Ifjúsági Szállások: Köln

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Köln-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Köln-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Köln-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Köln-ban.

Városrészek

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - A&O Köln Neumarkt View All Images

Az A & O Hostel Koeln Neumarkt a Mauritiusviertel közepén csendes és központi helyen található. Köln központi pályaudvara 2,2 km-re található. A központi elhelyezkedésű A & O szálló könnyen megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel, és kiváló kiindulópont a városba szervezett kirándulásokhoz.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel SMARTY Cologne City Center View All Images

o Cologne cathedral | main station (5 min) o Cologne exhibition center | Lanxess Arena (12 min) o Shopping | Schildergasse (10 min) o Night life | Kölner Ringe | Kwartier Lataeng (Student quarters) (2 min) o Culture | museums| cinemas (5 min) o Local experience | Rhine river | old town (8 min)

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Black Sheep Hostel View All Images

Black Sheep Hostel is located right next to the university area with many bars and restaurants. Also the city center is close by (30 min walk or 7 min by streetcar, station just in front of the hostel).

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - A&O Köln Dom View All Images

Az A & O Koeln Dom nagyon központi. A központi pályaudvar és a kölni katedrális mindössze 100 méterre található. A Köln Altstadt mindössze 300 méterre található a szállótól. A központi elhelyezkedésű A & O könnyen megközelíthető autóval, vonattal vagy buszokkal, és ideális kiindulópont kirándulásokhoz a városba.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - A&O Köln Hauptbahnhof View All Images

A szálloda Köln központjában, közvetlenül az Ursulaplatzban található. A szálloda mellett található a híres kölni katedrális és a központi állomás. Az óváros, a fő bevásárló utcák, a híres múzeumok és a város számos más látnivalója könnyen megközelíthető gyalogosan vagy tömegközlekedéssel, például a kölni vásáron. Az A & O Koeln Hauptbahnhof központi elhelyezkedése tökéletesen megközelíthető busszal, vonattal vagy autóval.

Tulajdonosok és vezetők
Regisztrálja most a szállóját a vadonatúj Extranetünkön