Ifjúsági Szállások: Velence

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Velence-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Velence-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Velence-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Velence-ban.

Üdvözlünk Velencében!

Művészet, hidak és karneválok: ez Velence. Persze, aztán vannak a sikátorok, a bazilikák és az oszlopsorok is… Velence az egyik legkülönösebb és látnivalóban legdúsabb európai város, nem beszélve arról, hogy az egyik legfelháboritóbban gyönyörű. Ez az úszó világváros, csatornák által szétdarabolva és hidak által újra összekötve, valahogy sikeresen hihetetlenűl sokféle turistaszállót gyömöszölt az aránylag kicsi városközpontba. Ha egy olcsó ifjúsági szállót keresel, egy csoportok számára is alkalmasat vagy egy belvárosit, ahol más hátizsákosokkal is találkozhatsz, Velencében megtalálod! De téged nem a szállások érdekelnek, ugye? Ha kilépsz az ajtón, ámulatba ejtő épitészet, inycsiklandó konyha és élvezetes fesztiválok életre szóló élménye vár Rád. Talán többször el is tévedsz, de semmi baj! Nem erről szól az egész?

Sétálgass A Buranón

Szines otthonok, egy szép templom és barátságos emberek teszik ezt a központtól északra fekvő halász szigetet Velence egyik legegyedülállóbb atrakciójává. Ide vonzzák a kiváncsi turistákat és a kis hátizsákos csoportokat a híresebb látványoktól. Szállj a 12-es vaporettora és utazz ide egy ingyen sétára.

Irány A Strand!

Hagyd ott a hosztel szobát, szökj meg a zsúfolt utcáktól és menj el a strandra. A Lido az év legnagyobb részében egy álmoska vízparti szakasz, mielött életre kelne a velencei filmfesztivál alatt. Napozz, szörfözz, gördeszkázz vagy kortyolgass koktéleket mikozben az Adriát csodálod.

Kerület:Kerületi Lido, Malamocco, Alberoni

Fedezt Fel A Zsidó Történetet

Ismerd meg Velence 1516-ban egy városi szigetre zárt zsidó közösségének egyedülálló történetét a Museo Ebraicoban (Héber múzeum). Csatlakozz az egyik egy órás vezetett túrához, hogy megtekintsd a három régi zsinagógát.

Cím: Sestiere Cannaregio, 2902/b, 30121 Venice

Kerület:Sestiere Cannaregio

A Rialto Híd

Velence leghíresebb csatorna átkelőjét, a Ponte di Rialtót a XVI. században épitette az épitész Antonio da Ponte. Az egy-ívü kőhíd és kétoldalán húzódó üzletsorai mai napig a város legnagyobb atrakciói.

Cím: Sestiere San Polo, 30125 Venezia, Italy

Tájékozodási pont:Rialto-híd

Galleria dell'Accademia

A kultúra iránt érdeklődő hátizsákosok nem mulaszthatják el, hogy Olaszország e legnagyobb művészeti galériáját meg ne látogassák. Itt találhatók Titian, Canaletto és da Vinci művei. A belépő €15 (€12.50 18 és 25 év közti úniós polgároknak); a kiálitások megtekintéséért külön kell fizetni.

Cím: Campo della Carità, 1050, 30123 Venezia, Italy

Kerület:Sestiere Dorsoduro

Ca’ d’Oro

Az ,,arany ház’’ bonyolult gótikus homlokzata a Grand Canal-ra néz, és egy ugyanolyan kitűnő belsőt rejt egy különösen szép belső udvarral és egy művészeti és régészeti kincsekkel teli gyüjteménnyel.

Kerület:Sestiere Cannaregio

Tájékozodási pont:Ca 'd'Oro

Szent Márk Bazilika

Sok frissen érkezett utazó a szállásáról rögtön ide megy, hisz ez a XI. századi templom Velence fontos tájékozódási pontja. Az épület hatalmas kupolájamár messziről könnyen látható. Élvezd ingyenesen a mozaikokat, az ikonokat és az ékkövekkel díszített oltárt, majd mászd meg a 100 méter magas tornyot és csodáld a kilátást a városra és – ha tiszta a idő- a Dolomitokra.

