Ifjúsági Szállások: Róma

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Róma-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Róma-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Róma-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Róma-ban.

Üdvözlünk Rómában!

Minden út Rómába vezet, ugye? Hát, igen, ha hátizsákos túrista vagy. A független utazók már évszázadok óta törik az utat a hajdani Római Birodalom szíve felé. Szerencsére, neked ma már nem kell egy arisztokrata ,,nagy utazáshoz’’ csatlakoznod, hogy meglátogasd a várost. Olcsó szállókat találsz minden kanyarban, nyüzsgő belvárosi szállásoktól csoportokat is befogadó hosztelekig a városközpontban. A hosztel szobádból felfedezheted a történelmi helyeket, melyek ide vonzzák a turistákat a világ minden sarkából. De ezzel még nincs vége! Róma szintén egy modern főváros és egy kulturális és művészeti központ. Itt nyüzsögnek a zsúfolt kávézók, a hagyományos piacok, a fürge Vespák és pezsgő az éjszakai élet. Örökké itt akarsz majd maradni, és amikor egy előnyös ifjúsági szálló a támaszpontod, majdhogynem így is tehetsz. Végülis nem ok nélkül nevezik Örök Városnak…

Idegenvezető Nélküli Templomi Művészeti Túra

Róma templomaiba ingyenes a belépés és telisteli vannak híres olasz mesterek festményeivel. Az egyik legismertebb közülük Caravaggio volt. Festményeit az egész városban láthatod.

A Via Appia Út

Hagyd ott a szállód és nyújtóztasd meg a lábad! A Via Appia Antica egy régi, fákkal szegélyezett út, ami mentén római romok találhatók, valamint Róma legluxusosabb otthonai. Egy szép és tanulságos seta.

Honlap: http://www.parcoappiaantica.it/en

Cím: Punto Informativo Appia Antica Via Appia Antica, 58, 00179 Roma, Italy

Kerület:Quartiere Appio Latino

A Villa Borghese Kertjei

Bár ahhoz fizetni kell, hogy a Broghese galériát megnézhesd, a körülötte lévő kertek vitathatatlanul a leghíresebbek és a legszebbek egész Rómában… és ingyenesek! Ha a Sallustiano környékén szálltál meg egy belvárosi szállóban, onnan csak egy rövid sétányira vannak.

Honlap: http://www.galleriaborghese.it/default-en.htm

Cím: Villa Borghese Rome, Italy

Kerület:Kerület Pinciano

A Colosseum

Könnyű elképzelni hogy 50000 ókori római gyülekezett a gladiátorok csatáit nézni a római Colosseum három emeletéről. Ez biztosan a város legfelismertebb műemléke és az első, amit a hátizsákos turisták ki szeretnének pipálni a listájukon. A jegy árában benne foglaltatik a Forum Romanum, a Colosseum és a Palatinus domb belépője.

Honlap: http://www.coopculture.it/en/the-colosseum.cfm#

Cím: Piazza del Colosseo, 1

Kerület:Celio

Telefon: 06-39967700

Trevi Szökőkút

Róma legismertebb és legromantikusabb szökőkútja az olasz barokk csúcspontja. A legenda szerint, ha bele dobsz egy pénzérmét a bal vállad felett, garantált, hogy visszatérsz. Egy kicsit nyugatra van a központi szállóktól, de megéri a kerülőt.

Cím: Piazza di Trevi, 00187 Rome

Kerület:Trevi

A Pantheon

Ez egy ókori római templom, amit időszámítás után 27 körül építettek. Azóta folyamatosan használják, most mint templomot. A középső rotunda (kerek terem) tetejét egy óriási beton kupola fedi. Olyan jól konzervált, hogy folyton észben kell tartani, valójában mennyire is öreg.

Cím: Piazza della Rotonda, 00186 Roma, Italy

Kerület:Óváros

Telefon: 06 68300230

A Vatikán

A Pápa otthona és Róma egyik legnagyobb tömegvonzó értéke a Vatikán, a világ legkisebb állama, körül-belül 800 fős lakossággal. Itt található a Szent Péter bazilika, a Vatikáni kert, a Vatikáni múzeumok és a Sixtusi kápolna. A Szent Péter térre és a bazilikába ingyenes a belépő.

Honlap: http://www.vaticanstate.va/content/vaticanstate/en.html

Cím: Vatican City, Rome

A Forum Romanum

Róma egyik vonzereje abból áll, hogy amint kilépsz a szobádból az ifjósági szállásodon, belelépsz a múltba. A Forum Romanum éppen ezt az élményt nyújtja. Ez volt a város szive a birodalom alatt, és ez a világ egyik legfontosabb régészeti helyszine.

Cím: Via della Salara Vecchia, 5/6, Rome

Kerület:Óváros

Centro Storico

Ez Róma történelmi és kultúrális szive, tele turistákkal és hátizsákos csoportokkal. A Centro Storicaban (történelmi központban) a városnak sok nevezetessége található: többek közt, a Piazza de Spagna, (ahol a Spanyol lépcsők vannak), a Piazza Navona és a Trevi szökőkút.

Szép épületek Turisztikai Központ

Testaccio

Ha a ,,valódi’’ Rómára vágysz, Testaccioban megtalálod. Ez egy munkásnegyed tele eredeti római lélekkel, nyüzsgő éjszakai élettel, családi éttermekkel és egy kiváló élemiszerpiaccal.

Éttermek Tánc

Monti

A Monti a római városközpontbeli szállóktól egy kicsit délre, pár lépésnyire van séta Róma történelmi központjától, de a turisták gyakran elmulasztják. Monti érintetlen utcáiban és kis piazzáin éppen a hátizsákosoknak való könyvesboltok, kávézók és művészkedő étkezdék találhatóak.

Szép házak Kávézók Művészi

Nagypénteki Felvonulás (Húsvét)

A római húsvéti ünneplésnek a csúcspontja a Kálváriák körmenete. A Colosseumnál kezdődik és 14 helyen áll meg, hogy újra életre keltse a fontos pillanatokat Krisztus keresztrefeszítésének útján.

Cím: Piazza del Colosseo, 1, Rome (starting point)

Kerület:Celio

Telefon: 06-39967700

Gay Village (Június - Szeptember)

Róma Testaccio környéke fogadja a Gay Village fesztivált, június végétől szeptember elejéig. Itt szines, ,,bármit lehet" hangulat uralkodik, ami biztosan tetszik a hátizsákosoknak. Ingyen pop koncertek, szinház és komédia előadások vannak, és rengetegélelmiszer árus.

Honlap: www.gayvillage.it

Kerület:Verano

Róma Európa Fesztivál (Szeptember – December)

Ez egy előadó- és vizuális művészeti fesztivál 20 országból több, mint 300 művész részvételével. Az eseményeket Rómaszerte rendezik; késő szeptembertől kora decemberig tart.

Honlap: www.romaeuropa.net

Natale di Roma (Április)

A Natale di Roma fesztivál április 21.-én ünnepli Róma alapítását a Krisztus elötti 753. évben. A város kastélyait és műemlékeit kivilágítják és egy óriási tüzijáték előadást megrendeznek. Ilyenkor hűvösebb az idő, így könnyebb szállást foglalni Rómában. A ünneplés nagyrésze a Piazza del Campidoglionál zajlik.

Cím: Piazza del Campidoglio, Rome

Kerület:Óváros

Notte Bianca (Szeptember)

Sajnállak, kollégium, de ma egész éjszaka távol leszünk! A minden évben megrendezett Notte Bianca (fehér éjszaka) fesztiválon a tánc és szinházi szórakozóhelyek, valamint a múzeumok, éttermek és a boltok egész éjjel nyitva tartanak. A városban tilos járművel közlekedni, így csatlakozhatsz a szállód egyik csoportjához, hogy gyalog rójátok fel Róma utcáit amig a nap föl nem kel.

Rock in Roma

Róma legnagyobb rock és pop fesztiválja július közepén három napig tart. A 2015-i nagy headliner szenzációk közé tartozott Robbie Williams, Lennie Kravitz, Alt-J és a Chemical Brothers. Nincs sátorozási lehetőség, így a Római szállók gyorsan megtelnek. Gyorsan foglald le a tiédet!

Honlap: http://www.rockinroma.com/

Cím: Ippodromo Capannelle, Via Appia Nuova, 1255, 00178 Rome

Roma Incontra il Mondo

Egy nyugalmas nyári zenei fesztivál zenészekkel a világ minden részéről, akik a Villa Ada ligetben játszanak. Ülj a fűre, idd kedvenc borodat és válassz a sok élelmiszert árusitó bódék kínálatából, amig élvezed a tóparti előadást. Késő júniustól augusztus végéig.

Honlap: www.villaada.org

Cím: Villa Ada, Via Salaria, Rome

Kerület:Villa Ada

Fotók: https://instagram.com/p/4-d83ul2rR/

© Szerzői jogok: terronfabio

Casa del Jazz Nyári Fesztivál (Június – Augusztus)

Egy fokkal magasabban a rock és pop fesztiválok szennyénél a Casa del Jazz Nyári Fesztivál egy nyugalmas esemény, amit a jazz szerető hátizsákosok (igen, ilyen is létezik!) kedvelnek. Az előadások késő júniustól kora augusztusig rendeződnek.

Honlap: http://www.casajazz.it/

A Pizzarium

Az elvitelre készített pizza szeletek a Vatikáni Múzeum közelelében mind a helyiek, mind a hátizsákosak kedvencei. Csurog a nyálad a kirakatban lévő frissen sült pizzák láttán, mire sikerül eldöntened, melyiket kéred. Vegyél a szeleted mellé egy kézműves sört is.

Cím: Via della Meloria, 43, 00136 Roma, Italy

Kerület:Kerület Trionfale

Telefon: 0639745416

Az Enoteca Palatium

Ebben a tisztán római étterem-borozóban minden tál helyi termelők által termelt alapanyagból készül. Az étlap rendszeresen változik, garantálva hogy szezonális ételeket fogyaszthatsz adagonként körülbelül €10-ért.

Honlap: www.enotecapalatium.com

Cím: Via Frattina, 94, 00187 Roma, Italy

Kerület:Colonna

Telefon: 066920 2132

Fotók: https://www.facebook.com/EnotecaRegionalePalatium

Palazzo del Freddo Giovanni Fassi

Róma nem lenne Róma anélkül hogy meg ne kóstolnád a geletot (fagylaltot), és ebben a gelateriaban találod meg a legolcsóbbat és a legfinomabbat. Ami még annál is nagyszerűbb, az hogy a Termini állomás környékén lévő városvárosközponti szállóknak szinte a küszöbén található.

Honlap: http://www.palazzodelfreddo.it/

Cím: Via Principe Eugenio, 65

Kerület:Esquilino

Telefon: 06 4464740

A Pastificio

Műanyag tányérok tésztával jól megrakva megvásárolhatók a Spanyol lépcsőkhöz közel €4-ért. Ha helyben fogyasztod, kapsz ingyen egy pohár bort és vizet.

Cím: Pastificio Via della Croce, 8, 00187 Roma, Italy

Kerület:Campo Marzio

Telefon: 06 6793102

Fotók: https://instagram.com/p/vX9SocKU4C/

© Szerzői jogok: travelcoholic

A Dino Express

Durván egy féltucatnyi asztal van, ebben a csak ebédet felszolgáló hagyományos hostariában, amiért érdemes sorbaállni. Kóstold az ossobussot (borjúhús, paradicsom és zöldborsó).

Cím: Via Tacito, 80, Roma, Italy

Kerület:Prati

Telefon: 06 361 0305

Fotók: https://instagram.com/p/13H3FJoauS/

© Szerzői jogok: flaviaini

The Drunken Ship

Egy nem egészen tipikus olasz bár tele bulizni szerető rómaiakkal. Szuper hely arra, hogy a helyiekkel és a nemzetközi hátizsákos tömeggel sör-pongot játszva kezdd meg élvezni az estét.

Honlap: www.drunkenship.com

Cím: Piazza Campo de’ Fiori, 21

Kerület:Óváros

Telefon: 06 68300535

Freni e Frizioni

A Freni e Frizioni (Fék és Kuplung) régebben egy autójavító műhelye volt, de ma Róma egyik legmenőbb bárja, ahol divatos, kreatív hangulat uralkodik, amit a hátizsákosok imádnak.

Honlap: www.freniefrizioni.com

Cím: Via del Politeama, 4-6

Kerület:Trastevere

Telefon: 06 45497499

A Micca Club

Róma egyik legdivatosabb szórakozóhelye a város történelmi központjában található. A világ legjobbjai közé tartozó lemezlovas és burleszque estéjéit rendezik itt. Ha nem nagyon tudsz burlesque-et táncolni, ne búsúlj, megmutatják, hogyan kell…

Honlap: www.miccaclub.com

Cím: Via Degli Avignonesi, 73 (Piazza Barberini)

Kerület:Trevi

Telefon: 06 87440079

Fotók: https://instagram.com/p/2D5XmUI40S/

© Szerzői jogok: soriansky

Oasi Della Birra

Ha a szállóbóll kilépve sör után kutatsz, nincs kétség, hogy a ,,Sör Oázis’’ a megfelelő hely. Ebben a pincebárban több, mint 300 féle sört találsz, valamint egy svédasztalt, ahol annyit eszel, amennyit csak bírsz.

Honlap: www.drunkenship.com

Cím: Piazza Testaccio, 40

Kerület:Verano

Telefon: 06 547 6122

A Tram Tracks

Ha egy olyan turistaszállós csoporthoz tartozol, amelyik különleges szórakozást keres, ugorjatok be azokba a 1960-as és 70-es témájú bulikra, amelyeket Róma egyik utolsó villamosának kocsijaiban rendeznek. A villamos elhalad a kivilágított Colosseum elött. Előre foglald le a helyedet.

Honlap: www.rometramtracks.com

Cím: Piazza de Porta Maggiore (starting point)

Kerület:Termini

Telefon: 334 7328705

Fotók: https://instagram.com/p/4QiRGxwarS/

© Szerzői jogok: angiedepdx

A Testaccio Piac

A Mercato di Testaccio egy szabadtéri piac ahol élelmiszert és ruhanemüt árulnak. Ha olyan hátizsákos vagy aki az igazi Olaszországot akarja felfedezni, itt megtalálod, néhány utcányira a turista atrakcióktól.

Kerület:Verano

Pulp

Nem nehéz kincsekre bukkanni ebben a designer használtcikk üzletben, tele keresett és rejtelmes cikkekkel, akár potom €15-ért. Nagy a választék kellékekből és a cipőkből is.

Cím: Via del Boschetto 140

Kerület:Monti

Telefon: 06 485511

A Mecseti Piac

Menj a szálló szobádból egyenesen Észak Afrikába és a Közel-Keletre ezen a fantasztikus élelmiszer piacon Róma Nagy Mecsetje mellett. Olaszország hirtelen távolinak tűnhet…

Cím: Largo della Moschea, Fridays

Kerület:Villa Ada

Roma Pass

Rómában annyi a látnivaló, hogy drága mindegyiket meglátogatni. A €30 háromnapos Roma Pass két fő atrakcióra biztosít belépést. Használd el a legdrágább helyre (Colosseum/ Palatinus hegy / Forum Romanum és Galleria Borghese). Azutàn csökkentett áron látogathatod meg a többi nagyobb helyet. A bérletben a metrón, buszon és villamoson való utazás is benne van, ami különben €16.50 lenne.

Honlap: http://www.romapass.it

Diák És Ifjúsági Leértékelések

Az International Student Identity Card (nemzetközi diákigazolvány, ISIC) Rómában sok helyen biztosít kedvezményt. Feltétlenül szerezz egyet, mielött ide utazol. Ha nem vagy diák, de 25 éven aluli vagy, szerezz egy International Youth Cardot (Nemzetközi Ifjúsági Kártyát), aminek felmutatásakor hasonló kedvezményeket kapsz.

Repülőterek

Rómában két nemzetközi repülőtér van, a Flumicino és a Ciampino, amelyek a legtöbb nagy nemzetközi és olcsó légitársaságok járatait fogadják.

A Fiumincino repülőtérről leggyorsabban a Leonardo Express Airport vasúttal lehet elérni a városközponti szállókat, ami 30 percbe telik és a vonaljegy ára €14. Olcsóbb a Terravision Airport Bus, ami csak €4 egyirányba és amit a weboldalon le lehet foglalni: http://www.terravision.eu.

A Ciampino reülőtérről jár egy Terravision busz a város központ felé. Ahogy a Fiuminicinoról, innen is €4 a jegy ára.

Vasút És Busz

Róma fő intermodális állomása a Terminal Station. Innen indulnak és ide érkeznek buszok és vonatok egész Olaszországból és azon túlról és rendeteg taxi áll az utasok szolgálatára. Akár vonattal, akár vasúttal érkezel, könnyen eléred a turistaszállód.

Közlekedés

A Római metrónak csak két vonala van (A és B) és a látnivalókból csak néhányat lehet velük elérni. A buszrendszer kiterjedtebb, érinti  a város történelmi közponját, de némelyik környéket csak gyalog lehet megközelíteni.  Egy jegy a metrón egyszeri utazásra, vagy autóbuszon 75 percig érvényes, €1.50. Egy napibérlet korlátlan metró, bus, villamos vagy vonat utazásra €6, a háromnapos bérlet €16.50, a heti pedig €24. Ezeket városszerte a jegykezelő automatáknál vagy az újságosoknál lehet váltani.

Taxi

A taxik mérőórások. A minimum utazási ár €4.25, ehhez minden kilométerért €1.1 adódik. Egy poggyászt lehet ingyen szállítani, a többiért darabonként €1-t kell ráfizetni. A taxi standon találod meg őket, vagy inthetsz egynek az utcán.

Nyelv: Olasz.

Valuta: Euró

Feszültség: 220V

Időzóna: CET (UTC+1)

Hívókódok: +39 Olaszország, 6 Róma

Posta: Több nagy posta iroda is nyitva van reggel 8:30-tól este 6:30-ig Roma központjában. Szombaton 8:30-tól délután 1:00-ig van nyitvatartás.

Via di Porta Angelica, 23 (San Pietro) 
Via Marmorata (Piramide) 
Viale Mazzini, 101 (Prati) 

Kórház: 

Ospedale Fatebenefratelli, Via di Ponte Quattro Capi, 39

+06 68371

Policlinico Umberto I, Viale del Policlinico 155

+06-49971

Turista információ: 

A.P.T. tourist office, Via Parigi, 5

+06-3600-4399 vagy +06-488-991

www.turismoroma.it

 

Tipikus nyitvatartás: 

A legtöbb bolt reggel 9-től délután 1-ig, majd 3:30-tól este 7-ig van nyitva (hétfőtől szombatig).

A bevásárló központok 10-kor nyitnak és éjfélkor zárnak.

A bankok hétfőtől péntekig 8:30-tól 13:30-ig vannak nyitva, majd 3-tól 4-ig.

Segélyhívó számok: 

rendőrség 113

mentőszolgálat 118

tűzoltóság 115

Városrészek

Tájékozodási pontok

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel The Yellow

The hostel is set near Termini station and two metro stop. A few minutes walking from the city center , 20 minutes walking from the Colosseum and the other "must see" of Rome

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Generator Rome Hostel

Located within walking distance from the Colosseum, the iconic ruins of Palatino and the picturesque area of Monti. A few short metro stops away you can explore the historic Pantheon, Trevi Fountain and Vatican city. If you fancy something a bit calmer, check out the beautiful Garden in Piazza Vittorio Emanuele II located just around the corner. Generator is the perfect launch pad for you to explore the city from.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Cressy

The neighbourhood surrounding the hostel offers every service which may be needed during your stay including restaurants, pizzerias, open air market, supermarket, launderette, internet caf., bars, pubs and all are at reasonable prices for the budget traveler.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel TrustEver

Rome Trastevere Station is 650 m away. Porta Portese market is 3 minutes' walk from the property, while the Synagogue of Rome is 2 km away. Rome Ciampino Airport can be reached by car in 30 minutes.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Legends Hostel Rome

Rome's Via Nazionale shopping district is 700 m away, and it is a 15-minute metro ride to the Vatican City. Central Station is a great choice for travellers interested in history, architecture and sightseeing.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Legend R.G. Hostel

Shops and supermarkets can be found in the immediate surroundings. Central Station is a great choice for travellers interested in history, architecture and sightseeing.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - M and J Place Hostel

Üdvözlünk az M&J Hostelben! A Hostel központi elhelyezkedése garantált, mindössze percre van gyalog a Termini vasútállomástól, és a Ryan air reptéri transzferjáratai is egy saroknyira állnak meg. Az M&J Hostel valóban megéri az árát! ...Üdvözlünk az M&J Hostelben! A Hostel központi elhelyezkedése garantált, mindössze percre van gyalog a Termini vasútállomástól, és a Ryan air reptéri transzferjáratai is egy saroknyira állnak meg. Az M&J Hostel valóban megéri az árát! ...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Freedom Traveller Hostel

Freedom Traveller kínál elfogadható áron, kényelmes saját és közös helyiségekben TV és AC, ingyenes internet és wi-fi. A hostel található 5 perc. sétára a fő vasúti és autóbusz-állomás Termini a legtisztább és legbiztonságosabb része a terület és mintegy 20 perc....Freedom Traveller kínál elfogadható áron, kényelmes saját és közös helyiségekben TV és AC, ingyenes internet és wi-fi. A hostel található 5 perc. sétára a fő vasúti és autóbusz-állomás Termini a legtisztább és legbiztonságosabb része a terület és mintegy 20 perc....

Camping Hostelek és Ifjúsági Szállások - PLUS Camping Roma

KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN! A FOGLALÁSNÁL A 'KÖZÖS SZOBA' ELNEVEZÉS NEM JELÖLI, HOGY A SZÁLLÁSTÍPUS IGAZÁBÓL EGY SÁTOR, 3 ÁGGYAL ÉS ÁGYNEMŰHUZATTAL. Az ár 11,50 € /fő=éj, 2 személyes privát sátor pedig 28 €-ba kerül. Törölközőt...KÉRJÜK OLVASSA EL FIGYELMESEN! A FOGLALÁSNÁL A 'KÖZÖS SZOBA' ELNEVEZÉS NEM JELÖLI, HOGY A SZÁLLÁSTÍPUS IGAZÁBÓL EGY SÁTOR, 3 ÁGGYAL ÉS ÁGYNEMŰHUZATTAL. Az ár 11,50 € /fő=éj, 2 személyes privát sátor pedig 28 €-ba kerül. Törölközőt...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Palladini Hostel Rome

A Palladini Hostel Rome nagyon biztonságos a korszerű felügyeleti rendszer és biztonságos csomagtér room. From a szálló elérheti a Colosseum, a Spanyol lépcső és a Trevi-kút 15-20 perc séta, és a Vatikán, Vatikáni Múzeum és a Sistineb Chapel busszal 15...A Palladini Hostel Rome nagyon biztonságos a korszerű felügyeleti rendszer és biztonságos csomagtér room. From a szálló elérheti a Colosseum, a Spanyol lépcső és a Trevi-kút 15-20 perc séta, és a Vatikán, Vatikáni Múzeum és a Sistineb Chapel busszal 15...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Ciak Hostel

Hangulatos, közepes méretű szoba kínál teljes körű szolgáltatásokat és fekszik a kereszteződésen a legfontosabb műemlékek Rómában. A barátságos, 24 órás recepció, Az összes saját fürdőszobával, és kényelmes kapcsolatot az összes főbb tömegközlekedési vonalak, garantáljuk Önnek, hogy kényelmes, és akkor...Hangulatos, közepes méretű szoba kínál teljes körű szolgáltatásokat és fekszik a kereszteződésen a legfontosabb műemlékek Rómában. A barátságos, 24 órás recepció, Az összes saját fürdőszobával, és kényelmes kapcsolatot az összes főbb tömegközlekedési vonalak, garantáljuk Önnek, hogy kényelmes, és akkor...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Colosseum Footprints

Üdvözöljük a Colosseum Footprints, egy kényelmes hostel, közel a fő vasútállomás Termini , könnyen megközelíthető, csak walking. The kétnyelvű személyzet mindig rendelkezésre áll! The szálló különböző típusú szobák, kollégiumi emeletes ágyakkal vagy privát szoba néhány közös bathroom. At vendégek rendelkezésére:...Üdvözöljük a Colosseum Footprints, egy kényelmes hostel, közel a fő vasútállomás Termini , könnyen megközelíthető, csak walking. The kétnyelvű személyzet mindig rendelkezésre áll! The szálló különböző típusú szobák, kollégiumi emeletes ágyakkal vagy privát szoba néhány közös bathroom. At vendégek rendelkezésére:...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel And Hotel Il Papavero

Ez valóban egy ideális szállást biztosít a költségvetés tudatos utazó, aki még szeretne elhelyezésére központilag egy tiszta szoba, saját fürdőszobával. Ez a családi tulajdonban lévő "nyugdíj" kezeli a három különböző épületek, és a legtöbb szoba a közelmúltban újították fel. A...Ez valóban egy ideális szállást biztosít a költségvetés tudatos utazó, aki még szeretne elhelyezésére központilag egy tiszta szoba, saját fürdőszobával. Ez a családi tulajdonban lévő "nyugdíj" kezeli a három különböző épületek, és a legtöbb szoba a közelmúltban újították fel. A...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Alessandro Palace

1990-ben alakult, az Alessandro Palace vált az egyik legnépszerűbb itt Rómában a hátizsákos és egyéni utazókat világszerte. A Alessandro Palace Hostel energiatakarékos légkondicionáló és fűtő egységek, valamint a fürdőszoba minden szobában. Található egy biztonságos központi helyen, Alessandro Palace Hostel egy...1990-ben alakult, az Alessandro Palace vált az egyik legnépszerűbb itt Rómában a hátizsákos és egyéni utazókat világszerte. A Alessandro Palace Hostel energiatakarékos légkondicionáló és fűtő egységek, valamint a fürdőszoba minden szobában. Található egy biztonságos központi helyen, Alessandro Palace Hostel egy...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások -  Roma Inn 2000

Roma Inn 2000 található a Róma történelmi központjában a Viminale Hill. Ez az egyik legelegánsabb és leghíresebb terület a városban. A római Termini eljuthat a szállodától gyalogosan 7 percen keresztül .. Meg lehet látogatni a legfontosabb műemlékek, mint például a...Roma Inn 2000 található a Róma történelmi központjában a Viminale Hill. Ez az egyik legelegánsabb és leghíresebb terület a városban. A római Termini eljuthat a szállodától gyalogosan 7 percen keresztül .. Meg lehet látogatni a legfontosabb műemlékek, mint például a...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Alessandro Downtown

Követve az Alessandro Palace Hostel minőségi szabványát az Alessandro Downtown kifejezetten azon utazók számára lett kialakítva, akik gazdaságos utazást szerveznek. Az Alessandro Downtown Hostel tágas közös hálótermeket kínál, közös nappalit, Tv szobát nagyképernyős kijelzővel, internetszobát Pc-vel és Wifi...Követve az Alessandro Palace Hostel minőségi szabványát az Alessandro Downtown kifejezetten azon utazók számára lett kialakítva, akik gazdaságos utazást szerveznek. Az Alessandro Downtown Hostel tágas közös hálótermeket kínál, közös nappalit, Tv szobát nagyképernyős kijelzővel, internetszobát Pc-vel és Wifi...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Mosaic Hostel Rome

Üdvözöljük a Mosaic Hostel, egy újonnan áthelyezett és felújított Szálló 2010-ben található, egy 5 perces sétára a Termini pályaudvar és a Piazza della Republica, a történelmi központjában Rome. Hostel Mosaic kínálja a legmagasabb színvonalú olcsó szállást Italy. The Mosaic Hostel...Üdvözöljük a Mosaic Hostel, egy újonnan áthelyezett és felújított Szálló 2010-ben található, egy 5 perces sétára a Termini pályaudvar és a Piazza della Republica, a történelmi központjában Rome. Hostel Mosaic kínálja a legmagasabb színvonalú olcsó szállást Italy. The Mosaic Hostel...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Roma Scout Center

A Roma Scout Center egy új, eredeti, a vendéglátás és szívesen center. The központ szívesen szolgáltatásokat fiatalok, a családok, egyének, a szakemberek, a cserkészek és families. Everyone maradhat Róma egy központi helyen, barátságos, kényelmes, egy nagy érték arány .Essentiality, támogatást...A Roma Scout Center egy új, eredeti, a vendéglátás és szívesen center. The központ szívesen szolgáltatásokat fiatalok, a családok, egyének, a szakemberek, a cserkészek és families. Everyone maradhat Róma egy központi helyen, barátságos, kényelmes, egy nagy érték arány .Essentiality, támogatást...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Dreaming Rome Hostel

Dreaming Rome is the perfect place for Solo Travelers. we have mix dorm dorm, kitchen, 1 common area and and a nice patio for relax and meet other travellers. We often organise Pasta and pizza Party so this is the...Dreaming Rome is the perfect place for Solo Travelers. we have mix dorm dorm, kitchen, 1 common area and and a nice patio for relax and meet other travellers. We often organise Pasta and pizza Party so this is the...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Two Ducks Hostel

Helló utazók, szívesen Két Ducks Hostel Rómában. Ha keres egy biztonságos és csendes helyen, tiszta a keze, és olcsó a zsebedben ..., talán megtalálta a megfelelő helyre. Már csak néhány lépésre a római központi pályaudvar és a fő metró és...Helló utazók, szívesen Két Ducks Hostel Rómában. Ha keres egy biztonságos és csendes helyen, tiszta a keze, és olcsó a zsebedben ..., talán megtalálta a megfelelő helyre. Már csak néhány lépésre a római központi pályaudvar és a fő metró és...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Romangelo II

A menedzsment és a személyzet a Romangelo II hostel kapsz egy meleg fogadtatást, abban a reményben, hogy Önnek egy kellemes tartózkodást, az örök City. The Hostel található a történelmi Róma központjában, néhány lépésre a Termini pályaudvartól, tökéletes kiindulási pont, hogy...A menedzsment és a személyzet a Romangelo II hostel kapsz egy meleg fogadtatást, abban a reményben, hogy Önnek egy kellemes tartózkodást, az örök City. The Hostel található a történelmi Róma központjában, néhány lépésre a Termini pályaudvartól, tökéletes kiindulási pont, hogy...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostella Rome

Üdvözöljük a szállóLa-modern szállást Női utazó Rómában! Our kis szálló tiszta, kényelmes és jól helyezkedik place where, egy fárasztó nap után városnézés az örök város, you can hátradőlni és relax. We széles skáláját szobák versenyképes prices.3, 4 bed dormitories és...Üdvözöljük a szállóLa-modern szállást Női utazó Rómában! Our kis szálló tiszta, kényelmes és jól helyezkedik place where, egy fárasztó nap után városnézés az örök város, you can hátradőlni és relax. We széles skáláját szobák versenyképes prices.3, 4 bed dormitories és...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostelroma BnB

HOSTELROMA VIA Calatafimi 41, 00185 Róma, RM ALTERNATIVE kommunikáció: via Volturno 33/35, 00185 ROME Hostel egy biztonságos és csendes helyen ideális eltölteni néhány napot Rómában ideális megoldást jelent mindazok számára, utazók, akik korlátozott költségvetése tartózkodás Róma, de ugyanakkor nem akarnak...HOSTELROMA VIA Calatafimi 41, 00185 Róma, RM ALTERNATIVE kommunikáció: via Volturno 33/35, 00185 ROME Hostel egy biztonságos és csendes helyen ideális eltölteni néhány napot Rómában ideális megoldást jelent mindazok számára, utazók, akik korlátozott költségvetése tartózkodás Róma, de ugyanakkor nem akarnak...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Walter Guest House

Egy szép nagyon központi fekvésű lakás, 5 fürdőszobás szobákban (saját WC), minden kényelmi, hogy szükség van egy nagy nyaralás Rómában. Van privát szoba vagy ágy koedukált hálóteremben (szintén nő csak alvás). Van egy nagy fürdőszoba minden a folyosón egy fürdőkád,...Egy szép nagyon központi fekvésű lakás, 5 fürdőszobás szobákban (saját WC), minden kényelmi, hogy szükség van egy nagy nyaralás Rómában. Van privát szoba vagy ágy koedukált hálóteremben (szintén nő csak alvás). Van egy nagy fürdőszoba minden a folyosón egy fürdőkád,...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Home Friends Li

Csendes és kényelmes vendégház található a központi terület a Római, csak 20m metrómegállótól MANZONI, 2 metrómegállóra a Termini pályaudvar és 5 metrómegállóra a spanyol Steps. Private szobák, egy-, két-, háromágyas, négyágyas és tágas, világos és hangszigetelt, LCD TV-vel, és a...Csendes és kényelmes vendégház található a központi terület a Római, csak 20m metrómegállótól MANZONI, 2 metrómegállóra a Termini pályaudvar és 5 metrómegállóra a spanyol Steps. Private szobák, egy-, két-, háromágyas, négyágyas és tágas, világos és hangszigetelt, LCD TV-vel, és a...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Poliziano Inn

Poliziano Inn a helyes választás marad Rómában! Ideally található a régi város központjában, közel a Brancaccio Színház, a Santa Maria Maggiore-bazilika és a Termini pályaudvar. Akkor tegye meg a metró A és B, hogy könnyen eléri a főbb városlátogatások a...Poliziano Inn a helyes választás marad Rómában! Ideally található a régi város központjában, közel a Brancaccio Színház, a Santa Maria Maggiore-bazilika és a Termini pályaudvar. Akkor tegye meg a metró A és B, hogy könnyen eléri a főbb városlátogatások a...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Walter Rooms

Található a szívében az örök város, és kőhajításnyira az összes jelentős műemlékek egy szép meleg fogadtatás egy napfényes lakás 4 szoba nagyon jó helyen a Termini pályaudvar és a Colosseum. Ha azt szeretnénk, békét és nyugalmat ez az a hely,...Található a szívében az örök város, és kőhajításnyira az összes jelentős műemlékek egy szép meleg fogadtatás egy napfényes lakás 4 szoba nagyon jó helyen a Termini pályaudvar és a Colosseum. Ha azt szeretnénk, békét és nyugalmat ez az a hely,...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Magic Place

Mágikus hely egy szép, széles, napos lakás a római, a közelmúltban felújított szoba en-suite (saját WC), illetve közös WC és az összes kényelmi, hogy szükség van egy nagy nyaralás Rome. We gondoskodik privát szoba vagy ágy vegyes -shared hálószoba kollégiumi....Mágikus hely egy szép, széles, napos lakás a római, a közelmúltban felújított szoba en-suite (saját WC), illetve közös WC és az összes kényelmi, hogy szükség van egy nagy nyaralás Rome. We gondoskodik privát szoba vagy ágy vegyes -shared hálószoba kollégiumi....

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Melting Pot Rome

Hotel olvasztótégely Róma szívében található, a város nagyon közel az összes turisztikai pontok és a bevásárlóközpont. Ez egy jó szállást lehetőség azoknak a szűkös költségvetés. A szálloda minden légkondicionált szobában. A több nyelven beszélő személyzet mindig ott van, hogy segítse...Hotel olvasztótégely Róma szívében található, a város nagyon közel az összes turisztikai pontok és a bevásárlóközpont. Ez egy jó szállást lehetőség azoknak a szűkös költségvetés. A szálloda minden légkondicionált szobában. A több nyelven beszélő személyzet mindig ott van, hogy segítse...

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön