Student housing - Hostels - Coworking in Velence (Olaszország)

Students, international students, interns, backpackers, roomates and digital nomads can book cheap dorms and safe private rooms in downtown Velence, close to boarding schools, high schools, colleges, halls of residence and universities, close to buses or train stations, airports or major attractions in Velence.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - A&O Venice Mestre View All Images

Az A & O Venice Mestre mindössze néhány percre található a fő vasútállomástól északra, kiváló összeköttetésekkel a szigetre és az óvárosra.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Ostello S. Fosca - CPU Venice Hostels View All Images

Stay in celebrated Venice, where you can ride a gondola through the world-famous canals, or take a stroll through ancient alleyways unchanged for hundreds of years. Some rooms located next to a canal which have stunning views & the singing gondola men ! San Marcuola Station & Riva De Biasio Station are 200 m away 15 min from St Marks Square Piazza San Marco & Basilica San Marco are 1 km. Nearest airport is Venice Marco Polo Airport is 7 km Surrounded by cafes, bars, shops and a supermarket.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Generator Venice View All Images

A Giudecca vízpartján elhelyezkedő hostel páratlan kilátást nyújt a Grande-csatornára. Csak egy rövid vaporettó áll meg a buzgó Piazza San Marco-tól, a Generator Venice a festői kezdet a kalandjához.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - A&O Venezia Mestre 2 View All Images

Our a&o is located in the immediate vicinity of the Venezia-Mestre main train station. With these great transport links, you’ll reach all the key sights in just 15 minutes. This also allows you to effortlessly find your way to and from the hostel and plan great trips to explore the surroundings. You’ll find countless restaurants, shops, and cafés nearby. Are you planning to arrive by car? Not a problem, thanks to our property-owned parking spots.

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - hotel Minerva & Nettuno View All Images

The nearest gondola station is located in Santa Lucia or at the Ponte delle Guglie on the Lista di Spagna. Just a 2-minute walk! The ghetto of Venice, the church of the Madonna dell'Orto, the Casino, the art galleries, the Ca'D'oro, the museums, and the nightlife are all close to us and within walking distance. Venezia / Tessera - Marco Polo Airport is 8km.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel AWA Venice Apartments San Marco View All Images

Fun and Adventure near Venice Aparthotel San Marco Venice Biennale Piazza San Marco (San Marco Square) and all the Venice cultural and historical attractions Amazing Venice streets, Venice canals & gondolas The best bars, restaurants and hot spots in Venice as well as all the most important cultural and historical attractions.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Anda Venice View All Images

We are located a 2-minute walk from Mestre train station. This means you can easily reach Venice downtown by bus and train, it only takes 10 minutes, and arrive confortably from Venice or Treviso Airport: the airport shuttle bus stops literally across the road from our hostel

Landlords and property managers
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön

Üdvözlünk Velencében!

Művészet, hidak és karneválok: ez Velence. Persze, aztán vannak a sikátorok, a bazilikák és az oszlopsorok is… Velence az egyik legkülönösebb és látnivalóban legdúsabb európai város, nem beszélve arról, hogy az egyik legfelháboritóbban gyönyörű. Ez az úszó világváros, csatornák által szétdarabolva és hidak által újra összekötve, valahogy sikeresen hihetetlenűl sokféle turistaszállót gyömöszölt az aránylag kicsi városközpontba. Ha egy olcsó ifjúsági szállót keresel, egy csoportok számára is alkalmasat vagy egy belvárosit, ahol más hátizsákosokkal is találkozhatsz, Velencében megtalálod! De téged nem a szállások érdekelnek, ugye? Ha kilépsz az ajtón, ámulatba ejtő épitészet, inycsiklandó konyha és élvezetes fesztiválok életre szóló élménye vár Rád. Talán többször el is tévedsz, de semmi baj! Nem erről szól az egész?

Sétálgass A Buranón

Szines otthonok, egy szép templom és barátságos emberek teszik ezt a központtól északra fekvő halász szigetet Velence egyik legegyedülállóbb atrakciójává. Ide vonzzák a kiváncsi turistákat és a kis hátizsákos csoportokat a híresebb látványoktól. Szállj a 12-es vaporettora és utazz ide egy ingyen sétára.

Irány A Strand!

Hagyd ott a hosztel szobát, szökj meg a zsúfolt utcáktól és menj el a strandra. A Lido az év legnagyobb részében egy álmoska vízparti szakasz, mielött életre kelne a velencei filmfesztivál alatt. Napozz, szörfözz, gördeszkázz vagy kortyolgass koktéleket mikozben az Adriát csodálod.

Kerület:Kerületi Lido, Malamocco, Alberoni

Fedezt Fel A Zsidó Történetet

Ismerd meg Velence 1516-ban egy városi szigetre zárt zsidó közösségének egyedülálló történetét a Museo Ebraicoban (Héber múzeum). Csatlakozz az egyik egy órás vezetett túrához, hogy megtekintsd a három régi zsinagógát.

Cím: Sestiere Cannaregio, 2902/b, 30121 Venice

Kerület:Sestiere Cannaregio

A Rialto Híd

Velence leghíresebb csatorna átkelőjét, a Ponte di Rialtót a XVI. században épitette az épitész Antonio da Ponte. Az egy-ívü kőhíd és kétoldalán húzódó üzletsorai mai napig a város legnagyobb atrakciói.

Cím: Sestiere San Polo, 30125 Venezia, Italy

Tájékozodási pont:Rialto-híd

Galleria dell'Accademia

A kultúra iránt érdeklődő hátizsákosok nem mulaszthatják el, hogy Olaszország e legnagyobb művészeti galériáját meg ne látogassák. Itt találhatók Titian, Canaletto és da Vinci művei. A belépő €15 (€12.50 18 és 25 év közti úniós polgároknak); a kiálitások megtekintéséért külön kell fizetni.

Cím: Campo della Carità, 1050, 30123 Venezia, Italy

Kerület:Sestiere Dorsoduro

Ca’ d’Oro

Az ,,arany ház’’ bonyolult gótikus homlokzata a Grand Canal-ra néz, és egy ugyanolyan kitűnő belsőt rejt egy különösen szép belső udvarral és egy művészeti és régészeti kincsekkel teli gyüjteménnyel.

Kerület:Sestiere Cannaregio

Tájékozodási pont:Ca 'd'Oro

Szent Márk Bazilika

Sok frissen érkezett utazó a szállásáról rögtön ide megy, hisz ez a XI. századi templom Velence fontos tájékozódási pontja. Az épület hatalmas kupolájamár messziről könnyen látható. Élvezd ingyenesen a mozaikokat, az ikonokat és az ékkövekkel díszített oltárt, majd mászd meg a 100 méter magas tornyot és csodáld a kilátást a városra és – ha tiszta a idő- a Dolomitokra.

Cím: San Marco, 328, Venezia, Italy

Kerület:Sestiere San Marco

Dózse Palota

Valaha Velence politikai központjaként szolgáló látványos XVI. századi palota az iszlám, reneszánsz és gótikus épitészet ötvöze zsúfolásig van lenyűgöző berendezésekkel és festményekkel.

Kerület:Sestiere San Marco

Piazza San Marco

Délre a Szent Márk Bazilika, északra a Rialto híd veszi körül Velence macskaköves központi kerületét, ami már egy évezred óta a város politikai és kereskedelmi szíve. A fő tájékozódási pontokat ellepik a túristák és a hátizsákos csoportok, de a Szent Márk tér még mindíg remek felfedeznivaló.

Kerület:Sestiere San Marco

Lido di Venezia

Ez a hely egy csont-alakú szigeten fekszik, a központtól délre és otthont ad a város hétmérföldes strandjának és a Velencei film fesztiválnak. Ugyan nincs itt sok ifjúsági szálló, de remek hely, hogy élvezd a strandot és szabadulj meg a túristákkal zsúfolt fő szigettől.

Kerület:Kerületi Lido, Malamocco, Alberoni

San Polo

A San Marcotól északnyugatra és Cannaregio olcsó szállásaitól kőzvetlenül délre fekvő San Polo híres a évszázados Rialto piac, valamint a téglából épült Santa Maria dei Frari templom és a sok jó étterem miatt..

Kerület:Sestiere San Polo

Velencei Karnevál (Január)

Tökéletes idő, hogy egy velencei ifjúsági szállrasonszobát foglalj. A városban a középkor óta tartanak maszkabált, de ez csak egy része ennek a januári utcai bulinak. Számíthatsz élő zenére, szinházi előadásokra, utcai mutatványosokra, tűz-evésre, és sok, sok más szórakoztatásra.

Velencei Film Fesztivál (Szeptember)

Ezt az elismert film fesztivált minden évben szeptemberben rendezik a Lidón. Ilyenkor a világ legnagyobb filmsztárai szállják meg a város kiváló strandját. Nyilvános vetítések is vannak.

Kerület:Kerületi Lido, Malamocco, Alberoni

Festa del Redentore (Július)

Ezt a részben vallásos júliusi fesztivált azért alapították, hogy megemlékezzenek arról és megünnepeljék, hogy Velence túlélte az 1500-as évek nagy pestis járványát. Pontonhíd csónakok, tüzijáték bemutatók és vízparti pikniket várnak rád.

Cím: Church of the Santissimo Redentore Redentore, Sestiere Giudecca, 30133 Venezia

Kerület:Ruote

Velencei Mővészeti Biennálé (Kétévente, Június - November)

Ezt a kulturális intézményt 1895-ben alapították és a város különböző helyszinein számtalan művész műveit mutatja be. Kétévente, júniustól novemberig rendezik.

Regata Storica (Szeptember)

Először az 1200-as években rendezték, hogy üdvözöljék a királyi látogatókat a városban. Manapság Velence szeptemberi regattája még mindig egy óriási esemény. Helyiek, túristák és hátizsákosok sorakoznak a Grand Canal mentén, hogy a versenyeket nézzék, amelyen több, mint 300 hagyományos hajó vesz részt.

Kerület:Sestiere Dorsoduro

Festa di Liberazione (Augusztus - Szeptember)

Bár nappal ez az augusztustól szeptemberig tartó fesztivál az ország felszabadításáról komor vitákat vált ki, este életre kel hihetetlen szalsza, rock, blues és reggae concertekkel.

Cím: Campo Erberia 30125, Fondamenta Vin Castello, 145, Venezia, Italy

Kerület:Sestiere San Polo

Velencei Jazz Fesztivál (Július)

Ez a biennáléból leágazó, ,,zenét, művészetet és bulit’’ hirdető esemény mindent kínál, amire egy hátizsákos turista vágyik. Számíthatsz elektró és művészeti popra, elbűvölő tömegekre és persze hihetetlen látványosságok sorára.

Rosticceria Gislon

A Rialto hídtól egy rövid sétára van ez a hagyományos velencei étterem. Kitünő, hátizsákosoknak való ételeket kínál: friss pizzát, tésztát, húst és tengeri ételeket.

Cím: 5424 Calle de la Bissa, Venice

Kerület:Sestiere San Marco

Telefon: 041 522 3569

Fotók: https://instagram.com/p/zGGpnYPW8w/

© Szerzői jogok: elena_meraldi

Dai Tosi

Ez a lakóövezeti trattoria-pizzeria Velence Castello régiójában finom és laktató pizzákat kínál (kóstold meg a gorgonzolásdiósat!), meg még ennél is többet.

Cím: 738 Castello, Secco Marina

Kerület:Sestiere Castello

Telefon: 041 523 7102

Mercato del Rialto

Velence legforgalmasabb élelmiszerpiaca a Rialto híd mellett, tökéletes hely, hogy egy olcsó piknikre bevásárolj. Ha a szállásodon konyha is van, főzésre is bevásárolhatsz. Válassz a prosciutto, sajt, kenyér, tengeri ételek, salátak és gyümölcsök kínálatából.

Kerület:Sestiere San Polo

The Brek

Ezegy kényelmes kis olasz étteremlánc számos ágai közül az egyik. A pályaudvar mellett van, a olcso szállások küszöbén és finom, kitünő olcsó büfé ételeket kínál. Jó étvágyat az előételhez, pizzához, salátához és sörhöz; mindez €6.90-ért!

Cím: Rio Terà Lista di Spagna, 124, 30121 Venice

Kerület:Sestiere Cannaregio

Do Mori

A cicchetti apró tapas (előétel) fogpiszkálóval átszúrva, mint például a rántott mozzarella, tintahal és articsóka szív ami Velence legtöbb bárjában megtalálható. A Do Morinál mást is találsz, mint például nagy hordókat teli jó velencei borokkal a bárpult tetején…

Cím: Sestiere San Polo, 429, 30125 Venice

Kerület:Sestiere San Polo

Telefon: 041 522 5401

Pub Taverna L'Olandese Volante

Pont a Rialto híd és a Piazza San Marco között található ez a népszerű, hátizsákosokat szivesen fogadó söröző, ami nappal olcsó ételeket, este velencei hangulatot kínál. A helyiek, a diákok és az utazók is kedvelik.

Cím: 5658 Campo San Lio, 30122 Venice

Telefon: 041 528 9349

Teatro Fondamenta Nuove

Ebben a konzervatív, balettot, operát és klasszikus zenét kedvelő városban ez a szinház vidám, a hagyományostól eltérő tánc és zenei eseményeket ajánl, mindezt kedvező áron.

Cím: 5013 Sestiere Cannaregio, Venice

Kerület:Sestiere Cannaregio

Telefon: 041 522 4498

Aurora Beach Club

Az Aurora Beach Club egyike a város kevés igazán bensőséges klubjainak; ezen a népszerű tengerparti helyen minden hétvégén lemezlovasok pörgetik a táncosokat tánc- és pop zenével. . Időnként hétközben is vannak koncertek.

Cím: Lungomare Guglielmo Marconi, 30126 Venice

Kerület:Kerületi Lido, Malamocco, Alberoni

Orange

Az Orange a város éjszakai életének szivében egy fájdalmasan sikkes koktél bár, ami pezsgő költeményeket kínál (valamint bort, sprizzet és uzsonnákat) egész későig.

Cím: 3054A Campo Santa Margherita, Venice

Kerület:Sestiere Dorsoduro

Telefon: 041 5234740

Fotók: https://instagram.com/p/3BQ44MJjpK/

© Szerzői jogok: sevgikln

Bar Torino

A hoszteles csoportok kedvelik ezt az alternatív bárt, ahol rendszeresen van élő zene, beleértve a jazz zenekarokat és helyi lemezlovasokat; tökéletes hely, hogy barátaiddal akár hajnalig is szórakozz.

Cím: Campo San Luca, 30124 Venice

Kerület:Sestiere San Marco

Telefon: 041 522 3914

Bottiglieria Colonna

Ha hátizsákosoknak való áron akarsz jó borokat vásárolni, a Bottiglieria Colonnába menj. Ott vehetsz finom borokat tartalmazó ajándékcsomagokat (hat üveg), vagy elviheted saját üres üvegeidet, melyeket literenként €2-ért föltölthetsz asztali borral.

Cím: 5595 Sestiere Castello

Kerület:Sestiere Castello

Telefon: 041 528 5137

Atelier Marega

Karneváli hangulatot keresel, vagy egyedülálló emléket Velencében töltött napjaidról? Mindkettőt megtalálod ebben a rendkívüli üzletben, ahol kézzel készített maszkokat és jelmezeket árulnak.

Cím: San Polo, 30125 Venezia, Italy

Telefon: 041 5222901

Fotók: https://instagram.com/atelier_marega/

© Szerzői jogok: atelier_marega

I Tre Mercanti

A finom olasz ételek temploma közel a belvárosi hosztelekhez, a Castello szélén található. Oliva olajat, tésztát, szalámit, sajtot és grappát vásárolhatsz. Még nemzetközi kiszállítást is vállalnak.

Cím: 5364 Campo della Guerra, 30122 Castello, Venice

Kerület:Sestiere Castello

Telefon: 041 522 2901

Hagyd magad mögött a túristákat: A túrista központtól nem kell messzire utaznod, hogy drámaian olcsóbb árakat találj (és jobb minőséget). Válassz pizzát, csicstit és házi borokat a külvárosokban és egy kisebb vagyont megspórolhatsz.  

Vegyél egy Chorus Pass-t: Ha azt tervezed, hogy meglátogatsz néhány templomot amíg Velencében vagy, vehetnél egy Chorus Pass-t. €12-ért beléphetsz a város templomai közül 18-ba. Egy egyszerű belépő általában €3. (www.chorusvenezia.org)

A legjobb dolgok ingyenesek: A legnagyobb élvezet, amit Velencében nyerhetsz, hogy sétálgatsz, eltévedsz a város macskaköves utcáin és összevissza keresztezed a csatornákat és járod az érdekes hidakat. Mindez egy fillérbe sem kerül.

Repülőterek

Repülőgéppel a fő érkezési helyek a Venice Marco Polo (a British Airways, az Easyjet, és a Lufthansa járatai számára) és a Treiso repülőtér (fogadja a Ryanair és a Wizz Air járatait). A központi szállásokhoz a Venice Marco Poloról felszállhatsz az ATVO Venezia Express buszra, amivel eléred a Piazzale Romát körülbelül 20 perc alatt, €6-ért. Az ACTV Aerobus (5-ös vonal) egy másik lehetőség, de az ára €8. Az Alulaguna vizibuszok is szolgálják San Marcót (A, B és R vonalak). A Treviso repülótérről a Barzi és az ATVO buszszolgálatait vedd igénybe.

Vasút

A velencei Santa Lucia pályaudvaron könnyen hozzáférsz a nemzeti és a nemzetközi vasúthálózathoz (gyakran Mestrén keresztül). Róma és Milánó csak néhány órányira van, amíg az éjszakai vonatok akár Münchenbe, Párizsba, Bécsbe, Budapestre vagy Moszkvába is eljuttatják az utasokat.

Busz

Velence fő busz állomása a Piazzale Roma, de ez szinte kizárólag csak a repülőtereket szolgáltatja. A városon belüli és a nemzetközi utazás vasúttal a legkönnyebb, a közeli Santa Lucia pályaudvarról.

Közlekedés

Velence a világ egyetlen gyalogosított városa, és egyike a legnagyobb az utcáin való sétálás. Viszont, ha gyorsabban szeretnél közlekedni, próbáld ki a vaporeti vizi buszokat. Az egyszeri út drága (általába €7), de vehetsz utijegyet többszöri is, amivel 12 órán (€18), vagy akár hét napon keresztül (€60) is utazhatsz. A vizi taxikat le is lehet inteni.

Nyelv: Olasz

Valuta: Euró (EUR)

Feszültség: 220V

Időzóna: Közép-európai idő (UTC+1) / Közép-európai nyári idő (UTC+2)

Hívókódok: +39 Olaszország, 41 Velence

Posta: 

Poste Italiane, Calle De Le acque, 5016, 30124

Kórházak:

Ospedale SS. Giovanni e Paolo, Castello, 6777, 30122

Ospedale dell' Angelo, Via Paccagnella, 11, 30174

Turista információ: 

Venice Pavillion, Giardini ex Reali, Piazza San Marco

Tipikus nyitvatartás: déltől este 6-ig

Segélyhívó számok: 112 – rendőrség, mentőszolgálat és tűzoltóság