Ifjúsági Szállások: Milánó

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Milánó-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Milánó-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Milánó-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Milánó-ban.

Üdvözlünk Milánóban!

Ki tudja, hogy Olaszország második legnagyobb városa honnan nyerte hatalmát? Milánó nagy hatással volt a történelem legkreatívabb elméire, Leonardo da Vincitől kezdve a XV. században egész Giorgio Armani, Miuccia Prada és Gianni Versace-ig a XX.-ban. Természetesen, ebből a hatásból te is kérsz. Viszont ez biztosan borzasztóan drága, ugye? Dehogy!  Akár kettesben vagy a hátizsákoddal, akár csoporttal utazol, olcsón rátalálsz a neked éppen megfelelő szállásra. Némelyik épp a városközpontban és a belvárosi szomszédságokban leledzik. Ha aggódsz, hogy a szállásodon a nagy divat megszállottjaival kerülsz egy szobába, ne aggódj. Milánóban két király ikonszerű labdarúgócsapat, látványos gótikus épitészet, néhány érdekes bolhapiac és egy meglepően merész underground kultúra létezik. (Csit! Ez titok!) Mindez arra vár, hogy felfedezd, tehát  foglalj le a túristaszállást és kezdd a felfedezést!

A Parco Sempione

Ha csak arra vágysz, hogy végre elhagyhassad a szálló szobádat és friss levegőt szívjál, sétálj el a Porta Sempione (Béke kapu) alatt a Parco Semionéba, egy gyönyörű ligetbe, nem messze a Castello Sforzescotól. Találsz ott egy akváriumot, amit kedd délutánonként és a hónap első vasárnapján ingyen lehet látogatni.

Cím: Piazza Sempione, 20154 Milano, Italy

Fedezd Fel Brerát

Sétálgass Brera macskaköves sétálóutcáin, ahol sok templomba ingyenes a látogatás; gyönyörködj a barokk épitészetben a Via Speronariban, Milánó egyik legrégebbi utcájában.

Pénteken Ingyenes A Sforza Kastély

A takarékos hátizsákos turisták tudják,hogy a Castello Szforescoben lévő kiváló múzeum ingyenes kedden délután:ha 14:00 után mész, nem kell fizetni. Szintén ingyenes az zárás elötti utolsó óra szerdától vasàrnapig, de olyankor egy kicsit sietni kell…

Honlap: http://www.milanocastello.it/

Cím: Piazza Castello, 27029 Milan

Duomo di Milano

A város fölött magasodó Duomi di Milano, a világ legnagyobb és egyik leghíresebb gótikus katedrálisát, kötelező megnézni a hátizsákosoknak és a turistáknak. A belépő ingyenes, de fizetni kell €10-t ha lifttel fel akarsz felmenni a tetőre.

Honlap: http://www.duomomilano.it/en/

Cím: Piazza del Duomo, Milano, Italy

La Scala

La Scala, vagyi, a teljes nevén nevezve, a Teatro alla Scala (szinház a lépcsőnél) Olaszország egyik vezető operaháza és az egyik legjobb a viágon. Ne mondj le arról, hogy operát láss csak azért, mert hosztelben szállsz meg. Az erkélyre akár €11-ért is kaphatsz jegyet.

Honlap: www.teatroallascala.org

Cím: Via Filodrammatici, 2, 20121 Milan

A Sforza Kastély

A Sforza kastély, amit a XIV. században terveztek, a Castello Múzeumoknak ad otthont. Ott láthatod Michelangelo befejezetlen Pietà Rondaninját valamint da Vinci és Bramante freskóit. A kastély mögött van egy népszerű liget, a Parco Sempione.

Honlap: http://www.milanocastello.it/

Cím: Piazza Castello, 27029 Milan

A San Siro Stadion

A hatalmas San Siro stadion két világhírű Serie A focicsapatnak, az AC Milannak és az FC Internazionalenak otthona.

Honlap: www.sansiro.net

Cím: Piazzale Angelo Moratti, 20151 Milano, Italy

Santa Maria delle Grazie

Az utolsó vacsora, Leonardo da Vinci falfestménye, a Santa Maria delle Grazie kolostor refektóriumában található. Az idegenvezetés sokba kerül és előre le kell foglalni, de sok más lehetőség is van arra, hogy megtekintsd e nagy ember műveit, mint Leonardo ló- szobra, ami 1499-ben elpusztult, de amit lelkiismeretesen rekonstruáltak 500 évvel késöbb, az eredeti tervek szerint.

Honlap: http://legraziemilano.it/

Cím: Piazza di Santa Maria delle Grazie, 20123 Milan

Navigli

Valószinű, hogy előbb-utóbb ellátogatsz a nyugalmas Naviglibe. Navigli a milánói diákok otthona, remek hely a hátizsákosok számára: gondolj bele: olcsó árak és hasonlóan gondolkozó helybeliek! A hely éjszaka valóban életre kel.

Emberek megfigyelése Itt élnek a helyiek Bárok

A Quadrilatero d’Oro

A Quadrilatero d’Oroban (Arany negyedben) találod a legjobb divatüzleteket. Egy kicsit drága hely a legtöbb hátizsákos túristának, de gyönyörű és a kirakatnézés maga jó szórakozás. Elvileg, nem lehet úgy ellátogatni Milánóba, hogy valamilyen divattal kapcsolatos dologba bele ne keveredj!

Brera

Az igényesebb Brera a Duomotól északra fekszik, ahol a Pinacoteca Brerát találod. Sokak véleménye szerint ez Milánó legjobb művészeti múzeuma. Nincs mellette sok ifjúsági szálló, de sétatávolságban vannak a Centrale és Ticiense körzetek belvárosi hosztelek.

Múzeumok Kávézók Művészi

La Notte Bianca (Június)

Minden évben, június közepén van Milánó ,,fehér éjszakája’’, a Notte Biance, amikor a bárok, étkezdék és szórakozóhelyek reggel 6-ig nyitva tartanak. Ha az a fajta hátizsákos turista vagy, aki szeret hajnalig bulizni, ezt nem hagyhatod ki!

Cím: City wide

Oh Bej! Oh Bej! (December)

December elején rendezik az Oh Bej! Oh Bej! utcai fesztivált, több, mint 400 utcai árussal és élő zenekarokkal. Már a város több helyén is rendezték, most éppen a Sforza kastélyban tartják.

Cím: Piazza Castello, 27029 Milan

Giornata FAI di Primavera

Március végén vagy április elején, Milánó azon történelmi épületei, amelyek máskor általában zárva vannak az látogatók számára, megnyilnak a Giornata FAI di Primavera alatt (2016 március 19. és 20.)

Honlap: http://www.giornatefai.it/

Cím: City-wide

Cortili Aperti (Május)

Lépj ki a szállói szobádból egyenesen Milánó legfényűzőbb belső tereibe. Tekintsd meg az évente egyszer megrendezett Cortili Aperti alkalmából, hogyan élnek a gyönyörű emberek, amikor a magán rezidenciák kitárják kapuikat, hogy körülnézhess udvarukon. Május egyik vasárnapján rendezik.

Honlap: www.cortiliaperti.it

Cím: City-wide

A Milánói Divat Hete

Évente kétszer, márciusban és szeptemberben modellek, divattervezők és újságírók érkeznek Milánóba a divat hetére. Ha ebben az időben foglalsz szállást, láthatod Milánót amint azt csinálja, amiben a legjobb.

Honlap: www.milanfashionweeklive.com

Cím: Various venues

Milano d’Estate

A Milano d’Estate szabadtéri koncertekkel júniustól augusztusig zajlik, a Castello Sforzesco területén. Talán nem egy hagyományos hátizsákos program, de higgy nekünk: a környezet és hangulat elnyerik tetszésedet.

Honlap: www.visitamilano.it

Cím: Piazza Castello, 27029 Milano, Italy

Elita/Design Hét

Legyünk őszinték, kevesen foglalnak le ifjúsági szállóban szobátMilánóban az esti összejövetelek minősége miatt. De az Elita design hét fesztivál egy évtizedes feljődésre tekint vissza és most már egy hiteles avant garde tánc és elektronika bemutatóvá vált.

Honlap: http://www.designweekfestival.com/artists/

Cím: Various venues

Festa dei Navigli

A Festa dei Navigli június első vasárnapjától a harmadik vasárnapjáig tart, amikor tömegek tódulnak ide, hogy megnézzék a zenekarokat, az utcai művészetet, a főzési bemutatókat és még amit el tudsz képzelni.

Frida

Ha a hátizsákosok olcsón szeretnének jóllakjni, este 6-kor kell elkezdeni inni, amikor az aperitivok (előételes tányérok) ki vannak rakva, hogy a cliensek csemegéljenek. Ez a menő bár ebben nagyon sikeres; ráadásul van egy szép teraszuk.

Honlap: http://www.fridaisola.it/bar.html

Cím: Via Pollaiuolo 3, 20159 Milan, Italy

Kerület:Garibaldi Station

Telefon: 6043628460

Email: c.recavarren@hotmail.com

Pandenus

A Pandeusnak négy telephelye van, ahol minimum €3.50-ért finom szendvicseket és egy olcsó büfét találsz. Ha egy városközponti hosztelben szállsz meg, a legközelebbi a Largo La Foppa, ami hajnalig nyitva van az éjszakai mulatozók számára.

Honlap: www.pandenus.it/en/

Cím: Largo la Foppa, 2, 20121 Milan

Telefon: 02 2952 8016

Fotók: https://instagram.com/p/4Jqj8KlHlS/

© Szerzői jogok: iputnormalonmybac

Streat Food

A Streat Food jó minőségü burgereket, leveseket és szendvicseket szolgál fel, helyszíni fogyasztásra, vagy elvitelre. Egy egyszerű burger burgonyaszirommal €7.50 kerül.

Honlap: www.streatfood.it

Cím: Via Sebastiano del Piombo 12, 20149 Milan

Kerület:Fiera e Buonarotti

Telefon: 02 3672 7651

Fotók: https://instagram.com/streat_food_experience/

© Szerzői jogok: streat_food_experience

Toasteria Mi Casa

A Toasteria Mi Casa a finom pirítós szendvicseknek, leveseknek és vegetáriánus tálaknak több tucatnyi kombinációját dolgozta ki. (Némelyik nagyon furcsa!) Tökéletes megoldás, hogy ha a szálló és a következő kalandod helyszine között uzsonnázni szeretnél.

Honlap: www.micasatoasteria.it/

Cím: Piazza Governo Provvisorio, 5, 20127 Milano, Italy

Kerület:Turro-Gorla-Greco

Telefon: 02 3664 2370

Fotók: https://instagram.com/p/3KMUZPRBmw/

© Szerzői jogok: melody_2288

Trattoria da Pino

Van néhány trattorie (olcsó étterem) a milánói központban. A Trattoria da Pino ebédidőre nyit ki és húsos specialitásokat kínál kantin tipusú asztaloknál.

Cím: Via Cerva 14, 20122 Milan

Telefon: 02 7600 0532

Leoncavallo

A grafittival borított Leoncavallo azt állítja magáról, hogy Európa legnagyobb antikapitalista, ötletdús gugolója. Jazz estéket, vitákat, valamint alternatív szinházi estéket rendez. Nagyon szivesen várják a hátizsákosokat!

Cím: Via Watteau 7, 20125 Milan

Kerület:Turro-Gorla-Greco

Telefon: 02 3651 0287

Tipota Pub

A Tipora Pub vonzza a helyieket Navigliből, külföldi söröket kínál és ingyen asztali csocsót biztosít egy játsékszobában.

Cím: Via Brioschi 32

Telefon: 02 835 7777

Colonne di San Lorenzo

Tegyél egy kört a Colonne di San Lorenzo felé, a Corso di Porta Ticinesen, és csatlakozz a helyi fiatalok és a hátizsákosok tömegéhez, hogy italt kortyolgass és zenélj a római romok és a Basilica di San Lorenzo szomszédságában. Kevés ,,igazi’’ bárt találsz itt, inkább csak csak bódékat, ahol italokat árulnak.

Cím: Corso di Porta Ticinese, Milano, Italy

Fabbrica del Vapore

A Fabbrica des Vapore egy volt vasútgyártó üzem, amit egy művészeti komplekszummá alakítottak át és zenei és szinházi előadásoknak valamint és filmvetítésnek ad otthont.

Honlap: http://www.fabbricadelvapore.org/en/

Cím: Via Giulio Procaccini, 4, 20154 Milan

Kerület:Monumentale

Telefon: 02 8846 4132

Ragoo

Élvezd a fagyasztott daquiriket és a táncot a Ragooban, egy a legkülönbözőbb fajta zenéket kedvelő barátságos klubban, ahol csütörtök esténként más és más énekesés zenakar ad elő eredeti zeneszámokat. A klub Turroban van, egy kicsit északra a belvárosi szállóktól, a Centrale és a Ponte Seveso környékén.

Honlap: http://www.ragoo.it/

Cím: Viale Monza, 140, 20127 Milan

Kerület:Turro-Gorla-Greco

Telefon: 02 2600 5157

Galleria Vittorio Emanuele II

A galleria Vittorio Eanuelle II Európa legöregebb bevásárló központja, amit 1877-be fejeztek be. Ez egy lenyűgöző tér, ahol leginkább drága divatüzletek és művészeti boltok, kávézók és éttermek vannak. Közel van a Duomohoz, ideális azok számára, akik a városközpont szállóiban szállnak meg.

Cím: Piazza Duomo, 20123 Milan

Fiera di Sinigaglia

A Fiera di Sinigaglia egy a Naviglihez közeli alternatív bolhapiac, ahol régi és különleges ruhacikkeket és kézileg készitett ékszereket árusítanak. Alzaia Naviglio Grande (a Via Valenza sarkán).

Honlap: http://www.fieradisinigaglia.it/

Cím: Ripa di Porta Ticinese, Milano, Italy

Il Salvagente

A hátizsákosoknak nincs sok lehetőségűk, hogy divattervezők cikkeit olcsón megszerezzék, de Milánó kivétel. Il Salvagente Milánó egyik legismertebb árusító helye, ahol akár 70%-kal is olcsóbbak lehetnek a legnevesebb tervezők és a feltörekvő tehetségek darabjai.

Honlap: http://www.salvagentemilano.it/en/

Cím: Via Fratelli Bronzetti, 16, 20129 Milan

Kerület:Bronzetti-22 Marzo

Demi'

A Demi’ minőségi használt ruhát és kellékeket árul és alkalmi bolhapiacokat rendez bizonyos vasárnapokon. A hátizsák-barát Ticinese és Navigli környékén található.

Cím: Viale Col di Lana 12

Kerület:Beatrice d'Este

MilanoCard

A MilanoCard ingyenes utazást biztosít a tömegközlekedési eszközökön és csökkentett árú belépést a múzeumokban, az emlékműveknél és az éttermekben. Vedd meg előre a www.milanocard.it weboldalon.

Vegyél Blochettót

A 10-darabos blochetto (jegy füzet) jobban megéri mint ha egyesével vennéd a jegyeket a villamoson, a metrón és a buszon; vagy vehetsz egy 24 órás bérletet.

Repülőterek

Milánóban három fontos repülőtér van. A Milan Malpens 48 kilóméterre van a városközponttól. Oda jár a MALPENSA EXPRESS járat a Malpensa Aeroport pályaudvarról, naponta 20 órán keresztül, és körülbelül 30 perces az út. www.malpensaexpress.it Egy buszjárat is jár: www.malpensashuttle.it

Busszal el lehet jutni a Linate Repülőtérről (8 kilométerrevan a központtól) a városközpontig és a Stazione Centraleig. www.atm-mi.it

Az Orio autóbusz járat szolgálja az Orio al Serio repülőteret, ami körülbelül egy órára van a központtól. www.orioshuttle.com

Vasút

A legtöbb InterCity vonat a Stazione Centralera, Milánó legnagyobb fő pályaudvarára érkezik. A városon belül könnyen lehet közlekedni a villamos, vasút és metró hálózat segítségével.

Busz

A fő autóbusz állomás a Lampygnano metró állomás mellett van. Jegyeket a nemzeti járatokra a túrisztikai központban lehet váltani.

Közlekedés

Jegyet a jegykezelő automatáknál lehet váltani, valamint az újságosoknál és az ATM Point központokban. Amint fölszállsz a jegyet érvényesíteni kell, ne dobd el, mert az ellenőröknek be kell mutatni. A 94-es busz körbe visz a városon, a legtöbb népszerű turisztikai érdekességet érinti.

Újabban egy éjszakai járat is üzemel, amelyik a metro útvonalát követi, amikor az nem jár.

Több helyen is lehet a város központban kerékpárt kölcsönözni; az első 30 perc ingyenes. Regisztrálni kell a BikeMi weboldalán (www.bikemi.com), ahol napi (€2.50) vagy heti (€6) előfizetésért bérelhetsz.

Nyelvek: Olasz. Sok helyen angolul is beszélnek.

Valuta: Euró

Feszültség: 220V-240V

Időzóna: CET (UTC+1)

Hívókódok: +39 Olaszország, (0)2 Milánó

Posta: 

Fő Postai Hivatal:

Via Cordusio 4

+02 6707 2150

Kórház: 

A Milan Clinicen vannak orvosok, akik beszélnek angolul.

Via Cerva 25

+(0)2 7601 6047

Turista információ: 

Spazio Piazza Castello 1 (a Via Beltrami sarkán)

+ 02 8845 5555

Tipikus nyitvatartás: A legtöbb bolt reggel 9:30-tól 12:30-ig van nyitva, majd megint 13:00-tól 19:30-ig, bár a nagyobb boltok egész nap nyitva tartanak. Sok üzlet vasárnap zárva van és csak hétfő délután nyit újra, viszont az élelmiszer boltok hétfő reggel nyitnak, de hétfő délután zárva vannak.

Segélyhívó számok: 

A 122 hívószámon lehet a rendőrséget, a tűzoltóságot és a mentőszolgálatot elérni.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Ostello Bello

We are located the real heart of Milan, 10min walking from the Duomo, Vittorio Emanuele Gallery and La Scala theatre, and 15min away from the lively neighbourhood of Navigli with its bars and pubs. Just ask our reception, open 24/7, for any insightful tip, update on events or directions!

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Milano Hostel

Our Hostel is located near the famous Milan Cathedral, which is easily within walking distance or by subway (5 metro stops). The Hostel is also very near to the historic city centre and to high fashion stores.We are located at the metro stop Milano Pasteur, viale Monza n° 38.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Central Station

Hostel Central Station, mögött található a Milano Centrale Stazione, a Via Lunigiana 4. A közelmúltban felújított hostel központi pályaudvartól, ahonnan a vendégek szoba (egy-, két-, három- és kollégiumi férőhelyek), mely ideális helyen mellett a vasútállomástól, hogy könnyen megközelíthető Milano repülőtereken,...Hostel Central Station, mögött található a Milano Centrale Stazione, a Via Lunigiana 4. A közelmúltban felújított hostel központi pályaudvartól, ahonnan a vendégek szoba (egy-, két-, három- és kollégiumi férőhelyek), mely ideális helyen mellett a vasútállomástól, hogy könnyen megközelíthető Milano repülőtereken,...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel 3

Hostel 3 egy családi barátságos és tiszta, jó kompromisszumot költség és a szolgáltatás minősége. Található Bovisa terület közelében, az egyik fő egyetemek Milánó és Niguarda kórházba. A terület jól szolgálja a tömegközlekedés és a facimelmente elérhető a központi pályaudvar.Hostel 3 egy családi barátságos és tiszta, jó kompromisszumot költség és a szolgáltatás minősége. Található Bovisa terület közelében, az egyik fő egyetemek Milánó és Niguarda kórházba. A terület jól szolgálja a tömegközlekedés és a facimelmente elérhető a központi pályaudvar.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Babila Hostel

About us Babila Hostel is located in the heart of Milan and the quadrilateral of fashion, few meters walking from Milan Cathedral and all the major attractions and public transports. It is hosted in a 20th century building next to...About us Babila Hostel is located in the heart of Milan and the quadrilateral of fashion, few meters walking from Milan Cathedral and all the major attractions and public transports. It is hosted in a 20th century building next to...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Lumiere Hostel

Rólunk Lumiere Hostel található Milánóban mindössze 650 méterre a Lotto Fiera metróállomástól, és ingyenes WiFi az egész, egy közös konyha és kert felszerelt asztalokkal és székekkel. A szobák parkettával, a kertre néző erkéllyel és légkondicionálóval felszereltek. Minden szoba rendelkezik egy...Rólunk Lumiere Hostel található Milánóban mindössze 650 méterre a Lotto Fiera metróállomástól, és ingyenes WiFi az egész, egy közös konyha és kert felszerelt asztalokkal és székekkel. A szobák parkettával, a kertre néző erkéllyel és légkondicionálóval felszereltek. Minden szoba rendelkezik egy...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - HI Hostel Milan - Piero Rotta Youth Hostel

!!! Fontos a nagy csoportoknak!!! Ne foglaljanak on line, ha többen vannak,mint 20 személy.Kérjuk,hogy lépjenek kapcsolatba veünk (https://www.hostelsclub.com/group_res_form.php?lang=en). Nagy létszámú csoportoknak online szoba foglalása nem lesz elfogadva és a letét nem igényelhető vissza. A Pierro Rotta AIG Youth Hostel része...!!! Fontos a nagy csoportoknak!!! Ne foglaljanak on line, ha többen vannak,mint 20 személy.Kérjuk,hogy lépjenek kapcsolatba veünk (https://www.hostelsclub.com/group_res_form.php?lang=en). Nagy létszámú csoportoknak online szoba foglalása nem lesz elfogadva és a letét nem igényelhető vissza. A Pierro Rotta AIG Youth Hostel része...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Koala Hostel Milan

Üdvözöljük a Koala Hostel a tökéletes szállást a milánói tartózkodása, Claudio, a tulajdonos vendégei mindent, amit kívánt, miközben ő traveled. Koala Hostel kínál a különböző típusú szállások, kezdve a 6 ágyas vegyes vagy női belső fürdőszoba vagy az olcsóbb 8...Üdvözöljük a Koala Hostel a tökéletes szállást a milánói tartózkodása, Claudio, a tulajdonos vendégei mindent, amit kívánt, miközben ő traveled. Koala Hostel kínál a különböző típusú szállások, kezdve a 6 ágyas vegyes vagy női belső fürdőszoba vagy az olcsóbb 8...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel California

Hostel California mindössze 10 percre Milánó központi pályaudvara, a három híres egyetem és két kórház könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. California Hostel Milánó 5 perc sétára Loreto téren áll, amely Milánó egyik ideg központokat és a kereszteződésekben a két város metróvonal (piros...Hostel California mindössze 10 percre Milánó központi pályaudvara, a három híres egyetem és két kórház könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. California Hostel Milánó 5 perc sétára Loreto téren áll, amely Milánó egyik ideg központokat és a kereszteződésekben a két város metróvonal (piros...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel Colours

Hostel Colours egy vidám, barátságos és modern hostel Milánóban, mely kiváló kényelem és a Via Desiderio 24 sarokban Via Pacini, mindössze 50 méterre a metró zöld vonal M2 Lambrate FS Station, amely mindössze 4 megálló, kényelmesen csatlakozik a milánói központi...Hostel Colours egy vidám, barátságos és modern hostel Milánóban, mely kiváló kényelem és a Via Desiderio 24 sarokban Via Pacini, mindössze 50 méterre a metró zöld vonal M2 Lambrate FS Station, amely mindössze 4 megálló, kényelmesen csatlakozik a milánói központi...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Gogol Ostello Milano

Gogol'Ostello & Cafe Letterario egy olyan hely, ahol az utazók találkozhatnak az emberek az ötleteket. Itt található egy szép kávézó, egy kis kert, egy művészeti kiállítási terület, 7 szoba, 6, 4 és 2 ágyas (mindegyik saját fürdőszobával). A kulturális program...Gogol'Ostello & Cafe Letterario egy olyan hely, ahol az utazók találkozhatnak az emberek az ötleteket. Itt található egy szép kávézó, egy kis kert, egy művészeti kiállítási terület, 7 szoba, 6, 4 és 2 ágyas (mindegyik saját fürdőszobával). A kulturális program...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Ostello Bello Grande

Mintegy us Ostello Bello Grande második helyét a nagy Ostello Bello, egy hostel, amely elnyerte a legjobb hostel Olaszországban az elmúlt 4 évben a vendégek reviews. Here a Ostello Bello Grande kínálunk egy igazi és kiváló szálló tapasztalat. Meg fogja...Mintegy us Ostello Bello Grande második helyét a nagy Ostello Bello, egy hostel, amely elnyerte a legjobb hostel Olaszországban az elmúlt 4 évben a vendégek reviews. Here a Ostello Bello Grande kínálunk egy igazi és kiváló szálló tapasztalat. Meg fogja...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Atmos Luxe Hostel and Rooms

Mintegy us Atmos Luxe családi tulajdonban lévő ingatlan az olasz és az amerikai eredetű. A partnerek különböző háttérrel a divat és a sport, a híres, díjnyertes innováció és számos először elért minden szektorban. A szellem szenvedély jelen van minden törekvésükben,...Mintegy us Atmos Luxe családi tulajdonban lévő ingatlan az olasz és az amerikai eredetű. A partnerek különböző háttérrel a divat és a sport, a híres, díjnyertes innováció és számos először elért minden szektorban. A szellem szenvedély jelen van minden törekvésükben,...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel San Tomaso

** 1. HELYSZÍN: Közötti központi pályaudvar és a városközpont Piazza Duomo gyalog kb 10-15min. Fair Milan, 8 perc. metró közvetlenül. San Siro stadion, 10 perc metróval közvetlenül 2. SZÁLLÍTÁS CONVENIENT: A metró csak opposit a szállodát sarkán utcán, célszerű lehet...** 1. HELYSZÍN: Közötti központi pályaudvar és a városközpont Piazza Duomo gyalog kb 10-15min. Fair Milan, 8 perc. metró közvetlenül. San Siro stadion, 10 perc metróval közvetlenül 2. SZÁLLÍTÁS CONVENIENT: A metró csak opposit a szállodát sarkán utcán, célszerű lehet...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Scream House

A Scream House született 2010 szeptemberében, az ingatlan ad otthont a szecessziós épület közelében, a Milánó központjában (10 perc metróval), ideális a diákok, csoportok és családok, mert a kényelem, vonzó az üzleti utazók szép és tiszta a pontosan az Ön...A Scream House született 2010 szeptemberében, az ingatlan ad otthont a szecessziós épület közelében, a Milánó központjában (10 perc metróval), ideális a diákok, csoportok és családok, mert a kényelem, vonzó az üzleti utazók szép és tiszta a pontosan az Ön...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - AdamHouse

A szálláshely ingyenes Wi-Fi az egész épületben,AdamHouse kínál 5 szobában Milánóban. The szoba jól megvilágított és felszerelt, minden kényelmi szükséges (WiFi, ágynemű, törölköző, íróasztal ...). Minden szobához tartozik egy közös bathroom. Awaits egy több nyelven beszélő személyzet, a szakmai és...A szálláshely ingyenes Wi-Fi az egész épületben,AdamHouse kínál 5 szobában Milánóban. The szoba jól megvilágított és felszerelt, minden kényelmi szükséges (WiFi, ágynemű, törölköző, íróasztal ...). Minden szobához tartozik egy közös bathroom. Awaits egy több nyelven beszélő személyzet, a szakmai és...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel Adelchi

A Hotel Adelchi, Milánó kínál nyugodt és barátságos környezetben. Ez egy modern szálloda Milánóban, kényelmes szállást milánói tartózkodása és alkalmas mind családok és üzletemberek számára. Az embereknek szükségük van, hogy időt Milánóban, az olasz üzleti tőke, különböző okok miatt, beleértve...A Hotel Adelchi, Milánó kínál nyugodt és barátságos környezetben. Ez egy modern szálloda Milánóban, kényelmes szállást milánói tartózkodása és alkalmas mind családok és üzletemberek számára. Az embereknek szükségük van, hogy időt Milánóban, az olasz üzleti tőke, különböző okok miatt, beleértve...

Vendégház - Ágy és reggeli Hostelek és Ifjúsági Szállások - Central Hostel Milano BnB

A Central Hostel Bed and Breakfast Milan ideális hely a szabadidős és üzleti utak a városban. Ez található a híres bevásárló negyed, a nyüzsgő Corso Buenos Aires, tele van élettel, fények, üzletek és éttermek mindenféle. Néhány percre Central Station, Piazza...A Central Hostel Bed and Breakfast Milan ideális hely a szabadidős és üzleti utak a városban. Ez található a híres bevásárló negyed, a nyüzsgő Corso Buenos Aires, tele van élettel, fények, üzletek és éttermek mindenféle. Néhány percre Central Station, Piazza...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel Aladin

A kellemes, nyugodt Hotel Aladin található abban a helyzetben, a kiváltsága a lakott területen "Porta Vittoria" és a "Città Studi". A szálloda csendes és modern funkcionális diszponál szoba zuhanyzóval és saját fürdőszobával, TV színes, telefon, hajszárító. Van szolgáltatás a szobában,...A kellemes, nyugodt Hotel Aladin található abban a helyzetben, a kiváltsága a lakott területen "Porta Vittoria" és a "Città Studi". A szálloda csendes és modern funkcionális diszponál szoba zuhanyzóval és saját fürdőszobával, TV színes, telefon, hajszárító. Van szolgáltatás a szobában,...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel Ambrosiana

Rólunk Hotel Ambrosiana belvárosában Milan:-) Új menedzsment Stratégiai helyen. A közepén, de csendes helyen távol a forgalom a Milan. Corso Buenos Aires mintegy 350 üzletével csak 50 méterre, valamint a földalatti megállótól Lima (vonal MM1 - piros vonal). A központi...Rólunk Hotel Ambrosiana belvárosában Milan:-) Új menedzsment Stratégiai helyen. A közepén, de csendes helyen távol a forgalom a Milan. Corso Buenos Aires mintegy 350 üzletével csak 50 méterre, valamint a földalatti megállótól Lima (vonal MM1 - piros vonal). A központi...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel Ambra

A Hotel Ambra Milánóban található egy igazi csendes, nyugodt magán utca tele villák és fák. Minden szoba TV-vel Color, telefon, és csodálatos erkélyéről. Ennek ellenére jó helyen vagyunk meríteni egyik élő zónák Milan, a 3 fontos kórházak, 2 egyetemek, és...A Hotel Ambra Milánóban található egy igazi csendes, nyugodt magán utca tele villák és fák. Minden szoba TV-vel Color, telefon, és csodálatos erkélyéről. Ennek ellenére jó helyen vagyunk meríteni egyik élő zónák Milan, a 3 fontos kórházak, 2 egyetemek, és...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Brasil Hotel Milan

A Hotel található, a negyedik emeleten egy prestigius eleji épület "900s. A terem tele van zöld növények és megmutatja nagy figyelmet fordít a részletekre. A szobák nagy és kényelmes, a magas mennyezet és a régi, fából készült padló. Néhány szoba...A Hotel található, a negyedik emeleten egy prestigius eleji épület "900s. A terem tele van zöld növények és megmutatja nagy figyelmet fordít a részletekre. A szobák nagy és kényelmes, a magas mennyezet és a régi, fából készült padló. Néhány szoba...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel La Pace

Csendes, nyugodt helyen, közel a kilépés a Tangenziale Est (Keleti Ring Road - Milano Lambrate vagy Palmanova), a Hotel La Pace az ideális megoldás, hogy menjen, ahol akar. A történelmi központjában, a város és a környékén néhány percre, és a...Csendes, nyugodt helyen, közel a kilépés a Tangenziale Est (Keleti Ring Road - Milano Lambrate vagy Palmanova), a Hotel La Pace az ideális megoldás, hogy menjen, ahol akar. A történelmi központjában, a város és a környékén néhány percre, és a...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - La Caravella

A Hotel La Caravella található Milánó központjában , nyugodt környezetben, könnyen megközelíthető a repülőtér, állomások és autópályák. (15 menüettek re Linate Airport, 5 percre a Piazza Duomo). A szálloda egyik az artériák a Milan, így alkalmas minden fajta vendég üzleti,...A Hotel La Caravella található Milánó központjában , nyugodt környezetben, könnyen megközelíthető a repülőtér, állomások és autópályák. (15 menüettek re Linate Airport, 5 percre a Piazza Duomo). A szálloda egyik az artériák a Milan, így alkalmas minden fajta vendég üzleti,...

Hotel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hotel Arco Romana

A Hotel Arco Romana található Viale Sabotino 16, a Milánó történelmi központjában, 50 méterre a metró Porta Romana megálló (line mm3 sárga). A szálloda Sabotino található központjában a Milan az egyetem közelében Bocconi és a színház La Scala, az éjszakai...A Hotel Arco Romana található Viale Sabotino 16, a Milánó történelmi központjában, 50 méterre a metró Porta Romana megálló (line mm3 sárga). A szálloda Sabotino található központjában a Milan az egyetem közelében Bocconi és a színház La Scala, az éjszakai...

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön