Ifjúsági Szállások: Berlin

Hostelt, ifjúsági szállót, olcsó hotelt, apartmant, turistaszállót, panziót, vagy szállást keres Berlin-ban? Ne keressen tovább, minden jó ajánlat Berlin-ban Hostelek.com. Havonta több ezer különböző korú vendég foglal szállást minden környéken, ami megtalálható Berlin-ban. Ezen az oldalon könnyen talál szállást a belvárosban, trendi környéken, és egyetemi területen, közel buszpályaudvarhoz, vasútállomáshoz, repülőtérhez és minden látványossághoz Berlin-ban.

Üdvözlünk Berlinben!

Berlin úgymondván egy rejtély. A lármás múltból újraszületett egy város ami csak hemzsek az ellen-kultúra energiájával. Lerobbant raktárokból kisérleti művészeti helyiségek lettek, vagy bömböl belőlük az élvonalbeli teknó zene. A falnak, ennek a városnak az erős jelképének nagy része most színes grafitivel és szemkápráztató felfestményekkel van takarva. Berlin látogatása egy olcsó hosztelből nem csak lehetséges, hanem a legjobb módja ennek, és kész. Ez nem olyan város, ahol meg akar az ember húzódni egy díszes hotelben. Csatlakozz inkább a többi hátizsákos túristához a város dok ifjúsági szállások egyikében, a központi Mitte környékétől a belvárosi részig, a Spree folyótól délre. Lépj ki az ajtón és fedezd fel a világszintű múzeumokat és galériákat, az über-menő design boltokat és az underground klubbokat. Berlin bizony egy rejtély – és imádni fogod megfejteni!

East Side Gallery

Sétálj a berlini fal leghosszabb megmaradt része mentén, ami ma már gyakorlatilag egy művészeti galéria. Több, mint 100 művész hagyta nyomát a történelemnek ezen az omladó darabján.

Honlap: http://www.eastsidegallery-berlin.de/

Cím: Mühlenstraße, 10243 Berlin, Germany

Kerület:Friedrichshain

Bearpit Karaoke

Énekelj amíg a torkodon kiféra Bearpit Karaokében a Mauerparkban. Ott a lehetőség minden vasárnap és mindig nagy a helyi és a hátizsákos közönség aki várja a rettenthetetlan énekeseket, akik a mikrofon elé mernek lépni.

Honlap: http://www.bearpitkaraoke.com/

Cím: Mauerpark Gleimstrasse 55, 10437 Berlin

Kerület:Mitte

Spree Sziget

Vess irányt a Spree sziget felé és vesd be magad Berlin legszebb múzeumaiba. Persze, ha beteszed a lábad az épületekbe, ez pénzbe kerül, de magán a szigeten ingyen sétálgathatsz és nézheted az épitészetet. Ráadásúl, ez a hely sétatávolságra van sok központi szállástól.

Honlap: http://www.visitberlin.de/en/spot/museum-island

Cím: Museum Island, Berlin, Germany

Kerület:Mitte

Olimpiai Stadion

Készen állsz, hogy kilépj a szállásodról és felfedezd a várost? Kezdd úgy a német főváros felfedezését, hogy meglátogatod az impozáns olimpiai stadiont. A belépő €7 felnőtteknek és €5.50 diákoknak.

Honlap: http://www.olympiastadion-berlin.de/en.html

Cím: Olympischer Platz 3, 14053 Berlin, Germany

Kerület:Westend

Pergamon Múzeum

Berlinben található a Pergamon múzeum, a világ legnagyobb régészeti múzeuma. Egy lélegzetellállító gyüjteményt tartalmaz amelynek a műtárgyai akár több ezer évesek is lehetnek. A jegy ára €12, az engedményes jegy €6-ba kerül, de olcsóbb, ha előre megveszed az interneten.

Honlap: http://www.smb.museum/en/museums-and-institutions/pergamonmuseum/home.html

Cím: Bodestrasse 1-3, 10178 Berlin, Germany

Kerület:Mitte

Brandenburgi Kapu

A Brandenburgi kapu talán Berlin leghíresebb tájékozódási pontja, ami túristák és a hátizsákos túrázók nagy tömegét vonza. Ez egy látványos része a terjeszkedő városnak és egy megérinthető kapcsolat a múlttal.

Honlap: http://www.berlin.de/orte/sehenswuerdigkeiten/brandenburger-tor/

Cím: Pariser Platz, 10117 Berlin, Germany

Kerület:Mitte

Hamburger Bahnhof

Nem úgy hangzik a neve, mint ha egy galériáról lenne szó, de ha olyan hátizsákos turista vagy aki rajong a művészetért, látogass el a Hamburger Bahnhofba. Ez a volt pályaudvar most csurig van kortárs művészettel jónéhány nagynevű művésztől. A jegy €14 de az engedményes jegycsak €7-ba kerül.

Honlap: www.hamburgerbahnhof.de/

Cím: Invalidenstrasse 50-51, 10557 Berlin

Kerület:Mitte

Deutsche Kinemathek

Fedezd fel a német film történetét a berlini Deutsche Kinemathekben. Az épületben tizenhárom terem van, bennük több mint 1000 film, kellék és filmmel kapcsolatos emléktárgy található. A belépő €7 felőtteknek, de a Welcome Card vagy a City Tour Card ezt az árat lecsökkenti €4.50-ra.

Honlap: https://www.deutsche-kinemathek.de/en

Cím: Potsdamer Strasse 2, 10785 Berlin, Germany

Kerület:Tiergarten

Mitte

Ez a leglátogatottabb hely a német fővárosban és tele van olcsó szállókkal. Sétálj a széles körútakon, merülj el a porosz kultúrában és élvezd a kávéházakat és a galériakat a Scheunenviertel környékén.

Turistás Kávézók Központ

Kreuzberg

Ha a város bohémebb oldalára vagy inkább kiváncsi, akkor ez a hátizsákosoknak való negyed a megfelelő választás. Itt hippik és anarchisták találkozhatnak és az utcák tele vannak étteremmel és kávézókkal, amelyeket a helyi nagy török közösség üzemeltet.

Itt élnek a helyiek Művészi Bárok

Charlottenburg

Ha a belvárosban szeretnél megszállni, menj Charlottenburgba. Tele van elegáns üzletekkel, szinházakkal és múzeumokkal. Kortyolj valamit a divatos bárokban, szívj magadba egy kis kultúrát és csodáld meg a híres Charlottenburg Kastélyt és a korai XX. századbeli városházát.

Butikok Trendi Bárok

Szabadtéri Szépművészeti Kiállítás (Június - Július)

Ez az esemény átváltoztatja a szállásokkal zsúfolt Friedrichshain kerület felé vezető Oberbaumbrucke-t egy művészeti sétánnyá. Ez a júniusban rendezett kiállítás több, mint 100 művésznek ünnepli műveit.

Honlap: http://www.openairgallery.de/

Cím: Oberbaumbrücke, 10243 Berlin

Kerület:Friedrichshain

Városi Lezbikus És Meleg Fesztivál (Június)

Bárhol is van a szállásod, ezt valószínű meghallod, amint kilépsz az utcára. Ez Európa legnagyobb utcai bulija, és csupa élvezet, bármilyen irányúltságú is vagy. Minden évben a Nollendorfplatzon tartják.

Honlap: https://www.berlin.de/en/events/2094393-2842498-lesbian-and-gay-city-festival.en.html

Cím: Nollendorfplatz, 10777 Berlin, Germany

Kerület:Schöneberg

Berlin Biennale

Ezt az eseményt két évente rendezik meg. A kreativitást ünnepli; e célból a város némelyik részét galériává változtatja, amely kortárs művészetet mutat be. Legközelebb 2016-ban rendezik meg. Tartsd szemmel a weboldalukat további részletekért.

Honlap: http://www.berlinbiennale.de/

Nemzetközi Design Fesztivál (Június)

Ez egy évente megrendezésre kerülő esemény, mely a kortárs tervezést mutatja be. Becsvágyó és megállapodott tervezők állítják ki alkotásukat. Az esemény június közepén zajlik. Ötletekkel teli fejjel fogsz visszatérni a szállásodra.

Honlap: http://www.dmy2015.com/

Cím: Kraftwerk, Köpenicker Strasse 70, 10179 Berlin

Kerület:Mitte

Bergmannstrasse Fesztivál (Június)

Három napon keresztül a Bergmannstrasse átalakul egy szabadtéri fesztivál helyszinévé. Az eseménynek izgalmas multikulturális hangulata van és jazz zene kiséri.

Honlap: https://www.berlin.de/en/events/1934675-2842498-bergmannstrassenfest.en.html

Cím: Bergmannstrasse, Berlin, Germany

Kerület:Tempelhof-Schöneberg

Berlini Fesztivál

A hátizsákos túrázók lehet, hogy egy kicsit belefáradnak a repülőterekbe – de ezt az óriási bulit, amit egy elhagyatott repülőtéren rendeznek, tuti, hogy élvezni fogod. Egy szuper esemény ami többféle zenét kínál több, mint 20 000 látogatónak.

Honlap: http://www.berlinfestival.de/en/

Cím: Eichenstrasse 4, 12435 Berlin

Fotók: http://www.berlinfestival.de/en/press/press-pictures/

Berlini Zene Napok

A német főváros imádja a teknót és az elektronikus zenét. Évente egyszer a klubok és tánczene vezető személyiségei összefognak és megszervezik ezt a programot, ami városszerte bulikból, bemutatókból és vitákból áll.

Honlap: http://bermuda-berlin.de/

Lollopalooza Europe (Szeptember)

Igen, jól hallottad: a USA alternatív zene fesztiválok atyja átkel az Atlanti Óceánon és Berlinben landol. Fogadj korán szállást, aztán bulizz a rengeteg nemzetközi rock és hip-hop előadáson.

Honlap: http://www.lollapaloozade.com/

Cím: Eichenstrasse 4, 12435 Berlin

Hamy Café

Curryt, levest vagy tésztasalátát keresel? Vegyél irányt a Hamy Cafére, ahol valódi vietnámi ételeket tálalnak, melyek a hátizsákosok kedvencei. Már €4.90-ért is kapsz ételt.

Honlap: http://www.hamycafe.com/

Cím: Hasenheide 10, 10967 Berlin

Kerület:Kreuzberg

Telefon: 030 6162 5959

Fotók: https://www.instagram.com/p/xcnYV5FZWC/

© Szerzői jogok: pia_stockholm

Café Bombocado

Ez inkább kényelmes nappalinaklátszik, mint kávézónak. Rendelj egy kávét és pihenj egyet ebben a rejtett kincsben, messze a kollégiumoktól. Ja, és a torták FENSÉGESEK!

Honlap: https://cafebombocado.wordpress.com/

Cím: Burknerstrabe 1, 12047 Berlin

Kerület:Kreuzberg

Telefon: 0174 2142534

Vego Foodworld

A vegan hátizsákos túristáknak néha nehéz jó éttermeket találni, de ez a hely telitalálat: laktató, finom és 100% vegan. És… nagyon ajánljuk a különlegesen jó limonádékat!

Honlap: http://www.vego-foodworld.de/

Cím: Lychener Street 63, 10437 Berlin

Kerület:Prenzlauer Berg

Telefon: 030 30347975

Fotók: https://www.instagram.com/p/34QTElLMsD/

© Szerzői jogok: anniiyeah

Aguevo!

Ha egy mexikói étel purista vagy, ezt a helyet kell válaszd. Ez komolyan friss és mégkomolyabban autentikus. Van nem messze egy olcsó szálló, és mi komolyan arra gondolunk, hogy ott foglalunk helyet, csak azért, hogy itt ehessünk minden nap.

Honlap: http://www.aguevo.de/

Cím: Wuhlischstrasse 12, 10245 Berlin

Kerület:Friedrichshain

Fotók: http://www.aguevo.de/#!speisekarte/c21kz

Ron Telesky Canadian Pizza

Kérsz egy kis juharszirupot a pizzádra? Hát, barmit kiprobálunk egyszer, ugye? Hiszen ez a hátizsákos túrázás lényege! Élvezz egy kis kanadai ízlelítőt, egy olasz kerülővel, ezzen a csodabogár pizzas helyen.

Honlap: https://www.facebook.com/pages/Ron-Telesky-Canadian-Pizza/110419279028081

Cím: Dieffenbachstrabe 62, 10967 Berlin

Kerület:Kreuzberg

Telefon: 030 61621111

Berghain

Az egyik legjobb klub Berlinbem - sőt: a világon! – ez az óriási, legendás hely, a Berghain, aminek a hangosítása ez egyik legjobb, ami létezik. Az ajtóban a kidobó legények szigorúak, tehát legyen egy B terved ha nem akarod hogy egyből sarkon fordítsanak a szállásod felé.

Honlap: http://www.berghain.de/

Cím: Am Wriezener Bahnhof, 10243 Berlin

Kerület:Friedrichshain

Telefon: 030 29360210

Stattbad

Ez megint egy átalakított épület, amiből klubot csináltak. A Stattbab valaha egy állami úszómedence volt, de most a helyiség a művészetnek és a zenének ad otthont.

Honlap: http://stattbad.net/

Cím: Gerichtstrabe 65, 13347 Berlin

Kerület:Gesundbrunnen

Telefon: 030 46797350

House of Weekend

Ez a helyiség gyönyörű kilátást ad a városról. Éjszaka a házi és a tekó zenére specializálódik. Dél-keletre fekszik Mittétől és sétatávolságon belül van néhány központi szálló.

Honlap: http://www.houseofweekend.berlin/

Cím: Alexanderstrasse 7, 10178 Berlin, Germany

Kerület:Mitte

Email: event@houseofweekend.berlin

Fotók: https://www.instagram.com/p/48CLMaMBAF/

© Szerzői jogok: ryanblay

Chalet

A Chalet egy 150-éves kastélyban található a Kreuzbergben, ami az egyik felkapott környék Berlinben. Itt jó zenére találsz, valamint régies, hátizsákosok iránt barátságos hangulatra.

Honlap: http://www.chalet-berlin.de/

Cím: Vor dem Schlesischen Tor 3, 10997 Berlin

Kerület:Treptow

Telefon: 030 69536290

Magnet Club

Az élő zene és az indie rock zene rajongóinak találták ki ezt a klubot! Ha spórolós vagy, jegyezd meg: a belépés ingyenes éjfél elött.

Honlap: http://www.magnet-club.de/

Cím: Falckensteinstrabe 48, 10997 Berlin

Kerület:Kreuzberg

Telefon: 030 44008140

Boxhagener Téri Piac

Vasárnaponként van nyitva ez a bolhapiac Friedrichshainban, nem messze a belvárosi szállásoktól. Találsz itt mindent, könyvektől lemezekig. Böngéssz egy kicsit és biztos jó áron rátalálsz valami kincsre.

Honlap: http://boxhagenerplatz.org/

Cím: Gartnerstrabe 23-24, 10245 Berlin

Kerület:Friedrichshain

Manufactum

A 80-as években alapították, mint egy választ a tömegtermelt árukra. A Manufactum szinte kultusz státuszt nyert hazájában. Ha valami praktikus minőségi terméket szeretnél a hátizsákos utazási készletedhez hozzátenni, itt kell jól szétnézz.

Honlap: http://www.manufactum.de/manufactum-berlin-c-41/

Cím: Hardenbergstrabe 4-5, 10623 Berlin

Kerület:Berzik Charlottenburg

Telefon: 030 24033844

Zeughaus Art Market

Ez a művészeti piac a hátizsákos túrázók is és a túristák között nagyon népszerű. A Múzeum Szigettől nem messze lehet megtalálni. Felvidíthatod a kollégiumi szobádat egy vizfestékművel, egy fényképpel, vagy akár kézzel faragott fajátékokkal is.

Honlap: http://www.kunstmarkt-berlin.com/

Cím: Am Zeughaus 1-2, 10117 Berlin

Kerület:Mitte

Telefon: 0172 3018873

City Tour Kártya

A hátizsákos túrázók a City Tour kártyával pénzt takaríthatnak meg Berlinben, hiszen csökkentett árat biztosít 40 túristai atrakción és ingyenes utazást minden tömegközlekedési ezközön. Az ára attól függ, hogy milyen hosszú ideig szeretnéd használni. http://www.citytourcard.com/en

Tiergarten Park

Szakadj el a szállódtól és tölts egy délutánt a Tiergarten Parkban, ami egy hatalmas zöld liget Berlin közepén. Ez az egyik legnagyobb egész Németországban; több mint 210 hektár megszakítás nélküli békesség a nyüzsgő főváros közepén. http://www.stadtentwicklung.berlin.de/berlin_tipps/grosser_tiergarten/index.shtml

Welcome-Card

A Welcome-Card egy másik lehetőség a pénzmegtakarításra. Ingyen utazást biztosít a tömegközlekedési ezközökön és akár 50% kedvezményt 190 látnivaló és atrakció belépőjének az árából. http://www.visitberlin.de/en/welcomecard

Repülőterek

Berlinben két repülőtér található, a Schoenefeld és a Tegel. A Schoenenfeldről a város központjába és a szállásokra eljutni, szálj föl az RE7-es vagy az RB14-es vonatra (a repülőtéri express) és utazz a fő pályaudvarra (Hauptbahnhof). Az út körül-belül 30 perces. Ha inkább az S9 S-Bahn vonalra szálsz, és átszálsz az Ostkreuznél, úgy hosszabb az út, de olcsóbb.

Máshogy, repülőre ülhetsz a berlini Tegel repülőtér felé, ami közelebb van a városhoz, de nincs hozzá vasúti szolgáltatás. Viszont jár oda négy busz járat: a TXL JetExpressBus, a X9 JetExpressBus, valamint a 128-as és a 109-es busz vonalak. A TXL egész a Hauptbahnhofig eljuttat.

Vasút

A hátizsákos túrázók, akik vonattal utaznak, a Hauptbahnhofra berlini központi pályaudvarra érkeznek. Ezt szolgálják az S5-ös, az S7-es és az S75-ös S-Bahn vonalak, az U-55-ös U-Bahn vonal és még sok régióközi és nemzetközi vasutas szolgáltatás.

Busz

Ha busszal utazol Berlinbe, a ZOBra (központi busz állomásra) érkezel. A várostól nyugatra van, kevesebb, mint egy fél kilométerre a Messe Nord U-Bahn állomástól (S41-es, S42-es és s46-os vonalak) és a Kaiserdamm U-Bahn állomástól (U12-es vonal).

Közlekedés

Berlin ellátja egy nagyon jó tömegközlekedési rendszer, buszokkal, villamosokkal, földfölötti vonatokkat (S-Bahn) és földalatti vonatokkal (U-Bahn). A város három tarifa zónába van választva : az AB, a BC és az ABC. Az AB a fő városi területet fedi. Ezen belül egy egyszeres használásos jegy €2.70-ba kerül, egy napi jegy pedig €6.90-be.

Nyelv: Német

Valuta: Euro

Feszültség: 230V

Időzóna: Közép-európai időzóna (UTC+01:00)

Hívókódok:  +49 Németország, +30 Berlin

Posta:

Fő Posta Iroda

Zimmermannstrabe, 12163 Berlin

+030 7919618

Postbank

Mullerstrabe 156B, Berlin

+0228 55005500

Deutsche Post

Ostbahnhof,  Koppenstrabe 3, Berlin

+0228 4333111

Korház

Charite

10117 Berlin

030 45050

Turista információ

A berlini turista információ iridája a központi pályaudvaon van. A dolgozók több nyelven beszélnek.

Cím: Erdgeschoss/Eingang

Europaplatz 10557 Berlin

Tiergarten

+030 25 00 25

Több iroda is van a főváosban. A Visit Berlin weboldalon sok információt találsz ami segít megtalálni a hozzád legközelebbit,

Tipikus nyitvatartás: 

Berlinben nagyon jó vásárolni. Ebben a városban vannak németország valamennyi leglazább nyitvatartási időpontjai. A legtöbb bolt hétfőtől szombatig reggel 10-től este 8-ig nyitva tart. A bankok hétfőtől péntekig reggel 8-tól délig vannak nyitva, majd megint délután 2-től 4-ig.

Segélyhívó számok: 

Tárcsázd a 122-t a sügős tűzoltó, rendőr vagy mentő ellátásokat elérni.

Városrészek

Tájékozodási pontok

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Amstel House Hostel Berlin

Well connected by public transportation we are only a few minutes from the historical center, Brandenburg Gate, Zoo, KaDeWe, the central station and the biggest and most famous shopping promenade Kurfürstendamm.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Cityhostel Berlin

Just a short walk away: Checkpoint Charlie, Brandenburg gate, Jewish Museum, Friedrichstrasse, Potsdamer Platz & Unter den Linden. 10 min to "Brandenburger Tor" 10 min to "Checkpoint Charlie"

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - A&O Berlin Friedrichshain Hostel

The A&O Berlin Friedrichshain opened right by the central intra-city Ostkreuz train station in the popular student district. The former factory building features 233 rooms with modern furnishings.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - A&O Berlin Hauptbahnhof Hostel

The A&O Berlin Hauptbahnhof is just 10 minutes by foot from the Berlin Central Station. In spite of its central location the hostel is on a quiet side street. Due to its excellent location, the A&O can be easily reached by car, train or bus, and with its superb connections is an ideal starting point for excursions into Berlin.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - A&O Berlin Kolumbus Hostel

The A&O Berlin Kolumbus is located in Lichtenberg. Perfectly connected to the public transport, the A&O is an ideal starting point for city tours in Berlin. Just 5 minutes from 'Genslerstraße' tram station, the newest Berlin A&O welcomes its guests. Perfectly accessible by public transport, the hotel makes an ideal base for discovering the sights of Berlin, especially the nearby Hohenschönhausen memorial. Parking is available, so arrival by car is also convenient.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - A&O Berlin Mitte Hostel

The A&O Berlin Mitte is located in the Berlin district of the same name and is just two underground stations from the Alexanderplatz station and 10 minutes by foot from the Ostbahnhof station. With its central location the hostel is easy to reach by car, train or public transport and is the ideal starting point for excursions into the metropolis Berlin.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Generator Berlin Mitte Hostel

The most central borough of Berlin, Mitte is home to many of the city’s attractions – making Generator Berlin Mitte the perfect place to stay to see the city. Not only full of all the spots you’re guaranteed to want to hit up, you’ll find hundreds of restaurants, cafes and bars – not to mention ample shopping in both stores and some truly incredible markets.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Generator Berlin Prenzlauer Berg Hostel

Generator Prenzlauer Berg is a stone’s throw from a Velodrom concert hall and an Olympic swimming pool. Not much further by tram, you’ll find some of Berlin’s big attractions, like the Stasi Museum, TV Tower and Alexanderplatz. A short walk away, Mauerpark is a local cultural hive of activity with public karaoke, inspired street art and Fleamarkets full of hidden treasures. Generator is the perfect launch pad for you to explore the city from.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - St Christopher's Inn Berlin

You’ve also got the Rosa-Luxemburg-Platz U-Bahn station directly outside our front door.

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Baxpax Downtown Hostel Hotel

baxpax Szálláshelyek Szállodák: Egy új élmény a accommodation Live a saját stílusát: Nyugodt légkör - Igényes - nagy minősítések We található kellős közepén Berlin között a bevásárló Friedrichstraße, múzeumok sziget és az éjszakai élet-terület Oranienburger Straße sok bárral, klubok és...baxpax Szálláshelyek Szállodák: Egy új élmény a accommodation Live a saját stílusát: Nyugodt légkör - Igényes - nagy minősítések We található kellős közepén Berlin között a bevásárló Friedrichstraße, múzeumok sziget és az éjszakai élet-terület Oranienburger Straße sok bárral, klubok és...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Grand Hostel Berlin

Szavazott Best Hostel Európában ... de mi tesz minket a Grand Hostel? Certainly nem csak a történelmi épületben található a Berlin szívében. De az biztos, az infrastruktúra a szálló és a szolgáltatás előnyeit egy szálloda egészen biztosan meggyőzni. The Grand...Szavazott Best Hostel Európában ... de mi tesz minket a Grand Hostel? Certainly nem csak a történelmi épületben található a Berlin szívében. De az biztos, az infrastruktúra a szálló és a szolgáltatás előnyeit egy szálloda egészen biztosan meggyőzni. The Grand...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - SleepCheap

Üdvözöljük a Sleep Olcsó Hostel! Located Berlin-Charlottenburg egy nagyon bájos épület 1905-től, nagy belmagasságú, szép részletek kívül és belül, és mi is egy lift. We csak 5 percre a Tegel repülőtértől car - 1 perc sétára S-Bahnstation Westend - 5...Üdvözöljük a Sleep Olcsó Hostel! Located Berlin-Charlottenburg egy nagyon bájos épület 1905-től, nagy belmagasságú, szép részletek kívül és belül, és mi is egy lift. We csak 5 percre a Tegel repülőtértől car - 1 perc sétára S-Bahnstation Westend - 5...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Comebackpackers

A Comebackpackers Hostel Berlin található Kreuzberg legnépszerűbb kerületében egész Európában. Gyere, és kitalálni, hogy az emberek miért nem hagyja itt! The Comebackpackers Berlin 60 ágy, 7 szoba szép kilátással hátizsákos. Nem vagyunk, mint mindenki más, mi kézzel a szív, a...A Comebackpackers Hostel Berlin található Kreuzberg legnépszerűbb kerületében egész Európában. Gyere, és kitalálni, hogy az emberek miért nem hagyja itt! The Comebackpackers Berlin 60 ágy, 7 szoba szép kilátással hátizsákos. Nem vagyunk, mint mindenki más, mi kézzel a szív, a...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Pegasus Hostel Berlin

Az egyik legnagyobb újságok Berlinben írt a Pegasus Hostel: 'real Berlin légkör és a jó prices' Pegasus Hostel található Berlin központjában, mindössze 5 perces sétára található a felszíni (S-Bahn) és a távolsági vasúti állomás Ostbahnhof. ...Az egyik legnagyobb újságok Berlinben írt a Pegasus Hostel: 'real Berlin légkör és a jó prices' Pegasus Hostel található Berlin központjában, mindössze 5 perces sétára található a felszíni (S-Bahn) és a távolsági vasúti állomás Ostbahnhof. ...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - 36 ROOMS Hostel Berlin-Kreuzberg

Üdvözöljük a 36 Rooms, a Hostel Berlin. We felújított, gyönyörű, hagyományos berlini városháza építeni 1878-ban ... Ez egy hűvös belső és hátra hangulatot tervezett elegáns és stílusos elhelyezésére you. Located közepén Kreuzberg a szív a fiatal berlini megvan a tökéletes...Üdvözöljük a 36 Rooms, a Hostel Berlin. We felújított, gyönyörű, hagyományos berlini városháza építeni 1878-ban ... Ez egy hűvös belső és hátra hangulatot tervezett elegáns és stílusos elhelyezésére you. Located közepén Kreuzberg a szív a fiatal berlini megvan a tökéletes...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - CHECK !N HOSTEL

Üdvözöljük! Can érünk valamit? The ELLEN! N Szálló található történelmi része a berlini és kínál kényelmes szobákat kínál alacsony prices. You elérheti fontos részei Berlin, mint a Checkpoint Charlie, vagy Friedrichstraße néhány perc alatt gyalogosan . Many népszerű bár, étterem...Üdvözöljük! Can érünk valamit? The ELLEN! N Szálló található történelmi része a berlini és kínál kényelmes szobákat kínál alacsony prices. You elérheti fontos részei Berlin, mint a Checkpoint Charlie, vagy Friedrichstraße néhány perc alatt gyalogosan . Many népszerű bár, étterem...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Pfefferbett Hostel

Pfefferbett Hostel - Tapasztalja meg a Real Berlin! Top-Hostel Németországban 2008 HostelsClub.com! Maradjon egy felújított egykori sörgyár vibráló Prenzlauer Berg - a központi negyed páratlan éjszakai élet. A Berlin a kerületi, eltekintve a sok üzlet, kávézó és galéria Prenzlauer Berg...Pfefferbett Hostel - Tapasztalja meg a Real Berlin! Top-Hostel Németországban 2008 HostelsClub.com! Maradjon egy felújított egykori sörgyár vibráló Prenzlauer Berg - a központi negyed páratlan éjszakai élet. A Berlin a kerületi, eltekintve a sok üzlet, kávézó és galéria Prenzlauer Berg...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - PLUS Berlin Hostel

Plus Berlin Hostel PLUS Berlin - Berlin über-cool új hostel You szeretnénk kiváló helyen? Jelölje be. Vagyunk Friedrichshain, valószínűleg az egyik történik Berlin térségében - a környék tele giccses kávézók, bárok és egyszeri árusító üzletek antik ruhákat, zenét és mindenféle...Plus Berlin Hostel PLUS Berlin - Berlin über-cool új hostel You szeretnénk kiváló helyen? Jelölje be. Vagyunk Friedrichshain, valószínűleg az egyik történik Berlin térségében - a környék tele giccses kávézók, bárok és egyszeri árusító üzletek antik ruhákat, zenét és mindenféle...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Citystay Hostel

Berlins leginkább központi szálló jobb között Alexanderplatz, Hackescher Markt és múzeumok sziget, egy csendes sétálóutcában. A kávézó, étterem és udvar. GYERE, pihenjen !! Who vagyunk: Berlins leginkább központi hostel !! Where vagyunk: belvárosában Berlinben! Sétálhat az összes főbb látványosságoktól a...Berlins leginkább központi szálló jobb között Alexanderplatz, Hackescher Markt és múzeumok sziget, egy csendes sétálóutcában. A kávézó, étterem és udvar. GYERE, pihenjen !! Who vagyunk: Berlins leginkább központi hostel !! Where vagyunk: belvárosában Berlinben! Sétálhat az összes főbb látványosságoktól a...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Three Little Pigs Hostel Berlin

Tartózkodik a barátságos hostel található, egy egykori kolostor, akkor találja magát, közvetlenül a Potsdamer Platz tér és csak néhány percre a lüktető Mitte kerület és Kreuzberg. Our szálló ideális otthon a Berlin vakáció. Nem kell keresni az látványosságait sokáig. Függetlenül...Tartózkodik a barátságos hostel található, egy egykori kolostor, akkor találja magát, közvetlenül a Potsdamer Platz tér és csak néhány percre a lüktető Mitte kerület és Kreuzberg. Our szálló ideális otthon a Berlin vakáció. Nem kell keresni az látványosságait sokáig. Függetlenül...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Sunflower Hostel Berlin

Sunflower Hostel Berlin található Friedrichshain, szomszédosak a Prenzlauer Berg, Mitte és Kreuzberg és tökéletes kiindulópont felfedezni tevékenységek Berlinben. Minden turisztikai látnivaló akár gyalogosan, mint Karl-Marx-Allee, az East Side Gallery és Oberbaum híd, vagy könnyen megközelíthető a nyilvános transportation. Friedrichshain önmagában...Sunflower Hostel Berlin található Friedrichshain, szomszédosak a Prenzlauer Berg, Mitte és Kreuzberg és tökéletes kiindulópont felfedezni tevékenységek Berlinben. Minden turisztikai látnivaló akár gyalogosan, mint Karl-Marx-Allee, az East Side Gallery és Oberbaum híd, vagy könnyen megközelíthető a nyilvános transportation. Friedrichshain önmagában...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Happy Bed Hostel

Mi egy ifjúsági szálló - 20 perc tömegközlekedéssel ig Brandenburgi Kapu - Ingyenes térképek és ingyenes túra kártyákat a recepción Extrák: Ágynemű: 3,50 € p. Személy (ha marad csak egy éjszaka / szabad tartózkodás esetén 2 éjszaka, vagy hosszabb) -...Mi egy ifjúsági szálló - 20 perc tömegközlekedéssel ig Brandenburgi Kapu - Ingyenes térképek és ingyenes túra kártyákat a recepción Extrák: Ágynemű: 3,50 € p. Személy (ha marad csak egy éjszaka / szabad tartózkodás esetén 2 éjszaka, vagy hosszabb) -...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Hostel StayComfort Kreuzberg

Hostel StayComfort Kreuzberg (ex HostelXBerger) Olcsó hostelrooms szívében, a híres kerület Kreuzberg Berlin . The mosdók központjában található a ház, és külön nemek szerint. A lányok és a nők fogunk létrehozni igény saját kollégium. Minden szoba tágas és sunny. The...Hostel StayComfort Kreuzberg (ex HostelXBerger) Olcsó hostelrooms szívében, a híres kerület Kreuzberg Berlin . The mosdók központjában található a ház, és külön nemek szerint. A lányok és a nők fogunk létrehozni igény saját kollégium. Minden szoba tágas és sunny. The...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Industriepalast Hostel Berlin

Industriepalast We a szálló készült vörös téglából. Csapatunk fiatal. Mi a cél Berlin látogatók nagy szomjúság a kaland, és egy kis költségvetést. A nagy lobby bar, beleértve, asztal socker és pool-biliárd, valamint a vendég konyha és boltíves pincében ping-pong asztal...Industriepalast We a szálló készült vörös téglából. Csapatunk fiatal. Mi a cél Berlin látogatók nagy szomjúság a kaland, és egy kis költségvetést. A nagy lobby bar, beleértve, asztal socker és pool-biliárd, valamint a vendég konyha és boltíves pincében ping-pong asztal...

Hostel Hostelek és Ifjúsági Szállások - Lette'm Sleep Hostel Berlin

Található, a Prenzlauer Berg kerületében a kelet-berlini között éjjel-nappali kávézókban, bárokban és klubokban, Lette'm Sleep Hostel Berlin nagyszerű alternatívája a Berlin napirendet. Ez csak három metró megálló a turisztikai központ; A főbb látnivalók Berlin könnyen megközelíthető, mégis távol van, hogy...Található, a Prenzlauer Berg kerületében a kelet-berlini között éjjel-nappali kávézókban, bárokban és klubokban, Lette'm Sleep Hostel Berlin nagyszerű alternatívája a Berlin napirendet. Ez csak három metró megálló a turisztikai központ; A főbb látnivalók Berlin könnyen megközelíthető, mégis távol van, hogy...