Cím: San Marco, 328, Venezia, Italy

Kerület:Sestiere San Marco

Dózse Palota

Valaha Velence politikai központjaként szolgáló látványos XVI. századi palota az iszlám, reneszánsz és gótikus épitészet ötvöze zsúfolásig van lenyűgöző berendezésekkel és festményekkel.

Kerület:Sestiere San Marco

Piazza San Marco

Délre a Szent Márk Bazilika, északra a Rialto híd veszi körül Velence macskaköves központi kerületét, ami már egy évezred óta a város politikai és kereskedelmi szíve. A fő tájékozódási pontokat ellepik a túristák és a hátizsákos csoportok, de a Szent Márk tér még mindíg remek felfedeznivaló.

Kerület:Sestiere San Marco

Lido di Venezia

Ez a hely egy csont-alakú szigeten fekszik, a központtól délre és otthont ad a város hétmérföldes strandjának és a Velencei film fesztiválnak. Ugyan nincs itt sok ifjúsági szálló, de remek hely, hogy élvezd a strandot és szabadulj meg a túristákkal zsúfolt fő szigettől.

Kerület:Kerületi Lido, Malamocco, Alberoni

San Polo

A San Marcotól északnyugatra és Cannaregio olcsó szállásaitól kőzvetlenül délre fekvő San Polo híres a évszázados Rialto piac, valamint a téglából épült Santa Maria dei Frari templom és a sok jó étterem miatt..

Kerület:Sestiere San Polo

Velencei Karnevál (Január)

Tökéletes idő, hogy egy velencei ifjúsági szállrasonszobát foglalj. A városban a középkor óta tartanak maszkabált, de ez csak egy része ennek a januári utcai bulinak. Számíthatsz élő zenére, szinházi előadásokra, utcai mutatványosokra, tűz-evésre, és sok, sok más szórakoztatásra.

Velencei Film Fesztivál (Szeptember)

Ezt az elismert film fesztivált minden évben szeptemberben rendezik a Lidón. Ilyenkor a világ legnagyobb filmsztárai szállják meg a város kiváló strandját. Nyilvános vetítések is vannak.

Kerület:Kerületi Lido, Malamocco, Alberoni

Festa del Redentore (Július)

Ezt a részben vallásos júliusi fesztivált azért alapították, hogy megemlékezzenek arról és megünnepeljék, hogy Velence túlélte az 1500-as évek nagy pestis járványát. Pontonhíd csónakok, tüzijáték bemutatók és vízparti pikniket várnak rád.

Cím: Church of the Santissimo Redentore Redentore, Sestiere Giudecca, 30133 Venezia

Kerület:Ruote

Velencei Mővészeti Biennálé (Kétévente, Június - November)

Ezt a kulturális intézményt 1895-ben alapították és a város különböző helyszinein számtalan művész műveit mutatja be. Kétévente, júniustól novemberig rendezik.

Regata Storica (Szeptember)

Először az 1200-as években rendezték, hogy üdvözöljék a királyi látogatókat a városban. Manapság Velence szeptemberi regattája még mindig egy óriási esemény. Helyiek, túristák és hátizsákosok sorakoznak a Grand Canal mentén, hogy a versenyeket nézzék, amelyen több, mint 300 hagyományos hajó vesz részt.

Kerület:Sestiere Dorsoduro

Festa di Liberazione (Augusztus - Szeptember)

Bár nappal ez az augusztustól szeptemberig tartó fesztivál az ország felszabadításáról komor vitákat vált ki, este életre kel hihetetlen szalsza, rock, blues és reggae concertekkel.

Cím: Campo Erberia 30125, Fondamenta Vin Castello, 145, Venezia, Italy

Kerület:Sestiere San Polo

Velencei Jazz Fesztivál (Július)

Ez a biennáléból leágazó, ,,zenét, művészetet és bulit’’ hirdető esemény mindent kínál, amire egy hátizsákos turista vágyik. Számíthatsz elektró és művészeti popra, elbűvölő tömegekre és persze hihetetlen látványosságok sorára.

Rosticceria Gislon

A Rialto hídtól egy rövid sétára van ez a hagyományos velencei étterem. Kitünő, hátizsákosoknak való ételeket kínál: friss pizzát, tésztát, húst és tengeri ételeket.

Cím: 5424 Calle de la Bissa, Venice

Kerület:Sestiere San Marco

Telefon: 041 522 3569

Fotók: https://instagram.com/p/zGGpnYPW8w/

© Szerzői jogok: elena_meraldi

Dai Tosi

Ez a lakóövezeti trattoria-pizzeria Velence Castello régiójában finom és laktató pizzákat kínál (kóstold meg a gorgonzolásdiósat!), meg még ennél is többet.

Cím: 738 Castello, Secco Marina

Kerület:Sestiere Castello

Telefon: 041 523 7102

Mercato del Rialto

Velence legforgalmasabb élelmiszerpiaca a Rialto híd mellett, tökéletes hely, hogy egy olcsó piknikre bevásárolj. Ha a szállásodon konyha is van, főzésre is bevásárolhatsz. Válassz a prosciutto, sajt, kenyér, tengeri ételek, salátak és gyümölcsök kínálatából.

Kerület:Sestiere San Polo

The Brek

Ezegy kényelmes kis olasz étteremlánc számos ágai közül az egyik. A pályaudvar mellett van, a olcso szállások küszöbén és finom, kitünő olcsó büfé ételeket kínál. Jó étvágyat az előételhez, pizzához, salátához és sörhöz; mindez €6.90-ért!

Cím: Rio Terà Lista di Spagna, 124, 30121 Venice

Kerület:Sestiere Cannaregio

Do Mori

A cicchetti apró tapas (előétel) fogpiszkálóval átszúrva, mint például a rántott mozzarella, tintahal és articsóka szív ami Velence legtöbb bárjában megtalálható. A Do Morinál mást is találsz, mint például nagy hordókat teli jó velencei borokkal a bárpult tetején…

Cím: Sestiere San Polo, 429, 30125 Venice

Kerület:Sestiere San Polo

Telefon: 041 522 5401

Pub Taverna L'Olandese Volante

Pont a Rialto híd és a Piazza San Marco között található ez a népszerű, hátizsákosokat szivesen fogadó söröző, ami nappal olcsó ételeket, este velencei hangulatot kínál. A helyiek, a diákok és az utazók is kedvelik.

Cím: 5658 Campo San Lio, 30122 Venice

Telefon: 041 528 9349

Teatro Fondamenta Nuove

Ebben a konzervatív, balettot, operát és klasszikus zenét kedvelő városban ez a szinház vidám, a hagyományostól eltérő tánc és zenei eseményeket ajánl, mindezt kedvező áron.

Cím: 5013 Sestiere Cannaregio, Venice

Kerület:Sestiere Cannaregio

Telefon: 041 522 4498

Aurora Beach Club

Az Aurora Beach Club egyike a város kevés igazán bensőséges klubjainak; ezen a népszerű tengerparti helyen minden hétvégén lemezlovasok pörgetik a táncosokat tánc- és pop zenével. . Időnként hétközben is vannak koncertek.

Cím: Lungomare Guglielmo Marconi, 30126 Venice

Kerület:Kerületi Lido, Malamocco, Alberoni

Orange

Az Orange a város éjszakai életének szivében egy fájdalmasan sikkes koktél bár, ami pezsgő költeményeket kínál (valamint bort, sprizzet és uzsonnákat) egész későig.

Cím: 3054A Campo Santa Margherita, Venice

Kerület:Sestiere Dorsoduro

Telefon: 041 5234740

Fotók: https://instagram.com/p/3BQ44MJjpK/

© Szerzői jogok: sevgikln

Bar Torino

A hoszteles csoportok kedvelik ezt az alternatív bárt, ahol rendszeresen van élő zene, beleértve a jazz zenekarokat és helyi lemezlovasokat; tökéletes hely, hogy barátaiddal akár hajnalig is szórakozz.

Cím: Campo San Luca, 30124 Venice

Kerület:Sestiere San Marco

Telefon: 041 522 3914

Bottiglieria Colonna

Ha hátizsákosoknak való áron akarsz jó borokat vásárolni, a Bottiglieria Colonnába menj. Ott vehetsz finom borokat tartalmazó ajándékcsomagokat (hat üveg), vagy elviheted saját üres üvegeidet, melyeket literenként €2-ért föltölthetsz asztali borral.

Cím: 5595 Sestiere Castello

Kerület:Sestiere Castello

Telefon: 041 528 5137

Atelier Marega

Karneváli hangulatot keresel, vagy egyedülálló emléket Velencében töltött napjaidról? Mindkettőt megtalálod ebben a rendkívüli üzletben, ahol kézzel készített maszkokat és jelmezeket árulnak.

Cím: San Polo, 30125 Venezia, Italy

Telefon: 041 5222901

Fotók: https://instagram.com/atelier_marega/

© Szerzői jogok: atelier_marega

I Tre Mercanti

A finom olasz ételek temploma közel a belvárosi hosztelekhez, a Castello szélén található. Oliva olajat, tésztát, szalámit, sajtot és grappát vásárolhatsz. Még nemzetközi kiszállítást is vállalnak.

Cím: 5364 Campo della Guerra, 30122 Castello, Venice

Kerület:Sestiere Castello

Telefon: 041 522 2901

Hagyd magad mögött a túristákat: A túrista központtól nem kell messzire utaznod, hogy drámaian olcsóbb árakat találj (és jobb minőséget). Válassz pizzát, csicstit és házi borokat a külvárosokban és egy kisebb vagyont megspórolhatsz.  

Vegyél egy Chorus Pass-t: Ha azt tervezed, hogy meglátogatsz néhány templomot amíg Velencében vagy, vehetnél egy Chorus Pass-t. €12-ért beléphetsz a város templomai közül 18-ba. Egy egyszerű belépő általában €3. (www.chorusvenezia.org)

A legjobb dolgok ingyenesek: A legnagyobb élvezet, amit Velencében nyerhetsz, hogy sétálgatsz, eltévedsz a város macskaköves utcáin és összevissza keresztezed a csatornákat és járod az érdekes hidakat. Mindez egy fillérbe sem kerül.

Repülőterek

Repülőgéppel a fő érkezési helyek a Venice Marco Polo (a British Airways, az Easyjet, és a Lufthansa járatai számára) és a Treiso repülőtér (fogadja a Ryanair és a Wizz Air járatait). A központi szállásokhoz a Venice Marco Poloról felszállhatsz az ATVO Venezia Express buszra, amivel eléred a Piazzale Romát körülbelül 20 perc alatt, €6-ért. Az ACTV Aerobus (5-ös vonal) egy másik lehetőség, de az ára €8. Az Alulaguna vizibuszok is szolgálják San Marcót (A, B és R vonalak). A Treviso repülótérről a Barzi és az ATVO buszszolgálatait vedd igénybe.

Vasút

A velencei Santa Lucia pályaudvaron könnyen hozzáférsz a nemzeti és a nemzetközi vasúthálózathoz (gyakran Mestrén keresztül). Róma és Milánó csak néhány órányira van, amíg az éjszakai vonatok akár Münchenbe, Párizsba, Bécsbe, Budapestre vagy Moszkvába is eljuttatják az utasokat.

Busz

Velence fő busz állomása a Piazzale Roma, de ez szinte kizárólag csak a repülőtereket szolgáltatja. A városon belüli és a nemzetközi utazás vasúttal a legkönnyebb, a közeli Santa Lucia pályaudvarról.

Közlekedés

Velence a világ egyetlen gyalogosított városa, és egyike a legnagyobb az utcáin való sétálás. Viszont, ha gyorsabban szeretnél közlekedni, próbáld ki a vaporeti vizi buszokat. Az egyszeri út drága (általába €7), de vehetsz utijegyet többszöri is, amivel 12 órán (€18), vagy akár hét napon keresztül (€60) is utazhatsz. A vizi taxikat le is lehet inteni.

Nyelv: Olasz

Valuta: Euró (EUR)

Feszültség: 220V

Időzóna: Közép-európai idő (UTC+1) / Közép-európai nyári idő (UTC+2)

Hívókódok: +39 Olaszország, 41 Velence

Posta: 

Poste Italiane, Calle De Le acque, 5016, 30124

Kórházak:

Ospedale SS. Giovanni e Paolo, Castello, 6777, 30122

Ospedale dell' Angelo, Via Paccagnella, 11, 30174

Turista információ: 

Venice Pavillion, Giardini ex Reali, Piazza San Marco

Tipikus nyitvatartás: déltől este 6-ig

Segélyhívó számok: 112 – rendőrség, mentőszolgálat és tűzoltóság

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - A&O Venice Mestre

A&O Venice Mestre is just a few minutes north of the main train station with excellent connections to the island and Old Town.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Generator Venice

Located on the waterfront island of Giudecca, the hostel has unparalleled views of the Grande Canal. Just one short Vaporetto stop from the buzzing Piazza San Marco, Generator Venice is the picturesque start to your adventure.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Anda Venice

We are located a 2-minute walk from Mestre train station. This means you can easily reach Venice downtown by bus and train, it only takes 10 minutes, and arrive confortably from Venice or Treviso Airport: the airport shuttle bus stops literally across the road from our hostel

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel AWA Venice Apartments San Marco

Fun and Adventure near Venice Aparthotel San Marco Venice Biennale Piazza San Marco (San Marco Square) and all the Venice cultural and historical attractions cultural and historical attractions. Amazing Venice streets, Venice canals & gondolas The best bars, restaurants and hot spots in Venice as well as all the most important cultural and historical attractions.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Archie's House

FIGYELEM: Érkezés csak 8:30-13:00 és 17:00-20:30. Nincs vendég fogadható 20:30 után! Archie House egy kis, hangulatos, családi tulajdonban lévő hostel Velencében. Otthont az első emeleten am 19. századi, történelmi épületben található, mindössze 10 perc sétára S.Lucia vasútállomástól, és 25 percre...FIGYELEM: Érkezés csak 8:30-13:00 és 17:00-20:30. Nincs vendég fogadható 20:30 után! Archie House egy kis, hangulatos, családi tulajdonban lévő hostel Velencében. Otthont az első emeleten am 19. századi, történelmi épületben található, mindössze 10 perc sétára S.Lucia vasútállomástól, és 25 percre...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Ai Boteri

******************************************* Ai Boteri a velencei városközpontban van, gyalog 2 percre a híres Rialto hídtól, 5 percre a Szent Márk tértől és 10 percre a Santa Lucia vasútállomástól. Az egyik legjobb hely az éjszakai élet tekintetében, és a belvárosi üzletsor...******************************************* Ai Boteri a velencei városközpontban van, gyalog 2 percre a híres Rialto hídtól, 5 percre a Szent Márk tértől és 10 percre a Santa Lucia vasútállomástól. Az egyik legjobb hely az éjszakai élet tekintetében, és a belvárosi üzletsor...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel and Hostel Colombo For Backpackers

INGYENES légkondicionálás minden szobában !!! FREE WIFI-ingyenes laptop használat-FREE MAP-ingyenes belépés a Casino ", Velence, kérje a kupont a recepción Miért aludni egy Camping ?? No város a világon, mint Velence !! Tehát, ha a költségvetés ez az a hely...INGYENES légkondicionálás minden szobában !!! FREE WIFI-ingyenes laptop használat-FREE MAP-ingyenes belépés a Casino ", Velence, kérje a kupont a recepción Miért aludni egy Camping ?? No város a világon, mint Velence !! Tehát, ha a költségvetés ez az a hely...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Backpackers House Venice

Ha keres egy központi helyen, tiszta szobák, és olcsó szállás Backpackers House Velence a hostel Velencében. Kezdjük a helyet, mi található a Campo Santa Margherita szívében az éjszakai élet, a Velence és ahol minden helyiek élnek és dolgoznak, és nagyon...Ha keres egy központi helyen, tiszta szobák, és olcsó szállás Backpackers House Velence a hostel Velencében. Kezdjük a helyet, mi található a Campo Santa Margherita szívében az éjszakai élet, a Velence és ahol minden helyiek élnek és dolgoznak, és nagyon...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Ostello Santa Fosca - CPU Venice Hostels

Hostel Santa Fosca a legjobb választás lehet, hogy ha keres szállást Velence. Nálunk egy fiatal és barátságos légkört és a csodálatos helyen, így a központi, hogy lehet eljutni a látnivalók Velence egyszerűen séta. Mindössze 10 perc alatt láthatjuk a csodálatos...Hostel Santa Fosca a legjobb választás lehet, hogy ha keres szállást Velence. Nálunk egy fiatal és barátságos légkört és a csodálatos helyen, így a központi, hogy lehet eljutni a látnivalók Velence egyszerűen séta. Mindössze 10 perc alatt láthatjuk a csodálatos...

Apartman Hostelek és Ifjúsági Szállások - My Apartment in Venice

Foglaljon most és spóroljon! My Apartment in Venice egy barátságos furcsa apartman található, a Velence szívében, csupán pár lépésre a gyönyörű San Marco téren. Minden szobában lehetőségként konyha, törölköző, friss ágyneműt és a legtöbb szobához saját fürdőszoba. A recepció személyzete...Foglaljon most és spóroljon! My Apartment in Venice egy barátságos furcsa apartman található, a Velence szívében, csupán pár lépésre a gyönyörű San Marco téren. Minden szobában lehetőségként konyha, törölköző, friss ágyneműt és a legtöbb szobához saját fürdőszoba. A recepció személyzete...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - VeneziaRoom

VeneziaRoom kínál apró és kényelmes szállást a velencei tartózkodása. VeneziaRoom van egy kicsi és egyszerű különálló ágy szoba saját fürdőszobával és zuhanyzóval található és az igazi Velence történelmi központjában, közel a csodálatos Frari templom és egy kőhajításnyira a fő városlátogatások...VeneziaRoom kínál apró és kényelmes szállást a velencei tartózkodása. VeneziaRoom van egy kicsi és egyszerű különálló ágy szoba saját fürdőszobával és zuhanyzóval található és az igazi Velence történelmi központjában, közel a csodálatos Frari templom és egy kőhajításnyira a fő városlátogatások...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Ostello Jan Palach - CPU Venice Hostels

Hostel Jan Palach a legjobb választás lehet, hogy ha keres egy szállást Velence. Velence Hostel Jan Palach található Giudecca szigetén, Infront Szent Márk tértől. Kínálunk olcsó kétágyas szoba és vegyes alvás, saját fürdőszobával vagy közös fürdőszoba a folyosón. Minden guets...Hostel Jan Palach a legjobb választás lehet, hogy ha keres egy szállást Velence. Velence Hostel Jan Palach található Giudecca szigetén, Infront Szent Márk tértől. Kínálunk olcsó kétágyas szoba és vegyes alvás, saját fürdőszobával vagy közös fürdőszoba a folyosón. Minden guets...

Camping Hostelek és Ifjúsági Szállások - Camping Rialto

Keresek egy olcsó és kényelmes szállást Velence közelében? Camping Rialto a legjobb indulási pont, hogy látogassa meg a csodálatos város Velence. MAJOR Események Velencében 2015 Velencei karnevál.Come Velence és ne hagyja ki a nagy esemény az év ... adja meg...Keresek egy olcsó és kényelmes szállást Velence közelében? Camping Rialto a legjobb indulási pont, hogy látogassa meg a csodálatos város Velence. MAJOR Események Velencében 2015 Velencei karnevál.Come Velence és ne hagyja ki a nagy esemény az év ... adja meg...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Sleep Cheap at Francesca's BnB

Aludni Olcsó at Francesca B & B található, a régi városközpont, Velence közelében, a zsidónegyedben, könnyen megközelíthető gyalog a vasútállomástól. Aludni Olcsó at Francesca B & B lehetővé teszi, hogy marad a Velence történelmi központjában kerékpáros vagyont. A reggelit tartalmazza...Aludni Olcsó at Francesca B & B található, a régi városközpont, Velence közelében, a zsidónegyedben, könnyen megközelíthető gyalog a vasútállomástól. Aludni Olcsó at Francesca B & B lehetővé teszi, hogy marad a Velence történelmi központjában kerékpáros vagyont. A reggelit tartalmazza...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - La Pescheria Backpackers

Kicsi és festői szállás egy 500 évvel ezelőtt épült épületben, a La Pescheria Backpackers Olaszország egyik legszebb városának szívében található....Velencében! Új privát szobáink nagyon kényelmesek, minden szolgáltatással amit csak kívánni lehet.A felejthetelen romantikus velencei estékhez e legeslegjobb környezetet biztosítjuk....Kicsi és festői szállás egy 500 évvel ezelőtt épült épületben, a La Pescheria Backpackers Olaszország egyik legszebb városának szívében található....Velencében! Új privát szobáink nagyon kényelmesek, minden szolgáltatással amit csak kívánni lehet.A felejthetelen romantikus velencei estékhez e legeslegjobb környezetet biztosítjuk....

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Casa Rosseta For Backpackers

A Casa Rosseta található Egy Nagyon Jól ismert zóna Velence közelében, a híres Rialto híd Campo San Silvestro, AZ Egyik Központi területen, a város, Ahol megtalálható Szamos üzlet és étterem, and annak Csak egy Rövid sétával elérheti a Rialto híd...A Casa Rosseta található Egy Nagyon Jól ismert zóna Velence közelében, a híres Rialto híd Campo San Silvestro, AZ Egyik Központi területen, a város, Ahol megtalálható Szamos üzlet és étterem, and annak Csak egy Rövid sétával elérheti a Rialto híd...

Camping Hostelek és Ifjúsági Szállások - PLUS Camping Jolly

Üdvözöljük a PLUS Camping Jolly. Ha már keres megfizethető szállást Velence akkor ne keressen tovább. Velence korlátozott választék olcsó szállást, de PLUS Camping Jolly kínál remek alternatíva egy hostel vagy velencei szálloda anélkül, hogy elveszítené a légkörbe. A tiszta, kényelmes...Üdvözöljük a PLUS Camping Jolly. Ha már keres megfizethető szállást Velence akkor ne keressen tovább. Velence korlátozott választék olcsó szállást, de PLUS Camping Jolly kínál remek alternatíva egy hostel vagy velencei szálloda anélkül, hogy elveszítené a légkörbe. A tiszta, kényelmes...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel Giovannina

A Hotel Giovannina egycsillagos szálloda (Budget Hotel) a Velence-Mestre vasútállomás közelében (2 perc gyalog az állomástól). Egyszerű és tiszta szobákat ajánlunk, némelyikük fürdőszobával, TV-vel és egyéb extrával felszerelt. 30 szobánk van, és mindegyik tiszta, jó állapotban van, külön...A Hotel Giovannina egycsillagos szálloda (Budget Hotel) a Velence-Mestre vasútállomás közelében (2 perc gyalog az állomástól). Egyszerű és tiszta szobákat ajánlunk, némelyikük fürdőszobával, TV-vel és egyéb extrával felszerelt. 30 szobánk van, és mindegyik tiszta, jó állapotban van, külön...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Alloggi Gerotto Calderan

Alloggi Gerotto Calderan áll a 2 ház, így sok különböző típusú szoba. Van egy-, két-, három- és négyágyas szobákban. Lehetnek kisebb, standard és superior és néhány közülük kilátás nyílik a térre (Campo San Geremia), vagy az utcán. Mindkét épület van...Alloggi Gerotto Calderan áll a 2 ház, így sok különböző típusú szoba. Van egy-, két-, három- és négyágyas szobákban. Lehetnek kisebb, standard és superior és néhány közülük kilátás nyílik a térre (Campo San Geremia), vagy az utcán. Mindkét épület van...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Venice Hazel Guest House

Barátságos és kényelmes, tipikus velencei stílusban vagyunk, mindössze 5 perc a Szent Márk tértől, a vendéglátás helyünket határozza jól ápolt beállítások és szolgáltatások, gazdagodik egy egész sor kényelmi, amelyek közül a legjobb ajánlat minden Velence más area.offers vendég bájos kilátás...Barátságos és kényelmes, tipikus velencei stílusban vagyunk, mindössze 5 perc a Szent Márk tértől, a vendéglátás helyünket határozza jól ápolt beállítások és szolgáltatások, gazdagodik egy egész sor kényelmi, amelyek közül a legjobb ajánlat minden Velence más area.offers vendég bájos kilátás...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel CaSa Linger Venice

3X2 ----> foglaláshoz 3 éjszaka vasárnaptól csütörtökig, és kap 1 éjszaka ingyen december 23-ig Ingyenes Wi-FI City Center! 5 perc sétára a Szent Márk tértől, 3 perc sétára a Arsenale, 5 perc sétára a Giardini. Örömmel üdvözöljük Önt a gyönyörű...3X2 ----> foglaláshoz 3 éjszaka vasárnaptól csütörtökig, és kap 1 éjszaka ingyen december 23-ig Ingyenes Wi-FI City Center! 5 perc sétára a Szent Márk tértől, 3 perc sétára a Arsenale, 5 perc sétára a Giardini. Örömmel üdvözöljük Önt a gyönyörű...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Nuova Locanda  Belvedere

Ingyenes Wi-Fi !!!! Üdvözöljük a Nuova Locanda Belvedere ..New Managment, New Style, New Staff..Nuova Locanda Belvedere egy költségvetést Hotel and Hostel. Örömmel üdvözöljük Önt Velence. Nuova Locanda Belvedere található Marghera (VE). Mi csak egy öt perces sétára található a város...Ingyenes Wi-Fi !!!! Üdvözöljük a Nuova Locanda Belvedere ..New Managment, New Style, New Staff..Nuova Locanda Belvedere egy költségvetést Hotel and Hostel. Örömmel üdvözöljük Önt Velence. Nuova Locanda Belvedere található Marghera (VE). Mi csak egy öt perces sétára található a város...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - San Geremia Rooms

Hotel San Geremia kínálnak kellemes, fiatal, családias légkörben. Ez 5 perc távol S. Lucia pályaudvar és ez található egy csodálatos és hangulatos hely Velence: Campo S. Geremia. Sok szoba néz ki a Campo Szent Geremia, és élvezze a bájos kilátás...Hotel San Geremia kínálnak kellemes, fiatal, családias légkörben. Ez 5 perc távol S. Lucia pályaudvar és ez található egy csodálatos és hangulatos hely Velence: Campo S. Geremia. Sok szoba néz ki a Campo Szent Geremia, és élvezze a bájos kilátás...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel Iris

Üdvözöljük az egyik leghangulatosabb és legmelegebb hotel és hostel Velencében. Nagy hely a közepén a város központjában, egy percre a Frari-templom, 7 percre a vasútállomástól, 5 percre a Rialto-híd, és mindössze 8 perc alatt a híres Szent Márk tér !!...Üdvözöljük az egyik leghangulatosabb és legmelegebb hotel és hostel Velencében. Nagy hely a közepén a város központjában, egy percre a Frari-templom, 7 percre a vasútállomástól, 5 percre a Rialto-híd, és mindössze 8 perc alatt a híres Szent Márk tér !!...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel Minerva and Nettuno

Hotel Minerva & Nettuno egy egycsillagos szálloda Velence közelében található a vasútállomás (Santa Lucia) egy stratégiai helyen, ahol az élet nem áll meg, ahol üzletek és éttermek Caffe nyitva tartani csak nagyon későn. Hotel Minerva & Nettuno található Velence központjában,...Hotel Minerva & Nettuno egy egycsillagos szálloda Velence közelében található a vasútállomás (Santa Lucia) egy stratégiai helyen, ahol az élet nem áll meg, ahol üzletek és éttermek Caffe nyitva tartani csak nagyon későn. Hotel Minerva & Nettuno található Velence központjában,...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Venice Hotel Villa Dori

Mindössze 15 perces út által buszjárat a Velence történelmi központjában található, és a Riviera del Brenta, 3 csillagos hotel Velence Hotel Villa Dori elegáns szobákkal, ihlette a pazar venetói villák és paloták, fokozza kiváló kényelmet és szolgáltatásokat. Linkek a szálloda...Mindössze 15 perces út által buszjárat a Velence történelmi központjában található, és a Riviera del Brenta, 3 csillagos hotel Velence Hotel Villa Dori elegáns szobákkal, ihlette a pazar venetói villák és paloták, fokozza kiváló kényelmet és szolgáltatásokat. Linkek a szálloda...

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön