m2 elosztva 5 emelet , 16 szobával, 4...GOLDEN VILLAMOS 242 Lisbonne HOSTEL, található a midle régi lisbon belváros Rua Aurea következő S. Justa Lift. The épült 1922-ben, és már teljesen felújított lesz a legjobb Lisszabon szálló, a 1.000 négyzetméter m2 elosztva 5 emelet , 16 szobával, 4...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Goodmorning Hostel

Található Lisszabon szívében, közel Bairro Alto, híres az éjszakai életet és a jellegzetes éttermek, Goodmorning Hostel szép, modern szobákat, tartotta tipp-topp az Ön kényelmét. Ágynemű és ágynemű biztosított. Minden szobához szekrények és olvasólámpák. A közös nappali síkképernyős TV-vel és egy...Található Lisszabon szívében, közel Bairro Alto, híres az éjszakai életet és a jellegzetes éttermek, Goodmorning Hostel szép, modern szobákat, tartotta tipp-topp az Ön kényelmét. Ágynemű és ágynemű biztosított. Minden szobához szekrények és olvasólámpák. A közös nappali síkképernyős TV-vel és egy...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Lisbon Chillout Hostel

A Lisbon Chillout Hostel egy hostel Lisszabon városközpontjában található egy gyönyörű városi kert, mely ideális hely a pihenni és szórakozni. Located hagyományos Lisszabon környékén ez lisszaboni szálló vendégeit a hiteles szálló experience. It azon sétatávolságra található néhány a legismertebb város...A Lisbon Chillout Hostel egy hostel Lisszabon városközpontjában található egy gyönyörű városi kert, mely ideális hely a pihenni és szórakozni. Located hagyományos Lisszabon környékén ez lisszaboni szálló vendégeit a hiteles szálló experience. It azon sétatávolságra található néhány a legismertebb város...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Vistas De Lisboa

Vistas de Lisboa Hostel kínál tiszta és rendezett, a Lisszabon szívében, Rossio. Rooms kis erkéllyel, kilátással a lisszaboni és a kollégiumok. Saját szekrények és közös bathrooms. Free kontinentális breakfast. Bar, ingyenes vezeték nélküli access. Common található kábel TV, játéktábla, erkély... Vistas de Lisboa Hostel kínál tiszta és rendezett, a Lisszabon szívében, Rossio. Rooms kis erkéllyel, kilátással a lisszaboni és a kollégiumok. Saját szekrények és közös bathrooms. Free kontinentális breakfast. Bar, ingyenes vezeték nélküli access. Common található kábel TV, játéktábla, erkély...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Keep Inn Touch

Keep Inn Touch has a quiet and familiar environment, specially conceived for guests to feel comfortable and at home. The property offers dormitories, mixed, female and male, all with access to shared bathroom facilities. It also offers private double rooms....Keep Inn Touch has a quiet and familiar environment, specially conceived for guests to feel comfortable and at home. The property offers dormitories, mixed, female and male, all with access to shared bathroom facilities. It also offers private double rooms....

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Johnie's Place Lisbon Hostel and Suites

Található egy gyönyörű XVII századi épületben, az idilli Miradouro da Graça, Probably az egyetlen hostel a világ egy XVII belül is, ahol lazíthat egy fárasztó day. Johnies Place nyitották meg a március 1 2008 körülvett csodálatos kilátást, fado zene és...Található egy gyönyörű XVII századi épületben, az idilli Miradouro da Graça, Probably az egyetlen hostel a világ egy XVII belül is, ahol lazíthat egy fárasztó day. Johnies Place nyitották meg a március 1 2008 körülvett csodálatos kilátást, fado zene és...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Private Accommodation

Private Accommodation is a value for money accommodation in Lisbon and is located near to downtown (Baixa). The highest standards of quality and comfort are available in this accommodation. The owners are always thinking about offering you a place where...Private Accommodation is a value for money accommodation in Lisbon and is located near to downtown (Baixa). The highest standards of quality and comfort are available in this accommodation. The owners are always thinking about offering you a place where...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Lisboa Central Hostel

Ha keres egy szórakoztató, friss és barátságos hely maradni, akkor ne keressen tovább: Lisboa Central Hostel ideális hely az Ön számára! Kitűnő szívében található a város Marques de Pombal és a híres Avenida da Liberdade nemzetközi hostel biztosítja az Ön...Ha keres egy szórakoztató, friss és barátságos hely maradni, akkor ne keressen tovább: Lisboa Central Hostel ideális hely az Ön számára! Kitűnő szívében található a város Marques de Pombal és a híres Avenida da Liberdade nemzetközi hostel biztosítja az Ön...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Lisbon Calling

Lisszabon Calling Hostel, ahol megtudhatja, milyen érzés él, mint egy lisboeta'. It exkluzív kétágyas szoba és a hatalmas emeletes ágy. A legtöbb szoba hozzáférést biztosít közös fürdőszobával és néhány is fantasztikus kilátás nyílik a csodálatos város Lisbon. Wireless internet kapcsolat...Lisszabon Calling Hostel, ahol megtudhatja, milyen érzés él, mint egy lisboeta'. It exkluzív kétágyas szoba és a hatalmas emeletes ágy. A legtöbb szoba hozzáférést biztosít közös fürdőszobával és néhány is fantasztikus kilátás nyílik a csodálatos város Lisbon. Wireless internet kapcsolat...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Sunset Destination Hostel

Elhagyva szerénység félre, mi a legszebb terasz a városban egy kicsi, de fantasztikus úszómedence, egy kiváltságos kilátás nyílik a folyóra és a lisszaboni saját Golden Gate Bridge. És éppen az egész tér megtalálni a Pink Street Cais do Sodre, ahol...Elhagyva szerénység félre, mi a legszebb terasz a városban egy kicsi, de fantasztikus úszómedence, egy kiváltságos kilátás nyílik a folyóra és a lisszaboni saját Golden Gate Bridge. És éppen az egész tér megtalálni a Pink Street Cais do Sodre, ahol...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Goodnight Hostel

A Goodnight Hostel tökéletes helyen található szívében Lisbon's történelmi belvárosban, a sétáló utcában párhuzamosan a híres Rua Augusta, nagyon közel az összes főbb szállítások (metró, busz és vonat), a város vásárló nagy emlékek, és a legjobb nightlife. The Goodnight...A Goodnight Hostel tökéletes helyen található szívében Lisbon's történelmi belvárosban, a sétáló utcában párhuzamosan a híres Rua Augusta, nagyon közel az összes főbb szállítások (metró, busz és vonat), a város vásárló nagy emlékek, és a legjobb nightlife. The Goodnight...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - In Belém Hostel

Al-Ushbuna Residence & Hostel egy marokkói stílusú környezetben történik a személyes kapcsolatot a szív és a lélek minden egyes helyen szemünk pihenni upon. Each szoba neve egy marokkói város, világosan meg tudja mondani a különbséget a színek, stílusok, kapcsolódik az...Al-Ushbuna Residence & Hostel egy marokkói stílusú környezetben történik a személyes kapcsolatot a szív és a lélek minden egyes helyen szemünk pihenni upon. Each szoba neve egy marokkói város, világosan meg tudja mondani a különbséget a színek, stílusok, kapcsolódik az...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Urban Garden Hostel

Mintegy us Great ünnepek között csak olyan nagy, mint az emberek, akikkel találkozunk them. Urban Garden Hostel ad hangulatot, ahol az emberek szocializálódnak egymással a természet ihlette fő nappali és udvar, szívében a lisszaboni - sétatávolságra az összes főbb látnivalók...Mintegy us Great ünnepek között csak olyan nagy, mint az emberek, akikkel találkozunk them. Urban Garden Hostel ad hangulatot, ahol az emberek szocializálódnak egymással a természet ihlette fő nappali és udvar, szívében a lisszaboni - sétatávolságra az összes főbb látnivalók...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Welcome Hostel Lisbon

A közös társalgó is rendelkezésre áll, ahol a vendégek szocializálódnak, és olvasni newspapers. Kitchen a wich lehetséges ételek elkészítéséhez (talán csatlakoznak egy másik vendég), és tálaljuk a szálló terasz található, a konyhában exit. Offering magán- és közös szállást, ingyenes Wi-Fi...A közös társalgó is rendelkezésre áll, ahol a vendégek szocializálódnak, és olvasni newspapers. Kitchen a wich lehetséges ételek elkészítéséhez (talán csatlakoznak egy másik vendég), és tálaljuk a szálló terasz található, a konyhában exit. Offering magán- és közös szállást, ingyenes Wi-Fi...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Residencial Joao XXI

Üdvözöljük Residencial Joao XXI. Conveniently szívében Lisszabon egy séta a trendi Liberdade sugárút történelmi Marques de Pombal és a híres Baixa Lisszaboni kínálunk egy hosszan tartó személyre szabott élményt, és egy egyedülálló minőségű szolgáltatást minden azok, akik ellátogatnak us. Residencial...Üdvözöljük Residencial Joao XXI. Conveniently szívében Lisszabon egy séta a trendi Liberdade sugárút történelmi Marques de Pombal és a híres Baixa Lisszaboni kínálunk egy hosszan tartó személyre szabott élményt, és egy egyedülálló minőségű szolgáltatást minden azok, akik ellátogatnak us. Residencial...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Lisbon Destination Hostel

2011 júliusában, csettint a belváros szívében Lisszabon - Rossio - egy új hostel született. Ez lehet csak egy hostel, kivéve, hogy nem az. Helyet az egyik lisszaboni legszebb és leghíresebb épületei - a Rossio pályaudvar - vitathatatlan ikonja XIX század...2011 júliusában, csettint a belváros szívében Lisszabon - Rossio - egy új hostel született. Ez lehet csak egy hostel, kivéve, hogy nem az. Helyet az egyik lisszaboni legszebb és leghíresebb épületei - a Rossio pályaudvar - vitathatatlan ikonja XIX század...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - City Center Hostel Lisboa

City Center Hostel egy nagyon modern hely, az Ön számára. It található szívében a lisszaboni turisztikai központjában, a Rua Augusta, Baixa / Chiado, közel az éttermek, üzletek, kávék és néhány igen érdekes foltok Lisszabon (Santa Justa Felvonó, az Arch Augusta...City Center Hostel egy nagyon modern hely, az Ön számára. It található szívében a lisszaboni turisztikai központjában, a Rua Augusta, Baixa / Chiado, közel az éttermek, üzletek, kávék és néhány igen érdekes foltok Lisszabon (Santa Justa Felvonó, az Arch Augusta...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Oasis Backpackers Hostel Lisbon

Az Oasis Backpackers 'Hostel Lisszabon számos típusú szobák, több személy alvás magán páros. Minden szoba alapfelszerelése kényelmes ágyakkal, egy elektronikus széfek, ágynemű, takaró, kulcskártya hozzáférés, Wi-Fi és olvasólámpák, kérésre. Your Oasis Hostel szállása egy teljesen felújított 100 éves portugál Mansion...Az Oasis Backpackers 'Hostel Lisszabon számos típusú szobák, több személy alvás magán páros. Minden szoba alapfelszerelése kényelmes ágyakkal, egy elektronikus széfek, ágynemű, takaró, kulcskártya hozzáférés, Wi-Fi és olvasólámpák, kérésre. Your Oasis Hostel szállása egy teljesen felújított 100 éves portugál Mansion...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Lafonense Pension

'Lafonense Pension' offers cozy rooms with views of the city's attractions are comfortably furnished and will give complete rest. Double and triple rooms. Two bathrooms. The hostel is located in the "Baixa" between the city center Rossio Square and the...'Lafonense Pension' offers cozy rooms with views of the city's attractions are comfortably furnished and will give complete rest. Double and triple rooms. Two bathrooms. The hostel is located in the "Baixa" between the city center Rossio Square and the...

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön